Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 περιμενε βγαζεις 4χ15 ή 15/4? γιατι εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Eγω to κραταω σε καθε επαναληψη 10 secs γατακι βγαζω 15 επαναληψεις σε 4 συνολικα σετ και μετα απλα δεν μπορω να σηκωσω τα χερια μου με το 4κιλο .Και την κανω μια φορα ανα 2 βδομαδες γιατι εναλλασω μερικες ασκησεις ανα βδομαδα . Χαχα ρε συ 10 λεπτά κάθεσαι και κάνεις αυτό? Και παίρνω πάσα να πω ότι σε 10 λεπτά εγώ σήμερα έκανα: Bench press: 3 x 3 @ 95 Ο αγκώνας μου από το squat τα έχει παίξει 2 βδομάδες πριν το peak που έχω προγραμματισμένο εντωμεταξύ και έχω ξενερώσει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 τι κουφετο ειναι αυτος? https://www.youtube.com/user/FUARKISTAN/videos
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 τι κουφετο ειναι αυτος? https://www.youtube.com/user/FUARKISTAN/videos Δυνατό φαίνεται το παιδί κτλπ αλλά δεν το μπορώ αυτό το ποζερο-στυλ. Άκυρο από μένα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 δεν με νοιαζει τι σηκωνει κτλ αλλα φαινετια πολυ βλακας και πιο πολυ με εκνευριζει το στυλ του 2
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 δεν με νοιαζει τι σηκωνει κτλ αλλα φαινετια πολυ βλακας και πιο πολυ με εκνευριζει το στυλ του Χαχα πέτυχα ένα σημείο του βίντεο με την κάμερα πάνω από το squat rack και μόλις τελειώνει να κάνει thumbs up.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ειναι ιδεα μου η τεχνικη εχει παει λιγο περιπατο εδω? https://www.youtube.com/watch?v=fckhCYVDLmQ
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 περιμενε βγαζεις 4χ15 ή 15/4? γιατι εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο Χαχα ρε συ 10 λεπτά κάθεσαι και κάνεις αυτό? Και παίρνω πάσα να πω ότι σε 10 λεπτά εγώ σήμερα έκανα: Bench press: 3 x 3 @ 95 Ο αγκώνας μου από το squat τα έχει παίξει 2 βδομάδες πριν το peak που έχω προγραμματισμένο εντωμεταξύ και έχω ξενερώσει. Δεν το εχουμε να συννενοηθουμε σημερα ετσι? Καφε ηπιατε?
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ειναι ιδεα μου η τεχνικη εχει παει λιγο περιπατο εδω? https://www.youtube.com/watch?v=fckhCYVDLmQ Μπα...για beltless και σε near max πρσπάθεια κιόλας οκ είναι. Εγώ τρόμαξα με την ευλυγισία του δεξιού του χεριού Δεν το εχουμε να συννενοηθουμε σημερα ετσι? Καφε ηπιατε? Κάτσε ρε, 10sec τουλάχιστον η κάθε rep * 15 reps * 4 set = 600 δευτερόλεπτα/60 = 10 λεπτά. Ε πως πήγαμε προπόνα...χωρίς espress-άκι(άρα) ? EDIT: άκυρο...λες 15 reps στο σύνολο των 4 σετ. Δεύτερο EDIT: άκυρο το άκυρο καλά τα είπα στην αρχή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ετσι οπως το πες κανεις συνολικα 4 σετ και σε αυτα τα 4 φτανεις τις 15 επαναληψεις συνολο. καλα δεν το καταλαβα? δηλαδη μπορει να βγει 1χ3 1χ5 1χ3 1χ4
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μπα...για beltless και σε near max πρσπάθεια κιόλας οκ είναι. Εγώ τρόμαξα με την ευλυγισία του δεξιού του χεριού Κάτσε ρε, 10sec τουλάχιστον η κάθε rep * 15 reps * 4 set = 600 δευτερόλεπτα/60 = 10 λεπτά. Ε πως πήγαμε προπόνα...χωρίς espress-άκι(άρα) ? Ε ναι τι πειραζει αν η ασκηση αυτη παιρνει 10 λεπτα? ετσι οπως το πες κανεις συνολικα 4 σετ και σε αυτα τα 4 φτανεις τις 15 επαναληψεις συνολο. καλα δεν το καταλαβα? δηλαδη μπορει να βγει 1χ3 1χ5 1χ3 1χ4 Οχι ρε συ οπως ειπε ο o Boss την κανω
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ε ναι τι πειραζει αν η ασκηση αυτη παιρνει 10 λεπτα? Οχι ρε συ οπως ειπε ο o Boss την κανω Όχι ρε τι να πειράζει? Απλά είναι πολύ βαρετή άσκηση για 10 λεπτά.
Santigh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για αρχάριους πόσα kg βαράκια προτείνετε;Δεν θέλω να κάνω σακούλες στα χέρια όπως μερικές στο σόι μου και λέω να προνοήσω... 5kg ειναι καλά;Πιο λίγο θα μου φαίνεται πως δεν κάνει τίποτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ε δεν φταιω εγω εσυ το εγραψες λαθος Για αρχάριους πόσα kg βαράκια προτείνετε;Δεν θέλω να κάνω σακούλες στα χέρια όπως μερικές στο σόι μου και λέω να προνοήσω... 5kg ειναι καλά;Πιο λίγο θα μου φαίνεται πως δεν κάνει τίποτα αυτο ειναι σχετικο! για μενα πχ σαν αρχαριος πχ μπορει να μου κανουν τα 4κιλα για το φωτη μπορει τα 6κιλα εινανι αναλογα σε τι κατασταση εισαι τι ζωη κανεις (δουλεια κτλ)
Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για αρχάριους πόσα kg βαράκια προτείνετε;Δεν θέλω να κάνω σακούλες στα χέρια όπως μερικές στο σόι μου και λέω να προνοήσω... 5kg ειναι καλά;Πιο λίγο θα μου φαίνεται πως δεν κάνει τίποτα Κανε για αρχη σωστά την ασκηση και τα κιλα θα τα ρυθμισεις εσυ σιγα-σιγα.Αν π.χ βγαζεις με 3κιλα 12-15 επαναληψεις με την σωστη τεχνικη τοτε εισαι καλα, μπορεις να ανεβεις λιγο κατα τη γνωμη μου. Απλα εχω δει γυναικες στο γυμναστηριο να κανουν τη συγκεκριμενη ασκηση με ολους τους δικους τους τροπους εκτος του σωστου και μου εχει μεινει λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις