Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ όσα και να ζητούσαν θα τα πλήρωνα. Το gym ειναι απέναντι από την δουλειά και η δουλειά είναι 2.5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι. 

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ρε γιαννη βαλε μια φωτογραφια απο το γυμναστηριο που εχεις φτιαξει

Μια αποθήκη είναι ρε συ, δεν έχει τπτ το ιδιαίτερο. Το ζήτημα είναι ότι λείπει θέρμανση. Ή θα βάλω θέρμανση ή θα μεταφέρω τα βάρη σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού τους 3 μήνες που έχει πολύ κρύο.

Δημοσ.

καλή φάση , θα μου άρεσε να δοκιμάσω καμια φορά αλλα την αποφεύγω 

Γιατί την αποφεύγεις? Εγώ οταν είμαι κουρασμένη με χαλαρώνει αρκετά! Βέβαια δεν μπορώ να κάτσω πολύ, 15-20 λεπτά max!

Δημοσ.

<p>Εγώ όσα και να ζητούσαν θα τα πλήρωνα. Το gym ειναι απέναντι από την δουλειά και η δουλειά είναι 2.5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι. </p>

το θεμα αποσταση σπιτι-gym για μενα ειναι πολυ σημαντικο . Προτιμω να παω σε ενα χειροτερο που ειναι σε αποσταση 2 λεπτα με την vespa p.x παρα σε ενα καλυτερο και να θελω δρομολογια καθε φορα .ισως επειδη εχω συνηθιςει ετσι να πηγαινω καπου πολυ κοντα για αυτο .επισης δεν κανω ποτε μπανιο στο gym οποτε ειναι και αυτος ενας λογος πιυ θελω να ειναι διπλα μου.

Sent from my iPad Air 2 using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

ναι είναι σημαντικό και το σπίτι gym και το σπίτι δουλειά gym για να είναι εύκολα στην καθημερινή ρουτίνα. Εγώ ακόμα πάω 6 φορές την εβδομάδα, συνεχίζω. Βολεύει πολύ 6 η ώρα έχω φύγει από δουλειά 6:05 είμαι στα βάρη 7 είμαι σπίτι. 

• Like 3
Δημοσ.

οντως πολυ σημαντικο να μην χανεις χρονο στο πηγαινε ελα ! επισης σημαντικο ειναι και το παρκιν για οσους πηγαινουν με αμαξι !  αυτο  πχ https://www.facebook.com/Letsgogymofficial

ειναι μοα χαρα γυμν. τεραστιο , φθηνο , με ομαδικα , με κοσμο , 24ωρο κτλ αλλα αν πας με αμαξι απο το γυρω - γυρω μεχρι να βρεις να παρκαρεις θα εχεις δωσει σε βενζινη οσα  δινει ο αλεξ στην κυπρο :)

Παιδια μια ερωτηση.Αρχισε ενα φιλος γυμναστηριο και με ρωτησε για μια πρωτεινη.

Του ειπα να παρει την ΟΝ gold που ειναι γνωστη πρωτεινη.Μετα απο 1 εβδομαδα εβγαλε σπυρακια στο στηθος και την πλατη.

Την σταματησε και εφυγαν αρκετα απο αυτα.Ο γιατρος του ειπε οτι ειναι μαλλον αλεργικος σε καποιο αμινοξυ.

Παιζει τετοιο σεναριο ? και αν ναι πως μπορει να ξερει τι ακριβως φταιει.Δεν ειναι και φθηνες οι πρωτεινες για να αρχιζει να δοκιμαζει πια δεν τον πειραζει και εκτος αυτου δεν παιζεις και με την υγεια σου.

Για στειλτην μια απο τον φωτη να την ξηγηθει βερικοκο :)

• Like 1
Δημοσ.

οντως πολυ σημαντικο να μην χανεις χρονο στο πηγαινε ελα ! επισης σημαντικο ειναι και το παρκιν για οσους πηγαινουν με αμαξι !  αυτο  πχ https://www.facebook.com/Letsgogymofficial

ειναι μοα χαρα γυμν. τεραστιο , φθηνο , με ομαδικα , με κοσμο , 24ωρο κτλ αλλα αν πας με αμαξι απο το γυρω - γυρω μεχρι να βρεις να παρκαρεις θα εχεις δωσει σε βενζινη οσα  δινει ο αλεξ στην κυπρο :)

Για στειλτην μια απο τον φωτη να την ξηγηθει βερικοκο :)

Τι στειλτην ?Αντρας ειναι ;:P

Oτι πει ο γιατρος παιδια .

Γιατί την αποφεύγεις? Εγώ οταν είμαι κουρασμένη με χαλαρώνει αρκετά! Βέβαια δεν μπορώ να κάτσω πολύ, 15-20 λεπτά max!

Isabelle  φωτο στα μελη βαλαμε? ΟΧΙ ??

• Like 2
Δημοσ.

αδημονώ την ώρα του cheat μου, hardcore burger μιαμ μιαμ 

Και 'γω αυτο ακριβως περιμενω..brothers in law im coming!

Δημοσ.

που θα το φας;;;;;;

Στο Brothers In Law ;) δεν εχω ξαναφαει απο 'κει και θελω να δοκιμασω..στο Pax που εφαγα μια φορα βουβαλισιο μπεργκερ δε με αρεσε..

Ποιό λες αυτό που είναι στην παύλου μελά?

Ναι :D

δώστε info ....

Νομιζω ειναι στη σταση Διαγωνιος κ ευθεια πανω (απο Τσιμισκη)

Δημοσ.

πάνε δοκίμασε και πες μου....θα θολώσω που θα θολώσω τους κοιλιακούς μου, να το φχαριστηθώ τουλάχιστον  :-D

Θα αργησω να παω..κατα τις αρχες Απριλη το κοβω για γενεθλιο cheat day :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...