dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλά αυτός ο Μάρτης δεν υπάρχει, δεν πρέπει να είχαμε πάνω από 2-3 ηλιόλουστες μέρες όλο το μήνα. Μλκς, ψυχοπλακώθηκα... Μετράω τις μέρες μέχρι τις διακοπές του Πάσχα να ξαναγίνω άνθρωπος. Σιχαίνομαι την γκρίνια και τη μιζέρια! έχουμε μαυρίσει με τη σαπίλα του καιρού ... σιχτίρ 1
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 για εξήγησε το λίγο τι σκέφτεσαι πάνω κάτω γιατι δεν το κατάλαβα , μου κίνησες το ενδιαφέρον Ό,τι έχει να κάνει με το lift. Στο squat π.χ. από το πως θα προσεγγίσω την μπάρα, με τι σειρά θα βάλω wrist wraps και ζώνη (ναι έχω αυτόν τον ψυχαναγκασμό), πως θα κάνω το set up μου, το walk out μου και μετά στα πιό τεχνικά χρησιμοποιόντας κάποια cues. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τα κάνω αυτά χωρίς καθαρό μυαλό μιάς και κάτι χάνεται απ΄όλα αυτά. 1
3c0r1z Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 edit : ------>lololololol πικραααααα Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ανάποδα οι φωτογραφίες;
3c0r1z Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εγώ να δεις! κ είμαι τόσο χαρούμενος άνθρωπος!!!!!!!!!!! άντε να έρθει το καλοκαίρι να κάνουμε κανα μπάνιο να λιαστούμε Χειμώνα, άνοιξη, Φθινόπωρο δεν κάνεις μπάνια; Τώρα που έχω φύγει απο Ελλάδα και είμαι Γερμανία κάνω τον χρόνο όσα μπάνια έκανα την εβδομάδα. Μου λύπει πολύ η θάλασσα γαμωτο
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αυτά παθαίνεις όταν: 1. Κυνηγάς μακροσυστατικά και ξεχνάς τα μικροσυστατικά 2. Αδιαφορείς για την ποιότητα μαγειρέματος Η άγνοια πάνω στην τροφή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Για μένα η μεγαλύτερη παγίδα, και πλέον χαρακτηριστική τόσο σε συζητήσεις όσο και σε εκπομπές μαγειρικής, είναι ότι κρίνεται το φαί όχι με βάση τη θρεπτική του αξία αλλά αν είναι νόστιμο.
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Χαχα ποστάρατε burger σήμερα που θα πάω να φάω. Σοβαρά τώρα. Εφόσον μιλάμε για μη τακτικά γεύματα δεν υπάρχει θέμα. Ούτε υγείας και ούτε body composition (υπό προυποθέσεις). Αυτά παθαίνεις όταν: 1. Κυνηγάς μακροσυστατικά και ξεχνάς τα μικροσυστατικά Γιάννη δεν είναι ανάγκη -όπως φαντάζομαι ξέρεις- να έχεις στόχο/γεύμα για τα μικροσυστατικά αλλά περισσότερο στόχος/μέρα (ή λίγο μεγαλύτερη περίοδος). Οπότε εφόσον είσαι καλυμμένος από τα πάντα και σου περισσεύουν οι θερμίδες άποψή μου είναι φάε ό,τι θες. είτε ρύζι με κοτόπουλο είτε το burger. 1
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για μένα το cheat meal δεν αναφέρεται σε ανισορροπίες μακροσυστατικών, πχ μια σοκολάτα, αλλά στα ανθυγιεινά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο και μαγειρεμένο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φάει κάποιος αυτό το burger μία στις τόσες αλλά αν το δεις αυστηρά ως σύνολο μακροσυστατικών και παραβλέψεις την χαμηλή ποιότητα ως τροφή και τρως τέτοια σκουπιδια συχνά, θα έχεις πρόβλημα μακροπρόθεσμα bosei. (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, γενικά μιλάω προφανώς) Η ένσταση μου δηλαδή είναι ότι δεν μπορείς να δεις το 1 χωρίς 2. 1
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για μένα το cheat meal δεν αναφέρεται σε ανισορροπίες μακροσυστατικών, πχ μια σοκολάτα, αλλά στα ανθυγιεινά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο και μαγειρεμένο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φάει κάποιος αυτό το burger μία στις τόσες αλλά αν το δεις αυστηρά ως σύνολο μακροσυστατικών και παραβλέψεις την χαμηλή ποιότητα ως τροφή και τρως τέτοια σκουπιδια συχνά, θα έχεις πρόβλημα μακροπρόθεσμα bosei. (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, γενικά μιλάω προφανώς) Η ένσταση μου δηλαδή είναι ότι δεν μπορείς να δεις το 1 χωρίς 2. Μαζί σου αν μιλάμε για συχνή χρήση. Γι αυτό και είπα ότι εφόσον δεν μιλάμε για τακτική κατανάλωση no problem. 2
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ανάποδα οι φωτογραφίες; 1000% ρίξε μια ματιά εδώ να δεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις οι τεράστιες μάζες κατηγορίας 100+-150 kg ξέρω γω (αναλόγως ύψους) για να συντηρηθούν χρειάζονται τρελές ποσότητες τεστοστερόνης. Σκέψου οτι ένας 20χρονος πχ που η τεστο του ειναι ψηλά μπορεί να παράγει ξέρω γω 8-10mg τη μέρα (τυχαία νούμερα) και αυτά τα τέρατα που βλέπεις να παίρνουν 3000mg την εβδομάδα για να συντηρήσουν τους μυς τους. Χωρίς τεστο μεταξύ άλλων ο άντρας χάνει μυς, φαντάσου τι shock τρώει ο οργανισμός τους όταν απ τη μία μέρα στην άλλη κόβουν την τεστο και ο οργανισμός τους φυσικά έχει σταματήσει για πάντα να παράγει δική του. Όλοι βέβαια μπαίνουν σε trt (testo resplacement ) και τρυπιούνται για την υπόλοιπη ζωή τους για να είναι απλά οκ και να μην έχουν προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα κ στον θάνατο απο ψυχολογικής αλλα και σωματικής πλευράς . Προσωπικά αν ήμουν σαν αυτόν και έπεφτα έτσι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω , ειναι μιζέρια και ηλιθιότητα να φτάνεις σε τόσο ακραία κατάσταση ενώ ξέρεις οτι η πτώση σου θα ειναι μεγάλη κ θα πονέσει , αν το κάνεις κάντο μέχρι το τέλος αλλιώς γάματο απο έτσι να γίνεις έτσι ο συγκεκριμένος έκανε καυγά επειδή είχε χάσει σε αγώνες και έχασε την επαγγελματική του κάρτα. Πριν σταματήσει τα φάρμακα κόντεψε να πεθάνει προσπαθώντας να στεγνώσει υπερβολικά για ενα διαγωνισμό. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Χαχα ποστάρατε burger σήμερα που θα πάω να φάω. Σοβαρά τώρα. Εφόσον μιλάμε για μη τακτικά γεύματα δεν υπάρχει θέμα. Ούτε υγείας και ούτε body composition (υπό προυποθέσεις). Γιάννη δεν είναι ανάγκη -όπως φαντάζομαι ξέρεις- να έχεις στόχο/γεύμα για τα μικροσυστατικά αλλά περισσότερο στόχος/μέρα (ή λίγο μεγαλύτερη περίοδος). Οπότε εφόσον είσαι καλυμμένος από τα πάντα και σου περισσεύουν οι θερμίδες άποψή μου είναι φάε ό,τι θες. είτε ρύζι με κοτόπουλο είτε το burger. ανέβασε καμία φώτο bosei, έτσι να μας τρέχουν τα σάλια και μας τα καημένα
Arct1c Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια . Σας παρακολουθω αρκετο καιρο αλλα τωρα μπηκα να γραψω πρωτη φορα.Ξεκιναω την προσπαθεια μου να χασω κιλα Στο γυμναστηριο που πηγαινω τον ρωτησα αν εχει το μηχανημα να μου μετρησει το βασικο μεταβολισμοκαι μου ειπε ναι ελα να κανουμε λιπομετρηση και θα στα βγαλει ολα . Αξιζει η μετρηση αυτη ?Η να παω σε καποιο διατροφολο-διαιτολογο?Τις γνωστες εξισωσεις δεν τις χρησιμοποιω γιατι διαβασα οτι δεν ισχυουν για ατομα με αρκετα παρα πανω κιλα.
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ανέβασε καμία φώτο bosei, έτσι να μας τρέχουν τα σάλια και μας τα καημένα Ε έφυγα όταν το έγραψες. Πάντως γάμησε...δεν έχω φάει και πολλά burger αλλά αυτό που έφαγα ήταν το καλύτερο. Καλησπερα παιδια . Σας παρακολουθω αρκετο καιρο αλλα τωρα μπηκα να γραψω πρωτη φορα. Ξεκιναω την προσπαθεια μου να χασω κιλα Στο γυμναστηριο που πηγαινω τον ρωτησα αν εχει το μηχανημα να μου μετρησει το βασικο μεταβολισμο και μου ειπε ναι ελα να κανουμε λιπομετρηση και θα στα βγαλει ολα . Αξιζει η μετρηση αυτη ? Η να παω σε καποιο διατροφολο-διαιτολογο? Τις γνωστες εξισωσεις δεν τις χρησιμοποιω γιατι διαβασα οτι δεν ισχυουν για ατομα με αρκετα παρα πανω κιλα. Μπορείς να κάνεις και το πιό απλό. Κάνεις track ό,τι τρως χωρίς να αλλάξεις τίποτα για 1-2 βδομάδες. Βλέπεις πόσες θερμίδες βγαίνουν και από εκεί, αν ας πούμε δεν μεταβάλεται το βάρος σου, θεωρείς ότι αυτές είναι οι θερμίδες συντήρησής σου. Από εκεί είναι εύκολο να κάνεις τις απαραίτητες μειώσεις. 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ψιλοαρρωστηά..να δω αθριο πως θα σηκωθω, εχω προπονηση και μετα βολτα... Σημερα ημουν σαν ζομπθ.... τιποτα δεν βοηθαει, οπως προειπατε ουτε ο καιρος...
yannis27gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 H γαστρεντερίτιδα σαρώνει, το μισό χωριό στο κέντρο υγείας πήγε. Ευτυχώς εμείς την περάσαμε ελαφριά, ειδικά εγώ. Ελπίζω νωρίς το απόγευμα να προλάβω να κάνω την προγραμματισμένη για βράδυ προπόνηση. Αναρωτιέμαι αν ο Φώτης θα μπει σήμερα ή στο "δε θέλω να δω άνθρωπο" εννοεί ακόμα και στο ιντερνετ @Arct1c: Αν είσαι πολλά παραπάνω κιλά όπως λες, για αρχή απλώς προσπάθησε να βελτιώσεις την ποιότητα των τροφών που τρως. Εξαφάνισε ή έστω ελαχιστοποίησε τυποποιημένες τροφές και τρώγε περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Αν το καταφέρεις αυτό, τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους σταδιακά. Αν απλώς μειώσεις την ποσότητα τροφής αλλά δεν αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, αρχικά θα αδυνατίσεις αλλά γρήγορα θα επιστρέψεις στα ίδια. Κι είναι κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις