nicoc89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 κανονικά κανένα γιατι δεν μ αρέσει να πίνω την τροφή μου, αλλα αυτό τον καιρό 3 ή 5 (2 το πρωί 1 μετά την προπόνηση και σε αυτή την περίπτωση 2 το απόγευμα) όπως σήμερα επειδή δε γούσταρα να φαω μπιφτέκια αλλα γενικά κοιτάω να βάζω όσα κάθε μέρα τρώω ρύζι πατάτα ψωμί ψάρι κοτόπουλο μοσχάρι γάλα βρώμη αυγά τυρί, 4-5 φρούτα (μήλα πορτοκάλια) , κανα 50γρ μέλι και λαχανικά 6 φορές τη μέρα χ 500-800 θερμίδες το γευμα αλλα αυτό ειναι σαν πλάνο στο μυαλό μου , δεν κρατάω και σημειώσεις , τρώω κ παραπάνω , αλλα ποτέ λιγότερο 1
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 κοιταω torrentz για καινουργια mags και πετυχαινω αυτο lol λεω και αρχιζω να ξεφυλλίζω μεχρι που φτανω εδω #impressed εγώ περιμένω να ψηθεί το απογευματινό μου αχχαχαglyko2.jpg πρωτεΐνη ,κακάο, μπανάνα , γάλα , φυστικοβούτυρο , φιστίκια, αλευρι (ΜΑΥΡΟ!!!!) βρώμη, βανίλια και ρύζι μπασμάτι τα πεταξες ολα μαζι μεσα ή παιζει συνταγη καπου;
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 τα πεταξες ολα μαζι μεσα ή παιζει συνταγη καπου; τα πέταξα όλα μαζι στο μπλέντερ και μ άρεσε τόσο η γευση που το φούρνισα ωραίο ηταν
xristos97 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παιδια εσεις χρησιμοποιειται φουρνο μικροκυματων;
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πειτε καμια ασκηση για πλατη, οχι αρσεις, οχι κωπηλατικη με μπαρα, με ενα χερι, latpulldown καθιστηκωπιλατικη... καμια αλλη εχουμε καλη;
bosei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πειτε καμια ασκηση για πλατη, οχι αρσεις, οχι κωπηλατικη με μπαρα, με ενα χερι, latpulldown καθιστηκωπιλατικη... καμια αλλη εχουμε καλη; Άρσεις Σοβαρά τώρα. Έχεις κάνει κωπηλατική με αλτήρες ξάπλα σε επικλινή πάγκο ? 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παλια ναι.. τωρα οχι... Εκανα γυμναστικη, δεν ηθελα να κανω latpulldown, εκανα κωπηλατικη με μπαρα και κωπηλατικη με αλτηρα ενα χερι εναλλαξ. Ηταν καλη προπονηση μπορω να πω.. Καλα απο τοτε που εβαλα τα sumo death lifts στο προγραμμα της δευτερας τα ποδια μου με παρακαλανε να μην ξεκινησω τα σετ, αλλα εγω ειμαι γνωστο για τις αυτοκαταστροφικες μου τασεις..χαχαχάχ
bosei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παλια ναι.. τωρα οχι... Εκανα γυμναστικη, δεν ηθελα να κανω latpulldown, εκανα κωπηλατικη με μπαρα και κωπηλατικη με αλτηρα ενα χερι εναλλαξ. Ηταν καλη προπονηση μπορω να πω.. Καλα απο τοτε που εβαλα τα sumo death lifts στο προγραμμα της δευτερας τα ποδια μου με παρακαλανε να μην ξεκινησω τα σετ, αλλα εγω ειμαι γνωστο για τις αυτοκαταστροφικες μου τασεις..χαχαχάχ Ε αν σε άρεσαν ξαναβάλε την. Μπορείς επίσης αντί να είναι να χέρια σου όπως θα ήταν στην κωπηλατική με μπάρα να τα έχεις σαν να κάνεις κωπλατική με αλτήρα με 1 χέρι, δηλαδή να κοιτάνε το ένα το άλλο (έτσι: http://www.menshealth.co.uk/cm/menshealthuk/images/nk/single-arm-incline-row-micro-workout-02062011.jpg) Στις sumo είσαι δυνατότερος απ' ότι με conventional ?