Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Διαβάζοντας αρκετές εκατοντάδες σελίδες πιο πίσω και πιο συγκεκριμένα στην 1372,υπήρχε συζήτηση για ένα θέμα που με ενδιαφέρει και σχετίζεται με παπούτσια άρσης βαρών εν Ελλάδι.Δυστυχώς δε γνωρίζω ούτε εγώ κάποιο μαγαζί που να φέρνει adidas adipower,nike romaleos ή κάποιο άλλο ώστε να τα δοκιμάσω και να τα αγοράσω ή να παραγγείλω από eastbay.

Βρήκε μήπως κάποιο τέτοιο μαγαζί κανείς;

Για τα αντίστοιχα παπούτσια της admiral τι γνώμη έχετε;

για το οτι σε βλεπει πιο ψηλο ισως να ωφειλεται στο οτι εχει διορθωθει η σταση του σωματο σου και η πλατη σου ειναι ισια και δεν καμπουριαζεις.

Μουσταρδα Μουσταρδα Μουσταρδα αα και μουσταρδα .

Δεν ξερω τι με εχει πιασει βαζω παντου.

ΥΓ Μαρουλι σαλατα με μουσταρδα απλα τοπ

δοκιμασε την εκμα. Ειναι καυτερη αλλα η καλυτερη μουσταρδα

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εχω 2 βδομαδες τωρα που κανω φουλ αεροβιο πιο πολυ indoor και λιγοτερο εξω λογω του  γαμωκαιρου και παω καθημερινα γυμναστηριο ,καθε μερα ομως 7/7  .

Δεν θα φτασω στο καλυτερο μου επιπεδο  λογω χρονου απο φυσικη κατασταση αλλα δεν μπορω να κανω κατι μετραω μερες για να φυγω .

• Like 4
Δημοσ.

Διαβάζοντας αρκετές εκατοντάδες σελίδες πιο πίσω και πιο συγκεκριμένα στην 1372,υπήρχε συζήτηση για ένα θέμα που με ενδιαφέρει και σχετίζεται με παπούτσια άρσης βαρών εν Ελλάδι.Δυστυχώς δε γνωρίζω ούτε εγώ κάποιο μαγαζί που να φέρνει adidas adipower,nike romaleos ή κάποιο άλλο ώστε να τα δοκιμάσω και να τα αγοράσω ή να παραγγείλω από eastbay.

Καλημέρα.Φίλε δεν θα έπαιρνα τα αντμιραλ γιατί το τακούνι τους είναι πολύ σκληρό.τα έχει ένα φιλαράκι και τον δυσκολεύουν.Τώρα παίζει και τι θέλει να δώσει ο καθένας.Νομίζω τα αντμιραλ είναι γύρω στο 60-70ευρω.Γενικά και Ελλάδα και Κύπρο που έχω ψάξει δεν φέρνουν.Μόνο αν πας και πάρεις κανένα μεταχειρισμένο απο κανένα προπονητή άρσης ή απο κανένα κροσφιτάδικο.Εγω θα σου πρότινα να πάρεις αυτα που έχω και εγώ adidas power perfect II.Μην ανησυχείς για το νούμερο.Ότι νούμερο φοράς σε αθλητικά adidas το ίδιο πρέπει να παραγγείλεις.Ρίξε μια ματιά.http://www.amazon.co.uk/Adidas-Power-Perfect-Weightlift-Shoes/dp/B003VRNAEW/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1427788051&sr=1-1&keywords=adidas+power+perfect+2

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είπε και ο Άκης στην Ελλάδα πέρα από τα admiral δεν θα βρεις σε μαγαζί άλλα παπούτσια εκτός κι αν συμβιβαστείς με τίποτα crossfit-άδικα. Εγώ πήρα αυτά που σου πρότεινε και έχει και ο Άκης...τα power perfect 2 από sportsshoes.com και τα πέτυχα τότε 110 ευρώ νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Το recomp δουλεύει. Αργά αλλά δουλεύει. Σταθερά κιλά, -2 με 3 πόντοι στην κοιλιά. Κάπου 4 μήνες χρειάστηκε.

Υ.Γ. Έλα ρε arct1c, και γω κότα με πατάτες λεμονάτες με μουστάρδα ετοίμασα για σήμερα. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται :P

• Like 2
Δημοσ.

Το φαγητο ειναι το παν... χτες με ειπε ενας στην δουλεια η σακουλα πετρες εχει και ειναι.τοσο βαρια...

Λεω αστην μην πεση τιποτα κατω και λοιμοκτονησω εδω μεσα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Για απώλεια λίπους στην κοιλιά τι προτείνετε διατροφικά? Πάντα σε συνδυασμό με γυμναστική βέβαια...!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Για απώλεια λίπους στην κοιλιά τι προτείνετε διατροφικά? Πάντα σε συνδυασμό με γυμναστική βέβαια...!

Πριν 2-3 σελίδες το έγραψα σε έναν άλλον. Υποθερμιδική διατροφή. Το από την κοιλιά ξέχνα το...από παντού θα φύγει...δεν θα σου μείνει στα χέρια και θα φύγει από την κοιλιά ξέρω γω.

Δημοσ.

Βασικά το υπόλοιπο σώμα μου είναι οκ από λίπος, δεν θέλω να χάσω, μόνο στην κοιλιά θέλω να χάσω

Δεν έχει σημασία που θες να χάσεις εσύ αλλά τέλος πάντων. Αν έχεις μπόλικο στην κοιλιά προφανώς και θα δεις να πέφτει από εκεί πιο αισθητά.

Δημοσ.

Κι όταν λες υποθερμιδική δίαιτα, τι περιλαμβάνει? Γιατί ήδη προσέχω αρκετά τη διατροφή μου..!

Τρως λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεσαι για να διατηρείς το βάρος σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις πόσες θερμίδες τρως αυτή την περίοδο κάνοντας track  ό,τι τρως για καμία βδομάδα. Τότε έχεις μία εικόνα και από εκεί αρχίζεις και μειώνεις θερμίδες. Υπάρχει και ο πιό μπακαλίστικος τρόπος απλά να τρως λιγότερο απ' ότι τρως τώρα αλλά προσωπικά δεν τον προτείνω.

Δημοσ.

Αγαπητοί μου, να σας ρωτήσω κάτι. Έχω ένα θεματάκι με την καρδιά μου (χρόνια τώρα) και δεν πρέπει να κάνω γυμναστική που πιέζει πολύ το πάνω μέρος. Πχ μου είπε ο γιατρός να μην σηκώνω βάρη που με ζορίζουν. 
Προφανώς ηλίθια ερώτηση, αλλά θα την κάνω: εάν σηκώνω συνέχεια τα ίδια βάρη... θα γυμνάζομαι; (παρακαλώ για την αποφυγή γέλιων :P
Η κωπηλατική "πιέζει" πνεύμονα/καρδιά; Στην άσκηση για το στήθος για παράδειγμα, το αισθάνομαι ότι πιεζομαι και έχω μειώσει το βάρος στα... 6-7 κιλά  :ph34r: Αυτή εννοώ: gym-chest-exercises-4.gif

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι; Έχεις θέμα με την καρδιά και ζητάς συμβουλές από φόρουμ στο ιντερνετ; Μίλα καλύτερα με το γιατρό σου και συζήτα μαζί του ποιες ασκήσεις προτείνει/επιτρέπει.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...