_hopelesscase_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Jogging πρωί με μια πορτοκαλάδα μόνο, λέει; Δεν θέλω να αδυνατίσω αλλά ούτε και να παχύνω, έτσι για το cardio θέλω να τρέχω λίγο, και για να κρατιέμαι σε φόρμα τις μέρες που δεν κάνω κάποια άλλη γυμν. Με τρώει το καθισιό αλλιώς. (4/7 κάνω γυμν)
yannis27gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Όχι, είναι λάθος να γυμνάζεσαι νηστικός. Το έκανα κι εγώ γι αρκετό διάστημα, δήθεν ότι καίει παραπάνω λίπος. Μπούρδες. Πάρε το πρωινό σου, περίμενε 1 με 1 1/2 ώρα να χωνέψεις και τρέχα μετά όσο γουστάρεις.
wizzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Στοιχεία για την διαδρομή αργότερα. Άργησα λίγο, αλλά παραθέτω τα στοιχεία για σκοπούς αναφοράς. Απόσταση: 47,44χλμ, διάρκεια 2 ώρες και 13 λεπτά, μέση ωριαία ταχύτητα 21,4χλμ. Όταν κάνω τη διαδρομή αυτή μόνος μου, η μ.ω.τ. μου είναι ανάμεσα στα 24.5χλμ με 25χλμ, αλλά με το group και με τα διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης των ποδηλατών δεν μπορούσα να πηγαίνω τόσο γρήγορα - θα εγκατέλειπαν τουλάχιστον οι μισοί! Πήγα και χτες μια μικρή εντός πόλης, ίσα ίσα να ξεμουδιάσω, 23χλμ συνολικά σε 1 ώρα. Πλέον, εφόσον θα είμαι Αθήνα για το Πάσχα, ποδηλασία θα πάω σε (fuck!) 20 μέρες. Όχι, είναι λάθος να γυμνάζεσαι νηστικός. Το έκανα κι εγώ γι αρκετό διάστημα, δήθεν ότι καίει παραπάνω λίπος. Μπούρδες. Πάρε το πρωινό σου, περίμενε 1 με 1 1/2 ώρα να χωνέψεις και τρέχα μετά όσο γουστάρεις. @yannis27gr: Αντίθετα με εσένα, σε εμένα δούλεψε. Πρωινό ξύπνημα, τρέξιμο στο διάδρομο και μετά πρωινό (δεν είχα χρόνο για να φάω, να περιμένω να χωνέψω και μετά να τρέξω). Σε βάθος χρόνου (υπολόγισε 1.5 με 2 μήνες) είδα διαφορά και στο σωματικό λίπος συνολικά, αλλά και στα πόδια. 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Όχι, είναι λάθος να γυμνάζεσαι νηστικός. Το έκανα κι εγώ γι αρκετό διάστημα, δήθεν ότι καίει παραπάνω λίπος. Μπούρδες. Πάρε το πρωινό σου, περίμενε 1 με 1 1/2 ώρα να χωνέψεις και τρέχα μετά όσο γουστάρεις. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Η αληθεια ειναι πως δεν θα ηθελα να χασω καθολου βαρος. Αυτο που λες "ειναι λαθος να γυμναζεσαι νηστικος", περιλαμβανει και κατι αλλο; Με βολευει να τρεχω νηστικος και να τρωω στην επιστροφη. Το αντιστροφο δεν ταιριαζει με το προγραμμα μου προς το παρον. Υποψην οτι το τρεξιμο δεν ειναι η βασικη μου δραστηριοτητα, απλα συμπληρωματικη τις κενες μερες και δεν σκοπευω να σκοραρω επιδοσεις. Στα αλλα εννοειται δεν παω ΠΟΤΕ νηστικος, γιατι εκει με ενδιαφερει να αποδιδω και να μην καταρρευσω.
GreekMonkey Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και που λέτε παίδες σήμερα νιώθω ότι έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου. Γράφτηκα γυμναστήριο. Η συνέχεια εκτός οθόνης. 2
alex_000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Η αληθεια ειναι πως δεν θα ηθελα να χασω καθολου βαρος. Αυτο που λες "ειναι λαθος να γυμναζεσαι νηστικος", περιλαμβανει και κατι αλλο; Με βολευει να τρεχω νηστικος και να τρωω στην επιστροφη. Το αντιστροφο δεν ταιριαζει με το προγραμμα μου προς το παρον. Δεν είναι σωστό η λάθος απλά δεν πετυχαίνει κάποιο παραπάνω αποτέλεσμα στην καύση λίπους. Κάνε απλά ότι σε βολεύει. 2
yannis27gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 wizzy, βελτίωσες τη διατροφή σου γι αυτό είδες διαφορά. Το ίδιο λίπος θα είχες κάψει κι αν έκανες τη γυμναστική χορτασμένος. Είχε γίνει αυτή η συζήτηση πριν καιρό κι είχαν αναφερθεί έρευνες που έδειχναν ότι δεν κάνει καμία διαφορά, στην καύση λίπους, η πρωινή αεροβική νηστικός. Ίσα-ίσα που μπορεί να έχει και χειρότερα αποτελέσματα καθώς μπορεί να είσαι κουρασμένος και να έχεις πιο χαμηλή απόδοση. @hopelesscase: Το αν θα χάσεις ή όχι βάρος δεν εξαρτάται βασικά από τη γυμναστική που κάνεις αλλά από το τελικό ισοζύγιο θερμίδων. Κι εμένα με βόλευε το πρωινό τρέξιμο αλλά σε βάθος χρόνου ένιωσα να αυξάνεται η κούραση απ' αυτό το είδος αεροβικής κι επειδή δεν είχα χρόνο για τρέξιμο αργότερα το αντικατέστησα με ΗΙΙΤ που έχει τα ίδια αεροβικά οφέλη. Αν δεις ότι κι εσένα σε κουράζει, να ξες ότι υπάρχουν εναλλακτικές 3
Arct1c Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και εκει που ειχα βρει ρυθμο 3 βδομαδε στο γυμναστηριο τωρα μπαμ .......το πασχα και γυρισμα στην πολη μου .Το ψηνω να αρχισω για 2.5 βδομαδες που θα κατσω σε ενα γυμναστηριο εδω αλλα δεν ξερω πως θα παει το προγραμμα τους λογο πασχα.Στα δικα σας ποιες μερες θα μεινουν κλειστα?
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μόνο Δευτέρα αλλα άμα ήθελα μπορούσα να ανοίξω να κάνω προπόνηση , δεν παίζει όμως , θα κοιμάμαι
bosei Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εμένα ευτυχώς κλείνει 9-14 που θα είμαι Αγγλία έτσι κι αλλιώς οπότε δεν χάνω τίποτα παραπάνω. Αν και είδα οι βλάκες έχουν μία βδομάδα μετά κάτι ωράρια 12-8 οπότε θα γίνεται της μουρλής.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μεγάλη ήττα Μεγάλη Βδομάδα.....Από Μ.Παρασκευή έως και ΔΕυτέρα του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΟ το γυμναστήριο. Απλά απαράδεκτοι....
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τι ναι αυτα ....εμεις μονο Σαββατο θα χουμε μειωμενο ωραριο. Για Δευτερα δεν εχω ρωτησει
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλά δεν είναι απαράδεκτοι. Γιορτές είναι δικαιούνται και αυτοι οπως όλοι να κάτσουν σπίτι τους 2
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μ.Σάββατο και Μ.Παρασκευή για τους περισσότερους έστω και λίγες ώρες είναι ώρες εργασίας...
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αν ήσουν στην θέση τους (σε άλλη δουλειά) θα σε χαλούσε όμως αν δουλεύες αυτές τις μέρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις