Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγω με το σκουοτ σου πορωνομαι.... Μονο μπραβο...
bosei Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγω με το σκουοτ σου πορωνομαι.... Μονο μπραβο... Εγώ με το squat μου χέζομαι . Με το που βάζω 3 πλάκες και πάνω αρχίζουν οι ανασφάλειες. 2
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παρασκευή τη μικρή μου κόρη, Σάββατο τη μεγάλη, Κυριακή το τελευταίο θηλυκό του σπιτιού και σήμερα εμένα. Γαμημένη γαστρεντερίτιδα... Πάει η βραδυνή προπόνηση, με το ζόρι την παλεύω να βγάλω τη δουλεια. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν τσιτ και τσιτ...δε θυμαμαι το στοχο σου αλλα το cheat day γενικοτερα κι οχι cheat meal , ειναι λιγο υπερβολη! Cheat meal τοτε ειναι,το βραδυ τα εφαγα ολα αυτα.. 2
GreekMonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημητρούλ με είχαν πρήξει επειδή βρομούσε πολύ , την είχα σε σακούλι στα κάτω ντουλάπια και μύριζαν όλα . χαχαχ .. να καταλάβεις έβαλα 9 κουταλιές της σούπας(1 του γλυκού μ είχε πει ο πωλητής) full και έφτιαξα 4 κούπες για να δω γιατί δεν με πιάνει , είχα δοκιμάσει 1κ γλυ , 2 , 3 ,5 τίποτα. Τις πίνω και δεν κατάλαβα τίποτα, το μάτι γαρίδα. Ε λέω άντε να την ξεφορτωθώ δεν έχει νόημα xD απλά αμα κάτσω το βράδυ στο pc και αρχίσω να σκέφτομαι πότε θα αρχίσουμε δουλειά πχ με το πρόγραμμα , πότε το ένα πότε το άλλο , άλλες μαλακίες που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό κ γενικά αν σκέφτομαι οτιδήποτε με απασχολεί περνάει η ώρα κ πάει 1-2 και δεν το έχω καταλάβει τελικά η μέρα σήμερα δεν ηταν απλά καλή σε θέμα προπόνησης -> offtopic-> έπεσε κ τηλ απ το Κεκ χαχ yeeyyyy , επιτέλους ένα πρόγραμμα που πληρώνουν κάθε μήνα τώρα μένει να πάω σε δουλειά με προοπτικές να μείνω και μετά μπας κ ρολάρει καλύτερα το πράγμα κ απ του χρόνου αναλόγως αν θα βολεύει με το θέμα της δουλειάς να βρω και καμια καλή ειδικότητα να τελειώσω έξτρα να έχω περισσότερες επιλογές γιατι φέτος Φλεβάρη που ήθελα δεν γινόταν , δεν μπορείς να μπεις στο 2ρο 6άμηνο . Για άγχος η αερόβια κάνει θαύματα. Νομίζω θα το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Όσο για το άλλο, δεν πρέπει να σκέφτεσαι γενικά τέτοια πράγματα. Σε απασχολεί κάτι; Βρες λύση και κάντην εκείνη την ώρα κιόλας. 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγώ με το squat μου χέζομαι . Με το που βάζω 3 πλάκες και πάνω αρχίζουν οι ανασφάλειες. Και αυτοι που σε βλεπουν φανταζομαι.... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 οταν λεω οτι γαμιεται η σμερινη μερα... Ξυνησα στις 4 απο ενα μηνυμα με κακα νεα ( δεν πεθανε κανεις ) ε μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω και με ποναει το στομαχι μου!!!
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 οταν λεω οτι γαμιεται η σμερινη μερα... Ξυνησα στις 4 απο ενα μηνυμα με κακα νεα ( δεν πεθανε κανεις ) ε μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω και με ποναει το στομαχι μου!!! Ολες οι μερες γαμιουνται εκτος απο οταν ειμαστε σε ταξιδι η' διακοπες xD 4
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Και αυτοι που σε βλεπουν φανταζομαι.... Α καλά άσε...δεν παίζει να μην κάνω προπόνηση με squat ή άρσεις και να μην είναι στάνταρ κάποιος που θα κοιτάει επίμονα. 1
wizzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αύριο πάω για εργομέτρηση - αν θέλετε, ανεβάζω τα αποτέλεσματα εδώ. Φάση είχε σήμερα! Λιπομέτρηση, ζέσταμα, άλματα, ευλυγισία και μετά ποδήλατο! Τα αποτελέσματα θα βγουν τη Δευτέρα.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Α καλά άσε...δεν παίζει να μην κάνω προπόνηση με squat ή άρσεις και να μην είναι στάνταρ κάποιος που θα κοιτάει επίμονα. Ε στα @@ σου.... τωρα να.... Μετραει τα κιλα... φαινεται 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για άγχος η αερόβια κάνει θαύματα. Νομίζω θα το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Όσο για το άλλο, δεν πρέπει να σκέφτεσαι γενικά τέτοια πράγματα. Σε απασχολεί κάτι; Βρες λύση και κάντην εκείνη την ώρα κιόλας. yeap , i know και τώρα που σιγά σιγά θα αρχίσω γράμμωση θα νιώσω ήδη καλύτερα απλά λόγο άσματος το να κουβαλάω +10-15 κιλά πάνω απ το ύψος μου + να προπονούμε μέχρι τελικής πτώσης έχουν σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αερόβια χωρίς να καταπονήσω τον οργανισμό μου πέρα απο εκει που σηκώνει για 2-3 εβδομάδες ,μου σκάσανε κ ένας σκασμός αλλεργίες λόγο εποχής (δεν παίρνω φάρμακα για τις αλλεργίες αλλα μου προκαλούν απο δάκρυα στην καλύτερη μέχρι και ζαλάδες αν δεν έχω καλή ανάσα λόγο του τρόπου π προπονούμαι) και γενικά κώλος φάση Σήμερα για παράδειγμα έτρεξα sprint μια απόσταση (10-15 λεπτών με περπάτημα) και όταν έφτασα και πρόλαβα το λεωφορείο στο τσακ ένιωσα ζαλάδα , τα πόδια μου άντεχαν να τρέξω άλλο τόσο ++++++ αλλα η ανάσα δεν , άσχετο οτι είχα στην τσάντα μου 5kg φορτίο . ανυπομονώ να μπω σε γράμμωση , την φρεσκάδα της δεν την αλλάζω για τίποτα :"3 ήδη απο χθες άρχισα να καθαρίζω τελείως την διατροφή και να φέρνω τους υδατάνθρακες σε ενα φυσιολογικό range κ cal συντήρησης οσο για το άγχος i cant help it , μου αρέσει να έχω τον έλεγχο και σε μια χώρα που ακόμα κ αν δουλευεις δεν ξέρεις πότε θα πληρωθείς , τώρα ή σε 5 μήνες ειναι λίγο fucked up κατάσταση , αν φτάσω να ζητήσω λεφτά έστω κ δανεικά απο τους δικούς μου το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα και προσπαθώ να το αποφύγω με κάθε τρόπο , γιαυτό μέχρι να έχω λίγο ποιο σταθερή δουλειά κ άνεση με τρώει το μέσα και καμια βόλτα άκυρη με φίλους , χωρίς διασκέδαση η ζωή ειναι βαρετή
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εναμιση μηνα βγαινω μονο σαββατο γιατι δουλευω 16:00-24:00 και αυτο πολυ κουρασμενος για να δω λιγο την κοπελα μου,να ξεφυγω να ξεχαστω.. Η δουλεια μου ειναι πενθημερη,δουλευω τωρα και σαββατα,λενε θα τα παρεις σε αδεια. Εγω τα σαββατα δεν παω για την ψυχη της μανας μου, με χρεωνουν τις αργιες σαν αδεια.. Ολο μαλακιες, βρισκουν και τα κανουν...αλλα κανεις δεν μπορει να σου στερησεις τιποτα... εχω δει μιζερους ανθρωπους που ζουν για την δουλεια 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 για εμένα το θέμα ειναι να καλύπτω τα έξοδα μου κ να έχω ήσυχο το κεφάλι μου έχοντας κρατήσει στην άκρη φράγκα για ώρα ανάγκης και μου βρέθηκαν τώρα στα ενδιάμεσα που δεν δουλεύω απο κει κ πέρα δεν με νοιάζει να έχω φράγκα με τη σέσουλα , προτειμώ να διασκεδάσω τώρα που είμαι νεος κ όχι να γεροντομουνιάσω και να φέρομαι σαν πιτσιρικάς λόγο απωθημένων Ασε τους μίζερους να γερνάνε πριν την ώρα τους liv, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Και γω αυτο ξερω... Ξερω οτι την ορεξη μου και το χαμογελο μου κανεναν δεν θα αφησω να το στερησει...μια ωρα θα χω ελευθερη, θα κανω αυτο που με γεμιζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις