YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι αυτης της αποψης ειμαι. Χασε οτι εχεις πανω σου και ξαναγυμνασου μετα μπορει να ειναι και λαθος επιστημονας δεν ειμαι αλλα εσυ εχεις να χαλασεις τοσα λεφτα σε διατροφολογους και γυμναστηρια? για να κανεις το 100% τελειο προγραμμα εγω αυτο που σου λεω το εχω προτεινει σε 2 ατομα οταν ειχανε ερθει στην σχολη και τωρα ειναι μια χαρα και τους κοιλιακους τους εχουνε και την γραμμωση τους στον ωμο και το στερνο. Κοιτα ξαναειπα εγω καρναβαλι δεν θα σε κανω ετοιμο να σκασεις αυτα δεν τα γουσταρω και δεν θεωρω οτι ειναι και δυναμη. Η γνωμη μου. Δεν έχω δώσει δεκάρα σε διατροφολόγο και δεν ακολούθησα ποτέ συμβουλές των γυμναστών στο γυμναστήριο. Ρώτησα αξιόπιστους ανθρώπους, έμαθα, δοκίμασα, διάβασα, ενημερώθηκα. Τι διάολο στην εποχή της πληροφορίας ζούμε, δεναι τόσο δύσκολο. Αν υπάρχουν ιατρικά θέματα αλλάζει το πράμα φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 α)Το να κανει κανεις κοιλιακούς-ραχιαιους και γενικά ασκησεις που ισχυροποιούν τον κορμό εχει πολλαπλά οφέλη και αυτά δεν περιορίζονται σε μια στενή μεση με γραμμωμενους κοιλιακούς.Επίσης,ακόμα και καθαρά εμφανισιακά να το δεις το θέμα,αν καποιος χωρίς ιδιαίτερα μεγαλα ποσοστα λίπους(εννοω να μην θέλεις γεωτρηση για να βρεις τους κοιλιακούς),κανει κοιλιακούς-->αυξησει την μυική τους μαζα και λίγο τον μυικό τονο,τότε θα υπάρξει βελτίωση και στην εμφανιση της περιοχής! β)Καταλαβαίνω τις εννοιες του αυξανω την δυναμη μου,την μυική μου μαζα,ελαττωνω το σωματικό μου λίπος. Τι σημαινει χτίζω το σωμα μου σωστα και απο την αρχη? γ)''αλλιως απλα θα γινει ενας σφιχτος γεροδεμενος χωρις γραμμωση''.Φανταζομαι εννοεις οτι αν καποιος με extra κιλα κανει βαρη,θα ''πετρωσει'' το λίπος.ΟΧΙ,απλα ΟΧΙ.Η χρηση της αεροβιας ειναι χρησιμη για την υγεια λειτουργια της καρδιας,για γενική φυσική κατασταση,αλλά δεν ειναι απαραίτητα αναγκαία συνθηκη για να χασει κανεις λίπος.Υπαρχει αρκετος κόσμος που χανει λίπος,εχοντας στο προπονητικό του πλάνο,αρκετα μικρές ποσότητες αεροβιας. δ)Επίσης καποιος χοντρουλης ειναι πολύ πιθανόν να κουβαλάει αρκετους μύς(ειδικα στα πόδια) οι οποίοι αναπτυχθηκαν για να διευκολύνουν στην μετακίνηση του extra φορτίου λόγω του μεγαλου σωματικού βαρους.Αν ο ανθρωπος αυτός λιώσει στην αερόβια μονο,θα χασει και καποια μυική μάζα,πραγμα μη θεμιτό,καθως ειναι γνωστο ότι η μυική μάζα ειναι ''ενεργος'' ιστος,υπο την εννοια οτι καταναλωνει ενεργεια,ακόμα και στην ηρεμία,συμβαλοντας στην διατήρηση ενος καλού-υψηλού μεταβολισμού! Ελα ρε γκουφυ τωρα τι μυς εδω σου λεω για χοντρους που κρεμανε τα κρεατα. Εσυ δηλαδη μπορεις να βγαλεις το λιπος απο αυτους χωρις να καψεις μυς με το γυμναστηριο? γυμναστης εισαι? Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σόνι και ντε πρέπει αυτός ο 20 χρόνια χοντρός να πάρει μετά τα κιλά του "κακά" δηλαδή με τις τροφές που περιγράφεις. Αν πάρει τα κιλά ποιοτικά πίστεψέ με...μόνο κερδισμένος βγαίνει. Ωραια και πως τα παιρνει ποιοτικα? Εννοεις να αυξησει τον ογκο? εγω δεν θελω ογκο. Η μαλλον δεν θελω πολυ ογκο ενταξει τωρα αν ο αλλος θελει να παρει ογκο και να γινει ντουλαπα δεν ξερω να του πω ειμαι ασχετος. Εγω παντως θα προτεινα αντι γυμναστηριου πολεμικες τεχνες ή στιβο ή λογικη του γυμναστηριου ειναι ενας γυμναστης ο οποιος κανει πλακιτσα με τους θαμωνες και χαζογελανε και αν σου δειξει και ποτε δεν μ αρεσε. Κανονικα την προπονησουλα σου να εχεις δασκαλο και να σε επιβλεπουν αν ειναι ετσι καθομαι και σπιτι και κανω καμψεις μονοζυγο και κοιλιακους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ωραια και πως τα παιρνει ποιοτικα? Εννοεις να αυξησει τον ογκο? εγω δεν θελω ογκο. Η μαλλον δεν θελω πολυ ογκο ενταξει τωρα αν ο αλλος θελει να παρει ογκο και να γινει ντουλαπα δεν ξερω να του πω ειμαι ασχετος. Εγω παντως θα προτεινα αντι γυμναστηριου πολεμικες τεχνες ή στιβο Το πως θα τα πάρεις εξαρτάται από την διατροφή σου. Αν η διατροφή είναι ό,τι να 'ναι τότε και τα κιλά θα είναι ότι να 'ναι. Αν η διατροφή είναι πολύ καλή τότε και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μα δεν είπε κανείς ότι ο χοντρούλης δεν θα κάνει αερόβια ρε 'συ. Απλώς δεν θα κάνει ΜΟΝΟ αυτό και δε θα βοηθήσει τον μεταβολισμό του μόνο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το πως θα τα πάρεις εξαρτάται από την διατροφή σου. Αν η διατροφή είναι ό,τι να 'ναι τότε και τα κιλά θα είναι ότι να 'ναι. Αν η διατροφή είναι πολύ καλή τότε και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά. Τι να σου πω εγω τα σουβλακια τις πιτσες τα παγωτα και ολα αυτα δεν προκειται να τα κοψω ποτε θα υπαρχουν στο διαιτολογιο μου τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα και στην κοιλια λιπος δεν εχω γενικα δεν ειμαι χοντρος βεβαια δεν εχω αφησει τις προπονησεις. Καλοκαιρι ειναι δεν γινεται να μην φας παγωτακι η μετα την θαλασσα να κτυπησεις δυο πιτογυρα με παγωμενη κοκα κολα. και παλι δεν με λες αγυμναστο και ο τυπακος ο σφιχτης τρεμει να φαει ενα παγωτο ζωη ειναι αυτη? πρεπει να προβλεψεις και το σεναριο οτι θες να φας και σκατολοιδια παντα θα το θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τι να σου πω εγω τα σουβλακια τις πιτσες τα παγωτα και ολα αυτα δεν προκειται να τα κοψω ποτε θα υπαρχουν στο διαιτολογιο μου τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα και στην κοιλια λιπος δεν εχω γενικα δεν ειμαι χοντρος βεβαια δεν εχω αφησει τις προπονησεις. Καλοκαιρι ειναι δεν γινεται να μην φας παγωτακι η μετα την θαλασσα να κτυπησεις δυο πιτογυρα με παγωμενη κοκα κολα. και παλι δεν με λες αγυμναστο και ο τυπακος ο σφιχτης τρεμει να φαει ενα παγωτο ζωη ειναι αυτη? Ε...ο οπότε βρήκες το εμπόδιο που αν θες ποτέ θες να προχωρήσεις σωματικά δεν θα μπορείς. Και το θέμα είναι ότι εσύ αρκείσαι σε αυτό το "δεν είμαι χοντρός...δεν με λες αγύμναστο" Άλλοι όπως κι εγώ έχουμε υψηλότερους στόχους που δεν χωράνε τέτοιου είδους πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ε...ο οπότε βρήκες το εμπόδιο που αν θες ποτέ θες να προχωρήσεις σωματικά δεν θα μπορείς. Και το θέμα είναι ότι εσύ αρκείσαι σε αυτό το "δεν είμαι χοντρός...δεν με λες αγύμναστο" Άλλοι όπως κι εγώ έχουμε υψηλότερους στόχους που δεν χωράνε τέτοιου είδους πράγματα. Να φτασω σωματικα και να παω που? δηλαδη εσυ τι θες να φτασεις? Ενα καλο 6-pack με τους πλαγιους μια καλη γραμμωση σε στερνο ωμους κτλπ και μια πολυ καλη αντοχη με αυτοαμυνα μεσα και πολεμικες τεχνες θα σε χαλουσε? εμενα δεν με χαλαει και δειξε φωτογραφια απο το Ιντερνετ τι ακριβως εννοεις υψηλοτερο στοχο για να καταλαβω δηλαδη γιατι μιλαμε αοριστα. Οσο για τα σουβλακια δεν τα κοβω... καποια πραγματα στην ζωη δεν κοβονται θα με θυμηθεις οταν θα την κανεις την λαμογια κανα βραδακι και θα βρεθεις στον κοσμο των σουβλακικων παραισθησεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι, γιατί τον κρίνεις για τους στόχους του δεν καταλαβαίνω. Εσύ μας είπες τι γουστάρεις, ο bosei γουστάρει άλλο, εγώ άλλο κ.ο.κ. Αρκεί αυτό που κάνει ο καθένας (όγκος, απώλεια λίπους, δύναμη what have you) να το κάνει σωστά. Γουστάρει να μην τρώει σουβλάκια και να έχει 6 πακ τι να κάνουμε τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι, γιατί τον κρίνεις για τους στόχους του δεν καταλαβαίνω. Εσύ μας είπες τι γουστάρεις, ο bosei γουστάρει άλλο, εγώ άλλο κ.ο.κ. Αρκεί αυτό που κάνει ο καθένας (όγκος, απώλεια λίπους, δύναμη what have you) να το κάνει σωστά. Γουστάρει να μην τρώει σουβλάκια και να έχει 6 πακ τι να κάνουμε τώρα. Δεν εκρινα τον στοχο του αυτος μου ειπε οτι εχει υψηλοτερους και τον ρωταω να μου πει το να μην τρως σουβλακια δεν ειναι νορμαλ αμα δεν εισαι χορτοφαγος (που και παλι καποιες ουσιες στο κρεας δεν μπορεις να τις αντικαταστησεις) ολος ο κοσμος τρωει εσυ θα πας σε μια ταβερνα δηλαδη και θα σπασεις την παρεα ή θα τρωνε οι αλλοι και εσυ θα κοιτας? δεν γινονται αυτα δεν πρεπει να ειμαστε υπερβολικοι και εγω τρωω σουβλακια λεω και παγωτακι και δεν εχω χασει την γραμμωση μου ελεος πια με αυτη την ψυχωση ειναι ψυχωση αυτο το πραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ μια χαρά κοντοσούβλια τρώω πάντως, η ψυχή της παρέας είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν εκρινα τον στοχο του αυτος μου ειπε οτι εχει υψηλοτερους και τον ρωταω να μου πει το να μην τρως σουβλακια δεν ειναι νορμαλ αμα δεν εισαι χορτοφαγος (που και παλι καποιες ουσιες στο κρεας δεν μπορεις να τις αντικαταστησεις) ολος ο κοσμος τρωει εσυ θα πας σε μια ταβερνα δηλαδη και θα σπασεις την παρεα ή θα τρωνε οι αλλοι και εσυ θα κοιτας? δεν γινονται αυτα δεν πρεπει να ειμαστε υπερβολικοι και εγω τρωω σουβλακια λεω και παγωτακι και δεν εχω χασει την γραμμωση μου ελεος πια με αυτη την ψυχωση ειναι ψυχωση αυτο το πραμα Από αυτά που γράφεις και να σου πω τι στόχους έχω δεν έχει νόημα όταν λες ότι δεν είναι νορμάλ να μην τρως σουβλάκια αν δεν είσαι χορτοφάγος. Και ναι...οι άλλοι τρώνε και εσύ κοιτάς. Ανάλογα με τους στόχους έρχονται και οι "θυσίες" (και το βάζω σε αυτάκια γιατί δεν είναι καν θυσίες για μένα όταν δεν νιώθω πως θέλω κάτι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κοιτα οταν εισαι εξω και υες να φας κατι, αν πας στο σουβλατζιδικο της γειτονιας παιρνεις 2 σουβλακια και μια πιτα, που να μην ειναι τιγκα στο λαδι.. Αποφευγεις τις τηγανιτες πατατες που αυτες σε βγαζουν απο το προγραμμα.. Τωρα σε ταβερνα τρως σαλατα, τρως τα κρεατα που σου αρεσουν, αποφευγεις τις πατατες, και καμια ρετσινα σκετη.. Νομιζω οτι θα εισαι μια χαρα.. Εγω οταν βγαινω για ποτο φροντιζω πριν να εχω φαει κανενα τοστ, σαλατα ωστε να μην ειμαι ξελιγωμενος και να πλακωθω στις βλακιες.. Το ορωι αν ειναι να φατε κατι απο το φουρνο επιλεξτε κουλουρι σικαλεως ή σπανακοπιτα αντι για τυροπιτα.. Αν εχει ζυμη κουρου ακομα καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Από αυτά που γράφεις και να σου πω τι στόχους έχω δεν έχει νόημα όταν λες ότι δεν είναι νορμάλ να μην τρως σουβλάκια αν δεν είσαι χορτοφάγος. Και ναι...οι άλλοι τρώνε και εσύ κοιτάς. Ανάλογα με τους στόχους έρχονται και οι "θυσίες" (και το βάζω σε αυτάκια γιατί δεν είναι καν θυσίες για μένα όταν δεν νιώθω πως θέλω κάτι). Δεν σου λεω κατι παραλογο ολοι θελουμε να φαμε καποια στιγμη ενα γλυκο ή ενα τζανκ φουντ. Οι αλλοι τρωνε και εσυ κοιτας? μαλιστα οκ. Δεν μου εδειξες ομως το προτυπο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν σου λεω κατι παραλογο ολοι θελουμε να φαμε καποια στιγμη ενα γλυκο ή ενα τζανκ φουντ. Οι αλλοι τρωνε και εσυ κοιτας? μαλιστα οκ. Δεν μου εδειξες ομως το προτυπο σου Εγώ δεν έχω συχά την επιθυμία να φάω κάτι εκτός προγράμματος... Ναι...οι άλλοι τρώνε και εσύ κοιτάς. Δεν έχω κάποιο πρότυπο γιατί ξέρω ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και ότι δεν θα έχω ποτέ το ίδιο σώμα με κάποιον άλλον. Έχω απλά μακροπρόθεσμούς στόχους για τον εαυτό μου. Ας πούμε του χρόνου τον μάϊο θέλω να είμαι 85 κιλά (τώρα είμαι 73 με 1,75 ύψος) και με ποσοστό λίπους κοντά στο 12%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ρε παιδες και την ιδια ακριβως προπονηση να κανετε, μαζι νε το ιδιο προγραμμα διατροφης παλι καποιος απο τους δυο θα εχει πιο καλα/διαφορετικα/γρηγορα αποτελεσματα απο τον δευτερο.. Καθε σωμα εχει τις ιδιαιτεροτητες του, σε αλλα σημεια παιρνει πολυ ευκολα σε αλλα θελει μηνες και πολυ ιδρωτα... Και γω τωρα που σταθεροποιησα τα θελω μου, πολλες φορες εχω καταει στο τραπεζι με ουζα ή σαββατο βραδυ απο ξενυχτι και δεν εχω φαει τιποτα.. Λες οτι δεν πειναω και τελος.. Το κουλο ειναι οταν πας να φας σε καμια κρεπερι που κανει και σαντουιτς.. Και κες βαλε μεσα οτι πιο καλο εχει πχ αυγο ντοματα μαρουλι, ο διπλα που ειστε μαζι σε κοιταει λες και κατεβηκες απο τον Αρη. Ενω αυτος εχει βαλει μαγιονεζες σαλαμια κασερι και για να το κανει υγειηνο πεταει και λιγο καλαμποκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις