bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για αρχάριους πόσα kg βαράκια προτείνετε;Δεν θέλω να κάνω σακούλες στα χέρια όπως μερικές στο σόι μου και λέω να προνοήσω... 5kg ειναι καλά;Πιο λίγο θα μου φαίνεται πως δεν κάνει τίποτα Είναι γενικό αυτό που λες. Δεν πάει αρχάριοι: τόσα, προχωρημένοι: τόσα. Κάνε με τόσα ώστε να σε ζορίζουν και απλά φρόντιζε σε κάθε προπόνηση να κάνεις και κάτι παραπάνω. Είτε μία rep παραπάνω είτε 1 κιλό παραπάνω. Να με κοροιδέχω και λίγο, εγώ έχω ξέρω γω 150+ squat και σήμερα έκανα με 12 κιλά αλτήρα δικέφαλα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Είναι γενικό αυτό που λες. Δεν πάει αρχάριοι: τόσα, προχωρημένοι: τόσα. Κάνε με τόσα ώστε να σε ζορίζουν και απλά φρόντιζε σε κάθε προπόνηση να κάνεις και κάτι παραπάνω. Είτε μία rep παραπάνω είτε 1 κιλό παραπάνω. Να με κοροιδέχω και λίγο, εγώ έχω ξέρω γω 150+ squat και σήμερα έκανα με 12 κιλά αλτήρα δικέφαλα φλωρε ο αλλος εκανε 20κιλα 100 επαναληψεις.. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πείτε καμιά άσκηση να τουμπανιάσει η γάμπα μου....χαίρομαι πάντως που βλέπω στο γυμ τουμπανάκια που έχουμε την ίδια γάμπα Με όλα τα μυστικά της ε...
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πείτε καμιά άσκηση να τουμπανιάσει η γάμπα μου....χαίρομαι πάντως που βλέπω στο γυμ τουμπανάκια που έχουμε την ίδια γάμπα Μία και μία είναι έτσι κι αλλιώς. Έχε στο μυαλό σου απλά ότι όρθια γυμνάζεις πιό πολύ γαστροκνήμιους και καθιστή τους βγάζεις λίγο από το παιχνίδι και βάζεις περισσότερο τον υποκνημίδιο. Το λέω αυτό για να έχεις στο πρόγραμμα σου ξέρω γω για συνολικότερη δουλειά και ασκήσεις καθιστή και όρθια (ή γενικά με το γόνατο σε έκταση όπως στην πρέσσα).
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τρεξιματάκι στις μύτες? Βοηθάει λέτε? γιατι?? δεν χρειαζεται να τρεχεις καθαρα στις μυτες αλλα ειναι ακαλο να μπορεις να τρεξεις και με τις δυο τεχνικες
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μία και μία είναι έτσι κι αλλιώς. Έχε στο μυαλό σου απλά ότι όρθια γυμνάζεις πιό πολύ γαστροκνήμιους και καθιστή τους βγάζεις λίγο από το παιχνίδι και βάζεις περισσότερο τον υποκνημίδιο. Το λέω αυτό για να έχεις στο πρόγραμμα σου ξέρω γω για συνολικότερη δουλειά και ασκήσεις καθιστή και όρθια (ή γενικά με το γόνατο σε έκταση όπως στην πρέσσα). Παίζω με τις γάμπες από μια άσκηση δύο φορές τη βδομάδα. όρθια και καθιστή. Δουλεύω με μύτη ίσια, μέσα και έξω από 3 σετάκια για να πάρουν μπρος οι κεφαλές. Θέλουν λίγα κιλά με μεγαλύτερο εύρος επαναλήψεων ή το αντίθετο; δεν μπορώ να της μεγαλώσω ....
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Παίζω με τις γάμπες από μια άσκηση δύο φορές τη βδομάδα. όρθια και καθιστή. Δουλεύω με μύτη ίσια, μέσα και έξω από 3 σετάκια για να πάρουν μπρος οι κεφαλές. Θέλουν λίγα κιλά με μεγαλύτερο εύρος επαναλήψεων ή το αντίθετο; δεν μπορώ να της μεγαλώσω .... Ε χάνεις το πλεονέκτημα της αυξημένης συχνότητας αν τις χωρίζεις καθιστή και όρθια κατά την γνώμη μου. Εγώ θα έκανα για αρχή 2 σετ όρθια και 2 καθιστή και τις δύο μέρες. Όσο περνάει ο καιρός αύξησε στα 3 αν δεν δεις πρόοδο και μετά 4. Δούλεψε και τα δύο εύρη επαναλήψεων. Την μία μέρα βαριά 8-12 ξέρω γω (πιό πολύ κοντά στο 8) και την άλλη 15-20+ κανά drop set.
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 θα έπαιζες τα set όρθια και καθιστή σε super set ??
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 θα έπαιζες τα set όρθια και καθιστή σε super set ?? Θα μπορούσες αλλά γιατί να τα μπλέκεις από τώρα. Κράτα το απλό για αρχή και μετά 100 πράγματα μπορείς να κάνεις αν δεν δουλέψει κάτι. Πάντως επειδή κι εμένα οι γάμπες είναι αστείες (αν και για πλάκα τις κάνω πιό πολύ τώρα) δεν είδα με τίποτα βελτίωση. Απλά τώρα τις αμολάω από δω και από κει για να περνάει η ώρα
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Θα μπορούσες αλλά γιατί να τα μπλέκεις από τώρα. Κράτα το απλό για αρχή και μετά 100 πράγματα μπορείς να κάνεις αν δεν δουλέψει κάτι. Πάντως επειδή κι εμένα οι γάμπες είναι αστείες (αν και για πλάκα τις κάνω πιό πολύ τώρα) δεν είδα με τίποτα βελτίωση. Απλά τώρα τις αμολάω από δω και από κει για να περνάει η ώρα κατάλαβα...με τούμπανο προσαγωγό με βλέπω και ατροφικές γάμπες. Ευτυχώς θα βλέπω τους κοιλιακούς μου και θα χαίρομαι 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μηπως να αρχισουμε και το μπαλετοε τις.γαμπες;;; 1
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μηπως να αρχισουμε και το μπαλετοε τις.γαμπες;;; Μετά δεν θα έχουμε δάχτυλα να κάνουμε squat 1
ribo7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τρεξιματάκι στις μύτες? Βοηθάει λέτε? Για γάμπες εννοώ προφανώς, όχι για μπαλετο
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Mau-Maus, δεν θέλω να το παίξω "μάγκας" ή κάτι παρόμοιο, αλλά γιατί τόσο ελαφρύ βαράκι στη συγκεκριμένη άσκηση; Π.χ. υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού με πιο πολύ βάρος ή το 1 κιλό είναι αρκετό; Θα πρότεινες τόσο μικρό βάρος ακόμα και παιδιά που είναι γυμνασμένα (π.χ. nicoc89 και Φώτη - τυχαία παραδείγματα); wizzy αυτο ακρινως που σου ειπε ο φωτης ! παρε 3κιλα καντην σωστα τελειως κολλημενα τα χερια στον κορμο,οχι να τρεμουν η να πηγαινουν πανω κατω , και καθε 2-3 επαναληψεις κρατα τα χερια σου ψηλα για 5 δευτερα και θα δεις κ ποσο τουμπανιαζει τα τρικεφαλα και ποσο βαρια κιλα θα σου φαινονται τα 3κιλα ! δεν ειναι τυχαιο που ο καρα τουμπανος στο σαιτ την δειχνει με τοσο μικρα αλτηρακια ! επισης ρωτα φιλε οτι απορια εχεις και οτι θελεις ! Φωτη οσο θελουμε τα κραταμε καλα κανεις κ τα κρατας τοσο πολυ αν νιωθεις τα χερια να πριζοντε ! και γω οταν την κανω την ξεκιναω με 7 κιλα κανω λιγες καπακι παιρνω 5κιλα και στο τελος μενω με 2κιλα και κταταω το χεερι πανω μεχρι να καει , μπορει και πανω απο δεκα δευτερα! ενα σετακι κανω και τα τρικεφαλα γινονται ετσι οπως δεν γινονται απο κοαμμια αλλη ασκηση κ δεν υπερβαλω .. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις