Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κι εγώ γάμπες κάνω προτελευταία άσκηση ακριβώς για να μην την πατήσω όπως σωστά λέει ο Φώτης. Αλλά είμαι σ' αυτούς που γενετικά είναι τραγικοί, με το ζόρι κάνουν μια ελαφριά καμπύλη. Χρειάζεται τρομερή δουλειά επί μήνες για να πάρουν μισό χιλιοστό... Το kettlebell που έφτιαξα με ξύλο έσπασε και ο πεθερός μου που είναι σιδεράς είπε θα μου φτιάξει αυτό που θέλω από σίδερο όταν φτιάξει ο καιρός, δεν μπορεί να δουλέψει με το κρύο. Οπότε το πρόγραμμα τερμάτισε απότομα ολοκληρώνοντας τις 3 από τις 5 βδομάδες. Ντάξ, καλά ήταν. Επιστροφή σε upper/lower body split, καλώς τα και τα doms... Θ Αυτος που εχεις δεν ειναι πεθερος ΑΓΙΟΣ ειναι .Κοντευει να σου φτια ξει ολοκληρο γυμναστηριο .Θελω και εγω τετοιο πεθερο !
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αυτος που εχεις δεν ειναι πεθερος ΑΓΙΟΣ ειναι .Κοντευει να σου φτια ξει ολοκληρο γυμναστηριο .Θελω και εγω τετοιο πεθερο ! Θες μονο πεθερο η και νυφη μαζι ρε? 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Θες μονο πεθερο η και νυφη μαζι ρε? Aν γινεται να εχω μονο πεθερο(σαν του Γιαννη ) χωρις νυφη θα ηταν το ιδανικο χαχαχα. 3
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Φροντιζει για την κορη του αν δεν το πηρατε χαμπαρι.. Σου λεει αστον να ασχολειτε με κατι αλλο.. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδάκια δεν είμαι ακριβώς οντόπικ, αλλά αν ξέρει κάποιος, εδώ θα είναι, οπότε: Θέλω να στείλω κάνα 5κιλο σπίτι του. Προσπαθώ να βρω κανένα υπολογιστήρι θερμίδων για να δω πόσες θέλω, πόσες παίρνω κτλ. Έχετε καμία ιδέα;
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδάκια δεν είμαι ακριβώς οντόπικ, αλλά αν ξέρει κάποιος, εδώ θα είναι, οπότε: Θέλω να στείλω κάνα 5κιλο σπίτι του. Προσπαθώ να βρω κανένα υπολογιστήρι θερμίδων για να δω πόσες θέλω, πόσες παίρνω κτλ. Έχετε καμία ιδέα; Εγω απο εδω ειχα κανει τους υπολογισμούς μου σύμφωνα με την 1η μεθοδο. http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?722-%CE%A0%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7 Επίσης ενα λινκ που ειχε κυκλοφορησει παλιοτερα αν θελεις να μετρας θερμίδες http://www.fskilkis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=57 2
leftermann Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 χουχου, το πρώτο σύμπτωμα, η πρώτη ένδειξη ότι γερνάς, χουχουχου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σημερα ειμαι μονο βρωμη και ενα σκουπ... λοιμοκτωνω...
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εγώ περιμένω να ψηθεί το απογευματινό μου αχχαχα 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τσιμπησαμε και το ωραιοτατο κρυωματακι μας και ειμαστε εκτος 3 μερες.Αδυναμια,λαιμος κτλ.Που να παω,να κολλησω και κανεναν κακομοιρη εκει μεσα. εγώ περιμένω να ψηθεί το απογευματινό μου αχχαχαglyko2.jpg Καλα δεν εχεις τυψεις μετα?Ενα κομματακι σοκολατα τρωω μερικες φορες γιατι το λιμπιζομαι και μετα εχω τυψεις.Ουτε γκομενα να ημουν.Πχ τωρα παω να φτιαξω 2 αυγα να φαω βραστα.
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τσιμπησαμε και το ωραιοτατο κρυωματακι μας και ειμαστε εκτος 3 μερες.Αδυναμια,λαιμος κτλ.Που να παω,να κολλησω και κανεναν κακομοιρη εκει μεσα. Καλα δεν εχεις τυψεις μετα?Ενα κομματακι σοκολατα τρωω μερικες φορες γιατι το λιμπιζομαι και μετα εχω τυψεις.Ουτε γκομενα να ημουν.Πχ τωρα παω να φτιαξω 2 αυγα να φαω βραστα. όχι Τι ειναι αυτο ρε νικος;;; πρωτεΐνη ,κακάο, μπανάνα , γάλα , φυστικοβούτυρο , φιστίκια, αλευρι (ΜΑΥΡΟ!!!!) βρώμη, βανίλια και ρύζι μπασμάτι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις