Chocobo Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να κυνηγήσω 6-7% bf να το πάω μέχρι shred για να δω αν μ αρέσω γιατι 83-85 κιλά ειναι max bulk πλέον , νιώθω βαρύς για τα γούστα μου. (+ ψάχνομαι και για κάτι άλλο παράλληλα με τα βάρη) αλλα φοβάμαι οτι θα μείνω σαν καλαμάκι του φραπέ αχχαχαχα χμμμμμμμμ Το cutting αρχίζει απο αυριο , μέχρι τώρα είχα καθαρίσει τη σαβούρα . θα αρχίσω στις 2500 +500 απο λαχανικά οπότε έχω άνεση να πέσω κ άλλο , αφού το χαρτί της αερόβιας δεν το έχω κάψει , θα τη βάλω middle cut για plateu break 6% χλωμό θα το έλεγα μόνο με δίαιτα ή fat burner.Εγώ ξεεσκίζομαι στην αερόβια και δυσκολευομαι στο 8-9%.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 6% χλωμό θα το έλεγα μόνο με δίαιτα ή fat burner.Εγώ ξεεσκίζομαι στην αερόβια και δυσκολευομαι στο 8-9%. μην το λες! Εγω περυσι ημουν στο 8! Απλα δεν ειναι νουμερο που το κρατας για μεγαλο χρονικο διαστημα!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν θα μεινεις σαν καλαμακι.Και εγω ειχα φτασει 83 κιλα,οταν αδυνατισα και εκοψα φαινομουν ακομα πιο ογκωδης.Μπομπα θα φαινεσαι αν κοψεις.Τωρα για 6% το θεωρω οχι απλα δυσκολο,αλλα δεν υπαρχει και λογος.Μιλαμε για να πας εκει,μιλαμε για χαμηλο φουλ υδατανθρακα,και να κοτοπουλο μπακαλιαρος μηλα το μονο που θα τρως[λολ].+ αεροβια,μονο ετσι φτανεις εκει. Το ιδιο θελω και εγω.Ειμαι περιπου 10-11 % και πλεον η ζυγαρια δεν κατεβαινει ,θελει αεροβιο και ακομα λιγοτερο υδατανθρακα,αλλα αμα κανω κατι τετοιο αναρωτιεμαι αν θα καταφερνω να βγαζω προπονησεις κια να δουλευεω.Ισως ενα νιτρικο να βοηθησει εκει., 8% to θεωρω εφικτο,6 not. 1
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 μην το λες! Εγω περυσι ημουν στο 8! Απλα δεν ειναι νουμερο που το κρατας για μεγαλο χρονικο διαστημα! δεν ξερω τον καθενα ξεχωριστα για να κρινω,αλλα επειδη κανω γυμναστικη με 2 ατομα που εχουν καποιες διακρισεις στο χωρο(το οποιο συνεπαγεται οτι γυμναστικη και διαιτα δεν ειναι το μονο που χρησημοποιουν),ξερω πως 6% δεν πας ευκολα,ποσο μαλλον με διαιτα απλα.Αλλα αυτο ειναι στις δικες μου γνωσεις οπως ειπα δεν ξερω τον καθενα ξεχωριστα.Δοκιμασε το και ολη η τυχη μαζι σου απλα το βρισκω πολυ χλωμο
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 μπα δεν εχω ορεξη να το δοκιμασω! περυσι ημουν σε μονοψηφιο νουμερο αλλα τοτε ετρεχα και καθε μερα μπολικα χιλιομετρα + οτι εκανα διατροφη σαν να ημουν μοναχος (μιλαω για την αυστηροτητα στο τι πως ποτε κτλ)
Aztec Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Περίπτωση να καούνε πάντα υπάρχει ειδικά σαν natural,αλλά αυτό δεν νομίζω πως μπορεί κανείς μέσω ιντερνετ να στο επιβεβαιώσει καθώς εξαρτάται απο το πρόγραμμα(δεν είπες ποσες ώρες,μέρες κλπ) την διατροφή και πάνω απόλα τον εαυτό σου..Με το να σου πει κανείς εμένα δεν μου καίει του μύς δεν σε βοηθάει και πολύ κάποιος μπορεί να είναι αθλιτής αντοχής,ο άλλος power lifter ,ο άλλος bodybuilder κλπ κλπ Εσύ πως νιώθεις.? πως την παλευεις να κάνεις ενώ ήσουν άρρωστος :S σε ένα μήνα ειδικά αν δεν υπάρχει και κάποια σημαντική αυξομείωση βάρους και ενώ ήσουν και άρρωστος πραγματικά ούτε γιατρός δεν νομίζω να μπορέσει να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί ;P Ποιος είναι ο στόχος σου και ξεκίνησες αυτο το πρόγραμμα.? Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. Η αληθεια ειναι αυτο που λες οτι δύσκολα θα το καταλάβω ... θα ξεκινήσω πάλι την διατροφή μου και γυμναστική και θα δω τι γινεται σε μερικές μέρες 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ποσο εισαι τωρα? Το 6-7% ειναι πονος. Κολυμβηση ψηνεις? no idea , το dexa scan θα βγάλει το πόρισμα (έχει 5 λεπτά απ το gym μου και δεν το ήξερα lel) για κολύμβηση δύσκολα , μάλλον για πολεμική τέχνη-άθλημα επειδή ειναι κάτι που μ αρέσει και δεν θα το βαρεθώ μη κολλάτε στο νούμερο , έτσι το λέω, πάντα βάζω μεγαλύτερο στόχο για να φτάνω στο max μου αχχαχα αλλα ναι το point ειναι single digit για φέτος αλλα προσεγμένα για να έχω όσο το δυνατών μικρότερο muscle loss σε αυτό θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο η διατροφή αλλα κ αυτό ειναι το θέμα , οτι αν θέλω μπορώ να τρώω σαν μοναχός όπως είπε απο πάνω ο spect , απλά πριν δεν είχα αρκετή μυική μάζα(για τα δικά μου δεδομένα) με τα off και τα χειρουργεία και τις μλκιες 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Άμα δεν κατεβαίνετε σε αγώνες ή δεν πάτε για φωτογράφηση σε περιοδικό μόδας, δεν αντιλαμβάνομαι για πιο λόγο να κυνηγήσετε μονοψήφιο νούμερο σε bf. Ένα γυμνασμένο σώμα δείχνει σούπερ όμορφο με 10-12 bf, η διατροφή κινείται σε λογικά πλαίσια κι υπάρχει ενέργεια να ζείτε 3
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 γιατι είμαι 25 χρονών και αν όχι τώρα πότε? αν δεν πειραματιζόμουν θα βαριόμουν 4
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Άμα δεν κατεβαίνετε σε αγώνες ή δεν πάτε για φωτογράφηση σε περιοδικό μόδας, δεν αντιλαμβάνομαι για πιο λόγο να κυνηγήσετε μονοψήφιο νούμερο σε bf. Ένα γυμνασμένο σώμα δείχνει σούπερ όμορφο με 10-12 bf, η διατροφή κινείται σε λογικά πλαίσια κι υπάρχει ενέργεια να ζείτε Ναι αλλά θα φέρω ένα παράδειγμα,δύο άτομα ίδιο ύψος ο Α 85 κιλά με 12% bf και ο Β 80 κιλά με 6% bf..Ε παρόλο που είναι ελαφρύτερος πίστεψε με θα φαίνεται μεγαλύτεροσ και πιο γυμνασμένος απο τον Α...¨Όσοι μπορούν να πάνε για μονοψίφιο.8-9% το κρατάς με μια καλή δίαιτα και κάποιο πρόγραμμα cardio..
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλα κανεις Νικολα απλα εσυ θα δυσκολευτεις περισσοτερο γιατι εχεις κρεας πανω σου , ειναι αλλιως να εισα 10 κιλα πανω απο το υψος σου κ αλλιως 10 κιλα κατω με πακιστανικους κοιλιακους ! ο αλλος ποσταρε φωτο 1.75 και αντε να ειναι το πολυ 70 κιλα κ λεει ειναι 85 ! (στην αρχη , σιγα σιγα κατεβαινε εφτασε στα 75 λολ που λετε κ εσεις οι νεοι) και οχι μονο αυτο αυτο ειναι το λιγοτερο , ειναι 20 - 25 χρονων κ γραφει ''δεν ξερω τον καθενα ξεχωριστα για να κρινω'' ωπα ρε μεγαλε εισαι 25 χρονων και θα κρινεις τον καθενα τι και πως το κανει ? εγω αυτο που κανεις εσυ πχ το κανω πριν εσυ γεννηθεις και παλι δεν μπορω να σε κρινω πως θα κρινεις εσυ καποιον ? τελος παντων δεν συνεχιζω γιατι θα γινω κακος , καντε οτι κανετε αλλα παραμεινετε ταπεινοι και προσγειωμενοι ! το 6% που λεει ο αλλος κατηγορηματικα οτι δεν γινεται , γινεται κ παραγινεται απλα πρεπει να ξερεις συγκεκριμενα πραγματακια που πρεπει να κανεις, πως να τα κανεις , ποτε θα κανεις αεροβια , τι ειδους αεροβια , τι θα φας ποτε θα το φας και ποσο θα φας , δεν φτανει να κοβεις υδατανθρακα και να τρως κοτοπουλακι κ μηλο για να πεσεις στο 6% αν εφτανε αυτο θα κατεβαιναμε ολοι σε αγωνες ! αντε κ χρονια πολλα .. κανα 20% που μου ειπες οτι με κανεις δεν νομιζω να ειμαι ! περισσοτερο ισως ¨)) αα ειμαι κ 1.86 και 90κ οχι 1.75! γεμιζω πολυ πιο δυσκολα ξερεις ,.. 3
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλα κανεις Νικολα απλα εσυ θα δυσκολευτεις περισσοτερο γιατι εχεις κρεας πανω σου , ειναι αλλιως να εισα 10 κιλα πανω απο το υψος σου κ αλλιως 10 κιλα κατω με πακιστανικους κοιλιακους ! ο αλλος ποσταρε φωτο 1.75 και αντε να ειναι το πολυ 70 κιλα κ λεει ειναι 85 ! (στην αρχη , σιγα σιγα κατεβαινε εφτασε στα 75 λολ που λετε κ εσεις οι νεοι) και οχι μονο αυτο αυτο ειναι το λιγοτερο , ειναι 20 - 25 χρονων κ γραφει ''δεν ξερω τον καθενα ξεχωριστα για να κρινω'' ωπα ρε μεγαλε εισαι 25 χρονων και θα κρινεις τον καθενα τι και πως το κανει ? εγω αυτο που κανεις εσυ πχ το κανω πριν εσυ γεννηθεις και παλι δεν μπορω να σε κρινω πως θα κρινεις εσυ καποιον ? τελος παντων δεν συνεχιζω γιατι θα γινω κακος , καντε οτι κανετε αλλα παραμεινετε ταπεινοι και προσγειωμενοι ! το 6% που λεει ο αλλος κατηγορηματικα οτι δεν γινεται , γινεται κ παραγινεται απλα πρεπει να ξερεις συγκεκριμενα πραγματακια που πρεπει να κανεις, πως να τα κανεις , ποτε θα κανεις αεροβια , τι ειδους αεροβια , τι θα φας ποτε θα το φας και ποσο θα φας , δεν φτανει να κοβεις υδατανθρακα και να τρως κοτοπουλακι κ μηλο για να πεσεις στο 6% αν εφτανε αυτο θα κατεβαιναμε ολοι σε αγωνες ! αντε κ χρονια πολλα .. θες μήπως βίντεο να ανεβαίνω στη ζυγαριά.? 80 είπα btw.Είπα πως δεν μπορώ να κρίνω και δεν έκρινα που κολλάς ακριβώς.? Eίπα την γνώμη μου...6%...κατάλαβα είσαι απο τουε τύπους που πιστεύουν πως Lazar,Ulysses κλπ φτάσανε με δίαιτα εκεί και αερόβιο...είσαι ο τύπος ''eat clen, tren hard'' και μετα αμπελοφιλοσοφίες περί χρόνου δίαιτας...όχι φίλε όλοι γνωρίζουμε πότε να τρώμε και τι,ο λόγος που δεν πάμε σε αγόνες είναι άλλος και τον ανέφερα στα ¨ ¨ χρόνια πολλά και σε σένα.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 οχι ρε φιλε ειμαι ο τυπος που κανω αυτο που κανεις πριν γεννηθεις ! και οταν με βλεπεις στα 40 μου σε αυτην την κατασταση αυτο σημαινει οτι κατι κανω σωστα η κατι παραπανω απο σενα ισως γνωριζω ! τελος παντων σου χω και φωτο να με κρινεις ποσο % ειμαι γυρω στο 20 μου πες την προηγουμενη , λες ?? ¨))) ! χρονια πολλα κ παλι ..
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τώρα μη λέμε μαλακές, συνήθως όσοι ασχολούνται στα σχετικά φόρουμ σχεδον πάντα λένε ένα πεντακιλό πάνω από αυτό που ειναι, και κάνουν κακό γιατί δίνουν λάθος εντυπώσεις στους υπόλοιπους. Όλοι 1.75 80+ κιλά και φέτες είναι.. Όταν αρχίζεις να ασχολείσαι καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι πάνω από ύψος με χαμηλό λίπος, και πόσα χρόνια ενασχολησης και τι γενετικά θέλει για να εισαι έτσι Φυσικός. Μην ψαρώνετε. (AlBosha δεν αναφέρομαι,σε εσένα δεν ξέρω τι έγραψες και που) 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τουλαχιστον εσυ αλεξ ξερεις οτι δεν λεω ουτε ποντο - ουτε κιλο παραπανω ! δεν μ αρεσει η συζητηση επι προσωπικου κ την σταματαω απλα ενας που ειναι25 χρονων κ μιλαει σαν να τα ξερει ολα δεν ακουγεται καλα ! ταπεινοι ειπαμε .. εχετε να μαθετε οσα δεν φανταζεστε ακομη !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις