bosei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιδιά θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα. Τι είναι αυτό που σας κάνει κα συνεχίζετε το γυμναστήριο; Να συνεχίζετε να πηγαίνετε; Τον Ιανουάριο ξεκίνησα γυμναστήριο και μετά από 1 μήνα το σταμάτησα γιατί άρχισα να το θεωρώ ρουτίνα. Την τελευταία μέρα θυμάμαι πήγα και αφού έκανα διάδρομο κανονικά για ζέσταμα, μετά είπα 'πω ρε συ, τωρα πρεπει να κανω παλι όλες αυτές τις ασκήσεις; Και το θέμα είναι όχι ότι βαριόμουν, δεν μου άρεσε αυτή η μονοτονία και η επανάλληψη. Αυτά που είπε ο spect μπορεί να συμβαίνουν αλλά νομίζω το κυριότερο είναι η έλειψη ξεκάθαρων στόχων. Αν δεν έχεις συγκεκριμένο σκοπό που πας γυμναστήριο και πηγαίνεις απλά επειδή "πρέπει" τότε εγώ θα άλλαζα δραστηριότητα. 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 3)εισαι κλαρινογαμπρος και σε νοιαζει να βγεις το καλοκαιρι με κοιλιακους φετες Γμτ, με κατάλαβες... Α, ρε Σπέκτ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 1) γυμναστικη δεν ειναι μονο το γυμναστηριο. Βρες κατι που σε ευχαριστει και καντο. Τωρα αυτο εινα βαρη,τρεξιμο,yoga κτλ δεν μας νοιαζει 2) δεν εχεις στοχους ή αυτοι που βαζεις ειναι πολυ μακρινοι και δυσκολοι οποτε δεν βλεπεις να τους πλησιαζεις 3)εισαι κλαρινογαμπρος και σε νοιαζει να βγεις το καλοκαιρι με κοιλιακους φετες οποτε ειναι λογικο να το βαριεσαι 4)για μας ειναι τροπος ζωης οχι υποχρεωση 5)η δικαιολογια της ρουτινας ειναι η πιο μεγαλη μαλακια. Το να καπνιζεις καθε μερα, να τρως καθε μερα πιτες,πιτσες κτλ, να πινεις , να βγαινεις καθε βδομαδα 2-3 φορες σε μπαρ και κλαμπ, να βλεπεις καθε λιγο ποδοσφαιρο και γενικα να κανεις καθε μερα τα ιδια πραγματα δεν ειναι ρουτινα?? Ειναι και χειροτερη. Απλα η γυμναστικη κατα τη διαρκεια θελει κοπο πονο και ιδρωτα και προφανως κανεις δεν θελει να κουραζεται και να ταλαιπωρειται. ΥΓ: δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο πχ στο 3 δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα αλλα σαν ενας λογος που μπορει να το βαριεται καποιος μαλακα μου, περιεγραψες ακριβως την κατασταση! εκτος απο το 4ο, και εν μερει το 5ο, σ'ολα τα αλλα επεσες μεσα! Οποτε πρεπει να αλλαξω τροπο σκεψης ε; Ειναι ευκολο ομως; Να βαλω δηλ καποιο στοχο και να το κανω;;
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 αυτο δεν μπορω να στο πω εγω. για μενα ειναι !
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Βρε καλώς τον κομήτη του Χάλεϊ... αυτό ήταν, ήρθε, είδε και απήλθε ... 2
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 έχω αρχίσει επικλινή με αλτήρες τον τελευταίο καιρό και μιας κ βγαίνει κομπλέ κ την συνήθισα πάλι δεν έχω θέμα με τους πόνους στους ώμους . Τρελή μαγκιά γιατι με επικλινή μπάρα με χτυπάει στους ώμους με αλτήρες τίποτα , πολύ καλή φάση 20-25-30 τα 35ρια ηταν πιασμένα και λέω δε δοκιμάζεις τα 40ρια ? παίρνω , αρχίζω , βγάζω 8 , κόβομαι λίγο γιατι είχα κάνει ήδη επικλινή μπάρα κ ένιωθα τους ώμους κουρασμένους κ προς το τέλος , πάω να αφήσω αριστερά δεξιά τους αλτήρες χωρίς να τους πετάξω και πιάνετε το καλώδιο του g2 , φεύγει απο την τσέπη μου και σκάει ο αλτήρας δίπλα !κόντεψε να μ πέσει το σαγόνι ...... κωλοφαρδία OVER 9000 λέμεαλλα έχω ενα πονοκέφαλο σήμερα άλλο πράγμα κάπως συνάχι , δύσκολη αναπνοή , ενόχληση στα μάτια , έφαγα κ καλά που ήρθα τίποτα δε νιώθω κομπλε , όταν πιάνει άνοιξη σιγά σιγά απορρυθμίζομαι, καλοκαίρι που είσαι ? αργείς?
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κατέστρεψα τα γόνατα μου, σύνδεσμοι 4φαλου-γονάτου βγήκαν οφφ, μάλλον κάτι δεν μοίρασα σωστά στην ένταση του κάτω κορμού..εντάθηκε μετά από ολονυκτία με τακούνια ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κατέστρεψα τα γόνατα μου, σύνδεσμοι 4φαλου-γονάτου βγήκαν οφφ, μάλλον κάτι δεν μοίρασα σωστά στην ένταση του κάτω κορμού.. ?
bosei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Προπονησούλα σήμερα που έχω καιρό να γράψω. Squat: 5 x 2 @ 140 Deadlift: 3 x 2 @ 175 + 1 x 4 @ 175 [AMRAP set (As Many Reps As Possible)] Στις άρσεις η 4η rep ήταν η πιό αργή που έχω κάνει ποτέ μου αλλά συνεχίζεται το σερί μου που λέει αφού σηκώσω την μπάρα έστω κι ένα τσικ την κλειδώνω μετά. 7
yannis27gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Φίλος με έριξε φιλική γροθιά στο στομάχι κι έμεινε μλκς με το πόσο έχουν σκληρύνει οι κοιλιακοί -παρόλο που άμεσα δεν τους γυμνάζω καν, ότι πάρουν από έμμεσες ασκήσεις όπως τα swings. Τσίμπησα ένα respect Από χτες τους έβαλα πάντως κανονικά στο πρόγραμμα. Μετά την τυπική προπόνηση με βάρη, θα αφιερώνω ένα δεκάλεπτο σε ασκήσεις ενδυνάμωσης άνω κορμού/κοιλιακών με το kettlebell. Μάλιστα τις κάνω με ελάχιστο/καθόλου διάλειμμα ώστε να μπαίνει στο παιχνίδι και η αεροβική/αύξηση αντοχής. Άμα φτιάξει ο καιρός θα γουστάρω ακόμα περισσότερο, είναι σπαστικό να γυμνάζεσαι με γάντια..., αλλά γαμώτο και αυτή η βδομάδα παγωμένη θα είναι, από Τετάρτη βοριάς και νέα πτώση! 4
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Φίλος με έριξε φιλική γροθιά στο στομάχι κι έμεινε μλκς με το πόσο έχουν σκληρύνει οι κοιλιακοί -παρόλο που άμεσα δεν τους γυμνάζω καν, ότι πάρουν από έμμεσες ασκήσεις όπως τα swings. Τσίμπησα ένα respect Από χτες τους έβαλα πάντως κανονικά στο πρόγραμμα. Μετά την τυπική προπόνηση με βάρη, θα αφιερώνω ένα δεκάλεπτο σε ασκήσεις ενδυνάμωσης άνω κορμού/κοιλιακών με το kettlebell. Μάλιστα τις κάνω με ελάχιστο/καθόλου διάλειμμα ώστε να μπαίνει στο παιχνίδι και η αεροβική/αύξηση αντοχής. Άμα φτιάξει ο καιρός θα γουστάρω ακόμα περισσότερο, είναι σπαστικό να γυμνάζεσαι με γάντια..., αλλά γαμώτο και αυτή η βδομάδα παγωμένη θα είναι, από Τετάρτη βοριάς και νέα πτώση! πλάκα κάνεις, πάλι 500 ρούχα θα φοράω .... damn ... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Επειδή σε βλέπω φτιαγμένο Γιάννη, σιγά σιγά κάνε το εξής. Χαλαρά μέσα στη μέρα, χωρίς να κουραστεις, θα προσπαθείς να κάνεις ένα pistol squat ή έλξη με ένα χέρι ή push up στο ένα χέρι και ένα πόδι. Ήρεμα, ελεγχόμενα και ότι βγάλεις. Δεν είναι εύκολο εννοείται οπότε μην αγχωθεις. Βάλε ότι βοήθεια θες 1
3c0r1z Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 αυτό ήταν, ήρθε, είδε και απήλθε ... Πλησιάζει το καλοκαίρι. Λογικα θα επιστρέψει Προπονησούλα σήμερα που έχω καιρό να γράψω. Squat: 5 x 2 @ 140 Deadlift: 3 x 2 @ 175 + 1 x 4 @ 175 [AMRAP set (As Many Reps As Possible)] Στις άρσεις η 4η rep ήταν η πιό αργή που έχω κάνει ποτέ μου αλλά συνεχίζεται το σερί μου που λέει αφού σηκώσω την μπάρα έστω κι ένα τσικ την κλειδώνω μετά. Ωραιος. Τι πρόγραμμα ακολουθείς; Στα δικα μου τώρα. Την προηγούμενη παρασκευή κατάφερα για πρώτη φορά να κάνω καθίσματα με 100 κιλά. Το οποίο βέβαια είναι αστείο αφού ζυγίζω 96 κιλά. Είμαι πολύ ασταθής στις επιδόσεις και μου την δίνει στα νεύρα. Αυτα. 2
bosei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ωραιος. Τι πρόγραμμα ακολουθείς; Μερσί. Έχω φτιάξει ένα δικό μου που είναι βασισμένο σε DUP (Daily Undulating Periodization) και block periodization. Την προηγούμενη παρασκευή κατάφερα για πρώτη φορά να κάνω καθίσματα με 100 κιλά. Το οποίο βέβαια είναι αστείο αφού ζυγίζω 96 κιλά. Είμαι πολύ ασταθής στις επιδόσεις και μου την δίνει στα νεύρα. Αυτα. Μπράβο...είναι ωραίο milestone τα 100. Για την αστάθεια με τις επιδόσεις μήπως δεν έχεις ακόμη κατασταλάξει στην τεχνική ?
3c0r1z Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μερσί. Έχω φτιάξει ένα δικό μου που είναι βασισμένο σε DUP (Daily Undulating Periodization) και block periodization. Μπράβο...είναι ωραίο milestone τα 100. Για την αστάθεια με τις επιδόσεις μήπως δεν έχεις ακόμη κατασταλάξει στην τεχνική ? Eίναι κάτι μεταξύ έλλειψη ύπνου, κακής διατροφής και αλλαγής βάρδιας κάθε εβδομάδα. Έστω και έτσι απο 85 σε 100 κιλά μέσα σε 3 και κάτι μήνες δεν έιναι άσχημα. Ορίστε και το βίδεο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις