dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Αυτό που κάθε φορά που βγαίνω έξω να φάω παίρνω και coca cola light...έχω φάει ξέρω γω τόσες θερμίδες junk και θα με σώσει η light από όπου μπορείς, προσπαθείς να σωθείς ω ρε Spect μας κατέστρεψες με την φώτο!!!! περιμένω την δεύτερη βδομάδα του Πάσχα για γερό cheat και ήδη μου τρέχουν τα σάλια
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγώ χαίρομαι Γιατί φέτος δεν θα μπούν οι δικοί μου στη διαδικασία να ψάξουν αρνί Γιατί δεν μπορεί να φάει πατέρας μου
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εγώ θα το ρίξω στο κόκκινο αυγό! ρε φάε τίποτα γλυκά ή φαγητά να γουστάρεις εκείνη τη μέρα, αυγά τρώμε και στη γράμμωση λολ Αυτό που κάθε φορά που βγαίνω έξω να φάω παίρνω και coca cola light...έχω φάει ξέρω γω τόσες θερμίδες junk και θα με σώσει η light χαχααχ ναι το κλασικό , αλλα και πάλι αν το σκεφτείς η κανονική έχει τόση ζάχαρη που δεν ειναι ότι καλύτερο παρέα με καμια pizza γίγας ή κάτι λιπαρό anyway (most of junk food) tbh την κανονική ποτέ δε τη γούσταρα , όπως κ τον καφέ μου τον θέλω πάντα σκέτο προτιμώ να φάω κανα παγωτό , ή σοκολάτα ή οτιδήποτε παρά να πιω ζάχαρη 1
bosei Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 tbh την κανονική ποτέ δε τη γούσταρα , όπως κ τον καφέ μου τον θέλω πάντα σκέτο προτιμώ να φάω κανα παγωτό , ή σοκολάτα ή οτιδήποτε παρά να πιω ζάχαρη Κι εγώ δεν την μπορώ την κανονική...αντιδρώ με κάτι μικρά ρεψιματάκια σε κάθε γουλιά . Καφές πάντα σκέτος εννοείται...απορώ πως μου άρεσε παλαιότερα με μαλακιούλες μέσα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μπεργκερ που έφαγα το λένε γενναίο. Δεν μου φάνηκε πολύ. Έπεσε εύκολα και δεν έσκασα Ούτε για πλάκα :-P
bosei Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μπεργκερ που έφαγα το λένε γενναίο. Δεν μου φάνηκε πολύ. Έπεσε εύκολα και δεν έσκασα Ούτε για πλάκα :-P Κι εγώ ρε γαμώτο δεν χορταίνω με τα burger. Και προχτές που έφαγα πάλι άνετα έτρωγα άλλα 1-2. 2
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μπεργκερ που έφαγα το λένε γενναίο. Δεν μου φάνηκε πολύ. Έπεσε εύκολα και δεν έσκασα Ούτε για πλάκα :-P τα μπέργκερ δεν τα γουστάρω να σου πω την αλήθεια , ειναι απο τα φαγητά που θέλω 3-4 μερίδες για να νιώσω xD .. κακό για την τσέπη , κακό για το σώμα μεγάλα εννοείται όχι τα ζελεδάκια των mcdonalds
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ντάξει Αυτό είχε δύο μπιφτέκια μεγάλα μπέικον κρεμμύδι ντομάτα κάτι σως αυγά και δεν θυμάμαι τι άλλο μικρό δεν το λες 2
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ΒAN σε όλους σας ... κολασμένοι με κολάζετε 1
Iris_89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ντάξει Αυτό είχε δύο μπιφτέκια μεγάλα μπέικον κρεμμύδι ντομάτα κάτι σως αυγά και δεν θυμάμαι τι άλλο μικρό δεν το λες Σου έδωσα κι απ το δικό μου
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σου έδωσα κι απ το δικό μου και συ τέκνον Βρούτε;
Iris_89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 και συ τέκνον Βρούτε; Όχι burger, 3 ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πειναω τοσο πολυ που ζαλιζομαι ! Να παραγγειλω σουβλακια; Sent from my iPad Air 2 using Insomnia
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ιωάννα δεν πιάνεται το δικό σου γιατί ήταν υγιεινό :-P
4saken Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Θέλει μαλακό, αφράτο χώμα. Και μένα δε μεγάλωσαν γιατί δεν έχω βάλει το κατάλληλο χώμα αλλά όπως λες ήταν απίστευτα γευστικά. Του χρόνου θα ξαναδοκιμάσω σε γλάστρα με φυτόχωμα, να δω μήπως εκεί πάρω καλύτερη παραγωγή. Υ.Γ. Καλά, σ' αυτό το νήμα πώς καταφέρνουμε και μιλάμε για τα πάντα χωρίς ποτέ να χάνουμε τη βασική κατεύθυνση, μας το παραδέχομαι Και γω αυτα που καταφερα να φαω ηταν σε γλαστρες...με τοσες βροχες Κερκυρα οτιδηποτε με βολβους δεν φτουραει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις