Mikeasdf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 την λέμε αλογάκι γιατι φορτώνουν κιλά που δεν έχουν , πιάνονται απο τα μαξιλάρια και κάνουν λες και ιππεύουν άλογο πολύ γέλιο Μακαρι να το ειχαμε το συγκεκριμενο μηχανημα..για γαμπες εχει μονο αυτο που κανεις ορθιος και αναγκαστικα για να με πιασουν πρεπει να παω στο σμιθ, να βαζω μαξιλαρακι, το αλλο το σκαλοπατι απο κατω, να φορτωσω κιλα και 1 ωρα να κανω adjust μεχρι να βρω την καταλληλη θεση 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγώ Αυτό δεν το χρησιμοποιώ.. Δεν μ'αρέσει. Σμιθ ένα ένα τα πόδια και τελείωσε η στην πρέσα ένα ένα 2
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 εμένα με βολεύει γιατι κάνω γάμπες τελευταία άσκηση και 99,9% έχω φτάσει σε κατάσταση να μου έρχεται να ξεράσω/λιποθυμήσω/να μη μπορώ να σκεφτώ καθαρά και να μην λειτουργώ κ τόσο καλάοπότε σε αυτό ειμαι καθιστός , απομονώνω γάμπες και χωρίς τον κίνδυνο για τα απο πάνω Θάνατος οι προπονήσεις αλλα δεν με πειράζει , μ αρέσει κ το αποτέλεσμα που έχουν και οτι νιώθω οτι έκανα ότι μπορούσα αν φύγω μετά απο legs day όπως ήρθα νιώθω άσχημα , λες κ πήγε στράφι και τα πόδια ειναι το μοναδικό σημείο που και να το παράταγα για μερικό καιρό θα ηταν ποιο μπροστά απο τα περισσότερα αλλα δεν μπορώ να δουλέψω κάτι λιγότερο απο τα άλλα , έτσι συνήθισα να δουλεύω τα πάντα το ίδιο, όσο πάει . ααααααα σήμερα squat 110 αλλα πρέσα επικλινή 220 (+10) αλλα πραγματικά εξαντλήθηκα τόσο που έφαγα 500-600γρ ρύζι βρασμένο , 2 σκουπ πρωτεΐνη , και 4 μήλα για να έρθω στα ίσια μου και πάλι δεν ένιωσα να πετάω χαχΤο σκέφτομαι σοβαρά να βάλω legs day το Σάββατο να πέφτει ύπνος την επόμενη 1
Mikeasdf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 κάνω γάμπες τελευταία άσκηση και 99,9% έχω φτάσει σε κατάσταση να μου έρχεται να ξεράσω/λιποθυμήσω/να μη μπορώ να σκεφτώ καθαρά και να μην λειτουργώ κ τόσο καλά Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που το παθαινε αυτο 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 "φταίει" που προπονούμαι συνήθως με ποιο προχωρημένους απο εμένα οπότε θέλω δεν θέλω (που θέλω) θα με "τραβήξουν" μαζί τουςΓιαυτό παίζει ρόλο καμια φορά το περιβάλλον προπόνησης στην εξέλιξη , αν έχεις όρεξη θα έχεις εξέλιξη όπως κ να έχει αλλα αν βρεθείς κ στο κατάλληλο περιβάλλον ξεπερνάς τον εαυτό σου. 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Oι γαμπες ειναι συνηθως το πιο αδικημενο κομματι ,σχεδον ολοι τις εχουμε βαλει τελευταια ασκηση μερα ποδιων και ειδικα οσοι παιζουν πολλα εχουν κλασει απο τις προηγουμενενες βαριες και πανε εξασθενημενοι και συνηθως κανουν γρηγορα/κλεβουν . Λυση για αυτο το θεμα δεν εχω βρει εχω ομως την υποψια οτι ο Maus κατι θα εχει να πει πανω σε αυτο το θεμα so ... PAGING MAUS 4
Mikeasdf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγω τις εχω βαλει πρωτη ασκηση τις γαμπες στα ποδια γιατι θελω να τις δωσω πιο πολυ εμφαση.Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οι γαμπες (σε μενα τουλαχιστον) εχουν τρομερη βελτιωση με το τρεξιμο. Επισης, λεω να ξεκινησω και εκτασεις τετρακεφαλο πριν απο τα squat.Σε χαλαρα κιλα, αρκετες επαναληψεις για να ζεσταθει το ποδι μπας και αποδοσω καλυτερα γιατι τωρα τελευταια εχω πεσει
bosei Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 εμένα με βολεύει γιατι κάνω γάμπες τελευταία άσκηση και 99,9% έχω φτάσει σε κατάσταση να μου έρχεται να ξεράσω/λιποθυμήσω/να μη μπορώ να σκεφτώ καθαρά και να μην λειτουργώ κ τόσο καλά Μου θύμσες αυτό το γαμάτο tweet. If you consistently vomit following your workout...it doesn't mean you are hardcore but it does mean you should probably go to the hospital Επισης, λεω να ξεκινησω και εκτασεις τετρακεφαλο πριν απο τα squat.Σε χαλαρα κιλα, αρκετες επαναληψεις για να ζεσταθει το ποδι μπας και αποδοσω καλυτερα γιατι τωρα τελευταια εχω πεσει Μην το κάνεις αυτό. Το ότι έχεις πέσει μπορεί να οφείλεται σε πολλά...σίγουρα όχι όμως στο ότι δεν είναι "ζεστός" ο τετρακέφαλος. Όλα αυτά εννοείται με δεδομένο ότι κάνεις προοδευτικό ζέσταμα στα squat ε ?
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 χαχααχ φωταρε παρων !!! κοιτα οι γάμπες ειναι σημειο που παιζει σε πολυ μεγαλο βαθμο το θεμα των γενετικών προδιαγραφών ! εδω υπηρχαν μιστερ ολυμπια που ειχαν θεμα με τις γαμπες τους (σε σχεση με το υπολοιπο σωμα παντα) σκεψου αυτοι προσπαθεια που θα ειχαν κανει ! παντως ειναι μυς που μπορουμε να τους γυμναζουμε ευκολα και 2 φορες την μερα πολυ δυνατα αν θελουμε ! και στο gym πχ αλλα και στο σπιτι το βραδυ , δεν χρειαζονται μηχανηματα , λιγες σκαλες να ανεβουμε με τις μυτες και τις κανουμε τουμπανο .. 2
Mikeasdf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μην το κάνεις αυτό. Το ότι έχεις πέσει μπορεί να οφείλεται σε πολλά...σίγουρα όχι όμως στο ότι δεν είναι "ζεστός" ο τετρακέφαλος. Όλα αυτά εννοείται με δεδομένο ότι κάνεις προοδευτικό ζέσταμα στα squat ε ? Προοδευτικο εννοεις στα κιλα? Πριν τα ποδια κανω λιγο γρηγορο περπατημα σε ανηφορα, αρκετο stretching/διατασεις και 4-5 σετ με σκετη μπαρα η 10+10 πριν αρχισω να φορτωνω.
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μου θύμσες αυτό το γαμάτο tweet. If you consistently vomit following your workout...it doesn't mean you are hardcore but it does mean you should probably go to the hospital βρε είπα εγώ οτι είμαι hardcore? ο τελευταίος των τελευταίων είμαι, όσο κάνω τη γκαυλα μου ζμπούτσαμ το αποτέλεσμα μου ειναι το μέγιστο δυνατό κ αυτό μου αρκεί Αμα ήθελα να το παίξω hardcore θα φόρτωνα κιλά που δεν έχω , θα έπαιζα 2-3 κλεφτές και θα έλεγα όπα μάγκες 120 κιλά πάγκος , 20 κιλά σε μια προπόνηση πάνω , ή όπα 150 κιλά squat x 1 , μπορεί να γάμησα τη μέση μου αλλα θα έχω να το λέω lel οι προπονήσεις μου ειναι max κιλά max ένταση με ελάχιστα εως καθόλου διαλύματα και έχω χρόνιο άσθμα (ίσως το έχω αναφέρει παλιότερα) που όπως κ να το κάνουμε παίζει ένα ρόλο αφου η ανάσα ειναι σημαντική στα βάρη όπως κ στην αερόβια. γιαυτό μου έρχεται να ξεράσω κ ζαλάδα , θα μπορούσα να το παίξω "με πονάει ο κώλος μου" όπως ένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα αλλα προτιμώ να ευχαριστηθώ προπόνηση παρά να φύγω όπως μπήκα η διαφορά ειναι πως όταν κάπνιζα το πάθαινα σε κάθε προπόνηση ενώ τώρα μόνο οταν τα έχω δώσει όλα . (κ άσε τους έξυπνους να λένε "το κάπνισμα με βοηθάει στη γράμμωση" ναι το άκουσα κ αυτό . )
bosei Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Προοδευτικο εννοεις στα κιλα? Πριν τα ποδια κανω λιγο γρηγορο περπατημα σε ανηφορα, αρκετο stretching/διατασεις και 4-5 σετ με σκετη μπαρα η 10+10 πριν αρχισω να φορτωνω. Ναι στα κιλά εννοώ. Κοίτα ας πούμε ένα τυπικό στην χθεσινή μου προπόνηση. 10 reps σκέτη μπάρα, 5 reps @ 60 κιλά, 3 reps @ 80, 1 rep @ 100, 1 rep @ 110, 1 rep @ 120, 1 rep @ 130 και μετά τα λειτουργικά σετ. Κάνεις κάτι παρόμοιο εννοείται με τις ανάλογες προσαρμογές στα κιλα-επαναλήψεις ? βρε είπα εγώ οτι είμαι hardcore? ο τελευταίος των τελευταίων είμαι, όσο κάνω τη γκαυλα μου ζμπούτσαμ το αποτέλεσμα μου ειναι το μέγιστο δυνατό κ αυτό μου αρκεί Αμα ήθελα να το παίξω hardcore θα φόρτωνα κιλά που δεν έχω , θα έπαιζα 2-3 κλεφτές και θα έλεγα όπα μάγκες 120 κιλά πάγκος , 20 κιλά σε μια προπόνηση πάνω , ή όπα 150 κιλά squat x 1 , μπορεί να γάμησα τη μέση μου αλλα θα έχω να το λέω lel οι προπονήσεις μου ειναι max κιλά max ένταση με ελάχιστα εως καθόλου διαλύματα και έχω χρόνιο άσθμα (ίσως το έχω αναφέρει παλιότερα) που όπως κ να το κάνουμε παίζει ένα ρόλο αφου η ανάσα ειναι σημαντική στα βάρη όπως κ στην αερόβια. γιαυτό μου έρχεται να ξεράσω κ ζαλάδα , θα μπορούσα να το παίξω "με πονάει ο κώλος μου" όπως ένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα αλλα προτιμώ να ευχαριστηθώ προπόνηση παρά να φύγω όπως μπήκα η διαφορά ειναι πως όταν κάπνιζα το πάθαινα σε κάθε προπόνηση ενώ τώρα μόνο οταν τα έχω δώσει όλα . (κ άσε τους έξυπνους να λένε "το κάπνισμα με βοηθάει στη γράμμωση" ναι το άκουσα κ αυτό . ) Ρε δεν είπα ότι προσποιείσαι ή οτιδήποτε....απλά σου λέω μου θύμισες αυτό το tweet που την λέει σε αυτούς που το κάνουν. Κάπου πρέπει να είχα δει και ένα βιντεάκι του john meadows που κάνανε πρέσσα και δίπλα τους είχαν έναν κουβά για ξέρασμα. 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 χαχααχ φωταρε παρων !!! κοιτα οι γάμπες ειναι σημειο που παιζει σε πολυ μεγαλο βαθμο το θεμα των γενετικών προδιαγραφών ! εδω υπηρχαν μιστερ ολυμπια που ειχαν θεμα με τις γαμπες τους (σε σχεση με το υπολοιπο σωμα παντα) σκεψου αυτοι προσπαθεια που θα ειχαν κανει ! παντως ειναι μυς που μπορουμε να τους γυμναζουμε ευκολα και 2 φορες την μερα πολυ δυνατα αν θελουμε ! και στο gym πχ αλλα και στο σπιτι το βραδυ , δεν χρειαζονται μηχανηματα , λιγες σκαλες να ανεβουμε με τις μυτες και τις κανουμε τουμπανο .. yeap , ποτέ να μην τις γυμνάσω θα ειναι μεγάλες λες και ειμαι ποδοσφαιριστής και όταν γραμμώνω παραμένουν μεγάλες. Και τα πόδια μου ειναι μεγάλα απο φυσικού τους , πόδια και γάμπες αφου κουβάλαγαν 130κιλά λογικό ειναι. Ισως ακούγονται περίεργα τα κιλά που γράφω στις γάμπες , αλλα ειναι εκτελέσεις αργές και χ 10 με 25 , μάλιστα προξενεί εντύπωση στους περισσότερους. Αλλα το οτι ειναι σημείο σου κάποιο δεν πάει να πει οτι θα το αφήσεις έτσι , τουλάχιστον εγώ δεν γυμνάζομαι βάση των σημείων που ειναι μπροστά η πίσω , γυμνάζω τα πάντα το ίδιο , όσο δυνατότερα μπορώ και όπως φαινόμουν στενός σε πλάτη ξαφνικά φέτος έχω πετάξει φτερά και με κοιτάνε σα μαλάκες , χωρίς να κάνω κάτι ξεχωριστό , κάθε τρίτη back day , έδωσα χρόνο και ήρθε αποτέλεσμα. Ναι στα κιλά εννοώ. Κοίτα ας πούμε ένα τυπικό στην χθεσινή μου προπόνηση. 10 reps σκέτη μπάρα, 5 reps @ 60 κιλά, 3 reps @ 80, 1 rep @ 100, 1 rep @ 110, 1 rep @ 120, 1 rep @ 130 και μετά τα λειτουργικά σετ. Κάνεις κάτι παρόμοιο εννοείται με τις ανάλογες προσαρμογές στα κιλα-επαναλήψεις ? Ρε δεν είπα ότι προσποιείσαι ή οτιδήποτε....απλά σου λέω μου θύμισες αυτό το tweet που την λέει σε αυτούς που το κάνουν. Κάπου πρέπει να είχα δει και ένα βιντεάκι του john meadows που κάνανε πρέσσα και δίπλα τους είχαν έναν κουβά για ξέρασμα. βρήκα ευκαιρία να το γράψω γιατι λίγο που κάνω πλάκα καμια φορά λίγο που τσιγκλάω κόσμο μπορεί να νομίζει κανένας οτι την έχω δει περίεργα αλλα στο θέμα του σώματος είμαι στον κόσμο μου κανονικά ,κάνω ότι μ αρέσει κ νιώθω κ μπορεί να μου πει ο άλλος οτι ανέβηκα πολύ και να αναρωτιέμαι αν μ κάνει πλάκα η αν όντως έχω ανέβει λολολολόπως κ στη δίαιτα , μπορεί να πηγαίνει καλά και να αναρωτιέμαι αν πάει καλά ή όχι και απλά το φαντάζομαι σκαλώματα του μυαλού που συνήθως μας πάνε πίσω ή μας κρατάνε απο ενα καλύτερο αποτέλεσμα , γιαυτό κ εγώ τα δίνω όλα κ ότι γίνει αχαχααχ για να συμβουλέψω 3ους όμως δεν έχω τέτοιο θέμα xD .. ρε μπας να αφήσω κοιλιά και καράφλα να το παίξω coach ? (greek stereotypes here we go ) αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα 2
Mikeasdf Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι στα κιλά εννοώ. Κοίτα ας πούμε ένα τυπικό στην χθεσινή μου προπόνηση. 10 reps σκέτη μπάρα, 5 reps @ 60 κιλά, 3 reps @ 80, 1 rep @ 100, 1 rep @ 110, 1 rep @ 120, 1 rep @ 130 και μετά τα λειτουργικά σετ. Κάνεις κάτι παρόμοιο εννοείται με τις ανάλογες προσαρμογές στα κιλα-επαναλήψεις ? 10-12 σκετη μπαρα 2 σετ 10-12 @ 40 κιλα 10 @ 60 κιλα 6 @ 80 κιλα 6 @ 100 κιλα Το χειμωνα πηγαινα και 3χ120 αλλα εριξα τα κιλα αναγκαστικα γιατι αδυνατισα αρκετα και ενιωθα οτι δε μπορουσα να συνεχισω στα ιδια επιπεδα.
yannis27gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Κι εγώ γάμπες κάνω προτελευταία άσκηση ακριβώς για να μην την πατήσω όπως σωστά λέει ο Φώτης. Αλλά είμαι σ' αυτούς που γενετικά είναι τραγικοί, με το ζόρι κάνουν μια ελαφριά καμπύλη. Χρειάζεται τρομερή δουλειά επί μήνες για να πάρουν μισό χιλιοστό... Το kettlebell που έφτιαξα με ξύλο έσπασε και ο πεθερός μου που είναι σιδεράς είπε θα μου φτιάξει αυτό που θέλω από σίδερο όταν φτιάξει ο καιρός, δεν μπορεί να δουλέψει με το κρύο. Οπότε το πρόγραμμα τερμάτισε απότομα ολοκληρώνοντας τις 3 από τις 5 βδομάδες. Ντάξ, καλά ήταν. Επιστροφή σε upper/lower body split, καλώς τα και τα doms... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις