Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε στην κοιλια σου δεν βλεπω καμια βελτιωση. :/

Καλά κάνεις , στην κοιλιά η βελτίωση αργεί παραπάνω από τα υπόλοιπα. Η μείωση λίπους δεν γίνεται τοπικά μόνο συνολικά στο σώμα. Το λίπος στην κοιλιά μπαίνει πρώτο και φεύγει τελευταίο. Αν πέσω 3-4% ακόμα θα δείξει και εκει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καλά κάνεις , στην κοιλιά η βελτίωση αργεί παραπάνω από τα υπόλοιπα. Η μείωση λίπους δεν γίνεται τοπικά μόνο συνολικά στο σώμα. Το λίπος στην κοιλιά μπαίνει πρώτο και φεύγει τελευταίο. Αν πέσω 3-4% ακόμα θα δείξει και εκει.

Στην πρωτη φωτογραφια εχεις φως ενω στην δευτερη οχι. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε καν φιλε μου :P

Φιλε πιστεψε με,δεν εχεις τοσο.Ο αδερφος μου ποου δεν γυμναζετε και εχει κανα 2 πατσακια στην κοιλια εχει 20 %.Που εκανες την μετρηση?

• Like 1

Το αντιλαμβανεσαι ετσι ότι για μια αλλη κατηγορία ανθρωπων πολύ πιθανον εσυ να αποτελεις το καρναβαλι?

Κατα τα αλλα σεβεσαι,απλα δεν συμφωνεις με τους σφίχτερμαν! :rolleyes:

Οχι δεν σεβομαι αυτον που κοκκορευεται και βγαινει στην παραλια και νομιζει οτι ειναι δυνατοτερος απο καποιον μη φουσκωμενο το ειπα εξαρχης αυτο. Γιατι αμα κατσουμε σε sparring θα τον κανω να λαχανιασει και να υποφερει. Μονο βαρη? χαχαχα καλα ενταξει. Οποιος νομιζει οτι μονο με τα βαρη εχει γυμναστει σωστα και ειναι δυνατος οσο φουσκωμενος και αν ειναι τον προκαλω οποτε θελει να μετρηθουμε στην αντοχη. Και αμα θελει να φορεσουμε και θωρακες να παιξουμε. Ληξις δεν καθομαι να διαφωνισω αλλο απο το Ιντερνετ σορρυ μονο το γυμναστηριο για μενα δεν ειναι σωστη αθληση και γυμναστικη :D

Λοιπόν πείτε τώρα πού θα πάρω δίσκους 1.25 kg για μεγάλη μπάρα γιατί συγχίστηκα αδιανόητα στα ιντερσπορτ πρωί πρωί.

Εντιτ: τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να τραβήξω ένα χεστήριο και στο γυμναστήριο που δεν έχουν δίσκους 1.25 kg και να απαιτήσω να φέρουν. Θα στανιάρουν και τα νεύρα μου.

• Like 1

αυτά ποιος σας τα λέει γαμώ το κεφάλι μου 

Ψαχτειτε μόνοι σας και μην ακούτε ότι παπαριά σας λένε, κακό δικό σας κάνετε και στους άλλους που τις αναπαράγεται  

ναι ,ΜΟΝΟ απο μυς χάνεις, άμα δεν ξέρεις χριστό και νομίζεις οτι τα ξέρεις όλα δεν θα αφύσεις δίγμα πάνω σου. Πλακώσου στα φρούτα και τρέχα σαν το βέγκο μέρα νύχτα και χαιρέτα τους.

ΕΙΔΙΚΑ οταν εισαι χοντρός με το τρέξιμο θα γαμήσεις τα γόνατα σου

------------------------------

έχεις γράψει τόσα πολλά λάθος πράγματα που δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω 

πρόσεχε τι λες γιατι θα τα διαβάσει και κανένας άσχετος και θα τα κανει, κρύμα ειναι.

θυμάμαι ενα παλικάρι με κάποια παραπάνω κιλά που είχε έρθει στο gym και όσο έκανα προπόνηση στα βάρη αυτός έτρεχε έτρεχε και μετά έρχόταν και έκανε μερικές ασκήσεις στα πεταχτά με κιλά που σηκώνουν γυναίκες συνήθως ή άτομα που κάνουν αποθεραπία μετά απο σοβαρό τραυματισμό.  Μετα απο κανα 6μηνο ήταν σαν τον Στάθη Ψάλτη :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Και εμενα ενας θειος μου σαν τον Σταθη Ψαλτη ειναι ηταν πρωταθλητης πυγμαχιας και αμα πιασεις το μπρατσο του με την παλαμη σου το πιανεις αλλα ειναι λες και εχει πετρα μεσα... ειναι 65 χρονων αλλα και παλι θα εβαζα στοιχημα οτι αμα μπλεκοταν με καναν γυμνασμενο του γυμναστηριου μονο ο γυμνασμενος θα εψαχνε τα σαγονια του.

Νταξ γινομαι εριστικος τωρα.... ισως κακως κανω κουβεντα με ανθρωπους που θελουν να γυμναστουν μονο για το ποζεριλικι και να δειχθουν σε καμια γκομενιτσα ή στο φεησμπουκ (οπως κανουν).... το γυμναστηριο ειναι μονοδρομος τοτε αλλα εγω θελω και αλλα πραγματα και ας ειμαι και μισος απο σενα δεν με πειραζει.

Φιλε πιστεψε με,δεν εχεις τοσο.Ο αδερφος μου ποου δεν γυμναζετε και εχει κανα 2 πατσακια στην κοιλια εχει 20 %.Που εκανες την μετρηση?

σου ειπα την κάνω με skinfold caliper μόνος μου ειμαι μεταξύ 19-20.5 δεν εχει και τόσο σημασια το ακριβές νουμερό ayway καθώς είναι υψηλό ποσοστό λίπους. Ο λόγος που το κάνω είναι για να καταγράφω τις διαφορές καθε ευδομάδα . Αν πέσω αρκετα μπορεί να παω να κανω καμια λιπομέτρηση αλλά έχω ακόμα..

Στην πρωτη φωτογραφια εχεις φως ενω στην δευτερη οχι. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε καν φιλε μου :P

τι να συγκρίνεις? το οτι το λιπος στην κοιλια φευγει τελευταίο είναι γεγονός και δεν εχει να κανει με φωτογραφίες.

Είδα ότι στα Lidl θα φέρουν ένα από αυτα τα ρολογια με ζωνη στο στήθος που μετρανε παλμούς,καυσεις κ.α. . Έχει πάρει κάνεις από εκεί κατι αναλογο? Η τιμή είναι πολύ χαμηλή και δεν ξέρω αν αξίζει ως αγορά...

σου ειπα την κάνω με skinfold caliper μόνος μου ειμαι μεταξύ 19-20.5 δεν εχει και τόσο σημασια το ακριβές νουμερό ayway καθώς είναι υψηλό ποσοστό λίπους 

τι να συγκρίνεις? το οτι το λιπος στην κοιλια φευγει τελευταίο είναι γεγονός και δεν εχει να κανει με φωτογραφίες.

Δεν λεω για το λιπος στην κοιλια... να σε δω γενικα αν εισαι ιδιος γιατι οταν πεφτει η σκια φαινεσαι αλλιως με οταν δεν πεφτει το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι. Οποτε αν θες βγαλε μια φωτογραφια στο ιδιο μερος να σε δουμε καλυτερα.

Και εμενα ενας θειος μου σαν τον Σταθη Ψαλτη ειναι ηταν πρωταθλητης πυγμαχιας και αμα πιασεις το μπρατσο του με την παλαμη σου το πιανεις αλλα ειναι λες και εχει πετρα μεσα... ειναι 65 χρονων αλλα και παλι θα εβαζα στοιχημα οτι αμα μπλεκοταν με καναν γυμνασμενο του γυμναστηριου μονο ο γυμνασμενος θα εψαχνε τα σαγονια του.

Νταξ γινομαι εριστικος τωρα.... ισως κακως κανω κουβεντα με ανθρωπους που θελουν να γυμναστουν μονο για το ποζεριλικι και να δειχθουν σε καμια γκομενιτσα ή στο φεησμπουκ (οπως κανουν).... το γυμναστηριο ειναι μονοδρομος τοτε αλλα εγω θελω και αλλα πραγματα και ας ειμαι και μισος απο σενα δεν με πειραζει.

Ρε φιλε τι συγκρινεις τωρα?Υπαρχουν γυμνασμενοι που τρεχουν και σαν τα σκυλια,υπαρχουν αλλοι σαν εμενα που κανουν μονο βαροι[μια χαρα δυναμη εχω,αντοχη σκατα ,φυσικα και θα με ξεσκισεις].Το θεμα ειναι τι ζηταει ο καθενας και τι χρονο δινει σε αυτο που κανει.

Κια επειδη παιρνει κρεατινη τι σημαινει.Ξερεις τι ειναι η κρεατινη?Κρεατινη πρωτεινη ειναι φυσικα πραγματα τα οποια τα χρειαζετε ο οργανισμος σου,δεν ειναι ψευτικα,δεν ειναι  ντοπα.

• Like 1

Είδα ότι στα Lidl θα φέρουν ένα από αυτα τα ρολογια με ζωνη στο στήθος που μετρανε παλμούς,καυσεις κ.α. . Έχει πάρει κάνεις από εκεί κατι αναλογο? Η τιμή είναι πολύ χαμηλή και δεν ξέρω αν αξίζει ως αγορά...

Σορρυ αλλα τον παλμο τι τον θες? δεν εχεις κανει εξετασεις σε καρδιολογο?

Ρε φιλε τι συγκρινεις τωρα?Υπαρχουν γυμνασμενοι που τρεχουν και σαν τα σκυλια,υπαρχουν αλλοι σαν εμενα που κανουν μονο βαροι[μια χαρα δυναμη εχω,αντοχη σκατα ,φυσικα και θα με ξεσκισεις].Το θεμα ειναι τι ζηταει ο καθενας και τι χρονο δινει σε αυτο που κανει.

Κια επειδη παιρνει κρεατινη τι σημαινει.Ξερεις τι ειναι η κρεατινη?Κρεατινη πρωτεινη ειναι φυσικα πραγματα τα οποια τα χρειαζετε ο οργανισμος σου,δεν ειναι ψευτικα,δεν ειναι  ντοπα.

Η κρεατινη δεν ξερω τι ειναι ακριβως ΟΧΙ. Αλλα ξερω τι ειναι να εισαι μπομπα και μετα να εχεις κρεμασει εσυ δεν τα εχεις δει αυτα?

Τι συγκρινω? ο αλλος με λεει σταθη ψαλτη και θελει να με υποβαθμισει επειδη δεν ειμαι φουσκωμενος και θελω να του πω να μην βιαζεται να με βγαλει λαθος γιατι καμια φορα τα φαινομενα απατουν. Και δεν ειμαι σταθης ψαλτης πχ :P αυτο το βιντεακι που εδειξα με τα τυπακια απο MMA για μενα μια χαρα προτυπο σωματος ειναι.Μαζεμενο σωματακι γραμμωμενο σου αφηνει περιθωρειο να εχεις αντοχη και να μπορεις να κινεσαι δεν εισαι δυσκαμπτος κτλπ κτλπ

Δεν λεω για το λιπος στην κοιλια... να σε δω γενικα αν εισαι ιδιος γιατι οταν πεφτει η σκια φαινεσαι αλλιως με οταν δεν πεφτει το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι. Οποτε αν θες βγαλε μια φωτογραφια στο ιδιο μερος να σε δουμε καλυτερα.

οχι φιλε δεν χρειάζεται, αν νομίζεις οτι οι φώτο φαίνονται διαφορετικές μόνο λόγο σκιας χρειάζεσαι οφθαλμίατρο οχι άλλες φωτογραφιες :D

οχι φιλε δεν χρειάζεται, αν νομίζεις οτι οι φώτο είναι διαφορετικές λόγο σκιας χρειάζεσαι οφθαλμίατρο οχι άλλες φωτογραφιες :D

χαχαχαχ μην αγχωνεσαι αγορινα μου. Εγω δεν νομιζω τιποτα μεχρι να δω και να σιγουρευτω... σου εκανα μια προταση

δειχνεις δυσκοιλιος οποτε κατι βρωμαει. Σορρυ που δεν ειμαι χθεσινος στα αθληματα.

Τι λες ρε κομάντο λες και εχω ανάγκη να αποδείξω οτιδηποτε σε εσένα η οποιονδήποτε άλλον, στα @@ μου. Είναι ενα fitness thread και μιλάω για την διατροφή και την πρόοδό μου, δεν ανέβασα τις φωτογραφίες για να μου πείτε μπραβο. 

λες και με νοιαζει τι πιστεύεις...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...