Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι κάτι μεταξύ έλλειψη ύπνου, κακής διατροφής και αλλαγής βάρδιας κάθε εβδομάδα. Έστω και έτσι απο 85 σε 100 κιλά μέσα σε 3 και κάτι μήνες δεν έιναι άσχημα.

Ορίστε και το βίδεο

Δυστυχώς οι παράγοντες που λες επηρεάζουν τις προπονήσεις μας. Κι εγώ πριν 5-6 εβδομάδες είχα περίεργο πρόγραμμα με τον ύπνο και έκανε δύσκολη την ζωή στο gym.

To form σου τώρα. Στα squat -αν και δεν είναι καλή η γωνία λήψης- κοίταξε τα γόνατά σου να ακολουθούν την πορεία που δείχνουν οι μύτες σου. Αν το κάνεις αγνόησέ το απλά και βεβαιώσου και με ένα βίντεο από μπροστά. Το + που με άρεσε είναι ότι έχεις standar-οποιήσει το walk out σου (αν και θα μπορούσες αργότερα για να σώσεις ενέργεια να το κάνεις δύο ή τριών βημάτων).

Στις άρσεις μιά χαρά. Έχεις αρκετά στενή στάση...έχεις βρει ότι έτσι είσαι πιό δυνατός και άνετα ?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Φώτη, αλλαγή σχεδίων: Δεν θα τρέξω στο Legion Run (προέκυψε ποδηλασία, sorry man), αλλά standard θα τελειώσουμε πριν να τελειώσετε εσείς, οπότε εάν θέλεις να πάμε για καφέ/φαγητό/whatever μετά το LR, μιλάμε.

Τα υπόλοιπα σε pm.

Στα των ποδηλασιών τώρα: Έκανα 220χλμ αυτό το Σ/Κ, 140 το Σάββατο και άλλα 80 την Κυριακή, λεπτομέρειες αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω βλεπω μερικες φορες κατι βιντεακια στο youtube ετσι να δω καμια διαφορετικη ασκηση, κατι αλλο να το δοκιμασω.

Οταν πεφτω πανω σε βιντεακι με εγχρωμους, παντα τις επαναληψεις ή θα τις κανουν μισες ή οπως να ναι...

Απορω πως εχουν κανει τοσο τεραστια σωματα, εκτος απο το να ναι απο την φυση τους προικισμενοι..

Δημοσ.

Να ρωτησω βλεπω μερικες φορες κατι βιντεακια στο youtube ετσι να δω καμια διαφορετικη ασκηση, κατι αλλο να το δοκιμασω.

Οταν πεφτω πανω σε βιντεακι με εγχρωμους, παντα τις επαναληψεις ή θα τις κανουν μισες ή οπως να ναι...

Απορω πως εχουν κανει τοσο τεραστια σωματα, εκτος απο το να ναι απο την φυση τους προικισμενοι..

και οι μισές επαναλήψεις(πρόσεξε μισές όχι no rep lol :P ) δουλεύουν όταν μιλάμε για κιλά τετραπλά απότι θα έκανε full range απλά δεν ειναι ο καλύτερος τρόπος γιατι κινδυνεύεις απο τραυματισμούς αλλα και δεν σε πάει μακριά. Σίγουρα όμως θα σπάσεις κάποια στιγμή και την τεχνική για να σπάσεις τα όρια σου αλλα θέλει να ξέρεις τι κάνεις για να βγει σωστά όλο αυτό, άλλο να μην ειναι τέλεια η τεχνική κ άλλο το τσίρκο μεντράνο που πιθανόν έχουμε δει όλοι όσοι βρεθήκαμε σε γυμναστήρια. 

σχετικά με την διάπλαση τους ναι , παίζουν πολλά , απο τα γονίδια τους μέχρι τον τρόπο που μεγάλωσαν για αυτό που βλέπεις , ανεξαρτήτως ουσιών etc που ίσως σου περνάει απο το μυαλό ή θα αναφερθεί στα επόμενα μηνύματα 

βέβαια δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι , αν μιλάς για αθλητές τύπου simeon panda μιλάμε για extreme καταστάσεις και απο gens κ απο προπόνηση-διατροφή-ουσίες

Δημοσ.

και τωρα μπορουσες να δοκιμασεις ανετα αφου εβγαλες 10αρα τα 43 κ! με συν 2 θα εβγαζες 7-8 σιγουρα , καπακι χωριξεκουραση αδειαζεις τα κιλα και μενεις μονο με την μπαρα και συνεχιζεις κανεις οσες μπορεις σαν τελευταιο σετακι αποθεραπειας μια χαρα προπονηση να την τελειωνεις ετσι .. 

Δημοσ.

ε ήμουν ήδη στο τρίτο λειτουργικό set....χωρίς ξεκούραση μετά θα με έπαιρνα 4...οι παλμοί χτύπησαν 160 στάνταρ....έμεινα λίγο να πέσουν και ξαναμπήκα στο κλουβί, αφαίρεσα τα κιλά και έμεινα μόνο με δύο 5κιλους αλτήρες και έβγαλα μέχρι τελικής πτώσης άλλες 20 επαναλήψεις...καλά στις επόμενες ασκήσεις ούρλιαζα και περπατούσα σα συγκαμένη 

Δημοσ.

new pr στα reps 10*43kg ... την επόμενη θα δοκιμάσω στα 45.5 να δω πόσες θα βγάλω 

Squat?

Ακυρο, τωρα ειδα το "περπατουσα σαν συγκαμενη"  :P

Δημοσ.

αν εχεις πασο σπιτι σου , στην γωνια του μπορεις να κανεις πολυ ευκολα ! 

ο σιδερας δεν ξερω ποσα θα σου παρει αλλα φανταζομαι πολυ λιγα ..

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις πασο σπιτι σου , στην γωνια του μπορεις να κανεις πολυ ευκολα ! 

ο σιδερας δεν ξερω ποσα θα σου παρει αλλα φανταζομαι πολυ λιγα ..

Δεν έχω  (εχω όμως φοιτητικό :P ), αλλά προτιμώ να φτιάξω δίζυγο για να μπορώ να κάνω πιο πολλές ασκήσεις.

Το επόμενο που θα προσπαθησω να βάλω καπου στο σπίτι ειναι ενας ιμάντας ισορροπίας.Πάρα πολύ καλή ασκηση για τα πόδια και δε του το είχα. Το καλοκαίρι έκανα στον ιμαντα ενος φίλου και είχα πορωθεί. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω  (εχω όμως φοιτητικό :P ), αλλά προτιμώ να φτιάξω δίζυγο για να μπορώ να κάνω πιο πολλές ασκήσεις.

Το επόμενο που θα προσπαθησω να βάλω καπου στο σπίτι ειναι ενας ιμάντας ισορροπίας.Πάρα πολύ καλή ασκηση για τα πόδια και δε του το είχα. Το καλοκαίρι έκανα στον ιμαντα ενος φίλου και είχα πορωθεί. 

slack line λεγεται και γαμαει!! εχω ! :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω  (εχω όμως φοιτητικό :P ),

χαχααχα καλοοο !!! μολις μπηκα σπιτι απο το πρωι κομματια και ψαχνω και γω να βρω τα φοιτητικα τα σπιτια τι ειδους πασο εχουν χααχααχαχ

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...