Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ιδεα μου η τεχνικη εχει παει λιγο περιπατο εδω?

https://www.youtube.com/watch?v=fckhCYVDLmQ

εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που ειναι λες και δεν γυμνάζεται συχνά η σοβαρά αλλα δίνει σημασία στα κιλά που σηκώνει οτι α ου σηκώνω τόσα χ1-2-3 reps πάρτε κ ενα βίντεο 

ούτε που θα μπω στον κόπο να δω τα βίντεο του, είδα λίγα sec απο 2-3 κ ηταν αρκετά , ποιο σοβαρό ηταν το άλλο το 16χρονο που ζήταγε "λίκες" σε σχετικό forum , τουλάχιστον είχε μια βάση απο θέμα σώματος 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πείτε καμιά άσκηση να τουμπανιάσει η γάμπα μου....χαίρομαι πάντως που βλέπω στο γυμ τουμπανάκια που έχουμε την ίδια γάμπα

Παίζω με τις γάμπες από μια άσκηση δύο φορές τη βδομάδα. όρθια και καθιστή. 

να τις γυμναζεις καθε μερα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που ειναι λες και δεν γυμνάζεται συχνά η σοβαρά αλλα δίνει σημασία στα κιλά που σηκώνει οτι α ου σηκώνω τόσα χ1-2-3 reps πάρτε κ ενα βίντεο 

ούτε που θα μπω στον κόπο να δω τα βίντεο του, είδα λίγα sec απο 2-3 κ ηταν αρκετά , ποιο σοβαρό ηταν το άλλο το 16χρονο που ζήταγε "λίκες" σε σχετικό forum , τουλάχιστον είχε μια βάση απο θέμα σώματος 

https://www.youtube.com/watch?v=qGmPFjsdKMg

στο 5.35!! θα γινω μπαλαρινα μετα απο αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το κανάλι δεν μου φαίνεται κακό. Λάθος πληροφορίες σε γενικές γραμμές δεν δίνει, δυνατός είναι, η τεχνική του στο squat τουλάχιστον είναι μια χαρά το ύφος είναι αυτό που πιστεύει οτι θα του φέρει subs ο ίδιος..  

Για τις γάμπες παιδία όπως λέει ο maus - κάθε μέρα. Και δεν το λέω έτσι.. έχω 8 μήνες που τις κάνω 5 φορές την ευδομάδα και παρόλο που δεν είμαι ο mr γάμπας δέν έχω πια καλάμια για πόδια. Παίρνουν δύσκολα μεν αλλά έτσι παίρνουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα με recovery κτλ όλα είναι οκ.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

αν σεβοταν τον εαυτο του δεν θα ελεγε οτι εχει και τρικεφαλο! 

επισης φωτη αυτα που λεει μπορω να τα πω και εγω και εσυ και αρκετοι απο εδω μεσα το θεμα ειναι να υπαρχει και μια βαση. πχ εμεις καποια πραγματα τα ξερουμε εμπειρικα η γνωση ομως που εχει ο μαους ή ο μπος λογο σπουδων και εργασιας τους δινει το πλεονεκτημα οτι εχουν τις γωνσεις οταν διαβασουν κατι να κρινουν κατα ποσο ειναι σωστο η οχι

Δημοσ.

Εμένα το κανάλι δεν μου φαίνεται κακό. Λάθος πληροφορίες σε γενικές γραμμές δεν δίνει, δυνατός είναι, η τεχνική του στο squat τουλάχιστον είναι μια χαρά το ύφος είναι αυτό που πιστεύει οτι θα του φέρει subs ο ίδιος..  

Για τις γάμπες παιδία όπως λέει ο maus - κάθε μέρα. Και δεν το λέω έτσι.. έχω 8 μήνες που τις κάνω 5 φορές την ευδομάδα και παρόλο που δεν είμαι ο mr γάμπας δέν έχω πια καλάμια για πόδια. Παίρνουν δύσκολα μεν αλλά έτσι παίρνουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα με recovery κτλ όλα είναι οκ.

εμένα μου κάνει εντύπωση καταρχάς που λέει οτι έχει μεγάλο 3κέφαλο και οτι δεν έχει εξέλιξη 

αν προσπαθεί να πάει για powerlifter το κάνει λάθος , ειναι λες κ βρίσκεται σε δίαιτα όλο το χρόνο

εκτός αν δεν τον ενδιαφέρει ο όγκος , ούτε η δύναμη τότε τι ?

anyway δεν θα τον κρίνω αλλα δεν βλέπω κ κάτι άξιο αναφοράς 

Δημοσ.

@nicoc89 δεν ανεβάζω φωτό ακόμα, κάτσε να σουλουπωθώ λίγο πρώτα με το τζιμ, γιατί το είχα παρατήσει! :P  Έχω ένα θέμα με τους ώμους μου! Έχουν πάρα πολλή πίεση, είναι πολύ σφιγμένοι! Υπάρχουν τίποτα ασκήσεις που θα μπορούσα να κάνω??

Δημοσ.

Δεν με πολυπιάνουν, μιλάμε για χοντρό πρόβλημα! Εδώ πήγα για μασάζ κι η μασέρ μου έλεγε γιατί είστε αγχωμένη? κι εγώ ήμουν πιο χαλαρή πεθαίνεις! Εν τω μεταξύ δείτε μαθηματάκι pilates εχθές! Τζαμπέ στο golden hall που έχει ένα evetάκι! Μέτρησε!!

https://www.facebook.com/GoldenHall/photos/pb.291619186856.-2207520000.1426850980./10152676470871857/?type=1&theater

Δημοσ.

@nicoc89 δεν ανεβάζω φωτό ακόμα, κάτσε να σουλουπωθώ λίγο πρώτα με το τζιμ, γιατί το είχα παρατήσει! :P  Έχω ένα θέμα με τους ώμους μου! Έχουν πάρα πολλή πίεση, είναι πολύ σφιγμένοι! Υπάρχουν τίποτα ασκήσεις που θα μπορούσα να κάνω??

μην αγχώνεσαι , ολα θα γίνουν

για τους ώμους αυτό π λέει και ο spect  :-)

Δεν με πολυπιάνουν, μιλάμε για χοντρό πρόβλημα! Εδώ πήγα για μασάζ κι η μασέρ μου έλεγε γιατί είστε αγχωμένη? κι εγώ ήμουν πιο χαλαρή πεθαίνεις! Εν τω μεταξύ δείτε μαθηματάκι pilates εχθές! Τζαμπέ στο golden hall που έχει ένα evetάκι! Μέτρησε!!

https://www.facebook.com/GoldenHall/photos/pb.291619186856.-2207520000.1426850980./10152676470871857/?type=1&theater

όποια μορφή άσκησης σε βολευει/σου αρέσει να κάνεις ειναι και η ιδανική :)

• Moderators
Δημοσ.

ειναι κανεις απο τους κωλους που βλεπουμε δικος σο? :P

Δημοσ.

Δεν με πολυπιάνουν,

οι διατασεις δεν σε πιανουν , σε ξεπιανουν :-)

ps 

αν εισαι η πρωτη με την εξωγηινο ασημι κολλαν πες μας που ειναι να ερθουμε και μεις για pilates , ειμαστε φαν και δεν το ξερουμε χαχαχαχαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

γτ η αλλη με το λεοπαρδαλέ η με το πουά μας χαλάνε? αχχαχα
και λέει να είναι αυτή που τραβάει τη φώτο!! :P

Edit: Next time στην πρώτη σειρά! Για να βλέπεις τι κάνει η δασκάλα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...