Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βαρη ξανα σε κανα 10μερο... Και τα δυο γονατα οφ, καλα ειδικα το αριστερο γ@μιεται απειρα. Εχω να κανω γυμναστικη απο τη προηγουμενη Δευτερα.

Πηγα στο γιατρο σημερα, σε αλλον ορθοπαιδικο που μου συστησαν. Τα ιδια με τον Νικολαου μου πε κι αυτος. Χονδροπαθεια και στα δυο, παγο παγο παγο και υπομονη. Αν συνεχιςει να μ ενοχλει θα παρω αντιφλεγμονωδη, ελπιζουμε να μη χρειαςτουν.

Ειναι ο 4ος ορθοπαιδικος που μου επιβεβαιωνει οτι δε κανω κατι λαθος. Απλα ειναι ενα προβλημα που υπαρχει και καθε χ διαστημα βγαινει.

Παντως μου πε η ενοχληση που βγαινει τωρα δεν ειναι πχ απο κατι που εκανες χτες προχτες. Ειναι απο κατι που χει γινει μηνες ή και 1-2 χρονια πριν. Με λιγα λογια....σε καμια περιπτωση οταν μου πρωτοεμφανιστηκε δεν εφταιγε το γυμναστηριο που χα αρχισει μολις ενα μηνα και με ελαχιστα βαρη.

Χαιρομαι οταν βλεπω γιατρους να μη δαιμονοποιουν τη γυμναστικη. Γιατι αρκετοι βρισκουν αλλωθι εκει. Εμενα μου πε βασικα πραγματα... Ν αποφευγω το στεπερ (που δε κανω ετσι κ αλλιως) , εκτασεις απο 30μοιρες και προσοχη στις προβολες να μη ριχνω το κορμο μπροστα. Μου επετρεψε και ποδηλατο αν δε μ ενοχλει αλλα δυστυχως ενοχλει οποτε δ εκανω.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

το 80% των γυναικών έχει χονδροπάθεια και μέσα σε αυτό και γω. Κάνω κανονικά squat, leg exte αλλά με προσοχή πολύ με πέλμα συγκεκριμένες μοίρες στροφή και μπλα μπλα. 

εγώ θα σου πρότεινα να πας σε έναν αθλήιατρο παρέα με το πρόγραμμα εκγύμνασης, να του δείξεις ασκήσεις να σου πει τι να κάνεις και κάποια tips σε μοίρες κτλ. Και στην τελική αν το πρόβλημα σου είναι Χ βαθμού να σου συστήσει έναν πολύ καλό φυσιοθεραπευτή. 
Πετάς στέπερ και γενικά προβολές αν θέλεις να επιζήσουν τα γόνατα. Καλύτερα μπες σε ρακ για ελεύθερα σκουωτ και άρσεις θανάτου. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιο αθλιατρος απο τον Νικολαου κ πιο εμπειρος στο γονατο δυσκολα... Και ο Θέος που ειχα παει ειναι γιατρος του Ολυμπιακου. Ο σημερινος ειναι διευθυντης στις αθλητικες κακωσεις στο Υγεια, εχει κανει σ αυτον εγχειρηση στο γονατο γνωστος μας. Νομιζω πιο τοπ γνωμες δυσκολα θα παιρνα :P και ολοι εχουν πει τα ιδια! Ο μονος ασχετος με τα αθλητικα ηταν ενας καθηγητης πανεπιστημιου που ειδικευεται στη σπονδυλικη στηλη και μ ειχε δει για τη μεση , αλλα ειχε κοιταξει και τα γονατα. Κι αυτος τα ιδια.

Γενικα πια απο ορθοπαιδικους εχω καλυφθει!

Και στον σημερινο ειπα ακριβως τι κανω, ποτε κλπ. Μου πε κ ενα καλο τιπ για το καλοκαιρι, ηλιοθεραπεια πριν το κολυμπι :P

Εσενα σ ενοχλει καθολου γενικα;

Εμενα καθολου μεσα στο προγραμμα ειτε κανω σκουωτ ειτε εκτασεις ειτε προβολες. Μπαρα δε κανω ακομα, θελει κι αλλο ενδυναμωση ο κορμος.

Δημοσ.

Ο κορμός σου θα δυναμώσει καθώς εξασκείς την εν λόγω άσκηση. 
οι κοιλιακοί μου άρχισαν να εμφανίζονται από τη συμμετοχή τους στις πολυαρθρικές. 
Ναι έχω ενοχλήσεις αλλά είναι αδιάφορες και σποραδικές. Κυρίως όταν υπερπροπονούνται. εγώ προβολές τις δούλεψα αλλά άρχισα και είχα πιο έντονες ενοχλήσεις και τις σταμάτησα. Επίσης, στα exte έκανα squeeze και είδα και κει ένα θεματάκι και τα σταμάτησα κάνω απλή εκτέλεση στις 30-40μοίρες 
Α και αερόβιο κάνω σε ελλειπτικό και ελάχιστο διάδρομο ανηφορικό, δεν είχα κάποιο θέμα 

Δημοσ.

Το χω δοκιμασει δεν ειμαι για μπαρα ακομα μετα θα τρεχω παλι για φυσικοθεραπειες στη μεση. Θα το ξαναδουμε καποια στιγμη εννοειται αλλα σιγουρα οχι ακομα.

Ειναι καλο που το χεις βρει και το ελεγχεις, ξερεις τι σε πειραζει και τι οχι. Κι εγω μετα απο τοσους μηνες μπορω να πω οτι τα χω μαθει τα τερτιπια τους. Διαδρομο μου χαν πει να μη βαζω ανηφορες

Παντως ειναι βλακεια μου που δε κανω πισινα, τη βαριεμαι αφορητα αλλα οπως ειχα πει, θα τη καθιερωσω απο δω και περα.

Δημοσ.

Το χω δοκιμασει δεν ειμαι για μπαρα ακομα μετα θα τρεχω παλι για φυσικοθεραπειες στη μεση. Θα το ξαναδουμε καποια στιγμη εννοειται αλλα σιγουρα οχι ακομα.

Ειναι καλο που το χεις βρει και το ελεγχεις, ξερεις τι σε πειραζει και τι οχι. Κι εγω μετα απο τοσους μηνες μπορω να πω οτι τα χω μαθει τα τερτιπια τους. Διαδρομο μου χαν πει να μη βαζω ανηφορες

Παντως ειναι βλακεια μου που δε κανω πισινα, τη βαριεμαι αφορητα αλλα οπως ειχα πει, θα τη καθιερωσω απο δω και περα.

έχεις και με τη μέση θέμα; μήπως απλά χρειάζεται ενδυνάμωση ο κορμός (ραχιαίους-κοιλιακούς) 

και τα ελεύθερα σκουώτ στα έβγαλε εκτός προπόνησης ιατρός; 

Δημοσ.

Δεν εχω κατι παθολογικο οχι, εχω βγαλει και μαγνητικες. Μια μυικη ευαιςθηςια θα ελεγα..

Ενδυναμωση θελει ναι, το γραψα κι εγω πριν!

Οταν εγραφα οτι ξεκινησα απο το ΜΗΔΕΝ....πιο μηδεν δεν εχει. Ισως καποιος να θυμαται που χα γραψει οτι ψιλοκαμπουριαζα και μου χε πει ο ορθοπαιδικος οτι ειναι λογω αγυμνασιας.

Οχι δε μου τα εβγαλε γιατρος με τη γυμναστρια το βλεπουμε οτι δε παει. Εδω ειχα κανει με αυτη τη μπαρα τη πλαστικη που χρησιμοποιουν στα ομαδικα και βαρος ποσο, κανα 4κιλο αν θυμαμαι καλα , και μετα δυο μερες ειχα τη μεση μου. Ε δεν εχω κανενα λογο να ρισκαρω και να τρεχω παλι για φυσικοθεραπειες.. Σιγα σιγα θα το κανω κι αυτο :)

Προς το παρων κανω σκουωτ με κετλμπελ/βαρακι αναμεσα στα ποδια.

Και γι αυτο οταν καμια φορα μου λενε τα παιδια εδω αν προσεχω κ μηπως δε κανω κατι καλα, απανταω οτι...πιο πολλη προσοχη δεν εχει. Δε πιεζω τιποτα παραπανω απ οσο αντεχει το συστημα.

• Like 2
Δημοσ.

πάω που λέτε σήμερα το πρωί να ανοίξω κ όπως άλλαζα σακούλες στους κάδους , με την τσίμπλα στο μάτι ...μπανάνες , μπουκάλια .. 

αχχαχαχαχαχαχαχα κλάμα , γαμώ το κεφάλι τους , χύμα στο κύμα 

• Like 2
Δημοσ.

πάω που λέτε σήμερα το πρωί να ανοίξω κ όπως άλλαζα σακούλες στους κάδους , με την τσίμπλα στο μάτι ...μπανάνες , μπουκάλια .. 

αχχαχαχαχαχαχαχα κλάμα , γαμώ το κεφάλι τους , χύμα στο κύμα 

στυλος συριγγα:P

χτες 14 ωρες δουλεια 6 ωρες υπνο μετα ξανα 9 ωρες δουλεια μια ωρα απογεευματινο υπνο παει η ωρα 23:00 και εισαι στο να μην κανω γυμναστικη και να παω να κοιμηθω.αλλα μια φωνη μεσα στο κεφαλι σου σου φωναζει να πας να κανεις εστω και λιγο να ξεδωσεις.μπαινεις στο ινσομνια η φωνη δυναμωνει ακομα περισσοτερο και τελικα πας gym για να ξεφυγεεις λιγακι.και τωρα μετα το gym δεν νυσταζω:P .γαμωτο

• Like 3
Δημοσ.

Ειπα να παρω ενα "συνοδευτικο" για τη σειρα που θα δω και επειδη πεινουσα κ σα μπουστης δεν αντεξα

post-265521-0-20297600-1428535986_thumb.jpg

:ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Α καλα, αυτον μαλλον δεν το βλεπω για πολυ ακομα στο γυμναστηριο

who ? χαχ

στυλος συριγγα :P

βιταμίνη β12 θα ήταν, για γρηγορότερη απορόφηση  χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Στα σκουατ(οσο πιο βαθυ μπορω )  τα ποδια μου εχουν την ταση να πανε σε γωνια δηλαδη δν ειναι ευθεια
και το ανοιγμα ειναι πιο πολυ απο τους ωμους ......
αλλιως νιωθω περιεργα τα γονατα .....αλλοτε γυριζουν προς τα μεσα αλλοτε σηκωνω φτερνες .

Θα ερθει η σωστη σταση με τον καιρο η τα βαζουμε οπως μας βολευει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...