margaritagr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 προσφατως βαλαμε στο προγραμμα κανονικα kickbacks και σκεφρομουν ποση διαφορα θα χαν αυτα. Τα κανονικα στον παγκο, τα κανω με 4κιλο, θα δοκιμασω αυτα αυριο να δω πως ειναι! 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 προσφατως βαλαμε στο προγραμμα κανονικα kickbacks και σκεφρομουν ποση διαφορα θα χαν αυτα. Τα κανονικα στον παγκο, τα κανω με 4κιλο, θα δοκιμασω αυτα αυριο να δω πως ειναι! Εγω τα συγκεκριμενα τα κανω με 7μιση κιλα για να εχω perfect-form γι'αυτο προσεχε μην εισαι σαν τους αλλους που πανε και μου παιρνουν τα 12αρια για να κανουν kickbacks και στο τελος καταληγουν να κανουν πισω ωμους/lats. Sickening 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πάρτε κ ενα τελευταίο κατι λεει για cut στην αρχη του βιντεο
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ααχχαχαχα πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί κ να τον ήξερα , παλικάρι απ τα λίγα 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 προσφατως βαλαμε στο προγραμμα κανονικα kickbacks και σκεφρομουν ποση διαφορα θα χαν αυτα. Τα κανονικα στον παγκο, τα κανω με 4κιλο, θα δοκιμασω αυτα αυριο να δω πως ειναι! Personal κανεις ?
wizzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/seated-bent-over-two-arm-dumbbell-triceps-extension αργα και σταθερα μαργαριτα απο ενα κιλακι το πολυ στο καθε χερι ... Mau-Maus, δεν θέλω να το παίξω "μάγκας" ή κάτι παρόμοιο, αλλά γιατί τόσο ελαφρύ βαράκι στη συγκεκριμένη άσκηση; Π.χ. υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού με πιο πολύ βάρος ή το 1 κιλό είναι αρκετό; Θα πρότεινες τόσο μικρό βάρος ακόμα και παιδιά που είναι γυμνασμένα (π.χ. nicoc89 και Φώτη - τυχαία παραδείγματα);
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Mau-Maus, δεν θέλω να το παίξω "μάγκας" ή κάτι παρόμοιο, αλλά γιατί τόσο ελαφρύ βαράκι στη συγκεκριμένη άσκηση; Π.χ. υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού με πιο πολύ βάρος ή το 1 κιλό είναι αρκετό; Θα πρότεινες τόσο μικρό βάρος ακόμα και παιδιά που είναι γυμνασμένα (π.χ. nicoc89 και Φώτη - τυχαία παραδείγματα); Ενταξει για την Μαργαριτα το ειπε που εχει το 1/3 του βαρους μας σχεδον . Aλλα ακομα και εμεις για να την εκτελεσουμε σωστα οπως την εχει πει ο maus με σταματημα και αναμονη στην εκταση μην νομιζεις πως μπορουμε να βαλουμε πανω απο 4κιλο χωρις να κλεβουμε μην πω 3κιλο ... Εγω παντως την εχω ενταξει στο δικο μου προγραμμα ειναιο πραγματικα πολυ δυνατη και ψαγμενη ασκηση . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ενταξει για την Μαργαριτα το ειπε που εχει το 1/3 του βαρους μας σχεδον . Aλλα ακομα και εμεις για να την εκτελεσουμε σωστα οπως την εχει πει ο maus με σταματημα και αναμονη στην εκταση μην νομιζεις πως μπορουμε να βαλουμε πανω απο 4κιλο χωρις να κλεβουμε μην πω 3κιλο ... Εγω παντως την εχω ενταξει στο δικο μου προγραμμα ειναιο πραγματικα πολυ δυνατη και ψαγμενη ασκηση . ή ειμαι πολυ τουμπανο ή εισαι φλωρος τοτε φωτη 20 επαναληψεις το σετ καθε 5 επαναληψεις το κραταω 5" πανω και το βγαζω με 7.5!! δεν νομιζω να μην μπορεις με πανω απο 4κιλο! ΥΓ: εγω την κανω ορθιος -προφανως σκυβω μπροστα κτλ απλα δεν με βολευει να καθομαι-
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ή ειμαι πολυ τουμπανο ή εισαι φλωρος τοτε φωτη 20 επαναληψεις το σετ καθε 5 επαναληψεις το κραταω 5" πανω και το βγαζω με 7.5!! δεν νομιζω να μην μπορεις με πανω απο 4κιλο! ΥΓ: εγω την κανω ορθιος -προφανως σκυβω μπροστα κτλ απλα δεν με βολευει να καθομαι- Tην ιδια ασκηση λεμε?Ορθιος πως την κανεις?Ο μαus για 10 sec δεν ειχε πει ? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 οπως στη φωτογραφια. εγω για 5 θυμαμαι αλλα νταξει τι 10 τι 5 δουλεια κανει
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 οπως στη φωτογραφια. εγω για 5 θυμαμαι αλλα νταξει τι 10 τι 5 δουλεια κανει Eγω την κανω etsi
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 την εκανα παλια! τωρα κανω και τα 2 χερια μαζι οποτε δεν βολευει ετσι
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 την εκανα παλια! τωρα κανω και τα 2 χερια μαζι οποτε δεν βολευει ετσι Eγω to κραταω σε καθε επαναληψη 10 secs γατακι βγαζω 15 επαναληψεις σε 4 συνολικα σετ και μετα απλα δεν μπορω να σηκωσω τα χερια μου με το 4κιλο .Και την κανω μια φορα ανα 2 βδομαδες γιατι εναλλασω μερικες ασκησεις ανα βδομαδα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις