Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο λιβε δειχνει ποσο ανευθυνος ειναι καποιος. 

Να στο πω με πιο εμπρακτο παραδειγμα. Ειμαι 26 και εχω ταξιδεψει σε ποσες χωρες σε ευρωπη και ασια η ξαδερφη μου ειναι 44 δεν εχει βγει ποτε εκτος ελλαδας. Οι εμπειριες που εχει δεν πλησιαζουν ουτε στο ελαχιστο τις δικες μου.

Το θεμα ειναι οι εμπειριες αποκτουνται με την ενασχοληση καποιου σε ενα θεμα και ποσο το γουσταρει. Μπορει ο αλλος να φτιαχνει σπιτια αλλα να μην τον ενδιαφερει να μαθει τι και πως αλλα να το κανει τυφλοσουρτη οπως του εμαθαν!

• Like 1
Δημοσ.

σπεκτ οι εμπειριες αποκτιουντε οταν κανουν και οι δυο κατι και οχι οταν κανει κατι καποιος κ ο αλλος δεν το κανει καθολου !

οταν ενας ειναι στο φορτηγο στους δρομους 1 χρονο τις ιδιες εμπειριες εχει με αναν που ειναι 30 ?

οταν ενας κανει οποιαδηποτε δουλεια 1 χρονο μπορει να εχει τις εμπειριες καποιου που κανει την ιδια δουλεια  20 ??

οι εμπειριες αποκτιουντε με τον χρονο οι γνωσεις οντως οχι , αυτες μπορει να μην τις παιρνει καποιος με τιποτα ..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν αντιλεγω, αλλα εγω εφερα ενα παραδειγμα, σε επαγγελματικο τομεα, που το βιωνω κιολας..

Οπως και να το κανουμε εγω που μαι 25, ξερω μεχρι που ναι οι δυναμεις μου, προτειμω να πω εν το ξερω και να με κραξουν εκεινη την στιγμη παρα να το παιξω ξερολας, γιατι ετσι λενε στο ιντερνετ και να ποω ετσι θα γινει...

Ο αλλος θα με αφησει να το κανω, αλλα θα ξερει οτι θα φαω τα μουτρα μου, η αλλιως θα μαι τυχερος, αν ομως μια στις εκατο γινει κατι, θα πρεπει να το διορθωσεις μερικες φορες ειναι ντεφακτο....

• Moderators
Δημοσ.

σπεκτ οι εμπειριες αποκτιουντε οταν κανουν και οι δυο κατι και οχι οταν κανει κατι καποιος κ ο αλλος δεν το κανει καθολου !

οταν ενας ειναι στο φορτηγο στους δρομους 1 χρονο τις ιδιες εμπειριες εχει με αναν που ειναι 30 ?

οταν ενας κανει οποιαδηποτε δουλεια 1 χρονο μπορει να εχει τις εμπειριες καποιου που κανει την ιδια δουλεια  20 ??

οι εμπειριες αποκτιουντε με τον χρονο οι γνωσεις οντως οχι , αυτες μπορει να μην τις παιρνει καποιος με τιποτα ..

αν αυτος ομως που ειναι 30 χρονια ειναι και τα 30 στη θεση του συνοδηγου τι εμπειριες εχει στη δουλεια? 

αυτο εννοω οτι δεν αρκει να εισαι στο χωρο αλλα να το εξασκεις και να θες να γινεσαι καλυτερος 

Δημοσ.

Καλα 6 % πας,σιγουρα πας,και natural.To θεμα ειναι οτι θελεις ανθωπο απο πανω σου για διατροφη ,αεροβιο[οπως ειπατε] συμπηρωματα κτλ.Και για αυτο λεω οτι δεν παει ενας νορμαλ ανθρωπος εκει[Μεχρι 8 πας],πρεπει να θες να κατεβεις σε αγωνες,να ζεις μονο για αυτο.

Δευτερον,το να εισαι παραπανω κιλα απο το υψος σου δεν λεει και τιποτα..Εκτος και αν μου ερθει κανας 25αρης και μου πει οτι ειναι 10 κιλα πανω απο το υψος του με 8% λιπος και ειναι natural.Δεν παιζει αυτο,εκτος και αν ειναι τερας γενετικων[τερας ομως :-D ].

Δημοσ.

σωκρατη το ιδιο λεμε , πας αλλα για να πας θελει τρομερη προσπαθεια και μεγαλες θυσιες δεν ειναι καθολου ευκολο  !

σπεκτ συμφωνουμνε για την  θεση του οδηγου εννοουσα (να ενδιαφερεσαι και να δουλευεις) και  οχι του συνοδηγου να εισαι δπλα και να κοιμασαι ..

• Moderators
Δημοσ.

ναι ναι!!

Εγω παντως για αυτο λεω οτι η ηλικια και τα χρονια καποιου σε ενα χωρο δεν μου λενε πολλα γιατι μπορει να ειναι αλλα να μην ασχολειται! 

Το κακο και καλο ταυτοχρονα με τη νεα εποχη συγκριτικα με τη δικη σου γενια (μην το παρεις προσωπικα :P ) ειναι η προσβαση σε πληροφοριες. 

Εχουμε πολυ περισσοτερες και πολυ πιο ευκολα προσβασιμες απειρες πληροφοριες ωστε να ξερουμε πιο πολλα αλλα ταυτοχρονα ειμαστε τοσο γιδια που δεν εχουμε κριτικη σκεψη και δεν ξερουμε να φιλτραρουμε οποτε ολοες αυτες οι γνωσεις πανε ψιλο αχρηστες συνηθως

• Like 1
Δημοσ.

Η εμπειρια ειναι αναλογη της ηλικιας..

δεν ισχυει αυτο για κανενα λογο :D

ΝΟΤ   :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αυτο με το δεκατο μου πηρε λιγη ωρα να δω οτι το τελεταιο ειναι ο και οχι μηδεν και ειναι δεκα και οχι εκατο :P

δεν ειναι το ιδιο αλλα δεν σημαινει οτι επειδη ησουν δεκα χρονια εκει θα ειχες αυτη την ικανοτητα. Σιγουρα θα εχεις πετυχει ατομα στη δουλεια/ες σου που αν και χρονια δεν ξερουν που πατανε και που βρισκονται. Ειναι λιγο και ποσο εφεση,ορεξη κτλ εχεις για τη δουλεια  και προφανως ο τροπος που την κανεις.

Να το εξηγησω αλλιως στο τομεα σου. Ειναι το ιδιο να ασχολεισαι με καθε ατομο ξεχωριστα και με βαση τα δικα του δεδομενα και ιδιο να εχεις 2-3 πραγματα καρμπον και να δινεις αυτα? θα εχεις την ιδια εμπειρια στο τελος? προφανως οχι

Δημοσ.

Σαφως και οχι...

Εγω ειμαι σε δουλεια εναμιση χρονο και αλλοι ειναι δεκα και κανουν ή οντως δεν.ξερουν αυτονοητα πραγματα... πες ετσι.τους βολευει ετσι ειναι γιατι δεν θελει ο ανωτερος να τα μαθουν δεν ξερω... αλλα αμ δεν εχεις θεληση ουτε εμπειρια αποκτας ουτε τιποτα...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...