Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επι της ευκαιριας - παιδες ειστε 2-3 που δεν εχω απαντησει καν στα πμ σας  σορρυ επεσε πολυ δουλεια κ δεν υπαρχει πολυς χρονος να μπαινω εδω , και παλι σορρυ ελπιζω συντομα  να σας βοηθησω οσο μπορω , ποσταρετε εδω οτι θελετε ειναι το ιδιο ακριβως !

Εμενα δεν με ρωταει κανεις σε πμ να του απαντησω κατι για την γυμναστικη και καλυτερα γιατι δεν θα απανταγα αχχαχα .

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πω ρε Νικομ, θελω τις γαμπες σου...

κ άλλοι μ το λένε
μερικοί μ έχουν πει οτι έχω πόδια ποδοσφαιριστή xD...για τις γάμπες ποιο πολύ , με ρωτάνε αν έπαιζα μπάλα μικρός κ τους λέω μπα , μονο lineage χαχαχ

να σου πω βγήκε θαμπή στη φωτογραφία αλλα καμία σχέση με γράμμωση , στη γράμμωση φαίνονται τέζα  , μόνο τότε μ αρέσουν xD......

Δημοσ.

<br><br> post-179314-0-81894100-1427470163_thumb.jpg<br><br> Νικο τουμπανος, εξαιρετικος!!!<br><br> Ας βαλω κ εγω δυο φωτο..εμφανιστηκε γραμμουλα στον ωμο :) <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 9
Δημοσ.

κ άλλοι μ το λένε

μερικοί μ έχουν πει οτι έχω πόδια ποδοσφαιριστή xD...για τις γάμπες ποιο πολύ , με ρωτάνε αν έπαιζα μπάλα μικρός κ τους λέω μπα , μονο lineage χαχαχ

να σου πω βγήκε θαμπή στη φωτογραφία αλλα καμία σχέση με γράμμωση , στη γράμμωση φαίνονται τέζα  , μόνο τότε μ αρέσουν xD......

Πως ειναι η γαμπες των ποδοσφαιριστων δηλαδη? :P Εμενα που επαιζα μπαλα 8 χρονια και εκανα ποδηλατο απειρα χιλιομετρα ειναι σκατα..νταξει και στο γυμναστηριο 1 φορα τη βδομαδα με τα ποδια τις γυμναζω αλλα μου φαινεται δεν το'χω στις γαμπες..

Δημοσ.

ελααα ρε μαργαριτα μπραβοοο οπως ανοιξα την σελιδα νομιζα ειναι ααπο αγορι το χερι  :)  πολυ καλη μπραβο !!!

μπορω να βαλω και γω την δουλεια μου ??

το λοιπον  την κυρια τν εχω αναλαβει με ιδιαιτερα εδω και μισο χρονο περιπου .. ηταν συν10 κιλα και τελειος ασχηματιστο το σωμα της με φυσικη κατασταση μηδεν , δυσκολευοταν περπατησει 5 λεπτα στον διαδρομο !

κριμα που δεν εχω φωτο του πριν για  να δειτε και να καταλαβαιτε ποσο σπουδαιο αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε  !

επισης αν σας πω την ηλικια της δεν θα με πιστευετε με τιποτα ομως !!  

η κυρια ειναι 50 αρα και το νοημα του ποστ ειναι πως ποτε δεν ειναι αργα να βελτιωσεις το επιπεδο της ζωης σου φτανει να το θελεις πραγματικα!

• Like 11
Δημοσ.

πες μας τα μυστικα σου δασκαλε :-D

παντως γυμναστικη δεν ειναι μονο οι κατοσταρες σε squat και παγκο 
και γενικα υπαρχει ενας σνομπισμος και ελειψη γνωσης απο  πολλους
 σε κεινους που θελουν να χασουν καποια κιλα και γενικα δεν το ειχαν για χ ψ λογους με το αθλημα

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαα σου ρχεται πμ εσενα ! δεν σε ξεχναω το καλο αργει να γινει B)

το βασικοτερο ολων ειναι αυτο που σου λενε εδω για την διατροφη , προσεξε την διατροφη σου, προσπαθησε να ιδρωνεις κι ολα θα γινουν σιγα σιγα ! μην βιαζεσαι πιστιρικας εισαι εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να τα καταφερεις παρτο αποφαση αυτο χρειαζεται μονο ..

• Like 2
Δημοσ.

Να βάλω κι εγώ φωτογραφία από τις γάμπες μου, θέλετε; :-D

Υ.Γ.: Ευχαριστώ, ξανά, όλους σας για τα likes.

Δημοσ.

Το μυστικό μου (το επόμενο σάπιο φαΐ σε μερικούς μήνες)

https://www.dropbox.com/s/ywya1eszi3e4kwy/20150327_160525.jpg?dl=0

κ εγώ φέτος χέστηκα στις μαλακίες , τουλάχιστον δε θα μου λείπουν στη γράμμωση 

μπούχτισα 

Δημοσ.

Περι καροτων...

Και μενα μου αρεσουν αλλα ειχα παθει ΠΛΑΚΑ με καροτα που ειχα σπειρει εγω...Δεν μεγαλωσαν πολυ αλλα ηταν γλυκισμα..Καλυτερα απο φρουτα, καμια σχεση με αυτα που αγοραζουμε...Δυστυχως το κλιμα και το χωμα στην Κερκυρα δεν ευνοει την καλλιεργεια τους...

Θέλει μαλακό, αφράτο χώμα. Και μένα δε μεγάλωσαν γιατί δεν έχω βάλει το κατάλληλο χώμα αλλά όπως λες ήταν απίστευτα γευστικά. Του χρόνου θα ξαναδοκιμάσω σε γλάστρα με φυτόχωμα, να δω μήπως εκεί πάρω καλύτερη παραγωγή.

Υ.Γ. Καλά, σ' αυτό το νήμα πώς καταφέρνουμε και μιλάμε για τα πάντα χωρίς ποτέ να χάνουμε τη βασική κατεύθυνση, μας το παραδέχομαι ;)

• Like 1
Δημοσ.

κ εγώ φέτος χέστηκα στις μαλακίες , τουλάχιστον δε θα μου λείπουν στη γράμμωση 

μπούχτισα 

και γω πρέπει να κάνω ένα γερό για να μου φύγει πριν μπω στο θέρισμα 

• Like 1
Δημοσ.

και γω πρέπει να κάνω ένα γερό για να μου φύγει πριν μπω στο θέρισμα 

τώρα στο πασχαλινό τραπέζι 

μπορεί να άρχισα γράμμωση αλλα στο πασχαλινό τραπέζι θα χεστώ 

τα αρνιά κ έτσ δε τα γουστάρω, εκεί που θα τρώνε αρνί θα σκοτώνω γεμιστά τσουρέκια παρέα με καμια μερέντα απο δίπλα

και ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΛΑΙΤ!!!!! ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

τώρα στο πασχαλινό τραπέζι 

μπορεί να άρχισα γράμμωση αλλα στο πασχαλινό τραπέζι θα χεστώ 

τα αρνιά κ έτσ δε τα γουστάρω, εκεί που θα τρώνε αρνί θα σκοτώνω γεμιστά τσουρέκια παρέα με καμια μερέντα απο δίπλα

εγώ θα το ρίξω στο κόκκινο αυγό! 

Δημοσ.

Αυτό που κάθε φορά που βγαίνω έξω να φάω παίρνω και coca cola light...έχω φάει ξέρω γω τόσες θερμίδες junk και θα με σώσει η light  :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...