Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οι βλακεια ειναι οτι αυτος για να τα πουλαει καποιοι θα τα αγοραζαν, αυτο ειναι το κακο.

Αυτος και να τα ειχε αν δεν εβρισκε να τα δωσει θα τα εβαζε υποθετο...

Δημοσ.

στοκάρανε οι μπάτσοι για φέτος , το καλοκαίρι θα ειναι σκαστοί στην παραλία   

Παν οι ντοπεζμου ;'(

αν έπαιρνες ντρόγκια κ ήσουν στη φάση π είσαι  θα έπρεπε να κάνεις οτι κάνανε οι πιτσιρικάδες στους δύο μάγκες στη Μάνη, μην το πάρεις λάθος , κομπλέ είσαι αλλα όχι για φάρμακα. Εχω δει αρκετούς με φάρμακα να μοιάζουν λες και γυμνάζονται φυσικοί και είναι για κλάματα , γιατί να κινδυνέψουν την υγεία τους για το τίποτα (που κ στην άλλη περίπτωση για το τίποτα ειναι αλλα λέμε τώρα )  

Οι βλακεια ειναι οτι αυτος για να τα πουλαει καποιοι θα τα αγοραζαν, αυτο ειναι το κακο.

Αυτος και να τα ειχε αν δεν εβρισκε να τα δωσει θα τα εβαζε υποθετο...

Κακά τα ψέματα το θέμα ειναι όπως με το μαυρο , όλοι εναντίων και όλοι την πίνουνε 

καταρχάς έχουν στάνταρ πελάτες απο σώματα ασφαλείας κλπ αλλα και πιτσιρικάδες που αρχίζουν γυμναστήριο και νομίζουν οτι θα φτάσουν σε δυο  μήνες τον άλλο που γαμιέται 3-4-5 ή και 10 χρόνια για να φτάσει εκεί π είναι 

έρχεται ενας πιτσιρικάς 16 χρονών και μ λέει πριν καιρό "πόσο καιρό ασχολήσε" του λέω , μ λέει υπάρχει τρόπος να το κάνω γρηγορότερα ? ναι αμέ του λέω , αλλα γιατί βιάζεσαι ? σκέφτεσαι να πεθάνεις σύντομα και δεν προλαβαίνεις ? σκαλώνει .,.. το σκέφτεται κανα 5λεπτο και μ λέει καλά θα δω. Αυτό το παιδάκι ψαχνόταν και ρώταγε αριστερά δεξιά για φάρμακα , όποιον έβλεπε σκαστό στα μάτια του κόλλαγε επάνω μπας και βρει καμια άκρη. 

Που θα πρέπει να είναι και πολύ μαλάκας για να του πουλήσει κάποιος , όχι μόνο για όλους τους λόγους που γνωρίζει κάποιος που έχει ιδέα αλλα και γιατί ειναι λες και ζητάς μπλεξίματα. Τελικά δε ξέρω πως βρήκε άκρη αλλα το βλέπω ξαφνικά να ξεπετάγεται απ το πουθενά και να νιώθει γαμάω. Και λέω απο μέσα μου , οκ , σε λίγο καιρό αν όχι ήδη που θα σταματήσει το σώμα σου να παράγει για πάντα τεστοστερόνη μην έρθεις κλαίγοντας ζητώντας λύση , γιατι ούτε θαυμα δε σε σώζει. Δεν το άκουσα κάπου , ξέρω περίπτωση 18 χρονου που είναι σε θεραπεία τεστοστερόνης για την υπόλοιπη ζωή του γιατι μαλακίστηκε και άκουσε εναν τοπικό "guru" . Μπορεί να το πάθεις και χωρίς φάρμακα , αλλα γιατί να προκαλέσεις ασθένεια στον εαυτό σου ? η έλλειψη τεστοστερόνης σημαίνει μιζέρια και προβλήματα υγείας -> θάνατος , άρα θα αναγκαστεί να τρυπιέται σε όλη του τη ζωή. 

Balls .... ή φτάνεις σε extreme καταστάσεις προπόνησης και διατροφής που 90% των αθλουμένων δεν αντέχει και έχεις extreme αποτέλεσμα ή μένεις στα απλά φυσιολογικά και έχεις ενα φυσιολογικό αποτέλεσμα , διαλέγεις και παίρνεις . Το έχω ξαναπεί δεν είμαι εναντίων ούτε των φαρμάκων ούτε των ναρκωτικών ούτε τίποτα , ο καθένας ειναι ελεύθερος να παίρνει ότι θέλει αρκεί να μην βλάπτει τους γύρω του και να είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις (ενήλικος) αλλα ρε πούστη που πας χωρίς βάση σε φάρμακο ? αν δεν γυμνάζεσαι καμια δεκαετία να έχεις φτάσει το natural potential και να το σπάσεις ποιο το νόημα ? να πας απ το 1 στο 8 και μετά να πέσεις πάλι στο 1?

#Κλασική περίπτωση βλάβης

• Like 5
Δημοσ.

Ουτε εγω ειμαι εναντια με την εννοια οτι ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει, αφου ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του. Να παει πχ ο Νικος να πει θελω το ταδε φαρμακο (τυχαιο παραδειγμα ε) γουστο και καπελο του.. Αλλα να πηγαινει ο αλλος να το πλασαρει στο πιτσιρικι, ή γενικα στον αρχαριο, ειναι μεγαλη μαλακια,

Κι ετσι εχουνε βγει φημες για τα γυμναστηρια, οτι πας και σου σπρωχνουν διαφορα.. Οταν ειχα παρει τη πρωτεινη μου λεγε η μαμα μου προσεχε εκει που πας τι σου λενε να παιρνεις, που εμενα δε μου χουν πει τιποτα τετοιο κ ισα ισα μου λενε τ αντιθετα..

Θελω να πω δημιουργειται μια παραπληροφορηση που κανει κακο..

Ημουν μ ενα παλλικαρι το καλοκαιρι και μιλαγαμε...αυτος εχει φιλους bodybuilders , κανει γυμναστικη, ασχολειται..και μου λεγε οτι τα φαρμακα δεν ειναι κακα αν τα παρεις οπως πρεπει κ αν παιρνεις και τις αντιστοιχες προστασιες για συκωτι πχ.. Ε αυτος αφου θελει να παρει ας παρει..

Αλλωστε και τα τσιγαρα λενε οτι προκαλουν καρκινο, το γραφουν και πανω αλλα τοσοι κανουν

• Like 2
Δημοσ.

Να σου πω Μαργαρίτα το ποιο ευκολο θα ήταν για εμένα να ψαχτώ και ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω αυτό το κομμάτι αλλα έχοντας χορτάσει απο νοσοκομεία σε όλη μου την παιδική ηλικία ήταν καλός αποτρεπτικός παράγοντας, Μετά είχα την τύχη να δω και απο κοντά μερικές περιπτώσεις και να καταλάβω πόσο τσίρκο και γελοίο ειναι το όλο πράγμα .. :P

όλα αυτά προκαλούν βλάβες , δεν υπάρχει τίποτα ακίνδυνο και τίποτα αβλαβές. Όσο μεγαλύτερο αυτό που θα σου δώσουν τόσο μεγαλύτερη και η βλάβη αλλα αν γίνεται χρήση πριν την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του σώματος του άντρα έχει τεράστιες πιθανότητες για μόνιμες μη αναστρέψιμες βλάβες.

Για να καταλάβει κάποιος για τι αποτέλεσμα και βλάβες μιλάμε θα πρέπει να το ζήσει απο κοντά , να ζήσει καθημερινά κάποιον χρήστη , που οι περισσότεροι το μετανιώνουν και σταματούν νωρίς(οι τυχεροί) αλλα κάποιοι παθαίνουν εξάρτηση γιατι ειναι το μόνο πράγμα στη ζωή τους , όπως με το τσιγάρο για παράδειγμα μιας και το αναφέραμε , πόσοι λένε πως ειναι δύσκολο να το κόψουν γιατι είχαν συνηθίσει να ανάβουν ένα όταν πάνε για καφέ , μετά το φαγητό , μετά το σεξ etc και έτσι τους έρχεται η όρεξη απο συνήθεια ακόμα και μετά το πέρας της σωματικής εξάρτησης , έτσι κ με αυτές τις ουσίες , έχουν συνδέσει την καθημερινότητα τους και χωρίς αυτά νιώθουν λίγοι.

μα ποιος άνθρωπος δεν θα ήθελε να είναι κάτι παραπάνω απο άνθρωπος , περισότερο: δυνατότερος , γρηγορος με έλλειψη φόβου κλπ , ποιος δεν θα ένιωθε σκατά όταν τα χάσει ? το μυστικό ειναι να μην τα βρεις ποτέ για να μην τα χάσεις , για να μην τα έχεις ανάγκη.

Για να δώσω μια έμφαση σε αυτό που είπα , φανταστείτε κάποιος να χρειάζεται μόνιμη θεραπεία τεστοστερόνης για όλη του την ζωή και να σταματήσουν να καλύπτουν τα ταμεία ασφάλισης ή ακόμα κ το ακραίο παράδειγμα να γίνει πόλεμος (λεεμε τώρα) και να μην έχει πρόσβαση σε αυτά , θα μου πείτε αμα γίνει πόλεμος αυτό θα του λείψει ? εμμμ ναι , αφου θα έχει λιγότερες πιθανότητες επιβίωσης μιας και η παντελής έλλειψη παραγωγής τέστο στον άντρα αν θυμάμαι καλά μια ερευνα έλεγε οτι σημαίνει 20 χρόνια ζωής max.(στις καλύτερες συνθήκες) 

γιατι οι χρήστες φαρμάκων αυτομάτως σταματούν τελείως την παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, απλά στις περιπτώσεις που το κάνουν "σωστά" μπορούν να την επαναφέρουν και σε περιπτώσεις ανηλίκων και ατόμων που ξέφυγαν απο χ διάστημα δεν επανήλθε ποτέ . Πέρα απο αυτά βέβαια ο καθένας μπορεί να μην επανέρθει ακόμα και απο την πρώτη φορά χρήσης 

οπότε μάγκες ούτε για πείραμα , οι μαλακίες που λένε κάποιοι guru οτι με μια φορά δεν παθαίνεις τίποτα δεν ισχύουν γιατι μπορεί να είσαι ο ένας στους χίλιους και αν σου κάτσει ???
λολολολολ

damn έκθεση πάλι  

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν μ ενα παλλικαρι το καλοκαιρι και μιλαγαμε...αυτος εχει φιλους bodybuilders , κανει γυμναστικη, ασχολειται..και μου λεγε οτι τα φαρμακα δεν ειναι κακα αν τα παρεις οπως πρεπει κ αν παιρνεις και τις αντιστοιχες προστασιες για συκωτι πχ.. Ε αυτος αφου θελει να παρει ας παρει..

Αλλωστε και τα τσιγαρα λενε οτι προκαλουν καρκινο, το γραφουν και πανω αλλα τοσοι κανουν

Ακριβώς τα ίδια μου έλεγε τις προάλλες personal trainer -το ειχα κανει θέμα τότε.

Δημοσ.

nicoc89, on 12 Mar 2015 - 1:00 PM, said:
στοκάρανε οι μπάτσοι για φέτος , το καλοκαίρι θα ειναι σκαστοί στην παραλία

:lol: :lol: πέθανα στα γέλια...

Με συγχωρείτε αν το ποστ μου φανεί κατακριτικό , δεν έχω τέτοια πρόθεση,απλά μοιράζομαι λίγες σκέψεις μου.
Ναι ο καθένας ό,τι θελει κάνει ,αλλά αλήθεια γιατί να πάρεις κάτι τέτοιο(όπου τέτοιο βάλε απο απλό συμπλήρωμα διατροφής μέχρι ντόπα πχ); Νομίζω οτι κάπου έχει χαθεί η ουσία του γυμνάζομαι,αθλούμαι..

Κρεατίνες ,πρωτείνες,συμπληρώματα κτλ κτλ...Στα μάτια μου όλα είναι εργοστασιακές σκόνες συσκευασμένες που αμφιβάλω  για τον τρόπο που έχουν παραχθεί, για τα συστατικά τους , για τα ωφέλη τους.
Ποιος είναι ο σκοπός τελικά ;Μια υγιής φυσική  κατάσταση ή ενα εντυπωσιακό φαίνεσθαι -πιθανόν χωρίς το πρώτο; Μήπως το έχουμε παρακάνει με αυτόν ναρκισσισμό μας πια;

Θα μου πειτε τα βαζω όλα στο ίδιο τσουβαλι , δεν γινεται να βαζω ενα απλο συμπλήρωμα μαζί με τις ντόπες . Μένω όμως στην νοοτροπία. Δηλαδή τη χρήση χημικών σκευασματων  σε καθημερινή χρήση προς αντικατασταση πιθανων της φυσικής τροφής με σκοπό την βελτίωση  ( ; ) της φυσικής καταστασης,υγείας, εμφάνισης πιο γρηγορα ,πιο αναιμακτα κτλ.

Δε ξέρω προσωπικά κατι δε μου κάθεται καλά σ'αυτό το fitness. Γνώμη μου είναι να κρατάμε τα πραματα όσο πιο απλά και φυσικά γίνεται...(προσωπικα δε παίρνω ουτε ασπιρινη αν  δεν παει 40 ο πυρετος, οχι να χτυπαω το συκωτια μου καθε μερα με σκονοτροφες)
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι ο ογκος εχει συνδεθεί με κάτι ντε και καλά όμορφο.Έχε πρώτα υγεία και όλα τα άλλα κτίζονται με το χρόνο  , τι ζόρι κι αυτό να πλακώνονται στα συμπληρώματα . 
Τέλος αν κ ψιλοασχετο είναι νομίζω αντιαισθητικό, ενας ατροφικός νους μέσα σε ένα υπερτραφές σώμα,Ο καθένας ας βρει τη χρυσή τομή του.

End of ampelophilosophy. :P

• Like 5
Δημοσ.

χημεία δεν είναι μόνο τα συμπληρώματα-φάρμακα, 

είναι και η ίδια η τροφή, πόσα κρέατα που καταναλώνεις αποτελούν μαζική εργοστασιακή παραγωγή με χημικά;;;;
και τα λαχανικά δεν πάνε παραέξω....ούτε καν τα ψάρια που συντηρούνται με βορικό οξύ στους καταψύκτες των ιχθυοκαλλιεργειών ή ακόμα τα ίδια τα ψάρια που γεννούνται και αναπτύσσονται σε "ιδανικά" κέντρα ιχθυοκαλλιέργειας.  

Ας μη μακρυγορώ, δεν μου αρέσει, τα πάντα είναι χημεία στον 21ο αιώνα 

• Moderators
Δημοσ.

δημητρα με αυτη τη λογικα ξεκινα τα ναρκωτκα. θα στεγνωσεις μπαμ μπαμ!

ναι ολα ειναι χημικα πλεον αλλα υπαρχει διαφορα στο απο χημικο σε χημικο

Δημοσ.

το θέμα είναι ο τρόπος που τα χρησιμοποιείς .... τα ναρκωτικά επί μακρά έτη είχαν ιατροφαρμακευτική χρήση, ακόμα και τώρα θαρρώ η μορφίνη χρησιμοποιείται στη σύγχρονη ιατρική. 

Δημοσ.

χημεία δεν είναι μόνο τα συμπληρώματα-φάρμακα, 

είναι και η ίδια η τροφή, πόσα κρέατα που καταναλώνεις αποτελούν μαζική εργοστασιακή παραγωγή με χημικά;;;;

και τα λαχανικά δεν πάνε παραέξω....ούτε καν τα ψάρια που συντηρούνται με βορικό οξύ στους καταψύκτες των ιχθυοκαλλιεργειών ή ακόμα τα ίδια τα ψάρια που γεννούνται και αναπτύσσονται σε "ιδανικά" κέντρα ιχθυοκαλλιέργειας.  

Ας μη μακρυγορώ, δεν μου αρέσει, τα πάντα είναι χημεία στον 21ο αιώνα 

Εχεις απόλυτο δίκιο.. Αυτο που περιγραφεις ειναι μια πικρή πραγματικότητα.  Γι'αυτό μιλάω για όσο γίνεται φυσική τροφή.Δηλαδή χωρίς επεξεργασία.  Κάτι στο οποιο λίγοι δυστυχώς μπορούν να έχουν πρόσβαση. Κι όταν ο κόσμος έχει εξαθλιωθει οικονομικά το τελευταιο που θα κοιταξει  ειναι αν η τροφή του ειναι "φυσική", προέχει η επιβίωση και όλα τα υπολοιπα ειναι προνόμιο λίγων είτε "εκλεκτών" είτε  απλά ανθρώπων που ζουν κοντα σε φυση.(Που κι δω υπάρχουν χιλιοι αλλοι παραγοντες κ παραμετροι που δε γινεται να αναλυθούν ...(εδαφική μόλυνση, γμο κτλ κτλ))

Γενικα προσπαθείς πάντα για το καλύτερο ...αν δεν το αγγιζεις δε σημαίνει οτι θα το πας στο αλλο ακρο (δεν μπορω  να εχω εντελως αγνη διατροφή οποτε γαματο τρωω οτι ναναι).

Δημοσ.

τι να κάνουμε, εισπράττουμε τα αποτελέσματα του καταναλωτισμού (όταν ζητάς να φας ντομάτα και αγγούρι το καταχείμωνο) και του φαινομένου της αστικοποίησης.
όντως, τυχεροί οι άνθρωποι της φύσης, από την παραγωγή απευθείας στην κατανάλωση :) 

• Like 2
Δημοσ.

δυστυχώς ειναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος χωρίς να το ζήσει απο κοντά γιαυτό και θα γίνονται συγκρίσεις αλλα απλά θα πω οτι ακόμα και η συμπεριφορά αρκετών χρηστών αναβολικών ειναι παρόμοια με χρήστη ηρωίνης .
Και για να κλείσω με αυτό , η "σωστή" χρήση που μπορεί να ακούσετε θέλει κάποια πράγματα 

1) Background προπόνησης χρόνων με εμπειρία σε "άριστη" διατροφολογία
2) Παρακολούθηση απο γιατρούς 
3) Άψογη ψυχική υγεία , να ξέρει ο άλλος γιατί και πότε θα συμβεί κάτι και πως να το αντιμετωπίσει αλλα και να έχει αυτοέλεγχο σε τυχών εκρήξεις που μπορούν να οδηγήσουν και σε φόνο αν μιλάμε για περιπτώσεις με μηδενικό αυτοέλεγχο (αρκετοί clueless χρήστες )
and the list goes on αλλα ιδικά στην Ελλάδα τα παραπάνω θεωρούνται "φλωριές" λολ 

και μέσα απόλα αυτά προσπαθούν να περιορίσουν τις παρενέργειες που 100% θα εμφανιστούν αλλα το θέμα ειναι πόσες απο αυτές , αλλιώς το stuff ηταν fake άρα κλαίνε τα λεφτά τους.

κουράστηκα μόνο που τα έγραψα , απορώ γιατι να μπουν καν σε τέτοιες διαδικασίες λελ 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...