Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι διατασεις δεν σε πιανουν , σε ξεπιανουν :-)

ps 

αν εισαι η πρωτη με την εξωγηινο ασημι κολλαν πες μας που ειναι να ερθουμε και μεις για pilates , ειμαστε φαν και δεν το ξερουμε χαχαχαχαχαχ

χαχαχααχα καλο ,το ασημι οντως δυνατο .

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

γτ η αλλη με το λεοπαρδαλέ η με το πουά μας χαλάνε? αχχαχα

και λέει να είναι αυτή που τραβάει τη φώτο!! :P

Edit: Next time στην πρώτη σειρά! Για να βλέπεις τι κάνει η δασκάλα!

Τη φωτό την έβγαλαν αυτοί που έκανα το event! Λες να ανέβαζα εγώ την φωτό στη σελίδα του Golden Hall?? Οκ ribo7 την επόμενη φορά που θα πάω, θα κάτσω πρώτο στρώμα πίστα! :P

Δημοσ.

νικο εσυ?

http://9gag.com/gag/aAryDdo

χαχαχαχ όχι ηρέμησα τώρα 

αυτά τα extreme δεν ειναι για πολύ , αρκεί ενα shock στον οργανισμό 

θα αρχίσω σιγά σιγά να τρώω σαν άνθρωπος και να βάλω κ λίγη αερόβια γιατι το καλοκαίρι θα ξεκινάω τη μέρα μου με τρέξιμο στην γειτονιά empty stomach και ας με κυνηγάνε κ οι σκύλοι αφου για προπόνηση θα πηγαίνω μετά τη δουλειά (αν αρχίσει επιτέλους το πρόγραμμα !!!!xD)

Δημοσ.

Άρχισα ξανα gym μετά από 1μιση χρόνο, τώρα μόλις ολοκλήρωσα την 1η βδομαδα, αυτό ειναι το πρόγραμμα:

post-61654-0-50954600-1426871162_thumb.png

Σε αυτό έχω στο στήθος και σε κατακληνη, ενώ τρικέφαλο πρόσθεσα και 3 10ρια με την ασκηση που συζητουσατε λίγες μερες πριν. Σκέφτομαι μήπως βάλω αλλη μια ασκηση για ώμους.. Επίσης ακολουθει 45' τρέξιμο. 

Καμια αλλαγη; Να προσθέσω ότι τα κάνω όλα με αλτήρες ή μπαρα πέρα από μερικες ασκήσεις πλάτης και τρικεφαλους - ποδια. Επίσης λόγω θεματος στη μεση ασκησεις όπως deadlift, squat Κλπ ειναι για την ώρα απαγορευτικες. 

* Οι ελξεις και οι βυθισεις στο διζυγο εννοείται είναι με τη βοήθεια των κιλών που έχει το μηχανημα. 

Δημοσ.

Βγάζεις τέτοιο πρόγραμμα, ειδικά τη μέρα ποδιών, με φουλ βάρη ώστε να τελειώνεις σχεδόν εξαντλημένος, κι έχεις κουράγιο για 45' τρέξιμο;!

Α, ρε, νιάτα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εξακολουθω να μη καταλαβαινω γιατι οι γυμναστες σε ατομα που πρωτοξεκινανε , προτεινουν σπλιτ προγραμματα κι οχι full body.

Ο chriss ηταν αφορμη για την απορια (δε ξερω αλλωστε τι προιστορια εχει) , αλλα εγινε και τις προαλλες με δυο φιλες μου που πρωτοξεκινησαν . Λεω στη μια τι εκανες σημερα, πλατη μου λεει .. κι εμεινα λιγο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι γυμναστη :P 

Γιαννη, γενικά με τα πόδια το έχω.

Εννοείτε ότι είναι καλύτερο ενα πρόγραμμα σε φάση κυκλικης; Καθε μερα όλοι οι μυς;  

Δημοσ.

Εξακολουθω να μη καταλαβαινω γιατι οι γυμναστες σε ατομα που πρωτοξεκινανε , προτεινουν σπλιτ προγραμματα κι οχι full body.

Ο chriss ηταν αφορμη για την απορια (δε ξερω αλλωστε τι προιστορια εχει) , αλλα εγινε και τις προαλλες με δυο φιλες μου που πρωτοξεκινησαν . Λεω στη μια τι εκανες σημερα, πλατη μου λεει .. κι εμεινα λιγο.

Ρε Μαργαριτονι ©  ποσες φιλες πατε σε αυτο το διαστημικο gym ?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Μαργαριτονι ©  ποσες φιλες πατε σε αυτο το διαστημικο gym ?

Στο δικο μας δε θα καναν τετοια μαλακια :P στο ιδιο μ εμενα ερχεται η κολλητη μου. Οι κοπελες που λεω πανε σ ενα στο Περιστερι

• Like 1
Δημοσ.

ειναι ιδεα μου η τεχνικη εχει παει λιγο περιπατο εδω?

https://www.youtube.com/watch?v=fckhCYVDLmQ

Μια χαρά το παιδί και δυνατός, ωραίο αθλητικό σώμα, απλά δεν τρώει παραπάνω. 

Isabelle, δες το βίντεο, πάρε ένα μπαλάκι του τένις και στον τοίχο σου κάνε κάθε μέρα αυτό (και στην πλάτη σου και τραπεζοειδείς)

Δημοσ.

αχχχ αλλοι κοιμουνται και αλλοι στο μεροκαματο ...Ουτε  gym  δεν προλαβαινω να παω σημερα  δεν υπαρχει αλλη λυση θα σας την ριξω !

Δημοσ.

Μαζί σου Φώτη, στο μεροκάματο και Σάββατο. Και ξενυχτισμένος μάλιστα αφού η μικρή έκανε εμετό όλο το βράδυ.

-----------------------------------------------------------

Ανεβαίνει σιγά-σιγά η θερμοκρασία και μαζί η διάθεση, ειδικά για προπονηση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...