nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) έλεγα τις προάλλες για τα κόμπλεξ και την ηλιθιότητα πολλών bbcheck this out what a douchebag....... lel edit : ------>lololololol πικραααααα Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από nicoc89 3
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ενταξει το εχω ζησει απειρα που αυριο ειναι αργια αν δεν κανει καλο καιρο να παω για καφε που εχει αυτην την αηδια την μουνταμαρα ολο τον χειμωνα που Γ@μηθηκε ο Διας ,δεν θα βγω απο το σπιτι , το gym einai κλειστο θα κλεισω και τηλεφωνα,κουρτινες ,φωτα και θα λιωσω στο Bloodborne . Υ.Γ Aν με ζητησει κανεις δεν θα ειμαι εδω. 6
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ενταξει το εχω ζησει απειρα που αυριο ειναι αργια αν δεν κανει καλο καιρο να παω για καφε που εχει αυτην την αηδια την μουνταμαρα ολο τον χειμωνα που Γ@μηθηκε ο Διας ,δεν θα βγω απο το σπιτι , το gym einai κλειστο θα κλεισω και τηλεφωνα,κουρτινες ,φωτα και θα λιωσω στο Bloodborne . Υ.Γ Aν με ζητησει κανεις δεν θα ειμαι εδω. θα σαπίσεις στο bloodborne??? παίρνω να τα ταπεράκια μου και έρχομαι
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 θα σαπίσεις στο bloodborne??? παίρνω να τα ταπεράκια μου και έρχομαι Οχιιιιιι... θελω να το ζησω home alone δεν δεχομαι ανθρωπινη παρουσια σε ακτινα 20 μετρων .Θα ξαναγινω ανθρωπος την Πεμπτη
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 θα φέρω και το τηλεσκόπιο μου να βλέπω !!! έλα ρε Φώτη, μη μιζεριάζεις, σαπίζεις...Υ.Γ έχεις νεύρα λόγω cutting ε?
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι να μιζεριασω ισα-ισα χαιρομαι πολυ που θα αραξω !
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι να μιζεριασω ισα-ισα χαιρομαι πολυ που θα αραξω ! σκέτη γκρίνια είσαι, αλλά βγαίνουμε off
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν πας με νεύρα για προπόνηση ανεβάζεις σε όλες τις ασκήσεις. Πρώτη φορά που πετούσα τους αλτηρες από ψηλά Γιατί δεν είχα δύναμη να τους κρατήσω 1
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν πας με νεύρα για προπόνηση ανεβάζεις σε όλες τις ασκήσεις. Πρώτη φορά που πετούσα τους αλτηρες από ψηλά Γιατί δεν είχα δύναμη να τους κρατήσω Εγώ το αντίθετο. Επειδή σκέφτομαι διάφορα πράγματα για το lift που πρόκειται να μπω δεν γίνεται να τα κάνω χωρίς καθαρό μυαλό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν ήταν νεύρα γιατί Κάποιος με εκνεύρισε και δεν είχα καθαρό μυαλό ήταν νεύρα στεναχώριας οπότε πας και ξεσκας. 1
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν ήταν νεύρα γιατί Κάποιος με εκνεύρισε και δεν είχα καθαρό μυαλό ήταν νεύρα στεναχώριας οπότε πας και ξεσκας. Τι να σου πω...εγώ δεν μπορώ και πάλι έτσι. Και να συμβεί κάτι το το αφήνω για αργότερα.
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 spect οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει στο γυμναστήριο π είμαι τα τελευταία χρόνια γιαυτό γυμναζόμαστε , για να ξεσκάμε και να κοντρολάρουμε τα νευρα μας , δεν είδα κανέναν χαρούμενο κ ανέμελο με όλα τα προβλήματα του λιμένα Οταν έχεις νευρα το καλύτερο ειναι να πας να εκτονωθείς ή σε βάρη ή σε αερόβια ή οτιδήποτε , ακόμα και ενας περίπατος κανει καλό κ βοηθάει . Θυμάμαι ακόμα την κουβέντα κάποιου "αν κλείνανε αυριο όλα τα γυμναστήρια θα έβλεπες να σφάζονται στους δρόμους" α και πολλά ψυχολογικά προβλήματα , έχω στο μυαλό μου χαρακτηριστικές περιπτώσεις και μια ίσως είναι κ επικίνδυνη xD Εγώ το αντίθετο. Επειδή σκέφτομαι διάφορα πράγματα για το lift που πρόκειται να μπω δεν γίνεται να τα κάνω χωρίς καθαρό μυαλό. για εξήγησε το λίγο τι σκέφτεσαι πάνω κάτω γιατι δεν το κατάλαβα , μου κίνησες το ενδιαφέρον
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλά αυτός ο Μάρτης δεν υπάρχει, δεν πρέπει να είχαμε πάνω από 2-3 ηλιόλουστες μέρες όλο το μήνα. Μλκς, ψυχοπλακώθηκα... Μετράω τις μέρες μέχρι τις διακοπές του Πάσχα να ξαναγίνω άνθρωπος. Σιχαίνομαι την γκρίνια και τη μιζέρια! 2
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εγώ να δεις! κ είμαι τόσο χαρούμενος άνθρωπος!!!!!!!!!!!άντε να έρθει το καλοκαίρι να κάνουμε κανα μπάνιο να λιαστούμε
wizzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Άλλοι με τα ταπεράκια αύριο, άλλοι θα λιώσουν με το Bloodborne κι εγώ στο ποδηλατάκι μου θα γράψω 200χλμ+ αύριο! Να περάσουμε καλά όλοι, αυτό είναι το ζητούμενο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις