nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 χμμμ...... δεν έσπασα ρεκορ στον ίσιο πάγκο σήμερα , αποφάσισα να πάω τα 100 χ 8 και έβγαλα τα 110 χ 3 καθαρές πάντα . Θα δοκιμάσω στην επόμενη 100χ6 - 110χ3 - 120χ1 για καθαρές πάντα τέσπ σε γράμμωση δεν έχω παράπονο η γάμπα αρχίζει λιγο να καθαρίζει γιατι δεν γουστάρω καθόλου να φοράω σόρτσ και να ειναι αγράμμωτη , σαν μπάλα . Πόδια κάθε 2 εβδομάδες τώρα να δουλέψω το επάνω μέρος καλύτερα. (με βάρη γιατι το τρέξιμο δεν έχει σχέση , θα μπει κανονικά )αλλα νομίζω (δεν το πρόσεχα) οτι φτάνει να ειναι κ σαν κομμένη στη μέση με μια γραμμή anyway , γράμμωση κ άγιος ο θεός , καθόλου φούσκωμα και γενικά ηρεμία φάση έτσι να ζεστάνει λιγο να γουστάρουμε 1
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, έχω εδώ και μια εβδομάδα αρχίσει γράμμωση. Παίζω -200 υποθερμιδικά, υδατάνθρακας είναι πιο χαμηλά απο ποτέ και παρ' όλα αυτά έχω περισσότερη ενέργεια απο ποτέ και τα μεγάλα lifts (στήθος κλπ) ανεβαίνουν. Fuck logic. Απλά να προσθέσω πως κάνω αρκετή αερόβια τελευταία που την παραμελούσα.
bosei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, έχω εδώ και μια εβδομάδα αρχίσει γράμμωση. Παίζω -200 υποθερμιδικά, υδατάνθρακας είναι πιο χαμηλά απο ποτέ και παρ' όλα αυτά έχω περισσότερη ενέργεια απο ποτέ και τα μεγάλα lifts (στήθος κλπ) ανεβαίνουν. Fuck logic. Απλά να προσθέσω πως κάνω αρκετή αερόβια τελευταία που την παραμελούσα. Γιατί κάνεις γράμμωση ? Θέλω να πω έχεις τίποτα να δείξεις από κάτω (θήμησέ μας πόσο καιρό ασχολείσαι) ?. Εκτός κι αν εννοείς για γράμμωση να φύγει 1-2% λίπος από πάνω σου οπότε πάσο. χμμμ...... δεν έσπασα ρεκορ στον ίσιο πάγκο σήμερα , αποφάσισα να πάω τα 100 χ 8 και έβγαλα τα 110 χ 3 καθαρές πάντα . Θα δοκιμάσω στην επόμενη 100χ6 - 110χ3 - 120χ1 για καθαρές πάντα τέσπ σε γράμμωση δεν έχω παράπονο η γάμπα αρχίζει λιγο να καθαρίζει γιατι δεν γουστάρω καθόλου να φοράω σόρτσ και να ειναι αγράμμωτη , σαν μπάλα . Πόδια κάθε 2 εβδομάδες τώρα να δουλέψω το επάνω μέρος καλύτερα. (με βάρη γιατι το τρέξιμο δεν έχει σχέση , θα μπει κανονικά ) gampa.jpg αλλα νομίζω (δεν το πρόσεχα) οτι φτάνει να ειναι κ σαν κομμένη στη μέση με μια γραμμή anyway , γράμμωση κ άγιος ο θεός , καθόλου φούσκωμα και γενικά ηρεμία φάση έτσι να ζεστάνει λιγο να γουστάρουμε Ωραίος πάγκος. Για την γάμπα τα έχουμε πει. Βέβαια διαφωνώ για τα πόδια 1 φορά/2 βδομάδες αλλά τέλος πάντων. Δικό σου σώμα...διαφορετικές απόψεις. 1
d3monhunter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, θέλω καύση λίπους επειγόντως λέμε. Το θέμα είναι το εξής, κάνω προπόνηση 6/εβδομάδα (τώρα ξεκίνησα), και ταυτόχρονα κάνω μια υποτυπώδη διατροφή. Υγιεινά τίποτα από έξω φρούτα κλπ. Το θέμα μου είναι το εξής, τρέξιμο δεν κάνω καθόλου, θα έπρεπε? Ίσως αν έκανε hiit να είχα καλύτερο αποτέλεσμα?
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ασχολούμαι περίπου 6 μήνες μόνος μου κι 6 μήνες γυμναστήριο. Έναν χρόνο πες, αλλά πολύ εντατικά κι ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες. Έχω πράγμα απο κάτω κι αρχίζει ήδη να βγαίνει στην επιφάνεια Απλά δεν ξέρω πόσο να την τραβήξω την γράμμωση. Αφού βλέπω βέβαια οτι δεν πέφτω απο δύναμη (απεναντίας θα έλεγα) λέω να το πάω μέχρι κατέβω όσο με πάει απο λίπος. Ένα ενάμιση μήνα έχω στο μυαλό μου.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Νικομ, μπορείς να μας δείξεις την όμορφη γαμπούλα σου χαλαρή;
bosei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, θέλω καύση λίπους επειγόντως λέμε. Το θέμα είναι το εξής, κάνω προπόνηση 6/εβδομάδα (τώρα ξεκίνησα), και ταυτόχρονα κάνω μια υποτυπώδη διατροφή. Υγιεινά τίποτα από έξω φρούτα κλπ. Το θέμα μου είναι το εξής, τρέξιμο δεν κάνω καθόλου, θα έπρεπε? Ίσως αν έκανε hiit να είχα καλύτερο αποτέλεσμα? ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Δημιουργείς θερμιδικό έλλειμμα και boom...χάνεις λίπος. Θα μπορούσες να κάνεις τρέξιμο ναι. η HIIT μιά χαρά είναι. Α...γυμνάζεσαι πάρα πολύ συχνά. Εδώ εμείς που ασχολούμαστε περισσότερο κάνουμε από 3-5 φορές κι εσύ πας 6...υπερβολή. Ασχολούμαι περίπου 6 μήνες μόνος μου κι 6 μήνες γυμναστήριο. Έναν χρόνο πες, αλλά πολύ εντατικά κι ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες. Έχω πράγμα απο κάτω κι αρχίζει ήδη να βγαίνει στην επιφάνεια Απλά δεν ξέρω πόσο να την τραβήξω την γράμμωση. Αφού βλέπω βέβαια οτι δεν πέφτω απο δύναμη (απεναντίας θα έλεγα) λέω να το πάω μέχρι κατέβω όσο με πάει απο λίπος. Ένα ενάμιση μήνα έχω στο μυαλό μου. Εγώ προσωπικά με τόσο λίγο χρονικό διάστημα ενασχόλησης δεν θα σου πρότεινα να μπεις σε γράμμωση. Έχεις ακόμη πολύ περιθώριο να βάλεις μυς...γιατί να πας να το σταματήσεις και να ξανα-ξεκινήσεις αργότερα. Εκτός κι αν έχεις ξεφύγει σε λίπος βέβαια. 3
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ένα δίκιο μπορεί να το έχεις. Είναι και το πως νιώθω πιο άνετα όμως. Ειδικά στην κοιλιά είναι φανερό πως έχω και πρέπει να φύγει. Είμαι σε καλό δρόμο όμως κι αυτό φάινεται στον καθρεύτη απο την πρώτη βδομάδα. Αν έβλεπα πως είχα θέμα ενέργειας δεν θα το επιχειρούσα κάν όμως προς το παρόν όλα καλά.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ένα δίκιο μπορεί να το έχεις. Είναι και το πως νιώθω πιο άνετα όμως. Ειδικά στην κοιλιά είναι φανερό πως έχω και πρέπει να φύγει. Είμαι σε καλό δρόμο όμως κι αυτό φάινεται στον καθρεύτη απο την πρώτη βδομάδα. Αν έβλεπα πως είχα θέμα ενέργειας δεν θα το επιχειρούσα κάν όμως προς το παρόν όλα καλά. Και γω φοβόμουν το θέμα κοιλιάς. Και στο recomp έχω αρχίσει να καθαρίζω πρώτα από κοιλιά !!!! (άρχισαν να αχνοφαίνονται κοιλιακοί) το σώμα σου θα αποφασίσει από που θα χάσει λίπος. Το θέμα είναι ότι γραμμώνεις...τι θα γραμμώσεις; κόκκαλα ή ισχνά μυάκια; 2
bosei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ένα δίκιο μπορεί να το έχεις. Είναι και το πως νιώθω πιο άνετα όμως. Ειδικά στην κοιλιά είναι φανερό πως έχω και πρέπει να φύγει. Είμαι σε καλό δρόμο όμως κι αυτό φάινεται στον καθρεύτη απο την πρώτη βδομάδα. Αν έβλεπα πως είχα θέμα ενέργειας δεν θα το επιχειρούσα κάν όμως προς το παρόν όλα καλά. Κοίτα για recomp αν θες. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δήμητρα γιατί υποθέτεις πως δεν έχω καθόλους μύες; Αν ήταν αυτό το θέμα θα ήξερα απο μόνος μου πως αυτό που επιχειρώ να κάνω είναι λάθος. Τέλος πάντων αυτό που επιχειρώ όπως προείπα δεν θα διαρκέσει πολύ ούτως ή άλλώς κι αργά η γρήγορα θα επιστρέψω στο bulk. Περί recomp δεν έχω εμπειρία κι αν μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ακριβώς λειτουργεί (χάνω λίπος, κερδίζω μύες απο την πρώτη ματιά που έριξα σε google), θα βοηθούσε.
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Φροντίζεις να μη χάσεις κιλά ούτε να βάλεις κιλά και συνεχίζεις να γυμνάζεσαι έντονα. Το σώμα από τη στιγμή που θα χτίσει μυς είναι αναγκασμένο να κάψει λίπος -αφού είσαι στα ίδια κιλά. Να ξες όμως ότι πάει αργά το πράμα. Θέλει υπομονή και σκληρή γυμναστική με βάρη. καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, θέλω καύση λίπους επειγόντως λέμε. Το θέμα είναι το εξής, κάνω προπόνηση 6/εβδομάδα (τώρα ξεκίνησα), και ταυτόχρονα κάνω μια υποτυπώδη διατροφή. Υγιεινά τίποτα από έξω φρούτα κλπ. Το θέμα μου είναι το εξής, τρέξιμο δεν κάνω καθόλου, θα έπρεπε? Ίσως αν έκανε hiit να είχα καλύτερο αποτέλεσμα? Το ΗΙΙΤ είναι διαφορετικό από το τρέξιμο, όχι απαραίτητα καλύτερο. 1
bosei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δήμητρα γιατί υποθέτεις πως δεν έχω καθόλους μύες; Αν ήταν αυτό το θέμα θα ήξερα απο μόνος μου πως αυτό που επιχειρώ να κάνω είναι λάθος. Μην το λες...Και εδώ και αλλού, σε άλλα forum ξεπροβάλλουν παιδιά που δεν έχουν ιδέα, είναι 1,80 και 70 κιλά και λένε θέλω να γραμμώσω. Θέλω να πω δεν ξέρουν όλοι πως πάει το πράγμα... Τέλος πάντων αυτό που επιχειρώ όπως προείπα δεν θα διαρκέσει πολύ ούτως ή άλλώς κι αργά η γρήγορα θα επιστρέψω στο bulk. Περί recomp δεν έχω εμπειρία κι αν μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ακριβώς λειτουργεί (χάνω λίπος, κερδίζω μύες απο την πρώτη ματιά που έριξα σε google), θα βοηθούσε. Στο recomp μένεις στις θερμίδες συντήρησης, άρα δεν παίρνεις ούτε χάνεις βάρος και αργά και υπομονετικά βάζεις μυς και χάνεις λίπος. Φυσικά η διατροφή εδώ πρέπει να είναι on point μιάς και δεν είναι ούτε διατροφή απευθείας για χάσιμο λίπους όπου απλά ρίχνεις θερμίδες και φεύγει, ούτε υπερθερμιδική που αν είσαι αρχάριος βάζεις μυς με το στανιό.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Φροντίζεις να μη χάσεις κιλά ούτε να βάλεις κιλά και συνεχίζεις να γυμνάζεσαι έντονα. Το σώμα από τη στιγμή που θα χτίσει μυς είναι αναγκασμένο να κάψει λίπος -αφού είσαι στα ίδια κιλά. Να ξες όμως ότι πάει αργά το πράμα. Θέλει υπομονή και σκληρή γυμναστική με βάρη. Το ΗΙΙΤ είναι διαφορετικό από το τρέξιμο, όχι απαραίτητα καλύτερο. είναι η πιο αργή διαδικασία και ενδείκνυται για μας τα λιπώδη γυναικάκια που δεν ρισκάρουμε να βάλουμε λίπος σε περίοδο όγκου. Κανένας μας δεν έχει καθόλου μυς, αλλά αν δεν τους γυμνάζεις/τρέφεις σωστά αυτοί πως θα μεγαλώσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις