dimitra_m3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 την $%#@%$@# σήμερα μετά την προπόνηση έφυγα άνευ διατάσεων....αύριο θα σιχτιρίζω ακατάπαυστα ... την τύχη μου
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 συμφωνω με την μαργαριτα..καλυτερα να παρεις κατι ακριβο και να ξερεις οτι ειναι ποιοτικο παρα να το διακινδυνευσεις με κατι πιο φθηνο τι πιστεύεις οτι θα διακινδυνεύσεις με οποιοδήποτε νόμιμο συμπλήρωμα διατροφής?
aekoriginal21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 http://www.proteon.gr/Βρήκα κι αυτό το μαγαζί με κάποιες καλές τιμές. Το έψαξα λίγο περισσότερο για την προηγούμενη Νίκο και πολλοί λένε πως δεν είναι και τόσο καλό που έχει σόγια. Δεν έχω εμπειρία στο θέμα κι έχω πόση ώρα που ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα να βρώ κατι φθηνό και που να παλεύεται. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 εγώ βολεύτηκα με την tpw90 δεν είναι και οικονομική αλλά μου αρέσει ειδικά η γεύση strawberry μιαμ μιαμ
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 καλά σόγια είχε και μια άλλη που έπαιρνα παλιότερα whey shake ? και το είχα δει σε review σε σχετικό Ελληνικό site και λέω απο μέσα μου , αυτός που σκίζεται για τη σόγια είναι έτσι (βάζουν κ φωτογραφίες) και εγώ είμαι έτσι προπονείται τόσο χρόνια ακατάπαυστα παραπάνω απο εμένα και το ψυρίζει τόσο για να είναι έτσι ? γιατι υπάρχουν άτομα που ψυρίζουν την ψείρα, δεν παίρνεις τα χαμπάρια σου μιλάμε για άρρωστες καταστάσεις για ψυχολόγο μεριά. εγώ γιατί δεν έχω θέμα και προχωράω κανονικά σε αυτό που κάνω χωρίς ψύρισμα ? δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε specialούτε genetic gifted και παπάτζεςthats the point , όλα αυτά ειναι ψιλά γράμματα και δεν έχουν σχέση στο αποτέλεσμα , αν και ούτε εγώ την έχω σε εκτίμηση την σόγια όμως σαν λύση ανάγκης μέχρι να βρω κάτι άλλο δεν έχει θέμα αν βρείτε κάτι καλύτερο σε παρόμοια τιμή (10-20 euro επάνω) πείτε μου γιατι ενδιαφέρομαι
aekoriginal21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Για σιγουριά μάλλον θα παραγγείλω το 1 κιλό με τα 20 ευρώ της προηγούμενης, να δώ αν θα την παλέψω απο άποψης γεύσης και βλέπουμε. Έχει πιο πολλά carbs κλπ απο άλλες κι ούτε την τέλεια περιεκτικότητα σε πρωτείνη αλλά απο vfm άποψη δεν βλέπω προς το παρόν κάτι καλύτερο. Σοκολάτα ή φράουλα;
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 να σου πω προσωπικά θα αρχίσω να μειώνω τα σκουπ μιας και θα ρίξω το φαί και αυτά θα φύγουν πρώτα μόλις μπω συντήρηση και μετά γράμμωση οπότε θα φύγουν τα σκουπ κ θα μείνει 1 τη μέρα. Τότε θα κοιτάξω για κάτι άλλο ποιο άνετος , αλλα τώρα δεν συμφέρει να πάω σε κάτι ακριβό με 6 σκουπ τη μέρα ξέρω γω. Αυτό που θα με έσωζε πραγματικά θα ηταν liquid egg whites αλλα δεν βρίσκω πουθενά , έχω ρωτήσει σε όλα τα super market και αν παραγγείλω απο Αθήνα θα φάω στη μάπα μεταφορικά χμμμμμμμ Για σιγουριά μάλλον θα παραγγείλω το 1 κιλό με τα 20 ευρώ της προηγούμενης, να δώ αν θα την παλέψω απο άποψης γεύσης και βλέπουμε. Έχει πιο πολλά carbs κλπ απο άλλες κι ούτε την τέλεια περιεκτικότητα σε πρωτείνη αλλά απο vfm άποψη δεν βλέπω προς το παρόν κάτι καλύτερο. Αν θες 1-2 σκουπ τη μέρα εννοείται όμως απο εκεί π έδωσα πρέπει να έχει μεταφορικά για παραγγελίες κάτω των 50 euro
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Νικο προφανως και ολες θελουν κουνημα αλλα υπαρχουν διαλυτοτητες και διαλυτοτητες και γευσεις και γευσεις... Οπως επισης ειναι το πως θα κατσει στον καθε οργανισμο. Εμενα το στομαχι μου την tpw δε την αντεχε, ευτυχως την optimum την δεχεται μια χαρα. Δε μου αρεσει να γενικευω και να ισοπεδωνω οχι σ αυτο το θεμα μονο, γενικοτερα. Δε μπορω να πω οτι ολα τα συμπληρωματα ειναι ιδια κι η δουλεια που κανουν ολες οι εταιρειες επισης.. Διαβαζω καθε μερα και ελληνικα ξενα forums bb και βλεπω πως επαγγελματιες αλλα και ερασιτεχνες αθλητες εχουν συμπληρωματα που προτιμουν.. Εγω εμπειρια δεν εχω , λεω ομως τι βλεπω.. Ε οταν ο αλλος κουναει κουναει μια ωρα μεχρι να διαλυθει (χωρις να κανει κατι λαθος) καποια διαφορα θα χει... Επισης εχεις δοκιμασει τη χ πρωτεινη αλλα εχεις δοκιμασει γι αντιστοιχο διαστημα και τη ψ ωστε να μπορεις να συγκρινεις; Οσο για τον τυπο, προφανως ρε συ υπαρχουν καταστασεις κ καταστασεις.. Ναι αυτος μπορει να το ψειριζει ΧΩΡΙΣ να κανει την αντιστοιχη προπονηση-διατροφη κι αυτο ειναι μαλακια. Ομως η σογια ειναι το νο1 μεταλλαγμενο προιον , αν μπορεις να την αποφυγεις γιατι οχι... Τεσπα ο καθενας κανει αυτο που πιστευει απλα θεωρω λιγο αδικο να βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολα τα προιοντα. 2
aekoriginal21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δωρεάν λέει πως είναι τα μετ. Θα πρέπει να φτιάξω και λογαριασμό να το επιβεβαιώσω. Και ναί πάνω απο 1-2 scoops δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω έτσι κι αλλιώς αφού θα παίρνω κι απο αλλού πρωτείνη (τόνο, κοτόπουλο). Ε αν δω πως δεν μου φανεί καλή στην τελική δεν θα ξαναπάρω. 20 ευρώ είναι, σιγά. Υγ:Δωρεάν τα μετ τελικά. Η αντικαταβολή είναι μόνο, 3ε. 1
3c0r1z Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Χαχα ρε συ 10 λεπτά κάθεσαι και κάνεις αυτό? Και παίρνω πάσα να πω ότι σε 10 λεπτά εγώ σήμερα έκανα: Bench press: 3 x 3 @ 95 Ο αγκώνας μου από το squat τα έχει παίξει 2 βδομάδες πριν το peak που έχω προγραμματισμένο εντωμεταξύ και έχω ξενερώσει. Όταν κάνεις καθίσματα και πιάνεις την μπάρα με τα χέρια βάζεις πολλή δύναμη ή πιάνεις την μπάρα ισα ισα; Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση είναι και η αιτία που πονάει ο αγκώνας σου. Δες και εδω Sorry, no candito vid 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 βρε δεν ειναι όλα στο ίδιο τσουβάλι απλά σου λέω οτι η μόνες διαφορές ειναι διαλυτότητα + γεύση αυτά τα δύο δεν ειναι ιδιαιτέρως σημαντικά εκτός αν πίνει κάποιος πρωτεΐνη για ευχαρίστησηπολύ καλά είχαν πει παλιότερα πως υπάρχουν άγευστες πρωτεΐνες με πολύ χαμηλότερη τιμή αλλα μιλάμε πάντα για καταστάσεις , κάποιος μπορεί να χρειάζεται 50 euro την εβδομάδα για φαγητό και κάποιος 150 και 200.. ε δεν θα αγοράζεις το ακριβότερο με τν βεβαιότητα ότι ειναι καλύτερο αλλα χωρίς να ξέρεις πόσο (όπως με τα βιολογικά), μπορεί να ειναι 0,00001% καλύτερο πχ το αν μας πάει σερπαντίνα (υπάρχει περίπτωση) ή μας προκαλεί φούσκωμα μια πρωτεΐνη έχει σημασία ο οργανισμός μας (πχ λόγο δυσανεξίας) και αν φυλασσόταν σε σωστές συνθήκες απο την αποθήκη μέχρι την μεταφορά και την διανομή απο τα καταστήματαμην ξεχνάμε οτι δεν πρόκειται για κάποια φαρμακευτική ουσία , ειναι φαγητό και χαλάει όπως όλαπαίζει και η περίπτωση να παιχτεί μαλακία σε μια παρτίδα και να μην βγει καλή , έχει γίνει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες , γιαυτό κ ο ένας θα σου πει ηταν τέλεια σε όλα και ο άλλος οτι την χτύπαγε με καλέμι Επισης εχεις δοκιμασει τη χ πρωτεινη αλλα εχεις δοκιμασει γι αντιστοιχο διαστημα και τη ψ ωστε να μπορεις να συγκρινεις; αυτό πως το εννοείς? να συγκρίνω αν με πειράζει στο στομάχι ?όχι , η μόνη που με πείραζε ηταν η warriorlab και έχω δοκιμάσει καμια 30αριά , συνήθως δείγματα και μισά κουτιά που τα έπαιρνα for free απο φίλους που σταματούσαν πριν αρχίσουν.απο θέμα αποτελέσματος δεν θα κάνει διαφορά η ακριβότερη με την φθηνότερη ακόμα και σε ποσότητες σαν την δική μου με 6 σκουπ τη μέραεννοείται πως αυτά ειναι προτιμήσεις σα να λέμε δεν μπορώ να φάω βρώμη γιατι δεν μ αρέσει κ αγοράζω το χ-y προϊόν που έχει 2πλάσια τιμή , δεν θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα απλά θα εισαι ευχαριστημένη με την γευση του, κάτι σημαντικό για κάποιους αλλα όχι για όλους (γούστα )
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εγω ολη την εβδομαδα δουλευα 16:00-24:00, χτες γυριασα 24:30 κοιμηθηκα 2:00 ξυπνησα για δουλεια εκτατα 7:30 γυρισα 16:00 πηγα να δω το.αμξι, πηγα για ψωνια γιατι αλλιως θα λοιμοκτονησω και ξαπλωσα δεκα η ωρα αλλα δεν μπορεσα ουτε ματι να κλεοσω θα βγω βολτα εχω να δω την γυναικαρα μια εβδομαδα, αυριο μαλλον θα κοιμαμαι ως αργα και εχω προπονησξ να δω ποτε θα σηκωθω..
yannis27gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τι διαολο οσο και να ειχα πιει χτες αν ειχα κανει 3some θα το θυμομουν In other news τωρα ξυπνησα απο τις 5 κοιμαμαι σερι ,ξεραθηκα .Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζεσαι τα 24ωρα gym δεν με χαλασε που το δικο μου δεν ειναι . Στις πρωτεινες η ποιοτητα εχει να κανει και με τον βαθμο διαλυτοτητας και φυσικα δεν ειναι ολες οι ιδιες εχει σκουπιδια και εχει και ποιοτικες οπως σε ολα τα πραγματα.Παλια οι πρωτεινες ηταν σαν βιοχλαπατσες δεν διαλυοταν ουτε με μιξερ τις πιναμε με γαλατα κτλπ. Ξενύχτησα λόγω εμετών -πάλι- με την άλλη μικρή -τη μεγάλη μικρή- αυτή τη φορά. Που να με προλάβεις βρε γατάκι Την απογευματινή προπόνα δεν την χάνω αλλά με βλέπω να κοιμάμαι από τις 9... ----------------------------------------------------- Μαζί με την φτηνή πρωτείνη που παράγγειλα μου στείλαν δείγμα από μια άλλη. Τη φτηνή την κουνάω και την κουνάω και πάλι κάτω κάτω αφήνει κατακάθι που χρειάζεται να ξαναπροσθέσω νερό για να το πιω. Δοκίμασα κάποια στιγμή το δείγμα... Τέλεια διαλυτότητα, άπαιχτη γεύση. Τη φτηνή τη βάζω βαθμό 6, το δείγμα 10+. Όχι, δεν είναι όλες ίδιες 2
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ξενύχτησα λόγω εμετών -πάλι- με την άλλη μικρή -τη μεγάλη μικρή- αυτή τη φορά. Που να με προλάβεις βρε γατάκι Την απογευματινή προπόνα δεν την χάνω αλλά με βλέπω να κοιμάμαι από τις 9... ----------------------------------------------------- Μαζί με την φτηνή πρωτείνη που παράγγειλα μου στείλαν δείγμα από μια άλλη. Τη φτηνή την κουνάω και την κουνάω και πάλι κάτω κάτω αφήνει κατακάθι που χρειάζεται να ξαναπροσθέσω νερό για να το πιω. Δοκίμασα κάποια στιγμή το δείγμα... Τέλεια διαλυτότητα, άπαιχτη γεύση. Τη φτηνή τη βάζω βαθμό 6, το δείγμα 10+. Όχι, δεν είναι όλες ίδιες Εισαι το προτυπο μου αφου τις καταφερνεις 2 . Πρωινο,καφες και φυγαμε για gym μετα αν δεν βρεξει θα παω και απο τον στιβο να στροφαρω λιγο .Οι μερες για να φυγω πλησιαζουν και τρελαινομαι ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις