Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις αλλά πρόσεχε πολύ. Ποιος είπε ότι τα "ποδια" πρέπει να είναι ευθεία?

Οι μύτες των ποδιών πρέπει να κοιτάνε οπου κοιτάνε τα γόνατα, και τα πόδια τα ανοίγεις όσο σε βολεύει δεν χρειάζεται να είναι στο ύψος των ωμων.

Η σωστή στάση δεν "έρχεται" πότε αν δεν γνωρίζεις πία είναι, τραυματισμοί έρχονται. Έχει εκατοντάδες βίντεο στο YouTube να δεις

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Στα σκουατ(οσο πιο βαθυ μπορω )  τα ποδια μου εχουν την ταση να πανε σε γωνια δηλαδη δν ειναι ευθεια

και το ανοιγμα ειναι πιο πολυ απο τους ωμους ......

αλλιως νιωθω περιεργα τα γονατα .....αλλοτε γυριζουν προς τα μεσα αλλοτε σηκωνω φτερνες .

Θα ερθει η σωστη σταση με τον καιρο η τα βαζουμε οπως μας βολευει?

και γω έτσι έχω θέση καθίσματος, άνοιγμα λίγο περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων (μου δίνει καλύτερο κοντρόλ στο κατέβασμα/ανέβασμα με την ελεύθερη μπάρα) και η μύτη των ακροδακτύλων μου κοιτάει προς τα έξω. Δεν έχω καμία ενόχληση στο σημείο της επιγονατίδας 

Απορίας άξιο πάντως η στροφή των γονάτων σου προς τα μέσα. 

σηκώνεις φτέρνες; πως; αν σηκώνεις φτέρνα τότε χάνεις τον έλεγχο του κάθετου κέντρου βάρους 

Δημοσ.

Σήμερα, against all odds (που λέει κι ο Phil Collins), μου έκανε τη χάρη ο καιρός και "έγραψα" 54.1χλμ σε κάτι παραπάνω από 2 ώρες! Από σήμερα το απόγευμα θα είμαι Αθήνα για το Πάσχα, οπότε οι ποδηλασίες σταματούν προσωρινά.

Εάν ψήνεστε για καφέ κτλ όσο θα είμαι Αθήνα, θα είμαι ΟΚ.

Δημοσ.

Εχω ενα φιλο τεφαα που μου ειχε πει οτι τα ποδια πρεπει ντε και καλα να ειναι στο υψος των ομων και τελειως ευθεια αλλιως πιανουν και προσαγωγοι και αλλαζει η ασκηση .
Αλλα τωρα πια την κανω οπως μου βγαινει ''φυσιολογικα'' οπως περιεγραψες περιπου Δημητρα αλλα ισως μερικες φορες παει και 45 μοιρες προς τα εξω η μυτη των ακροδακτυλων

Δημοσ.

Εχω ενα φιλο τεφαα που μου ειχε πει οτι τα ποδια πρεπει ντε και καλα να ειναι στο υψος των ομων και τελειως ευθεια αλλιως πιανουν και προσαγωγοι και αλλαζει η ασκηση .

Αλλα τωρα πια την κανω οπως μου βγαινει ''φυσιολογικα'' οπως περιεγραψες περιπου Δημητρα αλλα ισως μερικες φορες παει και 45 μοιρες προς τα εξω η μυτη των ακροδακτυλων

όπως σου είπε και ο Αλεξ τα δάχτυλα ακολουθούν την πορεία του γονάτου. 

όσο μεγαλύτερο το εύρος του ανοίγματος τόσο περισσότεροι η συμμετοχή του προσαγωγού. τότε μιλάμε για sumo squat, σε αυτή σημαντική είναι η στάση του κορμού 

• Moderators
Δημοσ.

Βρήκα σήμερα σε ένα κατάστημα με κατεψυγμένα (ο οποίος πουλάει σε καταστήματα περισσότερο) στήθος κοτόπουλο φιλέτο 2.5 κιλα 9,5€. Δεν είναι άσχημα :-P

Και Πριν πει κάποιος για ποιότητα αν δεν τα παίρνεις από γνωστό που τα εκτρέφει είναι όλα ίδια

• Like 2
Δημοσ.

εγώ το αγοράζω φρέσκο 3,5 το κιλό το στήθος αλλα σε καρίνα , πες έχει ενα μικρό κοκαλάκι που ζυγίζει λίγα γραμμάρια 
το χασάπικο που αγοράζω ειναι πεντακάθαρο και με τρελή δουλειά , αφού έχει και μηχάνημα για να βγάζεις νούμερο όπως στις τράπεζες, ιδικά αν πας μεσημεριανή ώρα που σχολάνε απο τις δουλειές κ σταματάνε να ψωνίσουν .. το χάος , έχει 5-6 άτομα μπροστά να εξυπηρετούν κ πόσους πίσω να κόβουν κλπ και πάλι μπορεί να περιμένεις καμια ώρα. 

Δημοσ.

Παω σημερα γυμναστήριο, βλέπω στην είσοδο μαυρίλες, πριονιδια κλπ ανεβαίνω πιο πανω τα ίδια χαλια, ήταν κλειστό.. Πηρε φωτιά, μάλλον, το λεβιτοστάσιο της πολυκατοικίας και τα έκανε όλα κώλο.. Ελπίζω από τρίτη να ανοίξει. Μέσα δεν πρέπει να έγινε κατι. 

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση ,

Να πω ότι έκανα γυμναστική απλά είπα να δοκιμάσω για ένα μηνα personal με βάρη

Είναι προπόνηση εντασης δηλαδή με super sets αν το λέω σωστά. Δεν παίρνω καθόλου συμπλήρωματα ούτε καν πρωτείνη.

Η προπόνηση είναι πάρα πολύ έντονη σε σχέση με ότι εκανα πριν. Δηλαδή πριν εκανα τις ασκήσεις μια μια με ξεκούραση και έτσι.

Υπάρχει περίπτωση να καούνε οι μυς αν η διατροφή δεν επαρκεί για τόσο έντονη άσκηση ? πως το καταλαβαίνω ? θα υπάρχει ουσιασικά χαλαρότητα λόγω μείωσης της μυικής μάζας σε σχέση με το δέρμα ? 

Θα το συζητήσω με τον γυμναστή απλά λόγω ημερών δεν μπορώ,. Επίσης επειδή ήμουν άρρωστος δεν μπορώ να εμπιστευτώ την ζυγαριά για αυξομειώσεις 1-2 κιλών

Ευχαριστώ  

• Moderators
Δημοσ.

Για οσους ψηνουν φαγητα αγορασα ψηστιερα με 30€! 

Βαζεις στη βαση ενα κομματι αλουμινοχαρτο πετας πανω οτι θες και εχεις φαγητο ετοιμο γρηγορα! (Το αλουμινοχαρτο το βαζω για να μην χρειαζεται να πλενω καθε φορα)

Αξιει η επενδυση

Δημοσ.

Για οσους ψηνουν φαγητα αγορασα ψηστιερα με 30€! 

Βαζεις στη βαση ενα κομματι αλουμινοχαρτο πετας πανω οτι θες και εχεις φαγητο ετοιμο γρηγορα! (Το αλουμινοχαρτο το βαζω για να μην χρειαζεται να πλενω καθε φορα)

Αξιει η επενδυση

Τωρα το ανακαλυψες??? :X

Ειναι τερμα βολικο, λιγο καθαρισμα μετα και τελειωσες B)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

δεν το ανακαλυψα τωρα απλα τωρα πηρα! :P

ουτε καν καθαρισμα! εγω βαζω αλουμινοχαρτο και δεν περναει τιποτα! Ισως σε κανα ψαρι καμια φορα! αλλα ετσι και αλλιως μια στο τοσο ενα πλησιμο το θελει

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση ,

Να πω ότι έκανα γυμναστική απλά είπα να δοκιμάσω για ένα μηνα personal με βάρη

Είναι προπόνηση εντασης δηλαδή με super sets αν το λέω σωστά. Δεν παίρνω καθόλου συμπλήρωματα ούτε καν πρωτείνη.

Η προπόνηση είναι πάρα πολύ έντονη σε σχέση με ότι εκανα πριν. Δηλαδή πριν εκανα τις ασκήσεις μια μια με ξεκούραση και έτσι.

Υπάρχει περίπτωση να καούνε οι μυς αν η διατροφή δεν επαρκεί για τόσο έντονη άσκηση ? πως το καταλαβαίνω ? θα υπάρχει ουσιασικά χαλαρότητα λόγω μείωσης της μυικής μάζας σε σχέση με το δέρμα ? 

Θα το συζητήσω με τον γυμναστή απλά λόγω ημερών δεν μπορώ,. Επίσης επειδή ήμουν άρρωστος δεν μπορώ να εμπιστευτώ την ζυγαριά για αυξομειώσεις 1-2 κιλών

Ευχαριστώ  

Περίπτωση να καούνε πάντα υπάρχει ειδικά σαν natural,αλλά αυτό δεν νομίζω πως μπορεί κανείς μέσω ιντερνετ να στο επιβεβαιώσει καθώς εξαρτάται απο το πρόγραμμα(δεν είπες ποσες ώρες,μέρες κλπ) την διατροφή και πάνω απόλα τον εαυτό σου..Με το να σου πει κανείς εμένα δεν μου καίει του μύς δεν σε βοηθάει και πολύ :P κάποιος μπορεί να είναι αθλιτής αντοχής,ο άλλος power lifter ,ο άλλος bodybuilder κλπ κλπ Εσύ πως νιώθεις.? πως την παλευεις να κάνεις ενώ ήσουν άρρωστος :S σε ένα μήνα ειδικά αν δεν υπάρχει και κάποια σημαντική αυξομείωση βάρους και ενώ ήσουν και άρρωστος πραγματικά ούτε γιατρός δεν νομίζω να μπορέσει να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί ;P Ποιος είναι ο στόχος σου και ξεκίνησες αυτο το πρόγραμμα.?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...