Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου Φώτη, στο μεροκάματο και Σάββατο. Και ξενυχτισμένος μάλιστα αφού η μικρή έκανε εμετό όλο το βράδυ.

-----------------------------------------------------------

Ανεβαίνει σιγά-σιγά η θερμοκρασία και μαζί η διάθεση, ειδικά για προπονηση!

Και εγω ξενυχτισμενος ειμαι αλλα δεν εκανε εμετο η μικρη :P.To θεμα ειναι οτι θα πρεπει να κοιμηθω   μετα την δουλεια  και δεν θα προλαβω το gym kai αυτη την βδομαδα το σκιπαρα 2 φορες  λογω υποχρεωσεων και  γενικα

$%^*#^%*&%(&^ αυτα .

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

εχει κανεις προβλημα με τους ραγαδες;; μετα απο 1.5 μηνα που αρχισα γυμναστηριο παρατηρησα οτι ειχα βγαλει λιγες στο δικεφαλο αλλα δεν πολυ εδωσα σημασια γιατι ηταν απο την μεσα πλευρα και δεν φαινοντουσαν,σημερα ομως που ξυπνησα παρατηρησα στον αριστερο δικεφαλο οτι εβγαλα σε αλλα σημεια που μεχρι εχτες δεν ειχα :mad:

Δημοσ.

Και εγω ξενυχτισμενος ειμαι αλλα δεν εκανε εμετο η μικρη :P.To θεμα ειναι οτι θα πρεπει να κοιμηθω   μετα την δουλεια  και δεν θα προλαβω το gym kai αυτη την βδομαδα το σκιπαρα 2 φορες  λογω υποχρεωσεων και  γενικα

$%^*#^%*&%(&^ αυτα .

τόσο πολύ σε ξεθέωσα ????  :-D

Δημοσ.

Η πιο φθηνή whey που μπορώ να βρώ Ελλάδα ποιά είναι; Σκοπεύω για 2-3 μήνες να ξεκινήσω cutting. Στο bulk είχα μεγαλύτερα περιθώρια στην διατροφή και πιστεύω θα με βόλευε η πρωτείνη τώρα που θα το σταματήσω και θα είμαι πιο αυστηρός σε αρκετά πράγματα.

Δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρω αλλά αν έχει κάποιος να προτείνει πάνω σε αυτό που ζητάω, ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

έχω βρει biotech 4kg με 65 euro  δεν έχει μεταφορικά ειναι free

αν ξέρετε κάτι ποιο καλό σε θέμα τιμής ή εκεί κοντά πείτε γιατι με ενδιαφέρει κ εμένα 

Ωραίοοοος!!! Κάτι σε τέτοια τιμή είχα στο μυαλό μου στην καλύτερη περίπτωση. Ξέρουμε αν το μαγαζί είναι αξιόπιστο; 

Δημοσ.

Ωραίοοοος!!! Κάτι σε τέτοια τιμή είχα στο μυαλό μου στην καλύτερη περίπτωση. Ξέρουμε αν το μαγαζί είναι αξιόπιστο; 

ναι έχω πάρει απο εκεί 2-3 φορές πράγματα κ ήρθαν γρήγορα 

(πλήρωσα με πιστωτική αλλα έχει σίγουρα και αντικαταβολή) 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω για συμπληρωμα δε θα ψαχνα το πιο φτηνο.... :)

Κατα τ αλλα χτες εκανα kickbacks με 3κιλα και η τεχνικη βγηκε καλυτερα απ ο,τι με τα 4ρια. Οποτε θα μεινω για λιγο σ αυτα τα κιλα.

Δημοσ.

το ιδιο πράγμα ειναι όλες Μαργαρίτα , πολλές φορές και απο το ίδιο εργοστάσιο

Δημοσ.

Δε το πιστευω αυτο Νικο...οτι καποιες μπορει να προερχονται απο την ιδια πηγη ναι αλλα πχ η optimum εχει δικα της εργαστηρια..

Ασε που εχω δει στο τζιμ πρωτεινη να θελει ποσο κουνημα κ παλι να μη διαλυεται καλα κ απ την αλλη πχ την on να ναι ετοιμη σε δευτερολεπτα με το κουταλακι..

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με την μαργαριτα..καλυτερα να παρεις κατι ακριβο και να ξερεις οτι ειναι ποιοτικο παρα να το διακινδυνευσεις με κατι πιο φθηνο

Δημοσ.

τόσο πολύ σε ξεθέωσα ????  :-D

Τι διαολο οσο και να ειχα πιει χτες αν ειχα κανει 3some θα το θυμομουν :)

In other news τωρα ξυπνησα απο τις 5 κοιμαμαι σερι ,ξεραθηκα .Σε κατι τετοιες φασεις χρειαζεσαι τα 24ωρα  gym  δεν με χαλασε  που το δικο μου δεν ειναι .

Στις πρωτεινες η ποιοτητα εχει να κανει και με τον βαθμο διαλυτοτητας  και φυσικα δεν ειναι ολες οι ιδιες εχει σκουπιδια και εχει και ποιοτικες οπως σε ολα τα πραγματα.Παλια οι πρωτεινες ηταν σαν βιοχλαπατσες δεν διαλυοταν ουτε με μιξερ τις πιναμε με γαλατα κτλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχάς όλες οι πρωτεΐνες θέλουν κούνημα και γιαυτό έχουμε σεικερ , κ εμένα θα με βόλευε να την πίνω όπως την κρεατίνη , με το σκούπ στο στόμα και νερό με το μπουκάλι αλλα και αυτός ο λόγος δεν ειναι αρκετός για να δώσεις 40-50 euro επιπλέον όταν στην συγκεκριμένη που έδωσα link με ένα κούνημα 2-3 sec ειναι νερό. πχ

σας τα λέω γιατι  γνωρίζω προσωπικά και έχω πάρει τις πληροφορίες απο άνθρωπο π ο φίλος του παράγει δική του μάρκα αλλα και ήταν απο τους πρώτους που έφεραν συμπληρώματα στην Ελλάδα loooong time ago , δεν ειναι υποθέσεις
αυτά που λέτε για διαλυτότητα , γευση κλπ μπορείτε να τα δείτε στις ποιο ακριβές μάρκες αν δεν έχουν φυλάσσεται στις κατάλληλες συνθήκες . Η κλασική περίπτωση βέβαια ειναι να μην κάνει το αυτονόητο κάποιος , να βάλει λίγο νερό , χυμό,γάλα ή οτι βάζει για να την διαλύσει πρώτα , να ρίξει την σκόνη κ να συμπληρώσει , υπάρχουν κ άτομα απόσο βλέπω π ρίχνουν σε σεικερ με υγρασία για να προσθέσουν αργότερα το νερό κ έχει κολλήσει , δεν ειναι θέμα συμπληρώματος.
 ή αν η παρτίδα τους βγει μάπα (πρώτες παρτίδες warriorlab , δεν ειναι ακριβή μάρκα αλλα δίνω παράδειγμα σκάρτης παρτίδας)
Η συγκεκριμένη που έδειξα ειναι κομπλέ και έχω τελειώσει 8 κιλά σε .. σύντομο χρονικό διάστημα, για να συνεχίζω να πίνω 4-6 τη μέρα χωρίς να τη σιχαθώ κάτι λέει απο θέμα γευσης και διαλυτότητα κομπλέ . Αυτά τα δύο ειναι τα βασικά τα άλλα ειναι copy paste 
τώρα μη βρεθεί κανένας και μου πει αυτή έχει 4γρ carbs ενο η άλλη 8 ξέρω γω, lol 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...