Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εισαι το προτυπο μου αφου τις καταφερνεις 2 . Πρωινο,καφες και φυγαμε για gym μετα αν δεν βρεξει θα παω και απο τον στιβο να στροφαρω λιγο .Οι μερες για να φυγω πλησιαζουν και τρελαινομαι ! συνεχισε ετσι και πλησιαζουν οι μερες που θα σε παρει και ο διαoλος 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν προλαβαινει ουτε ο διαολος να με παρει φευγωωωω λεμε !
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εισαι το προτυπο μου αφου τις καταφερνεις 2 . Πρωινο,καφες και φυγαμε για gym μετα αν δεν βρεξει θα παω και απο τον στιβο να στροφαρω λιγο .Οι μερες για να φυγω πλησιαζουν και τρελαινομαι ! Δεν εχει δυο καλε, τρεις εχει. Αξιος!!! Ηρθε η μεγαλη ωρα του cheat!!!!χαχα σα μωρο κανω 3
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αντε παλιο φαρμακεια ολοι σας απο δω κατάλαβα γιατι κ πως το γράφεις αλλα μ έδωσες αφορμή για κείμενο χχαχα ενας φίλος μου θέλει να αρχίσει γυμναστήριο , ειναι αθλητής με background στίβο για δεκαετία++ , απο πολύ μικρός με σώμα έτοιμο να βάλει lean mass και να φαίνεται σαν fitness model σε 4-5 χρόνια αν έχει όρεξη η πρώτη του ερώτηση ηταν "τι πρωτεΐνη να πάρω" ? ποια θα με πιάσει ? lel τα νιτρικά ? τι είναι μπλα μπλα μπλα και στο τέλος "μου έχουν προτείνει ενα κύκλο(lol) συμπληρωμάτων κάτι φίλοι μου" οπότε η φωτογραφία που πόσταρα περνάει σε άλλο επίπεδο , ο χώρος του bodybuilding-fitness etc είναι γεμάτος κοροϊδία και κόμπλεξ γιαυτό δεν ασχολούμαι παραπάνω απ το τι κάνω εγώ με το σώμα μου, γιατι μετά απο κάποιο σημείο καταντάει αηδία σαν ένα τυπάκο που πήγε να μας δώσει μαθήματα τι ειναι σωστό κ τι όχι απο θέμα προπόνησης διατροφής , αυτός που ποτέ δεν τρώει κάτι συγκεκριμένο αλλα ότι βρει και γυρνάει και μας λέει σε 3 άτομα που γυμναζόμαστε σοβαρά "μαλακίες κάνετε , δείτε εμένα , μόνο πόδια γυμνάζω και είμαι έτσι" , όντως μονο πόδια γυμνάζει (ποτέ squat /dl) και έχει ενα ολοκληρωμένο σώμα shredded π λένε στο εξωτερικό, όχι με τρελή αλλα με πολύ καλή μυικότητα. Βέβαια η κλενβουτερόλη νάνε καλά κ ότι aas cyclάρει μέσα στο χρόνο αλλα αυτά δεν τα λένε νομίζω ήταν off απο αυτά για κανα μηνα?? τότε τον χάσαμε και όταν ερχόταν για καμια προπόνηση φόραγε κουκούλα , δεν μίλαγε σε κανέναν κ ήταν λες κ είχε πεθάνει όλη του η οικογένεια και έγκυρη πηγή έδωσε το info οτι "έτσι θα νιώσετε αν μπείτε κ βγείτε", όντως έτσι έμοιαζε , πεσμένος σωματικά κ ψυχολογικά, αλλα όπως λέει αυτός μια φορά πήρε και αυτό ηταν όλο (πριν 10+ χρόνια χD) γενικά στην Ελλάδα έχει ενα θέμα ο κόσμος να παραδεχθεί την χρήση ουσιών , η κλενβουτερόλη δεν ειναι aas αλλα ειναι πολύ επικίνδυνη ουσία που μπορεί να σε σκοτώσει και όμως αρκετοί θα την θεωρήσουν ακόμα και "συμπλήρωμα", το άκουσα κ αυτό μου λέει προχθές ενας για την κρεατίνη οτι πήγε ενας φίλος του κ έκανε εξετάσεις και του βρήκαν ανεβασμένη ουρία με 1 μήνα κρεατίνη 5γρ τη μέρα και του λέω κάτσε ρε , εμένα με 20γρ τη μέρα για 5 μήνες και ήταν πεντακάθαρα όλα στο checkup μου , μπας και έπινε αλκοολ ο φίλος σου ? ναι μ λέει , του γαμ το σπίτι αλλα μια φορά την εβδομάδα όχι κάθε μέρα και πετάγεται απο δίπλα ο old school και μας αποστομώνει με την ατάκα "αυτά για τις κρεατίνες τα έχω ακούσει κ εγώ , γιαυτό δεν πήρα ποτέ μου" "καλύτερα ντέκα να ξέρω τι βάζω και να είμαι και ασφαλής" 2
bosei Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Όταν κάνεις καθίσματα και πιάνεις την μπάρα με τα χέρια βάζεις πολλή δύναμη ή πιάνεις την μπάρα ισα ισα; Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση είναι και η αιτία που πονάει ο αγκώνας σου. Δες και εδω Sorry, no candito vid Ναι...εννοείται ότι βάζω δύναμη, αλλιώς χάνεται -ή τουλάχιστον εγώ χάνω- tightness. Το θέμα είναι ότι δεν είναι στην ίδια ευθεία καρποί και πήχεις. Ο Rippetoe έτσι προτείνει να είναι τα χέρια σε low bar squat αλλά ακόμη δεν έχω βρει την κατάλληλη θέση. Η βλακεία είναι ότι άρχισα να δίνω σημασία σε αυτό αφού άρχισαν τα πονάκια ενώ έπρεπε να το έχω σκεφτεί από την αρχή. Να και ένα μικρό βίντεο του Rippetoe που το εξηγεί.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ολες οι πρωτεινες δεν ειναι το ιδιο[εχω δοκιμασει κατι της oxygen που ειναι σκατα],αλλα η biotech ειναι μια χαρα εταιρια. Τωρα απο συμπληρωματα πρωτεινη κρεατινη αμινοξεα ,δεν νομιζω καποιος να χρειαζετε κατι παραπανω.Αντε βαλε μια b-alanine με καφεινη για pre workout.
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 πραγματική ανάγκη δεν έχουμε για κανένα συμπλήρωμα , εφόσον τρώμε σωστά κ ισορροπημένα , αλλα όλα αυτά που αναφέρεις βοηθάνε , δεν ειναι σκουπίδια .Το μόνο π αλλάζει στις πρωτεΐνες ειναι η διαλυτότητα και η γευση , αυτά ειναι τα μόνα κριτήρια επιλογής (συγκρίνοντας whey όχι ζαχαροπρωτείνες "όγκου") και σαν συμπλήρωμα θα έπρεπε να ειναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αφου δεν τις πίνουμε για ευχαρίστηση, οι πρωτεΐνες whey ειναι κατώτερες απο το φαγητό και θα πρέπει να γίνεται χρήση κατ ανάγκη κ όχι ευχαρίστηση ή placebo . Δηλαδή να μου πει κάποιος οτι ειναι λογικό να δώσει 110-120 euro για χ ποσότητα πρωτεΐνης και όχι 65 euro για παράδειγμα όχι δεν θεωρώ αυτονόητα τα +50 euro ,τα θεωρώ θέμα γούστου όπως το να διαλέξει κάποιος να τρώει άλογο και σολομό Σκοτίας γιατι τα θεωρεί καλύτερες τροφές και γευσεις απο τα μοσχάρι κ τον τόνο, αποδέχομαι το γούστο του αλλα δεν το θεωρώ δεδομένο. Το δεδομένο ειναι το απλό , προσβάσιμο στην πλειοψηφία των αθλουμένων απο κάθε άποψη (χρηματική etc) αλλα όπως είπα ειναι θέμα αναγκών , αν χρειάζεσαι να χαλάς 50-60 euro την εβδομάδα για φαγητό θα έχεις την άνεση να χαλάσεις 10-20 παραπάνω , αν χρειάζεσαι 150-200 (αγοράζοντας ακριβές τροφές , που θεωρούνται top) θα κάνεις υπαναχωρήσεις στο γούστο κ την απόλαυση , εκτός αν έχεις καμια εταιρία πίσω σου να σε χρηματοδοτεί χαχαχ
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για την.biotech δεν ειχαν ακουστει πραγματα; Πρωτεινη αν υπαρχουν φραγκα και ωρα για κουζινα θα ναι ολα καλα... Να κανω κατακλινη αμτι επικλινη; δεν την εχω δοκιμασει ποτε. Επικλινη εχω και τεταρτη.
bosei Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για την.biotech δεν ειχαν ακουστει πραγματα; Πρωτεινη αν υπαρχουν φραγκα και ωρα για κουζινα θα ναι ολα καλα... Να κανω κατακλινη αμτι επικλινη; δεν την εχω δοκιμασει ποτε. Επικλινη εχω και τεταρτη. Βάλε μωρέ. Πολλοί έχουμε και περισσότερα κιλά στον κατακλινή οπότε βάλε να γουστάρεις λίγο.
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πόσοι απο εδω μέσα έχετε ξεκινήσει γράμμωση ? :"P
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πόσοι απο εδω μέσα έχετε ξεκινήσει γράμμωση ? :"P Το να κοψω ολα τα cheat, να ξεκινησω πολλη αεροβια και να τρωω μια φορα τη μερα το φαγητο που θα εχω σπιτι πιανεται ως γραμμωση?? Αν ναι, αυτο θα ξεκινησω απο Απριλιο για να χασω 7-8 κιλα.Μεχρι Ιουλιο πιστευω το'χω ανετα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το να κοψω ολα τα cheat, να ξεκινησω πολλη αεροβια και να τρωω μια φορα τη μερα το φαγητο που θα εχω σπιτι πιανεται ως γραμμωση?? Αν ναι, αυτο θα ξεκινησω απο Απριλιο για να χασω 7-8 κιλα.Μεχρι Ιουλιο πιστευω το'χω ανετα. αυτο λεγετε βλακεια γιατι να τρως μιαφ ορα τη μερα? 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αν τρως όσο σου χρειάζεται ίσως την παλέψεις , αν τρως μισές θερμίδες και πλακωθείς στην αερόβια θα γίνεις κώλος κ θα νιώθεις σκατά σε θέμα ενέργειας-υγείας , πρόσεχε το εγώ μέχρι το αργότερο 1-4 θα αρχίσω γράμμωση , όποτε νιώσω ready 3000 θερμίδες , όχι ψωμιά , όχι junk κάθε τύπου αερόβια 15-20 λεπτά ανα 2ρη μέρα κάθε πρωί empty stomach εβδομάδα στην εβδομάδα θα ρίχνω 200 cal κ θα σταματήσω στις 1800 βίαια 1600 που δεν το νομίζω , μετά κανα refeed και βλέπουμε. Κάθε 7-8 μέρες ενα μεγάλο junk meal με στρώνει , συνήθως ειναι κάτι που ξεφευγει λίγο απο τις cal μου , δεν ειναι έξτρα , μάλλον καμια pizza ή κανα 2 πίτες θα βάλω , θα δω , πάντως κάτι με λιπαρα + κακά λιπαρά σίγουρα αυτο λεγετε βλακεια γιατι να τρως μιαφ ορα τη μερα? όντως αλλα πάει στο καλό αν ειναι φάση όπως εκανε ο αλεξ , αλλα αν δεν τρώει αρκετά θα ειναι πολύ άσχημο
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ο αλεξ δεν ετρωγε μια φορα τη μερα ετρωγε 8 ωρες τη μερα και νηστεια τις αλλες 16 αλλο το ενα αλλο το αλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις