Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οχι ρε φιλε ειμαι ο τυπος που κανω αυτο που κανεις πριν γεννηθεις ! και οταν με βλεπεις στα 40 μου σε αυτην την κατασταση αυτο σημαινει οτι κατι κανω σωστα η κατι παραπανω απο σενα ισως γνωριζω ! τελος παντων σου χω και φωτο να με κρινεις ποσο % ειμαι γυρω στο 20 μου πες την προηγουμενη , λες ?? ¨))) ! χρονια πολλα κ παλι .. Είσαι ταπεινός όντως έχεις ένα δίκιο.στη photo είχα πει 15 πήγενε να ξαναδείς.Δεν ήξερα επίσης πως οι γνώσεις κάποιου πάνω σε ένα θέμα έχουν να κάνουν με την ηλικία του συγνώμη και πάλι έχεις δίκιο.¨οταν σε βλέπω στα 40 και εκφράζεσαι/σκέφτεσαι έτσι τότε πίστεψε με μόνο σεβασμό δεν εμπνέεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 1'70 69κιλα 8% σας πήδηξα όλους φλωρε μαους :-P 4
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Είσαι ταπεινός όντως έχεις ένα δίκιο.στη photo είχα πει 15 πήγενε να ξαναδείς.Δεν ήξερα επίσης πως η γνώσεις κάποιου πάνω σε ένα θέμα έχουν να κάνουν με την ηλικία του συγνώμη και πάλι έχεις δίκιο.¨οταν σε βλέπω στα 40 και εκφράζεσαι/σκέφτεσαι έτσι τότε πίστεψε με μόνο σεβασμό δεν εμπνέεις. τελευταιο μου μηνυμα κ δεν επανερχομαι ! λεγοντας ''στα 40 μου σε αυτην την κατσταση'' εννοω πολυ απλα οτι για 40αρης κρατιεμαι μια χαρα και τιποτε περισσοτερο , αν για σενα ειναι μια συνηθισμενη εικονα 40αρη αυτη που βλεπεις τοτε πασο ! τωρα αν νομιζεις οτι οι γνωσεις και οι εμπειριες δεν συμβαδιζουν με την ηλικια και τα χρονια που ασχολησαι (ειδικα στο συγκεκριμενο τομεα που συζηταμε ) τοτε καταλαβαινω το μυαλο που κουβαλας .. παρε και μια φωτο στην ηλικια σου για να καταλαβεις γιατι σου ειπα οτι ολο και κτι παπαπανω απο σενα θα ξερω ! λες πως οχι ?? να εισαι ταπεινος στο ξαναλεω .. 46αρια χερια χωρις kαθολου λιπος λολ στα 95 κιλα κυριολεκτικα ο διπλος απο σενα
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 1'70 69κιλα 8% σας πήδηξα όλους φλωρε μαους :-P χαχαχαχαχαχα άκου φάση π μου θύμησες έλεγα με έναν 45ρη μια μέρα για το θέμα της διατροφής μιας κ ποτέ δεν έκανε (αν κ έχει πολύ κομπλέ σώμα) απλά μάλλον by default έτρωγε καλά/σωστά . anyway , περνάει απο ανάμεσα μας σαν σίφουνας ενας τυπάκος και μας κάνει "στα αρχίδια μου εγώ τρώω ότι θέλω κ έχω κοιλιακούς" (κ αυτός κομπλέ σώμα γύρω στα 30) αχχαχααχχαχαχαχαχα... 2
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τώρα μη λέμε μαλακές, συνήθως όσοι ασχολούνται στα σχετικά φόρουμ σχεδον πάντα λένε ένα πεντακιλό πάνω από αυτό που ειναι, και κάνουν κακό γιατί δίνουν λάθος εντυπώσεις στους υπόλοιπους. Όλοι 1.75 80+ κιλά και φέτες είναι.. Όταν αρχίζεις να ασχολείσαι καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι πάνω από ύψος με χαμηλό λίπος, και πόσα χρόνια ενασχολησης και τι γενετικά θέλει για να εισαι έτσι Φυσικός. Μην ψαρώνετε. (AlBosha δεν αναφέρομαι,σε εσένα δεν ξέρω τι έγραψες και που) Δεν διαφωνώ,γιαϋτο και είπα πως 6% φυσικά δεν το κόβω εφικτό για τα συγκεκριμένα κιλά.Επειδή ξέρω και άτομα που διαγονίζονται κιόλλας,ξέρω και τα cycle τους για μένα 6% natural δεν γίνεται,αλλά αφήνω ένα περιθόριο ίσως για κάποιον με τα τέλεια γονίδια,διατροφή,γυμναστική.Αλλά μπορεί το άλλο παιδί να λέει πως έκανε πριν γεννηθώ αλλά εγώ ξέρω πως απο τα 15 κάνω parkour,free run αργότερα tricking και για ένα διάστειμα ενώργανη,oπότε έχω περάσει απο πολλά 100% υγειινά καθαρά αθλήματα μέχρι να ξεκινήσω και βάροι.Δεν έχω όλες τιν γνώσεις στο θέμα γυμναστική,έχω πολλά να μάθω,αλλά χαζός δεν είμαι να κάθομαι να ακούω ότι ο αλλος πάει 6% και κάτω με διατροφή απλά ενώ άλλοι έχουν personal trainers πανωαπο το καιφαλι έχουν καει στο clen για να παιζουν στα 6....Είπαμε...
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τουλαχιστον εσυ αλεξ ξερεις οτι δεν λεω ουτε ποντο - ουτε κιλο παραπανω ! δεν μ αρεσει η συζητηση επι προσωπικου κ την σταματαω απλα ενας που ειναι25 χρονων κ μιλαει σαν να τα ξερει ολα δεν ακουγεται καλα ! ταπεινοι ειπαμε .. εχετε να μαθετε οσα δεν φανταζεστε ακομη !!! Εσύ ρε παίχτη λες ότι είσαι 1.87 και παίζεις 88 με 90 κιλά. Προφανώς δεν φεσωνεις αφού είσαι τούμπανο στις φώτο και παραπάνω θα πίστευα. . 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Σκατόκαιρος, πάλι βρέχει... Κι όλο το πρωί μάζευα κλαδιά, δεν έχω κουράγιο για προπόνηση. Ήθελα να κάνω κι άλλες δουλειές στο χωράφι κι αντ' αυτού κάθομαι και διαβάζω ποιος την έχει πιο μικρή. Τη λίπανση εννοώ... Μλκ Μάους, μην ανεβάσω εγώ φώτο να δεις πώς είναι οι 40αρηδες. Δε θέλω να τρομάξεις γι αυτό κρατιέμαι, μη νομίζεις... 2
revolver1990 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 1'70 69κιλα 8% σας πήδηξα όλους φλωρε μαους :-P 1'81 68 κιλά 13%. Μισή μερίδα ftw.
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τελευταιο μου μηνυμα κ δεν επανερχομαι ! λεγοντας ''στα 40 μου σε αυτην την κατσταση'' εννοω πολυ απλα οτι για 40αρης κρατιεμαι μια χαρα και τιποτε περισσοτερο , αν για σενα ειναι μια συνηθισμενη εικονα 40αρη αυτη που βλεπεις τοτε πασο ! τωρα αν νομιζεις οτι οι γνωσεις και οι εμπειριες δεν συμβαδιζουν με την ηλικια και τα χρονια που ασχολησαι (ειδικα στο συγκεκριμενο τομεα που συζηταμε ) τοτε καταλαβαινω το μυαλο που κουβαλας .. παρε και μια φωτο στην ηλικια σου για να καταλαβεις γιατι σου ειπα οτι ολο και κτι παπαπανω απο σενα θα ξερω ! λες πως οχι ?? να εισαι ταπεινος στο ξαναλεω .. 46αρια χερια χωρις kαθολου λιπος λολ στα 95 κιλα κυριολεκτικα ο διπλος απο σενα 1ςς11.jpg Οι γνώσεις και οι εμπειρίες δεν συμβαδίζουν με τα χρόνια πάντα..Κατά πάσα πιθανότητα ο μεγαλύτερος σε ηλικία να έχει περισσότερες χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει το αντίστροφο.Και μόνο που είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό το θέμα δείχνει πως είσαι κλειστόμυαλος.¨οπως και με τις γνώσεις έτσι και με την γυμναστική κάποιος μπορεί να κάνει 15 χρόνια και άλλος 5 και να είναι σε καλύτερη κατάσταση ο δευτερος.Αυτό εσύ δεν το δέχεσαι οπότε καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι άλλο,αν και κάτι μου λέει πως θα ασχοληθείς.Τέλος στην εικόνα βλέπω τον έναν απο τους Daft punk σε συνθήκες τέλειου φωτισμού καλοκαίρι ο ήλιος απο πάνω παραλία λαδάκι , δίχως αρκετή λεπτομέρεια τρικεφάλων ή δικαιφάλων.Στέκομαι στην αρχική μου εκτίμηση 13-15%
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Maus τα τραπέζια σου είναι για σκέτο δάγκωμα 1
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καμια φορα ειναι καλο να καταλαβαινεις που δε σε παιρνει και να σταματας. Σοφη κινηση. 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Η εμπειρια ειναι αναλογη της ηλικιας.. Δεν μόρω εγω σαν μηχανολογος να λεω οτι τα ξερω ολα με εναν μηχανολογο που ειναι 40 χρονων και δουλευει τουλαχιστον δεκα χρονια... αποδεικνυεται σε δεκα λεπτα οταν συμβει η στραβη...και πως θα το διαχειριστης... Αλλιως ολοι θα χαν 20ριδες που θα τους πληρωναν τα μισα αφου θα καναν την ιδια δουλεια 1
Mikeasdf Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλα δεν ειναι και απολυτο τη γνωση να την αποκτας με τα χρονια/ηλικια, σε καποιες περιπτωσεις δεν ισχυει. Η εμπειρια ομως ειναι κυριως με τα χρονια. 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Maus τα τραπέζια σου είναι για σκέτο δάγκωμα σε ευχαριστω Δημητρα , αν δεν ηταν ο Φωτης που τον σεβομαι κ τον εκτιμαω θα σου ελεγα να μου τα δαγκωσεις χααχχαχαχα σε πειραζωωωω Καμια φορα ειναι καλο να καταλαβαινεις που δε σε παιρνει και να σταματας την συζητηση . Σοφη κινηση. αυτο εκανα , ειδα οτι δεν με παιρνει και σταματησα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 σε ευχαριστω Δημητρα , αν δεν ηταν ο Φωτης που τον σεβομαι κ τον εκτιμαω θα σου ελεγα να μου τα δαγκωσεις χααχχαχαχα σε πειραζωωωω πειραζόμαστε εδώ μέσα μια και είμαστε ωραίο παρεάκι. Α ο Φώτης δεν έχει θέμα αρκεί να φοράμε all day τακούνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις