Isabelle2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τι στειλτην ?Αντρας ειναι ; Oτι πει ο γιατρος παιδια . Isabelle φωτο στα μελη βαλαμε? ΟΧΙ ?? Πού να βάλω φώτο??
Akis1914 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όταν πάτε να φάτε πείτε μου και εμένα.Άκουσα ότι είναι καλό πάντως.Τι μπέργκερ και μαλακίες όμως ρε..Πάτε κανένα Κατερινιώτη καμιά Μαμά Τερέζα να φάτε να γουστάρετε. 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όταν πάτε να φάτε πείτε μου και εμένα.Άκουσα ότι είναι καλό πάντως.Τι μπέργκερ και μαλακίες όμως ρε..Πάτε κανένα Κατερινιώτη καμιά Μαμά Τερέζα να φάτε να γουστάρετε. Και ποιος ειπε οτι θα φαω ΜΟΝΟ μπεργκερ? :P
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 τελικά χέρια σήμερα , μη ρωτήσετε γιατι και πως άλλαξα γνώμη λολ ... απλά ήταν τέτοια η προπόνηση που το μεσημέρι κοιμήθηκα για να έρθω στα ίσια μουκ ποτέ δεν κοιμάμαι μεσημέρι ------------ρεκόρ τελευταίο set πιέσεις 3κεφάλων με μπάρα @ 90kgείχα και παραπάνω αλλα πρέπει να βρω να δένω τους καρπούς αν θέλω να πάω παραπάνω υπάρχει περίπτωση να βγουν off τα χέρια μου στα κιλά που παίζω , το νιώθω και έχοντας περάσει φάση που για 2 εβδομάδες δεν μπορούσα να κρατήσω ούτε ενα ποτήρι προσπαθώ να το αποφύγω Γιατί την αποφεύγεις? Εγώ οταν είμαι κουρασμένη με χαλαρώνει αρκετά! Βέβαια δεν μπορώ να κάτσω πολύ, 15-20 λεπτά max! έχω ενα θέμα με την θερμοκρασία μου τελευταία , φουντώματα αβέρτα και όπου έχει ζέστη νιώθω οτι δε μπορώ να πάρω ανάσα xD!
margaritagr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εμενα το τζιμ μου ειναι 20' με τ αμαξι. Θα προτιμουσα να μπορουσα να πηγαινω με τα ποδια αλλα το βλεπω και σα βολτα γιατι καθομαστε μετα κανουμε τα μπανια μας σαουνες κλπ οποτε θ ανανεωσω. 2
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εμενα το τζιμ μου ειναι 20' με τ αμαξι. Θα προτιμουσα να μπορουσα να πηγαινω με τα ποδια αλλα το βλεπω και σα βολτα γιατι καθομαστε μετα κανουμε τα μπανια μας σαουνες κλπ οποτε θ ανανεωσω. Οχι ρε 20' ειναι πολυ και 20' να γυρισεις πως την παλευεις? Και με αμαξι? Θα ειχα αυτοκτονησει απο το ψαξιμο για παρκινγκ. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 μπιτσις σπιτι γυμνασηριο 500μ
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Οχι ρε 20' ειναι πολυ και 20' να γυρισεις πως την παλευεις? Και με αμαξι? Θα ειχα αυτοκτονησει απο το ψαξιμο για παρκινγκ. καλά εμένα ειναι 1 ώρα να πάω 1 να έρθω lol αν βάλουμε κ το περίμενε στη στάση πάει 1,5 + 1,5 εφτυχώς όμως ειναι μέσα στην Πάτρα οπότε όπου και να δουλευω βολευει γιατι πάω και με τα πόδια απο τη δουλειά για προπόνηση και τούμπαλιν μπιτσις σπιτι γυμνασηριο 500μ έχω 2 γυμναστήρια στα 5 λεπτά απο το σπίτι μου , το ένα αν πας στον επάνω δρόμο κ το άλλο στον κάτω και δεν πάω, πήγα στο ένα που ηταν το πρώτο gym που πήγα για τους πρώτους 3-4 μήνες και το άλλο που είχα πάει πέρσι, είδα τι μαλάκες ηταν και έφυγα . Στο δεύτερο παραλίγο να τις παίξω κ με τον ιδιοκτήτη γιατι έκανε σχόλια και μου τα είπανε
margaritagr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Οχι ρε 20' ειναι πολυ και 20' να γυρισεις πως την παλευεις? Και με αμαξι? Θα ειχα αυτοκτονησει απο το ψαξιμο για παρκινγκ. Δε ψαχνω για παρκινγ
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δε ψαχνω για παρκινγ Exei to gym?Kai εχει παντα διαθεσιμες θεσεις? EDIT: Μας ξεφτιλισες ! 2
margaritagr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τωρα ειδα το edit χα χα χα !!! Maus θυμισε μου κατι...οι ασκησεις που χες προτεινει για τους τρικεφαλους ειναι τα kick backs? 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 τσου ! κατσε μα βει ο μπος να σου ποσταρει την ασκηση γιατη δεν εχω χρονο τωρα να ψαχνω να την βρω μαργαριτονι !
bosei Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Γιατί εγώ θυμάμαι ? Κι εγώ τα kick backs με αλτήρα θυμάμαι + το peak contraction.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τωρα ειδα το edit χα χα χα !!! Maus θυμισε μου κατι...οι ασκησεις που χες προτεινει για τους τρικεφαλους ειναι τα kick backs? http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/seated-bent-over-two-arm-dumbbell-triceps-extension αργα και σταθερα μαργαριτα απο ενα κιλακι το πολυ στο καθε χερι ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις