Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χω ποσταρει πριν κανα δυο χρονια ! σπεκτ αυτην πηρες ? 

29659_0_L.jpg

για απειρα χρονια μιλαμε με εχει βολεψει  ..

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

ακριβως αυτη ειχα στην Αθηνα στο σπιτι της θειας μου! τωρα που γυρισα κερκυρα πηρα αυτη

40814_0_L.jpg

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ! υπαρχουν πααρα πολλες εχω δοκιμασει τα παντα και μπορω να πω η καλυτερη απο ολες μου βγηκε αυτη 

f33%20300.jpgmini%20open%20300.jpg

αντεχει πααρα πολυ ειναι γρηγορη και ψηνει τελεια !!

δεν χρειαζεται να βαζεις αλουμινοχαρτο εχει ταψακι απο κατω το βγαζεις το πλενεις κ εισαι κομπλε !

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα ! υπαρχουν πααρα πολλες εχω δοκιμασει τα παντα και μπορω να πω η καλυτερη απο ολες μου βγηκε αυτη 

f33%20300.jpgmini%20open%20300.jpg

αντεχει πααρα πολυ ειναι γρηγορη και ψηνει τελεια,ενιοτε και ανθρώπους !!

Εκτός αν δουλεύει με SELV πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Αλήθεια τι γράφει πάνω στον ΜΣ ή μήπως είναι τροφοδοτικό;

Δημοσ.

αντεχει πααρα πολυ ειναι γρηγορη και ψηνει τελεια !!

δεν χρειαζεται να βαζεις αλουμινοχαρτο εχει ταψακι απο κατω το βγαζεις το πλενεις κ εισαι κομπλε !

έχει η γιαγιά μου και ψήνει φαγητά σε τέτοιο , ενώ έχει κουζίνα δεν την χρησιμοποιεί , ιδικά στο ψωμί λέει της γίνεται καλύτερο (βάζει το ταψί χωρίς τις σκάρες μέσα) 

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο που σκεφτομαι για να ξεφυγω λιγο ειναι να ερθει η αυριανη μερα να παω να ξεωσω στην γυμναστικη να ανεβω λιγο, κατι καλυτερο δεν εχω να κανω ...

Καλα λενε καθε περσυ και καλυτερα... 

• Like 1
Δημοσ.
Καλα λενε καθε περσυ και καλυτερα... 

Αυτο εχω βαρεθει να το λεω ρε γαμωτο..ερχεται σιγα-σιγα κ ταιριαζει με τα παντα αυτη η φραση :mad:

Καλη ανασταση!

Δημοσ.

Μπα, διαφωνώ, για μένα κάθε φέτος και καλύτερα τα τελευταία 5 χρόνια. Αλλαγή νοοτροπίας το μυστικό :)

Σπεκτ, ωραία συνταγή! Θα δοκιμαστεί σύντομα!

Φχαριστηθηκα ήλιο αυτές τις μέρες. Όλη μέρα έξω με τα κορίτσια μου, δουλειές στον κήπο/χωράφι και μετά προπόνηση. Άντε και το καλοκαίρι πλησιάζει!

• Like 3
Δημοσ.

μπορεις να το πεις τηγανιτα μπορεις pancake το εχω ακουσει  και με αλλο ονομα δεν θυμαμαι.υλικα

πρωτεινη,αλευρι ολικης η αλευρι βρωμης,quaker και γαλα φρεσκο οτι επιθυμει ο καθενας.σαν γευση σκετο δεν ειναι κατι τρελο αλλα μπορει να συνδευαστει με κομματια απο φρουτα με ξηρους καρπους.εγω σημερα αφου δεν τρωω αρνια και βλακιες το συνδυασα με μερεντα

IMG_20150412_205927.jpg

IMG_20150412_210025.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός αν δουλεύει με SELV πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Αλήθεια τι γράφει πάνω στον ΜΣ ή μήπως είναι τροφοδοτικό;

Αυτό το μικρό κουτάκι δε χωράει ούτε EI-core μ/σ, ούτε παλμοτροφοδοτικό. Μη ξεχνάς ότι μια ψησταριά είναι συνήθως τουλάχιστον 2kW. Μάλλον με τάση δικτύου θα δουλεύει, χωρίς απομόνωση.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κυνηγήσω 6-7% bf να το πάω μέχρι shred για να δω αν μ αρέσω γιατι 83-85 κιλά ειναι max bulk πλέον , νιώθω βαρύς για τα γούστα μου. (+ ψάχνομαι και για κάτι άλλο παράλληλα με τα βάρη) 

αλλα φοβάμαι οτι θα μείνω σαν καλαμάκι του φραπέ αχχαχαχα
χμμμμμμμμ
Το cutting αρχίζει απο αυριο , μέχρι τώρα είχα καθαρίσει τη σαβούρα . θα αρχίσω στις 2500 +500 απο λαχανικά οπότε έχω άνεση να πέσω κ άλλο , αφού το χαρτί της αερόβιας δεν το έχω κάψει , θα τη βάλω middle cut για plateu break 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...