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιδιά θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα. Τι είναι αυτό που σας κάνει κα συνεχίζετε το γυμναστήριο; Να συνεχίζετε να πηγαίνετε; Τον Ιανουάριο ξεκίνησα γυμναστήριο και μετά από 1 μήνα το σταμάτησα γιατί άρχισα να το θεωρώ ρουτίνα. Την τελευταία μέρα θυμάμαι πήγα και αφού έκανα διάδρομο κανονικά για ζέσταμα, μετά είπα 'πω ρε συ, τωρα πρεπει να κανω παλι όλες αυτές τις ασκήσεις; Και το θέμα είναι όχι ότι βαριόμουν, δεν μου άρεσε αυτή η μονοτονία και η επανάλληψη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 1) γυμναστικη δεν ειναι μονο το γυμναστηριο. Βρες κατι που σε ευχαριστει και καντο. Τωρα αυτο εινα βαρη,τρεξιμο,yoga κτλ δεν μας νοιαζει 2) δεν εχεις στοχους ή αυτοι που βαζεις ειναι πολυ μακρινοι και δυσκολοι οποτε δεν βλεπεις να τους πλησιαζεις 3)εισαι κλαρινογαμπρος και σε νοιαζει να βγεις το καλοκαιρι με κοιλιακους φετες οποτε ειναι λογικο να το βαριεσαι 4)για μας ειναι τροπος ζωης οχι υποχρεωση 5)η δικαιολογια της ρουτινας ειναι η πιο μεγαλη μαλακια. Το να καπνιζεις καθε μερα, να τρως καθε μερα πιτες,πιτσες κτλ, να πινεις , να βγαινεις καθε βδομαδα 2-3 φορες σε μπαρ και κλαμπ, να βλεπεις καθε λιγο ποδοσφαιρο και γενικα να κανεις καθε μερα τα ιδια πραγματα δεν ειναι ρουτινα?? Ειναι και χειροτερη. Απλα η γυμναστικη κατα τη διαρκεια θελει κοπο πονο και ιδρωτα και προφανως κανεις δεν θελει να κουραζεται και να ταλαιπωρειται. ΥΓ: δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο πχ στο 3 δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα αλλα σαν ενας λογος που μπορει να το βαριεται καποιος 6
ribo7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Λόγους μπορεί να βρεις πολλούς γιατί ο καθένας μας πάει γυμναστήριο αλλά είναι να έχεις κολλήσει το "μικρόβιο".. Να σου έχει γίνει τρόπος ζωής.. Όπως φαντάζομαι εσύ θα κάνεις κάτι διαφορετικό που να σε γεμίζει (ψάρεμα/κυνήγι, playstation, αραλίκι-καφέδες,..), έτσι και μερικοί γουστάρουμε γυμναστήριο και άθληση γενικότερα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ε αν σε άρεσαν ξαναβάλε την. Μπορείς επίσης αντί να είναι να χέρια σου όπως θα ήταν στην κωπηλατική με μπάρα να τα έχεις σαν να κάνεις κωπλατική με αλτήρα με 1 χέρι, δηλαδή να κοιτάνε το ένα το άλλο (έτσι: http://www.menshealth.co.uk/cm/menshealthuk/images/nk/single-arm-incline-row-micro-workout-02062011.jpg Στις sumo είσαι δυνατότερος απ' ότι με conventional ? Ειμαι δεκαπεντε κιλα κατω βγαζω οχταρες αλλα νομιζω οτι και η τεχνικη ειναι καλυτερη, αλλα οτι το ζορι ειναι πιο εντονο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις