Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 το χω ποσταρει πριν κανα δυο χρονια ! σπεκτ αυτην πηρες ? για απειρα χρονια μιλαμε με εχει βολεψει .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ακριβως αυτη ειχα στην Αθηνα στο σπιτι της θειας μου! τωρα που γυρισα κερκυρα πηρα αυτη 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 μια χαρα ! υπαρχουν πααρα πολλες εχω δοκιμασει τα παντα και μπορω να πω η καλυτερη απο ολες μου βγηκε αυτη αντεχει πααρα πολυ ειναι γρηγορη και ψηνει τελεια !! δεν χρειαζεται να βαζεις αλουμινοχαρτο εχει ταψακι απο κατω το βγαζεις το πλενεις κ εισαι κομπλε ! 2
archsatan Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 μια χαρα ! υπαρχουν πααρα πολλες εχω δοκιμασει τα παντα και μπορω να πω η καλυτερη απο ολες μου βγηκε αυτη αντεχει πααρα πολυ ειναι γρηγορη και ψηνει τελεια,ενιοτε και ανθρώπους !! Εκτός αν δουλεύει με SELV πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Αλήθεια τι γράφει πάνω στον ΜΣ ή μήπως είναι τροφοδοτικό;
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 μια χαρα ! υπαρχουν πααρα πολλες εχω δοκιμασει τα παντα και μπορω να πω η καλυτερη απο ολες μου βγηκε αυτη αντεχει πααρα πολυ ειναι γρηγορη και ψηνει τελεια !! δεν χρειαζεται να βαζεις αλουμινοχαρτο εχει ταψακι απο κατω το βγαζεις το πλενεις κ εισαι κομπλε ! έχει η γιαγιά μου και ψήνει φαγητά σε τέτοιο , ενώ έχει κουζίνα δεν την χρησιμοποιεί , ιδικά στο ψωμί λέει της γίνεται καλύτερο (βάζει το ταψί χωρίς τις σκάρες μέσα) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 βρηκα αυτη τη συνταγη σημερα! http://www.thefitnessrecipes.com/recipes/chilli-chicken-pie/ καποια στιγμη θα δοκιμαστει! πρεπει να ναι τουμπανη και οτι πρεπει για να παιρνεις μαζι σου! 2
Liverpool89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το μονο που σκεφτομαι για να ξεφυγω λιγο ειναι να ερθει η αυριανη μερα να παω να ξεωσω στην γυμναστικη να ανεβω λιγο, κατι καλυτερο δεν εχω να κανω ... Καλα λενε καθε περσυ και καλυτερα... 1
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μακαρι να μπορουσα κ εγω Λιβε να κανω γυμναστικη! Καλη Ανασταση κ καλο Πασχα σε ολους! 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλη ανασταση σε ολους μας... πανω απ ολα υγεια. 3
Mikeasdf Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλα λενε καθε περσυ και καλυτερα... Αυτο εχω βαρεθει να το λεω ρε γαμωτο..ερχεται σιγα-σιγα κ ταιριαζει με τα παντα αυτη η φραση Καλη ανασταση!
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μπα, διαφωνώ, για μένα κάθε φέτος και καλύτερα τα τελευταία 5 χρόνια. Αλλαγή νοοτροπίας το μυστικό Σπεκτ, ωραία συνταγή! Θα δοκιμαστεί σύντομα! Φχαριστηθηκα ήλιο αυτές τις μέρες. Όλη μέρα έξω με τα κορίτσια μου, δουλειές στον κήπο/χωράφι και μετά προπόνηση. Άντε και το καλοκαίρι πλησιάζει! 3
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 μπορεις να το πεις τηγανιτα μπορεις pancake το εχω ακουσει και με αλλο ονομα δεν θυμαμαι.υλικα πρωτεινη,αλευρι ολικης η αλευρι βρωμης,quaker και γαλα φρεσκο οτι επιθυμει ο καθενας.σαν γευση σκετο δεν ειναι κατι τρελο αλλα μπορει να συνδευαστει με κομματια απο φρουτα με ξηρους καρπους.εγω σημερα αφου δεν τρωω αρνια και βλακιες το συνδυασα με μερεντα 1
Haldol Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Εκτός αν δουλεύει με SELV πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Αλήθεια τι γράφει πάνω στον ΜΣ ή μήπως είναι τροφοδοτικό; Αυτό το μικρό κουτάκι δε χωράει ούτε EI-core μ/σ, ούτε παλμοτροφοδοτικό. Μη ξεχνάς ότι μια ψησταριά είναι συνήθως τουλάχιστον 2kW. Μάλλον με τάση δικτύου θα δουλεύει, χωρίς απομόνωση.
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να κυνηγήσω 6-7% bf να το πάω μέχρι shred για να δω αν μ αρέσω γιατι 83-85 κιλά ειναι max bulk πλέον , νιώθω βαρύς για τα γούστα μου. (+ ψάχνομαι και για κάτι άλλο παράλληλα με τα βάρη) αλλα φοβάμαι οτι θα μείνω σαν καλαμάκι του φραπέ αχχαχαχαχμμμμμμμμΤο cutting αρχίζει απο αυριο , μέχρι τώρα είχα καθαρίσει τη σαβούρα . θα αρχίσω στις 2500 +500 απο λαχανικά οπότε έχω άνεση να πέσω κ άλλο , αφού το χαρτί της αερόβιας δεν το έχω κάψει , θα τη βάλω middle cut για plateu break
linkin Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Ποσο εισαι τωρα? Το 6-7% ειναι πονος. Κολυμβηση ψηνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις