alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παλικάρια δεν υπάρχει λόγος να "αντιστέκεστε" στα μακαρόνια, είναι ιδανική τροφή για το άθλημα. Περιέχουν υδατάνθρακα και αρκετή πρωτεΐνη με πολύ λίγο λίπος, μάλιστα αν είναι ολικής έχουν και πολύ fiber. Το πρόβλημα είναι στο μαγείρεμα, αν μαγειρευτούν με βούτυρο και μετά πέσει από πάνω κρέμα γάλακτος και μπέικον μη λέμε ότι φταίει το μακαρόνι. Εγώ τρώω μακαρόνια ολικής σχεδόν κάθε μέρα είτε με σως ελεόλαδο/μουστάρδια/λεμόνι είτε με φυσική σάλτσα ντομάτας. Τα συνοδεύω πάντα με κρέας χαμηλό σε λίπος (κοτόπουλο, χοιρινό χαμηλού λίπους, μοσχάρι κτλ). Δεν βρίσκω καμιά τρελή διαφορά με τα "άσπρα" σε γεύση. Και η πατάτα είναι εξίσου καλή φυσικά, αλλά ποιος τρώει πατάτα φούρνου κάθε μέρα.. μανίκι 2
bosei Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παλικάρια δεν υπάρχει λόγος να "αντιστέκεστε" στα μακαρόνια, είναι ιδανική τροφή για το άθλημα. Περιέχουν υδατάνθρακα και αρκετή πρωτεΐνη με πολύ λίγο λίπος, μάλιστα αν είναι ολικής έχουν και πολύ fiber. Το πρόβλημα είναι στο μαγείρεμα, αν μαγειρευτούν με βούτυρο και μετά πέσει από πάνω κρέμα γάλακτος και μπέικον μη λέμε ότι φταίει το μακαρόνι. Εγώ τρώω μακαρόνια ολικής σχεδόν κάθε μέρα είτε με σως ελεόλαδο/μουστάρδια/λεμόνι είτε με φυσική σάλτσα ντομάτας. Τα συνοδεύω πάντα με κρέας χαμηλό σε λίπος (κοτόπουλο, χοιρινό χαμηλού λίπους, μοσχάρι κτλ). Δεν βρίσκω καμιά τρελή διαφορά με τα "άσπρα" σε γεύση. Για πες για τις σως γιατί εγώ δεν τρώω μακαρόνια επειδή δεν μπορώ να το φάω χωρίς τυρί τριμμένο ή κάποια σαλτσούλα. Τυρί δεν βάζω επειδή θέλω πάααρα πολύ τύπου >100γρ.
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τα μακαρόνια μια χαρά είναι, εγώ παίρνω αυτά που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (ειδικά για διαβητικούς, επειδή δεν παράγουν ινσουλίνη και μπλα μπλα) και τα καταναλώνω 1
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για πες για τις σως γιατί εγώ δεν τρώω μακαρόνια επειδή δεν μπορώ να το φάω χωρίς τυρί τριμμένο ή κάποια σαλτσούλα. Τυρί δεν βάζω επειδή θέλω πάααρα πολύ τύπου >100γρ. Κοίτα γούστα είναι αυτά φίλε, εγώ τρελαίνομαι, άλλος που έχει συνηθίσει σε πιο βαριά διατροφή μπορεί να πει τι "αηδία είναι αυτή".. Για κάτι γρήγορο τέρμα υγιεινό και πολύ γευστικό αυτό που κάνω είναι: Μακαρόνια νερόβραστα. Για την "σως" βάζεις ελαιόλαδο ανάλογα με την ποσότητα του μακαρονιού, μουστάρδα (περίπου μισό μικρό κουτάλι) και λεμόνι (θέλει προσοχή με το λεμόνι ανάλογα με τα γούστα σου). Ανακατεύεις την σάλτσα με το πιρούνι και τα μακαρόνια ζεστά και τέλος. Μπορείς να βάλεις και σκορδάκι πάει φοβερά και είσαι full Ιταλιάνος, ή και peperoccino (και δεν είναι απαραίτητη η μουστάρδα). ( Site: olivoil pasta ειναι κλασικό receipe για ελαφρύ γεύμα στην Ιταλια παραδοσιακά) Αυτό είναι το αγαπημένο μου γιατί γίνεται σε 10 λεπτά όσο κάνω μπάνιο από το gym και δεν λερώνει τίποτα (βασικό αν δεν έχεις την μαμά / γυναίκα να σου πλένει τα πιάτα ) Για την ντομάτα είναι αυτονόητη, λιώνεις 2-3 ντομάτες στο τηγάνι τις ψήνεις με νερό, βάζεις λίγο λάδι και κρεμμύδι και είσαι οκ 2
bosei Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Κοίτα γούστα είναι αυτά φίλε, εγώ τρελαίνομαι, άλλος που έχει συνηθίσει σε πιο βαριά διατροφή μπορεί να πει τι "αηδία είναι αυτή".. Για κάτι γρήγορο τέρμα υγιεινό και πολύ γευστικό αυτό που κάνω είναι: Μακαρόνια νερόβραστα. Για την "σως" βάζεις ελαιόλαδο ανάλογα με την ποσότητα του μακαρονιού, μουστάρδα (περίπου μισό μικρό κουτάλι) και λεμόνι (θέλει προσοχή με το λεμόνι ανάλογα με τα γούστα σου). Ανακατεύεις με το πιρούνι και τα μακαρόνια ζεστά και τέλος. Μπορείς να βάλεις και σκορδάκι πάει φοβερά και είσαι full Ιταλιάνος, ή και peperoccino. (olivoil pasta ειναι κλασικό receipe για ελαφρύ γεύμα στην Ιταλια παραδοσιακά http://www.food.com/recipe/pasta-with-olive-oil-and-garlic-8634) Για την ντομάτα είναι αυτονόητη, λιώνεις 2-3 ντομάτες στο τηγάνι τις ψήνεις με νερό, βάζεις λίγο λάδι και κρεμμύδι και είσαι οκ Μερσί. Μάλλον την πρώτη θα κάνω γιατί είναι και πιο απλό και γουστάρω τρελά λεμόνι. Το άλλο θα το δοκιμάσω όποτε έχω όρεξη για πιο hardcore μαγείρεμα μπας και προσθέσω και καμία μαλακιούλα παραπάνω.
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 αν παίξεις με την μουστάρδα και το λεμόνι σίγουρα θα βρεις μια αναλογία που θα γουστάρεις. Ανάλογα πόσο θα βάλεις παίζουν διαφορετικές γεύσεις. Το ελαιόλαδο είναι στάνταρ ποσότητα. (2 μεγάλα κουτάλια περίπου για μισό πακέτο μακαρόνια - 250γ) Προφανώς θέλει και αλάτι ανάλογα με τα γούστα δεν το αναφέρω αυτό. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 για τους λατρεις του καυτερου δοκιμαστα ΕΚΜΑ Μουσταρδα! η καλυτερη 2
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγω τα αποφευγω ακριβως γι αυτο επειδη δε μπορω να τα φαω νεροβραστα με τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινει η αλεξ αλλα δε νομιζω να μ αρεσει..θα δειξει. Παντα γουσταρα τις μακαροναδες με φουλ σαλτσα, με κρεμα γαλακτος μανιταρια 4 τυρια και τετοιες φασεις. Θα το δοκιμασω κ θα δω
Akis1914 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παιδιά αυτό με το peperoccino το κάνει ο πατέρας μου και γαμάει..Βέβαια μέσα βάζει και μισό κιλό λάδι αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες . 1
yannis27gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μακαρόνια ρε φίλε... Το μόνο φαγητό που μου λείπει, γαμημένη δυσανεξία. Ντάξ, υπάρχουν και μακαρόνια χωρίς γλουτένη αλλά κάνουν 4-5€ το κιλό -λες και αγοράζεις κρέας ένα πράμα. 1
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγω τα αποφευγω ακριβως γι αυτο επειδη δε μπορω να τα φαω νεροβραστα με τιποτα. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινει η αλεξ αλλα δε νομιζω να μ αρεσει..θα δειξει. Παντα γουσταρα τις μακαροναδες με φουλ σαλτσα, με κρεμα γαλακτος μανιταρια 4 τυρια και τετοιες φασεις. Θα το δοκιμασω κ θα δω Γράψαμε μια συνταγή και γίναμε "η Αλεξ". Γιαυτό αποφεύγω να μιλάω για αυτά, ας μείνουμε στα βάρη. 10
yannis27gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Σύμφωνω 100%. Και ειδικότερα στο να αλλάζεις ασκήσεις, εδώ εγώ που θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αρχάριο μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες ασκήσεις (πάντα με αρκετή προσοχή στην τεχνική). Δεν βαριέσαι κιόλας. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μου διευκρινήσεις είναι το σημείο που λες ''προπονείσαι σκληρά''. Τελικά σκληρά είναι η πολύ ώρα, τα πολλά σετ, ή μέχρι τελικής πτώσεως ή ένας συνδυασμός των παραπάνω; Κοίτα να δεις. Όταν ξεκινάς συνήθως ζορίζεσαι αρκετά. Σταδιακά οι μυς συνηθίζουν και εκεί που το γυμναστηριο ήταν μια "ζόρικη" κατάσταση, πλέον είναι νορμάλ. Εκεί την πάτησες! Η μεγαλύτερη παγίδα είναι το βόλεμα. Πρέπει να χεις το νου σου όταν συμβεί αυτό να αλλάξεις κάτι -είδος άσκησης, κιλά, κτλ. Για να καταλάβεις αντίστοιχα ότι έχεις πάει στο άλλο άκρο, υπερπροπόνηση, είτε θα φτάσεις σε τραυματισμό είτε θα είσαι τυχερός και θα το προλάβεις νωρίτερα όταν το σώμα θα φωνάζει για ξεκούραση αφού θα νιώθεις κόπωση και κακή διάθεση. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χαχαχαχα συγγνωμη λαθος!! πωπω τον δολοφόνησες τον άνθρωπο !!! ΧΑΧΑ 1
Arct1c Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Οταν πιω καφε (μια στις τοσες δηλ) μπορει να μην εχω ορεξη να φαω απολυτως τιποτα για ολη την υπολοιπη μερακαι ας λιμοκτονουσα 10 λεπτα πριν . Συμβαινει σε κανεναν σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις