Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

με δεχτηκαν σε μεταπτυχιακο στη Νορβηγια! το ερωημα τωρα παω ή δεν παω? περιμενω αλλες 2 απαντησει 31 Μαρτιου και 1 Ιουνιου!

και τα 3 ξεκινανα Σεπτεμβρη/Οκτωβρη

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

και αν με δεχτουν και στα αλλα? Δεν ηταν πρωτη επιλογη!! :P

Αν δεχτω και δεν παω μετα τι λετε να γινει? 

• Moderators
Δημοσ.

μεχρι 8 απριλη αν θυμαμαι καλα! το θεμα ειναι οτι αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο βγιανει 1 ιουνιου :P

ε αυτο σκεφτομαι να κανω! απλα δεν ξερω αν το κανω αυτο τι μπορει να γινει! (περα απο την κακη εντυπωση :P )

Δημοσ.

spect τους λες ναι, και τον ιούνιο λες παιδιά θα αράξω Ελλαδάρα, καλοκαιράκι και άντε γεια :P
be flexible, μη μασάς.

Πέρα από τη πλάκα, Νορβηγία απίστευτα ακριβά. Βαλ' τα κάτω πριν αποφασίσεις.

Άσχετο, έχει μια συνάδελφος στο γραφείο ένα powerball

Καλή φάση για καρπό και λίγο πήχη όσο κάθεσαι στο γραφείο.

• Moderators
Δημοσ.

ε ριμπο κατι τετοιο θα γινει! απλα θελω να δω πρωτα τι παιζει με διδακτρα κτλ (δηλαδη μην εχει τιποτα ψιλα γραμμτα και σε περιπτωησ που γραφτεις και δεν πας τα πληρωσεις ολα κτλ)

οσο για τα λεφτα αστα! ειδα τιμες που παιζουν εκει και εκλαψα! 3€ 1.5λιτρο νερο στο σουπερ μαρκετ

Δημοσ.

θεωρώ πως δε γράφεσαι τώρα ή Ιούνιο. Απλά τους επιβεβαιώνεις πως θα πας και θα σου στείλουν λεπτομέρειες για το πότε να παρουσιαστείς και να εγγραφείς (αρχές Αυγούστου φαντάζομαι).

Συγχαρητήρια btw, αν είναι η πρώτη σου φορά που θα ζήσεις εξωτερικό, θα δεις διαφορά σε πολιτισμό, πόσο μάλλον σε σκανδιναβική χώρα που είναι έτη μπροστά.

Link.png Site: Cost of Living - Oslo

• Moderators
Δημοσ.

Που θα ζησω γενικα ναι αλλα εχω παει αρκετες φορες οποτε εχω δει τι και πως!!

την ξερω τη σελιδα αυτη! η σχολη ειναι στο Stavanger

• Like 1
Δημοσ.

Πως την παλεύεις με τόσο μικρά γεύματα καταρχάς ? Δεν θες να τρως κάθε μισάωρο έτσι ?

Στην ερώτησή σου καλή λύση για το αμάξι κιόλας είναι να έχεις βάλε σε ένα shaker whey+βρώμη (να την έχεις κάνει σκόνη στο blender πρώτα). Όταν θέλεις προσθέτεις νερό στο shaker και το πίνεις. Αλλιώς θα μπορούσες φρούτο + whey. Γενικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορείς να βολέψεις στο αμάξι από πηγή πρωτεΐνης εκτός από whey.

Δεν την παλεύω, αυτό είναι το θέμα! Όχι κάθε μισάωρο, όλη την ώρα θέλω να τρώω. Δυστυχώς όμως το να τρώω οπότε και όσο θέλω δεν παίζει. Ένα φρούτο μπορώ να φάω, να βγάλω ταπερακι και να φάω πιο "κανονικό" γεύμα στο γραφείο δυστυχώς δεν γίνεται.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα δοκιμάσω την whey και θα δω αν δουλεύει για μένα και αν με γεμίζει.

Δημοσ.

Δεν την παλεύω, αυτό είναι το θέμα! Όχι κάθε μισάωρο, όλη την ώρα θέλω να τρώω. Δυστυχώς όμως το να τρώω οπότε και όσο θέλω δεν παίζει. Ένα φρούτο μπορώ να φάω, να βγάλω ταπερακι και να φάω πιο "κανονικό" γεύμα στο γραφείο δυστυχώς δεν γίνεται.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα δοκιμάσω την whey και θα δω αν δουλεύει για μένα και αν με γεμίζει.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ, υπάρχουν περίοδοι που δεν μπορώ να τρώω όποτε θέλω. Αυτό που κάνω εγώ είναι να μειώσω τα γεύματα από τα 5 στα 4 κι έτσι έχω ακόμη μεγαλύτερα γεύματα και τα χωρίζω μεταξύ τους ανά 4-6 ώρες.

Δημοσ.

Που θα ζησω γενικα ναι αλλα εχω παει αρκετες φορες οποτε εχω δει τι και πως!!

την ξερω τη σελιδα αυτη! η σχολη ειναι στο Stavanger

Γειτονακια; :P

έβαλα συγκριση άμστερνταμ με μπέργκεν. Μονο 30-40% πανω το μπέργκεν :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...