Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αθήνα ειδικά αν υπάρχει δυνατότητα με μετακίνηση με αμάξι είναι καλή αγορά και παίζουν πολλά. Εγώ πλήρωσα 130 τον χρόνο και προχτές βγάζαν ανακοίνωση στα μεγάφωνα για 100. Από την άλλη ένας φίλος μου πάει κάπου στην γλυφάδα που έχει 180 ο μήνας (κερασμένο το έχει βέβαια).

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω τι θα κανω και ποτε θα κανω αλλα για την ωρα σιγουρα τελειωσα και σιγουρα στο μελλον θα ξανα κανω ! :P

θα φυγει τωρα που τελειωσα εγω με το τατουαζ

Δημοσ.

Δυστυχώς οι παράγοντες που λες επηρεάζουν τις προπονήσεις μας. Κι εγώ πριν 5-6 εβδομάδες είχα περίεργο πρόγραμμα με τον ύπνο και έκανε δύσκολη την ζωή στο gym.

To form σου τώρα. Στα squat -αν και δεν είναι καλή η γωνία λήψης- κοίταξε τα γόνατά σου να ακολουθούν την πορεία που δείχνουν οι μύτες σου. Αν το κάνεις αγνόησέ το απλά και βεβαιώσου και με ένα βίντεο από μπροστά. Το + που με άρεσε είναι ότι έχεις standar-οποιήσει το walk out σου (αν και θα μπορούσες αργότερα για να σώσεις ενέργεια να το κάνεις δύο ή τριών βημάτων).

Στις άρσεις μιά χαρά. Έχεις αρκετά στενή στάση...έχεις βρει ότι έτσι είσαι πιό δυνατός και άνετα ?

Τα γόνατα δείχνουν εκει που δείχνουν και οι μύτες των ποδιών. Δεν έχω πρόβλημα. Το walk out είναι λιγάκι προβληματικό γιατί κάνω παραπάνω βήματα. Όταν κάνω κάποιο διάλειμα απο την γυμναστική και επιστρέψω θα τα μειώσω σε δυο που είναι και το βέλτιστο. 

Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν βλέπω και πολλούς να έχουν μικρή απόσταση ποδιών όταν κάνουν τις άρσεις. Είμαι πιο σταθερός όταν κάνω έτσι τις άρσεις και δεν είχα ποτέ θέμα δύναμης. Επισης τα χέρια δεν ακουμπάνε τα γόνατα οποτε όλα κομπλε.

Δημοσ.

Πολύ ακριβά το πληρώνεις! Εγώ για 1 χρόνο πλήρωσα 168 και εκτός από όργανα, ομαδικά κτλ μπορώ να κάνω και σάουνα!

καλή φάση , θα μου άρεσε να δοκιμάσω καμια φορά αλλα την αποφεύγω 

Δημοσ.

Τα γόνατα δείχνουν εκει που δείχνουν και οι μύτες των ποδιών. Δεν έχω πρόβλημα. Το walk out είναι λιγάκι προβληματικό γιατί κάνω παραπάνω βήματα. Όταν κάνω κάποιο διάλειμα απο την γυμναστική και επιστρέψω θα τα μειώσω σε δυο που είναι και το βέλτιστο. 

Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν βλέπω και πολλούς να έχουν μικρή απόσταση ποδιών όταν κάνουν τις άρσεις. Είμαι πιο σταθερός όταν κάνω έτσι τις άρσεις και δεν είχα ποτέ θέμα δύναμης. Επισης τα χέρια δεν ακουμπάνε τα γόνατα οποτε όλα κομπλε.

Οκ για τα γόνατα. Για το walk out τσέκαρε το παρακάτω βίντεο. Μιλάει γενικά για το set up αλλά και για το 3 vs 2 step walk out.

Για το stance δες επίσης και αυτό το βίντεο που μιλάει πιό in depth για αυτό. Βέβαια αν σε βολεύει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις απλά κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

πάω για πόδια σήμερα, κανονικά θα έπαιζα χέρια αλλα θα αφήσω τους ώμους να ξεκουραστούν για αυριο 
θα αρχίσω λιγο να καθαρίζω τη διατροφή μου σιγά σιγά και θα ρυθμίσω carbs σταθερά απο πατάτα-βρώμη-λαχανικά 
μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα έχω μπει ισοθερμιδική και μάλλον εκεί θα μείνω για κανα μήνα +++
Αρχές Μαΐου 100% θα είμαι σε γράμμωση αλλα φέτος θα το πάω όσο φτάσει μέχρι Σεπτέμβρη ίσως χωρίς υπερβολές και βιασύνες , με όσο το δυνατών λιγότερο muscle loss 

ίσως αρχίσω σιγά σιγά κ λίγη αερόβια πριν την γράμμωση ωστε στη γράμμωση να τρέχω 20λεπτα/πρωί
θα δείξει 

goodmorning everybody! ~~

Δημοσ.

Οκ για τα γόνατα. Για το walk out τσέκαρε το παρακάτω βίντεο. Μιλάει γενικά για το set up αλλά και για το 3 vs 2 step walk out.

Για το stance δες επίσης και αυτό το βίντεο που μιλάει πιό in depth για αυτό. Βέβαια αν σε βολεύει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις απλά κουβέντα να γίνεται.

Boss έχεις ένα μικρό κολληματάκι με καντίτο εεεε?? :P  :P

Εμείς Κύπρο δίνουμε 150 ευρω το 3μηνο!!!Ένα φιλαράκι θεσ/νικη προχθες έδωσε 100 ευρω σε ενα γυμναστήριο για 1 χρόνο!!Νταξ το πρώτο πράμα όταν γυρίσω Ελλάδα είναι να γραφτώ για 4 χρόνια σε ένα γυμ.  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Αρχισε ενα φιλος γυμναστηριο και με ρωτησε για μια πρωτεινη.

Του ειπα να παρει την ΟΝ gold που ειναι γνωστη πρωτεινη.Μετα απο 1 εβδομαδα εβγαλε σπυρακια στο στηθος και την πλατη.

Την σταματησε και εφυγαν αρκετα απο αυτα.Ο γιατρος του ειπε οτι ειναι μαλλον αλεργικος σε καποιο αμινοξυ.

Παιζει τετοιο σεναριο ? και αν ναι πως μπορει να ξερει τι ακριβως φταιει.Δεν ειναι και φθηνες οι πρωτεινες για να αρχιζει να δοκιμαζει πια δεν τον πειραζει και εκτος αυτου δεν παιζεις και με την υγεια σου.

Δημοσ.

Εφόσον το είπε ο γιατρός γιατί να μην είναι πιθανό?

Να παρατήσει τις πρωτεΐνες τελείως. Δεν θα κάνει καμιά σοβαρή διαφορά. Να φτιάξει την διατροφή του καλύτερα.

Δημοσ.

Η ON δεν εχει σογια μεσα. Οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο.Το ιδιο παντως του ειπα και εγω αφου εχει προβλημα να φτιαξει την διατροφη του.Απλα μου φανηκε παραξενο γιατι την συγκεκριμενη την παιρνει αρκετος κοσμος και εγω αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Εμείς Κύπρο δίνουμε 150 ευρω το 3μηνο!!!Ένα φιλαράκι θεσ/νικη προχθες έδωσε 100 ευρω σε ενα γυμναστήριο για 1 χρόνο!!Νταξ το πρώτο πράμα όταν γυρίσω Ελλάδα είναι να γραφτώ για 4 χρόνια σε ένα γυμ.  :devil:  :devil:  :devil:

Oχι ρε και 150 το 3μηνο εκτος αν μιλαμε για υπερπολυτελειας  με ολοκαινουρια μηχανηματα  ,πισινες ,παροχες  αν δεν εχει ολα αυτα το ποσο ειναι υπερβολικο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...