Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε τίποτε κάμψεις, κοιλιακούς, ραχιαίους. Τι άλλο να κάνεις. Εκτός κι αν διατίθεσαι να πας να πάρεις βαράκια ή λάστιχα ξέρω 'γω.

Α ναι. Μπορείς να κάνεις και γιόγκα xD

Πλάκα πλάκα τη στάση σκύλου δουλεύω τώρα στις διακοπές. Έχω θέματα ευλυγισίας στους μηριαίους δικεφάλους. Έχεις να προτείνεις 3 καλές διατάσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ε τίποτε κάμψεις, κοιλιακούς, ραχιαίους. Τι άλλο να κάνεις. Εκτός κι αν διατίθεσαι να πας να πάρεις βαράκια ή λάστιχα ξέρω 'γω.

Α ναι. Μπορείς να κάνεις και γιόγκα xD

Σιγα μην δωσει και κωλο :P.Tιποτα δεν μπορει να κανει αν ισχυουν αυτα που ειπε παραπανω και δεν κανει πλακα  ειναι καμμενο χαρτι η' αλλαζει  ζωη η' μπορει να παει να ψοφησει σε καμια γωνια μπρουμυτα  διοτι με την γυμναστικη δεν το εχει .

• Like 2

Σιγα μην δωσει και κωλο :P.Tιποτα δεν μπορει να κανει αν ισχυουν αυτα που ειπε παραπανω και δεν κανει πλακα  ειναι καμμενο χαρτι η' αλλαζει  ζωη η' μπορει να παει να ψοφησει σε καμια γωνια μπρουμυτα  διοτι με την γυμναστικη δεν το εχει .

Ευχαριστώ. Ελπίζω να το αποφασίσω σύντομα και να μη κάθομαι να απαντάω στον κάθε καθυστερημένο.

• Like 1

Μία πολύ απλή:

87810283_XS.jpg?h=10000&w=267&keep_ratio

Επίσης απλή:

tumblr_mejpv0pFrn1rpxo9mo1_500.jpg

Χέσε το χρόνο που λέει, κάντο και παραπάνω. Επίσης δε χρειάζεται το λουρί απαραιτήτως, απλά είναι πιο εύκολο αν θες να έχεις ολόισιο πόδι.

standing-forward-fold-easy-twist.jpg

Αυτή εδώ γαμάει, αλλα το χεράκι πιο κοντά στο πέλμα (αντίθετο χέρι-αντίθετο πόδι). Πρώτη φορά που την έκανα μου έφυγε η μαγκιά. Για κάνε και πες αν δούλεψαν.

Α για πλάτη δοκίμασε τούτο:

Leg_STretch_3_in-corner1.jpg

Τα πόδια μπορείς να τα φέρεις και τα δυο στο πλάι, λυγισμένα κοντά στο στήθος. Αυτή μου αρέσει πολύ για την πλάτη και πιάνει και μέση.

Ναι ωραία όλα αυτά αλλά για την περίπτωσή του προσωπικά σκέφτηκα "από το ολότελα". Επιπλέον καμιά φορά ο κόσμος ξεκινά από απλά πράγματα και μετά αρχίζει και γουστάρει. Όπως εγώ.

Όχι δεν είμαι αυτός λυσσάξατε. Παίδες ό,τι άλλο μπορείτε να μου πείτε να κάνω στο σπίτι, ακούω. Δεν θέλω να μπλέξω με γυμναστήρια.

Torrent δουλεύεις?

ρώω σαν ζώο, πίνω σαν μπεκρή απόκληρος και δεν θέλω γενικα΄να κόψω τις κακές συνήθειες. " Αν εκανες και εσυ τα ιδια τοτε ναι εχει ελπιδα αφου τα κοψει, παραλληλα αυτα και γυμναστικη δεν γινεται ,αλλιως κανεις μια τρυπα στο νερο.

• Like 1

κάνε αυτά τα 2 μόλις τελειώσεις το πρώτο πας καπάκι στο δευτερο

και

βασικά μπές εδώ : http://www.fitnessblender.com και εδώ :http://www.dailyhiit.com/videos

και θα βρείς τα πάντα

Damn woman.jpg

Αρα εγω αντι να χασω τα 5 κιλα που θελω καλο θα ηταν να κρατησω μια ισοθερμιδικη διατροφη, οσο μπορεσω να το δωσω στους μυς και μετα να κανω την γραμμωση που θελω σωστα;

Και οχι να τα χασω ειδικα τωρα που ειναι αρχη και ολο μου το σωμα διαμορφωνεται προς το καλυτερο..

αν εχεις ποσοστό λίπους πανω απο 19% (αλλά κάτω απο 23%) και άρχισες την γυμναστική πρόσφατα ναι. Μην ασχολείσαι με ογκο γραμμώσεις. Με ισοθερμιδική το σώμα σου θα καίει λίπος οταν χρειάζεται ενέργια και θα χτίζει μύς απο το φαγητο που τρώς. Κανε και αερόβια. Αν είσαι "χοντρός" θες δίαιτα οχι ισοθερμιδική. 

Είναι αμαρτία να αρχίσεις πρώτη φορά γυμναστική με υποθερμιδική γιατί ετσι δε δίνεις δυνατόττηα στο σώμα σου να χτίσει τους μύες που θα έχτιζε. 

Να ξέρεις μόνο οτι η διαδικασία είναι λίγο πιο αργή απο δίετα -> διατροφή όγκου. Ισως αξιζει μια δίετα μέχρι το 20% και μετά ισοθερμιδική, εξαρτάται απο το σώμα.

Και εγώ τώρα που ξανάρχισα γυμναστική μετά απο 8 χρόνια ισοθερμιδική παίζω και μέσα σε 3 μήνες εχω μείνει ίδια κιλά παρόλο που το σώμα μου έχει αλλάξει τελείως (προς το καλύτερο). Οταν πέσω σε κανα 17% λίπος σε 6-10 μήνες τότε θα αλλάξω διατροφή. Πάντως εγώ κάνω intermittent fasting που είναι φτιαγμένο για τέτιου είδους recomp 

Γενική συμβουλή πάντως ειδικά για αρχάριους: το κάθε σώμα είναι διαφορετικό και δουλεύουν άλλα πραματα στον καθένα. Πρέπει καθε κυριακή πρωί (πριν το φαί και μετά τις ανάγκες σας) να μετράτε μεση δικέφαλο, quads, να τα καταγράφετε,  να παίρνετε φωτογραφίες και να συγκρίνετε με προηγούμενες ευδομάδες. Οταν 2-3 ευδομάδες δεν έχει διαφορές κάτι πρεπει να αλλάξει στην διατροφή (συνήθως) η προπόνηση. Το οτι ισοθερμιδική δουλευει σε εμένα δεν παει να πει οτι θα δουλεψει και σε εσενα. 

• Like 1

Hamstrings,quads και άνω πλάτη.

Dakon τα κλασικά...

Link.png Site: http://www.remedial-massage.com.au/images/hamstring_stretch_small.jpg">Οπίσθιοι μηριαίοι

Link.png Site: http://www.google.gr/imgres?hl=en&biw=1440&bih=775&tbm=isch&tbnid=MKUfUKdmaw7inM:&imgrefurl=http://www.weightlossforall.com/stretches-lower-body.htm&docid=bHbh1AnsBrOD_M&imgurl=http://www.weightlossforall.com/images/thigh%252520quad%252520stretch%252520walking.JPG&w=196&h=318&ei=5aDyUeLBFYTusgav5IHIAQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:2,s:0,i:95&iact=rc&page=1&tbnh=196&tbnw=122&start=0&ndsp=23&tx=19&ty=77">Τετρακέφαλοι . Πρόσεχε σε αυτή την διάταση να κάνεις και έκταση στο ισχύο για να πιάσει και ορθό μηριαίο αλλιώς δεν διατείνεται πλήρος ο τετρακέφαλος.

Στην άνω πλάτη έχει της παναγιάς τα μάτια από μυς όπου δεν γίνεται να πιάσεις τα πάντα...πες συγκεκριμένα τι θες. Μία γενική πάντως που πιάνει ρομβοειδείς, μέση μοίρα τραπεζοειδών και οπίσθια μοίρα δελτοειδή είναι Link.png Site: http://www.growfit.com.au/img/teacher/teacher-week3/advanced/big/07-1.jpg">αυτή + με σκυμένο κεφάλη.

Όχι δεν είμαι αυτός λυσσάξατε. Παίδες ό,τι άλλο μπορείτε να μου πείτε να κάνω στο σπίτι, ακούω. Δεν θέλω να μπλέξω με γυμναστήρια.

You are your own gym. Υπέροχο βιβλίο, άφθονες ασκήσεις για το σπίτι.

Κυκλοφορεί και στο θείο, σε συσκευασία δώρου.

• Like 1

Hamstrings,quads και άνω πλάτη.

Τους τετρακέφαλους τώρα τους είδα (γαμώ τα έντιτ σου =ρ), εκεί αυτό που λέει ο bosei - το κλασικό στρετς είναι αρκετό θαρρώ. Στη γιόγκα έχει κάποια τα οποία βασίζονται σε αυτό αλλά φαντάζομαι δεν έχει πολύ νόημα να σου πω να κάνεις κάτι τέτοιο:

bigkingdancer.jpg

Εκτός κι αν σου αρέσει το μπαλέτο =ρ

ρώω σαν ζώο, πίνω σαν μπεκρή απόκληρος και δεν θέλω γενικα΄να κόψω τις κακές συνήθειες. " Αν εκανες και εσυ τα ιδια τοτε ναι εχει ελπιδα αφου τα κοψει, παραλληλα αυτα και γυμναστικη δεν γινεται ,αλλιως κανεις μια τρυπα στο νερο.

Συμφωνώ. Αυτό που λέω είναι ότι κάποιες φορές η γυμναστική σε κινητοποιεί. Προσωπικά πρώτα ξεκίνησα γυμναστική και ύστερα έκοψα τις κακές συνήθειες για να μπορώ να τη συνεχίσω.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...