CyberMarco Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Συμφωνώ. Πλέον οι έρευνες συμφωνούν κοντά στα 20-30γρ. πρωτεΐνης (hig quality όμως) ανά γεύμα. Στο higher end προφανώς αυτοί με παραπάνω κιλά. Προσωπικά εγώ πάω στα 35γρ./γεύμα (από high quality) κυρίως επειδή υπάρχουν και έρευνες που λένε να έχουμε 2,5-3γρ. λευκίνη/γεύμα οπότε με high quality πρωτεΐνη συνήθως συναντάς αυτά τα νούμερα με τόση πρωτεΐνη. Επίσης υπάρχει και απόκλιση +- 10-20% από τα θεωρούμενα μάκρος οπότε προτιμώ να είμαι λίγο παραπάνω για σιγουριά. Μετά επίσης η πρωτεΐνη παίζει ρόλο και στην όρεξη οπότε ανάλογα τις φάσεις μία διατροφής ρυθμίζεις και αυτή ανάλογα. Όταν λες high quality πρωτεΐνη τι εννοείς; Με συμπλήρωμα ή με σωστή διατροφή;
bosei Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Όταν λες high quality πρωτεΐνη τι εννοείς; Με συμπλήρωμα ή με σωστή διατροφή; Πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Από ζωΐκές πηγές δηλαδή.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αλεξ δοκιμασα αυτο που ειπες με τα μακαρονια. Μακαρονια ολικης, μια μπριζολα τεμαχεισμενη μουσταρδα με λιγο λαδι σκορδο καρυ(τα τελευταια τι τα εβαλα) γαματη γευση, τα φαγα με.μια λαχταρα αφου ειχα τεραστια πεινα, αλλα.μετα το.σκορδο και το καρυ με ξετιναξαν, αλλα.θα τα ξαναφαω, πρωτη φορα τα καταευχαριστηθηκα τα μακαρονια ετσι 1
Mikeasdf Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ετσι γιατι ειμαστε στον ογκο..... 11096481_10206164575062880_1528569212853849648_n.jpg Παω να παρω τη νουτελα απο το ντουλαπι για παρηγορια 1
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 <p><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:georgia, serif;"> Ετσι γιατι ειμαστε στον ογκο.....</span></span> </p> <p> </p> <p></p> Τί είναι αυτό που βλέπουμε;
alex_000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αλεξ δοκιμασα αυτο που ειπες με τα μακαρονια. Μακαρονια ολικης, μια μπριζολα τεμαχεισμενη μουσταρδα με λιγο λαδι σκορδο καρυ(τα τελευταια τι τα εβαλα) γαματη γευση, τα φαγα με.μια λαχταρα αφου ειχα τεραστια πεινα, αλλα.μετα το.σκορδο και το καρυ με ξετιναξαν, αλλα.θα τα ξαναφαω, πρωτη φορα τα καταευχαριστηθηκα τα μακαρονια ετσι Το σκόρδο πάει το κάρυ δεν ξέρω πως, δεν το έχω δοκιμασει. Δοκίμασε και την μουστάρδα με το λεμόνι καμιά φορά. 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μετά από 1 ώρα και βάλε με βάρη και ασκήσεις κοιλιακών με kettlebell, WHO needs cardio 2
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Και ηθελα να πλυνω το αμαξι να δω τι χρωμα ειναι τελικα αλλα παλι θα μαμηθει 2
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Maus καλα ξηγηθηκες! Κρεπες βαφλες, τις αγαπω Ειδικα αν τρως 2-3 φορες τη βδομαδα χτιζεις γερα μυάκια χαχα Να σαν αυτο ! Κατα τ αλλα ευτυχως εδω δε βρεχει ακομα... Ε ειδαμε ηλιο 3 μερες, μη συνηθιζουμε κιολας! Sent from my iPad using Insomnia 5
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μια χαρα σε βλεπω μαργαριτα...το καλοκαιρι θα ζεσταινεις πολυ κοσμο χωρις ηλιο...
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μαργαρίτα βουρ για όγκο και στο καλοκαίρι Εδώ μια συννεφιάζει, μια βγάζει ήλιο, μια βροχούλα ρίχνει. Θα πάω cosmos για καφέ και ελπίζω να φωτοσυνθέσω 1
CyberMarco Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εγώ από τη άλλη θέλω να μην κάνει και πολύ λιακάδα αυτές τις μέρες μπας και καταφέρω να πάω για σκι τη Μ. Πέμπτη στον Παρνασσό, να μετρήσω και εκεί τα παΐδια μου! Πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Από ζωΐκές πηγές δηλαδή. Σαν να λέμε;
bosei Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Σαν να λέμε; Κρεατικά, ψάρια, αυγά, γαλακτοκομικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις