Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και οι μισές επαναλήψεις(πρόσεξε μισές όχι no rep lol :P ) δουλεύουν όταν μιλάμε για κιλά τετραπλά απότι θα έκανε full range απλά δεν ειναι ο καλύτερος τρόπος γιατι κινδυνεύεις απο τραυματισμούς αλλα και δεν σε πάει μακριά. Σίγουρα όμως θα σπάσεις κάποια στιγμή και την τεχνική για να σπάσεις τα όρια σου αλλα θέλει να ξέρεις τι κάνεις για να βγει σωστά όλο αυτό, άλλο να μην ειναι τέλεια η τεχνική κ άλλο το τσίρκο μεντράνο που πιθανόν έχουμε δει όλοι όσοι βρεθήκαμε σε γυμναστήρια.

σχετικά με την διάπλαση τους ναι , παίζουν πολλά , απο τα γονίδια τους μέχρι τον τρόπο που μεγάλωσαν για αυτό που βλέπεις , ανεξαρτήτως ουσιών etc που ίσως σου περνάει απο το μυαλό ή θα αναφερθεί στα επόμενα μηνύματα

βέβαια δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι , αν μιλάς για αθλητές τύπου simeon panda μιλάμε για extreme καταστάσεις και απο gens κ απο προπόνηση-διατροφή-ουσίες

Νικ σου απαντω τωρα γιατι εφευγα για δουλεια και το ινσομνια επεσε και δεν ειχα χρονο.

Δεν ξερω αν.παιρνουν κατι ή οχι ουτε με απασχολει.

Αυτοι το χουν στο σκαρι τους και να μην γυμναστπυν τοσο πολυ παλι ογκωδεις δειχνουν, απλα απορρησα γιατι να τις κανουν μισες ή οπως τους βγουν.

Δεν λεω μερικες φορες η τεχνικη παει περιπατο στα βαρια κιλα, αλλα νομιζω που το βλεπω σε μενα κυροως, αν κανεις κατι σωστα, μερικες φορες να αργα και λιγα κιλα βλεπεις οτι δουλευει παλι, απο το να κανεις σαν κομπρεσερ.

Αποψη μου δεν ειναι μονο να βγουν οι επαναληψεις αλλα να γινεται δουλεια.

Αν σας δειξω εγω τι εχω για διζυγο βασικα το μισο που το χρησιμοποιουσα για να κανω βυθισεις, απο τι μια θα κλαιτε απο τα γελια απο την αλλη θα λετε οτι ολα μπορουν να γινουν...

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Στα των ποδηλασιών τώρα: Έκανα 220χλμ αυτό το Σ/Κ, 140 το Σάββατο και άλλα 80 την Κυριακή, λεπτομέρειες αργότερα.

Λοιπόν, το Σάββατο ποδηλατήσαμε 149.08χλμ, σε 6 ώρες και 11 λεπτά. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κάνουμε τη διαδρομή σε 5 το πολύ 5.5 ώρες, αλλά η παρέα (άλλα 6 άτομα, πρώτη φορά ποδηλάτησα μαζί τους - και μάλλον τελευταία...) αποφάσισε να μετατρέψει την ποδηλασία σε "leisure ride". Τι σήμαινε αυτό; Τουλάχιστον 5-6 στάσεις για να φάνε/να πιούνε/να ξεκουραστούν/να ανάψουν τσιγάρο (τρισμέγιστος ο ride leader ο οποίος σε κάθε fucking στάση, άναβε τσιγάρο). Περίπου στο 1/3 της διαδρομής (στα 58.2χλμ), οι 3 από τους 6, τηλεφώνησαν και ήρθε αυτοκίνητο να τους μαζέψει (ε, βέβαια, όταν - κατ΄ομολογία του ενός - έχεις 1 μήνα να ανέβεις στο ποδήλατο και σε πονάει και λίγο το γόνατό σου, ε, δεν βγαίνεις να κάνεις 150χλμ... Ή κάθεσαι σπίτι σου να σου περάσει ο πόνος ή κάνεις 20-30χλμ και τέλος!). Συνεχίσαμε 4, εκ των οποίων του ενός του τρύπησε δύο φορές το λάστιχο - οπότε τηλεφώνησε κι αυτός σε συγγενή του και ήρθε να τον μαζέψει με αυτοκίνητο - και ο άλλος σταμάτησε γιατί έπρεπε να πάει δουλειά... Έμεινε ο ride leader κι εγώ, είχαμε μπροστά μας άλλα 40χλμ στα οποία ο κύριος αποφάσισε να κάνει 3 στάσεις για να φάει και να ανάψει τσιγάρο (ΕΛΕΟΣ!!!). Όταν με ενημέρωσε λίγο πριν την 3η στάση ότι θα σταματούσε, τον χαιρέτησα ευγενικά και συνέχισα να ποδηλατώ μέχρι να πάω σπίτι μου - εννοείται χωρίς στάση! :-D ΟΚ, δεν έχω πρόβλημα με τις leisure rides, αλλά ρε φίλε, δεν κάνεις 150χλμ leisure ride, κάνεις 20-30-40χλμ. Αυτά όλα, πολύ περιληπτικά.

Επειδή για μένα το παν στην ποδηλασία είναι να την ευχαριστιέμαι και επειδή, όπως θα καταλάβατε, δεν ευχαριστήθηκα την ποδηλασία του Σαββάτου, σηκώθηκα το πρωί της Κυριακής, πήρα το ποδηλατάκι μου, έκανα 80.22χλμ σε 3,5 ώρες και ξελαμπίκαρα! Πήγα σπίτι μου ευτυχισμένος, όλα καλά, όλα ωραία! Ε, μα, σιγά μην κάτσω να σκάσω!

• Like 4
Δημοσ.

Άσε ρε φίλε, με τον μπαγλαμά, να πούμε... Να ήταν για μία φορά, να πω "ΟΚ, δεν γ@μιέται"... Αλλά ο τύπος το γ@μησε και ψόφησε με τις στάσεις για τσιγάρο!

Δημοσ.

6μηνο 155 ευρώ σε καλό γυμναστήριο είναι καλά ή όχι;

Ακριβουτσικο για 6μηνο.. Παιζει να βρεις και με κανα 120 αν ψαχτεις, εκτός και αν δεν εχεις πολλα εκει κοντα που μένεις. Προπερσι ειχα κανει χρόνο με 180 αλλα με περιοριζε να παω έως τις 4 το απογευμα. 

• Moderators
Δημοσ.

130 οι 13 μήνες .. και είναι κάθε νερά ανοιχτό και αργίες και δεν με περιορίζει τίποτα. Αυτό στην Αθήνα Κέρκυρα 140 τετράμηνο

Δημοσ.

Πολύ ακριβά το πληρώνεις! Εγώ για 1 χρόνο πλήρωσα 168 και εκτός από όργανα, ομαδικά κτλ μπορώ να κάνω και σάουνα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά το φτηνό και ακριβό είναι σχετικό. Άλλη αγορά η Αθήνα άλλη η Θεσσαλονίκη άλλη η Κέρκυρα κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απλά είπα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου! Βέβαια, πάντα μπορείς να βρεις πιο φθηνή λύση! Πχ δημοτικά γυμναστήρια, αν υπάρχουν στην περιοχή  σου! Ακόμα και δωρεάν ομαδικά μαθήματα, όπως στο Ρομάντσο! Εδώ το Σάββατο στο Golden Hall πήγα για ψώνια κι είχε μαθήματα pilates! Χαχα!! Εννοείται πως μπήκα κι εγώ! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...