nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ο αλεξ δεν ετρωγε μια φορα τη μερα ετρωγε 8 ωρες τη μερα και νηστεια τις αλλες 16 αλλο το ενα αλλο το αλλο ναι , πολλοί τρώνε 1 φορά τη μέρα για να το κάνουν αυτό , δεν τρώνε για 8 ώρες αλλα τις θερμίδες τους μέσα σε 8 ώρες δεν διευκρίνισε τι εννοεί
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 νικο προφανως και εννοω οτι ετρωγε τις θερμιδες σε 8 ωρες και οχι συνεχομενα 8 ωρες 2
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αυτο λεγετε βλακεια γιατι να τρως μιαφ ορα τη μερα? Νταξει δε θα τρωω μονο 1, θα τρωω οταν ξυπναω, μετα μεσημεριανο ο,τι υπαρχει και βραδυ θα τρωω πολυ ελαφρια, κανα γιαουρτι η φρουτο (οχι παντα φρουτο).Πολυ νερο και τσαι σκεφτομαι να αρχισω να πινω.Επισης λαχανικα +ξηροκαρπια. Το εχω γαμησει λιγο με τον εαυτο μου.Αρχες Φλεβαρη ημουν 94 κιλα, 20κατι Φλεβαρη επεσα στα 82 και τωρα ειμαι στα 86-87. Τωρα θελω να παω στα 78 και να μεινω εκει για καλοκαιρι γιατι προβλεπεται πολυ φαϊ στο χωριο Για να χασω τα 12 κιλα μεσα σε 20 μερες+ ειχα κοψει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ φαγωσιμο μετα τις 8-9 το βραδυ, ασχετα με το τι ωρα θα κοιμομουν, και ειχα βαλει πολυ αεροβιο στο προγραμμα.Επισης ειχα κοψει οτιδηποτε θεωρειται cheat. Το κακο ειναι οτι εχασα και πολλη δυναμη αλλα ενταξει, το χρειαζομουν γιατι η φατσα μου ειχε γινει λιγο σαν μπαλονι και δε μ'αρεσε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 το πας λαθος παντως. γενικα το αδυνατιζω δεν σημαινει τρωω μια φορα τη μερα αλλα τρωω σωστα 4
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 το πας λαθος παντως. γενικα το αδυνατιζω δεν σημαινει τρωω μια φορα τη μερα αλλα τρωω σωστα Ξερω τι εννοεις, να μην πεφτει ο μεταβολισμος σε λιθαργο.Αλλα οταν δεν υπαρχουν δουλεια/φραγκα για proper διατροφη και ειμαστε 6 ατομα στην οικογενεια δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες..
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 δε το παω στο οτι ο μεταβολισμος πεφτει σε λιθαργο γιατι υπαρχουν διαφορα πρωτοκλλα διατροφης αλλα καθαρα στο θεμα θερμιδων. αλλο το να χρειαζεσαι 2500 θερμιδες και να τρως 2000-2300 και αλλο να τρως 1500
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 προσπάθησε να τρως 3 φορές την μέρα αν δεν μπορείς περισσότερες κ θα είσαι κομπλε
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 training everywhere! http://enallaktikidrasi.com/2014/02/i-sosti-stasi-afodeysis/ (το ηξερα καιρο αυτο παντως οχι με τοση λεπτομερεια ομως) 2
alex_000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Γραμμωση δεν θα το ελεγα αλλα καθαρισα την διατροφη τελειως και ειμαι ισοθερμιδικα, στα 85 κιλα. Θα μεινω κανα μηνα ετσι και μετα χανω 2-3 προτιμω το κοψιμο να γινεται αργα και οσο πιο κοντα σε ισοθερμιδικα για να μην κουραζει και για να φευγει κυριως λιπος ξαναρχισα και το fasting σε εμενα κανέι μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο σε ορέξη και ψυχολογια. Τρια γευματα κανω σε 8 ωρες 1
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 γενικά πρέπει να δεις τι διατροφικό πρωτόκολλο ανταποκρίνεται σε σένα εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να τρέφομαι μια φορά τη μέρα λόγω θέματος και ορμονών και στομάχου.
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μπορω να τρωω και μεχρι να πεθανω, εχω φαει και 6-7 φορες τη μερα γευματα, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν Μια δε θα τρωω οκ, αλλα θα κοψω τα βραδινα τελειως και τα λιπαρα/τηγανητα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μπορω να τρωω και μεχρι να πεθανω, εχω φαει και 6-7 φορες τη μερα γευματα, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν Μια δε θα τρωω οκ, αλλα θα κοψω τα βραδινα τελειως και τα λιπαρα/τηγανητα. μην κοψεις τα βραδινα απλα φαε σωστα! φαε πχ μια σαλατα με τονο ή γιαουρτι με ξηρους καρπους 2
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αν τρως καθαρά γεύματα, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτατη μια τρώω έτσι και την άλλη γιουβέτσι, γάματο και ψόφησε
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 μην κοψεις τα βραδινα απλα φαε σωστα! φαε πχ μια σαλατα με τονο ή γιαουρτι με ξηρους καρπους Ε ναι καπως ετσι το κοβω..απο το πιτογυρο θα παω στη σαλατα με τονο
ribo7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 training everywhere! http://enallaktikidrasi.com/2014/02/i-sosti-stasi-afodeysis/ (το ηξερα καιρο αυτο παντως οχι με τοση λεπτομερεια ομως) ωραίος spect..για μια ακόμα φορά διαπιστώνω ότι ο οργανισμός είναι μεγάλη επιστήμη και δύσκολα να τον έχεις υγιή..από κάπου θα σου έρθει είτε με μορφή καρκίνου είτε κάτι άλλο.. Αν είσαι σε στάση squatts στον αέρα, απλά να μην κάθεσαι στη λεκάνη, είναι σωστό λες? Γιατί εγώ εκτός από τη δική μου λεκάνη, δε κάθομαι πουθενά αλλού ως υποχόνδριος που είμαι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις