Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά με δουλεύεις; Δικαιούται να είναι κλειστό στις επίσημες αργίες όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι υπάλληλοι. Και στην τελική αυτές τις εργάσιμες μέρες τις πληρώνω γιατί δλδ να μην μπορώ να πάω; 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αυτα ειναι τα καλα του homegym..

Οταν λεω εγω οτι στις νυχτερινες προπονησεις δινω πιο πολυ....

Προπονηση lower.

σκουοτ με αλτηρες drop set σκουοτ με μπαρα 3*8

sumodeath lift 4*5 (1*5@90 1*5@100 1*5@110 1*5@115)

sumo Σκουοτ με αλτηρες μαζι με sissy σκουοτ 3*12

leg curl 4*10(τελευταιο drop.set)

γαμπες καψιμο

Κοιλιακοι.

Μην.πειτε γιατι; ενιωθα τετοια υπερενταση επρεπε να βγει.. τωρα μετα το μπανιο νιωθω τοσο ηρεμος..

Δημοσ.

Εκανα και εγω την αρχη χθες με την πρωτη μερα στο γυμναστηριο μετα απο 3 χρονια περιπου απουσιας. Πρωτη φορα σε γυμναστηριο, πιο παλια που εκανα γυμναστικη το κενο το καλυπτε η γυμναστικη στο σπιτι και το ποδηλατο. Καλα ηταν και ελπιζω να μπω σε προγραμμα σιγα σιγα και να επανελθω στα παλια μου.

• Like 6
Δημοσ.

Αυτα ειναι τα καλα του homegym..

Οταν λεω εγω οτι στις νυχτερινες προπονησεις δινω πιο πολυ....

Προπονηση lower.

άντε και proficiency τώρα :P

Υ.Γ. Τα καλά του homegym που λεει κι ο Λίβε. Εγώ το πολύ-πολύ να μην κάνω την προπόνηση της Κυριακής, η οποία απλώς θα αναβληθεί για τη Δευτέρα. Κατά τα άλλα δε θα αλλάξει κάτι λόγω Πάσχα.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

εγω θα κανω καθε μερα!! :P

λιγο τρεξιμο και υπογειο! 

Στο γυμναστηριο που ημουν στην αθηνα κλεινει μονο κυριακη και δευτερα!

Δημοσ.

άντε και proficiency τώρα :P

Υ.Γ. Τα καλά του homegym που λεει κι ο Λίβε. Εγώ το πολύ-πολύ να μην κάνω την προπόνηση της Κυριακής, η οποία απλώς θα αναβληθεί για τη Δευτέρα. Κατά τα άλλα δε θα αλλάξει κάτι λόγω Πάσχα.

μίσθωσε τον χώρο να ρθούμε και μεις οι πικραμένοι 

Δημοσ.

γειαααα !! το λοιπον θελετε εσεις που μαγειρευετε  να δοκιμασετε κατι extreme που θα σας τουμπανιασει  ?

μετα την προπονηση βραστε κοτοπουλο ψαχνο καντε το κομματακια κ ριχτε το στο μπλεντερ μαζι με μια μπανανα λιγο νερακι για να χτυπηθει και αν θελετε και μισο σκουπ ! εγω παλια εριχνα και κανα δυο ασπραδια - τωρα πλεον δεν το επιχειρω !

δεν υπαρχει καλυτερο , γευμα που αν το καθιερωσεις κανει οντως την διαφορα ! κοτοπουλο στο μπλεντερ ναι , πολυ μπροστα .

καθαρη , με το κοτοπουλακι εγινε ετσι  :)

περα απο την πλακα  το γευμα δεν παιζεται - καποτε το ειχα καθιερωσει σχεδον καθε μερα .. 

τι σκονες και μ#@%#ες !!

• Like 3
Δημοσ.

wizzy, βελτίωσες τη διατροφή σου γι αυτό είδες διαφορά. Το ίδιο λίπος θα είχες κάψει κι αν έκανες τη γυμναστική χορτασμένος.

Είχε γίνει αυτή η συζήτηση πριν καιρό κι είχαν αναφερθεί έρευνες που έδειχναν ότι δεν κάνει καμία διαφορά, στην καύση λίπους, η πρωινή αεροβική νηστικός. Ίσα-ίσα που μπορεί να έχει και χειρότερα αποτελέσματα καθώς μπορεί να είσαι κουρασμένος και να έχεις πιο χαμηλή απόδοση.

@hopelesscase: Το αν θα χάσεις ή όχι βάρος δεν εξαρτάται βασικά από τη γυμναστική που κάνεις αλλά από το τελικό ισοζύγιο θερμίδων. Κι εμένα με βόλευε το πρωινό τρέξιμο αλλά σε βάθος χρόνου ένιωσα να αυξάνεται η κούραση απ' αυτό το είδος αεροβικής κι επειδή δεν είχα χρόνο για τρέξιμο αργότερα το αντικατέστησα με ΗΙΙΤ που έχει τα ίδια αεροβικά οφέλη. 

Αν δεις ότι κι εσένα σε κουράζει, να ξες ότι υπάρχουν εναλλακτικές :)

Το πρωινό τρέξιμο το συνηθίζουμε σε περιόδους γράμμωσης όπου έχουμε σαν στόχος το κάψιμο λίπους, σε αυτή την περίπτωση ενδείκνυται χαλαρό τρέξιμο/περπάτημα σε κατάλληλο heart rate(120-140, ανάλογα τον αθλούμενο) το πρωί με άδειο στομάχι ή μετά την προπόνηση, όταν δηλαδή ο οργανισμός δεν έχει γλυκογόνο στις αποθήκες του και αναγκάζεται να διασπάσει το λίπος για να παράγει ενέργεια. Σαφώςκαι οταν έχουμε φάει με την αερόβια καίμε λίπος, όχι όμως στον ίδιο βαθμό λόγω ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί και γλυκογόνο για να παράγει ενέργεια. Βέβαια τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η διατροφή, η αναλογία πρωτεινών/υδατανθράκων/λιπαρών στο ισοζύγιο των καθημερινών θερμίδων.

Εν κατακλείδι, ενδείκνυται η αερόβια άσκηση το πρωί με άδειο στομάχι και μετά την προπόνηση από οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας για καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Το πρωινό τρέξιμο το συνηθίζουμε σε περιόδους γράμμωσης όπου έχουμε σαν στόχος το κάψιμο λίπους, σε αυτή την περίπτωση ενδείκνυται χαλαρό τρέξιμο/περπάτημα σε κατάλληλο heart rate(120-140, ανάλογα τον αθλούμενο) το πρωί με άδειο στομάχι ή μετά την προπόνηση, όταν δηλαδή ο οργανισμός δεν έχει γλυκογόνο στις αποθήκες του και αναγκάζεται να διασπάσει το λίπος για να παράγει ενέργεια. Σαφώςκαι οταν έχουμε φάει με την αερόβια καίμε λίπος, όχι όμως στον ίδιο βαθμό λόγω ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί και γλυκογόνο για να παράγει ενέργεια. Βέβαια τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η διατροφή, η αναλογία πρωτεινών/υδατανθράκων/λιπαρών στο ισοζύγιο των καθημερινών θερμίδων.

Εν κατακλείδι, ενδείκνυται η αερόβια άσκηση το πρωί με άδειο στομάχι και μετά την προπόνηση από οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας για καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτά, κάποτε. Καλά το ότι δεν έχουμε γλυκογόνο μετά την προπόνηση το αφήνω. Όσοι κάνουμε βάρη που συνήθως διαρκούν καμία ώρα ούτε στο μισό δεν πέφτει το γλυκογόνο. Εκτός και αν πηγαίνει κανείς με 1 μηλαράκι πριν την προπόνηση που έφαγε το πρωί και όλη την προηγούμενη μέρα δεν είχε υδ/ακα.

Για το fasted cardio εδώ: http://www.jissn.com/content/pdf/s12970-014-0054-7.pdf

Μόνο με τα bold συμφωνώ.

• Like 2
Δημοσ.

jesus .. μερικά στοιχεία στους ώμους και στα χέρια της μου θυμίζουν τα δικά μου σχήματα και μου ήρθε λίγο εγκεφαλικό xD....

καλά ας έχω κάποια στιγμή τους μυς της και τι στον κόσμο  

μια τέτοια φόρμα μου αρέσει αλλα χωρίς το σουτιέν , αντρίκια πράματα χααχχαχαχα

post-212651-0-46276000-1428419191_thumb.jpg

πεντακαθαρη! μονο 20χαπια τη μερα ;p

αν λες για την αθλήτρια ανάθεμα και αν παίρνει κάτι σε χάπι(roids εννοώ , γιατι άλλα πράγματα ναι) , συνήθως τα αποφεύγουν γιατι ειναι χειρότερα σε sides και ποιο αδύναμα σε effect . Η συγκεκριμένη παίρνει ανδρογόνα ίσως hgh etc , αλλα είναι BB , άλλες που ειναι σε κατηγορίες fitness-bikini etc αρκούνται σε μη ανδρογόνα ,  ουσίες όπως  κλενβουτερόλη , τ3 ,αλμπουτερόλη, εφεδρίνη etc , ότι δηλαδή και κάποιοι αθλητές στίβου -ποδηλασίας - δρομείς etc 

• Like 1
Δημοσ.

μίσθωσε τον χώρο να ρθούμε και μεις οι πικραμένοι 

Άσε Δήμητρα, μόλις πέρασα ένα δίωρο τακτοποιώντας/καθαρίζοντας/συμμαζεύοντας το, κουκλί το έκανα! Όποτε σου κάνει κέφι, μακριά δεν είμαστε, το ελεύθερο το έχεις, το ξέρεις αυτό :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...