Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν περνανε οι μερες να σηκωθω να φυγω  εχω πηξει τοσο καιρο  στην δουλεια .Μονο γυμναστηριο και κανα καφε ,φαγητο.

Αχχχχχ  re Γιαννη ποσο σε ζηλευω και wizzy.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

που πας παλι ρε?? Φωτη τοτε εμενα θα με ζηλευεις περισσοτερο. Ολη μερα το μονιο πυ κανω ειναι προπονηση :P

• Like 1
Δημοσ.

που πας παλι ρε?? Φωτη τοτε εμενα θα με ζηλευεις περισσοτερο. Ολη μερα το μονιο πυ κανω ειναι προπονηση :P

Kαι σενα σε ζηλευω  με εχετε κανει κομπλεξικο με τον ελευθερο σας χρονο .

Spect  θα σου πω σε pm οχι ακομα ομως  ,φυσικα θα ενημερωνω και απο εκει οσο θα εχω συνδεση με τον πολιτισμο .

Δες λιγο το la sportiva  poy πηρα και πες μου την γνωμη σου .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν ξερω απο La Sportiva γιατι δεν εχω φορεσει ποτε καλα φαινονται! Για πεζοποριες τα πηρες να υποθεσω ε??

Απο οτι βλεπω παντως πρεπει να ειναι ανετα και οχι πολυ σκληρα! 

Δημοσ.

Για τα αυγα πχ τρωω εξι δυο ολοκληρα τα αλλα μονο ασπραδια.

Αν τα κανω τρια μπορω να τα φαω ολοκληρα χωρις θεμα ή θα εχω θεματα;;

Φωτη μια απο τα ιδια.

Η δουλεια με χει ξεκανει, δεν βγαινω, ουτε για καφε εγω, μονο ξυπνημα, γυμναστικη οποτε εχω, παλι πισω να φτιαξω φαγητα, λιγο ξεκουραση και 16:00-24:30 δουλεια, ουτε την γυναικα μου δεν μπορω να δω.

Να φανταστεις με τον αδερφο μου που κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο και αυτος δουλευει πρωι την μονη μερα που το συνανταω ξυπνιο να πουμε κατι ειναι το σαββατο με κυριακη.

• Like 1
Δημοσ.

Η δουλεια με χει ξεκανει, δεν βγαινω, ουτε για καφε εγω, μονο ξυπνημα, γυμναστικη οποτε εχω, παλι πισω να φτιαξω φαγητα, λιγο ξεκουραση και 16:00-24:30 δουλεια, ουτε την γυναικα μου δεν μπορω να δω.

τι σκατο-ωράριο είναι αυτό, ζωντανός νεκρός θα ήμουν αν δούλευα τέτοιες ώρες. Χαρά στο κουράγιο σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Οταν παω στην δουλεια με πιανει ενα ψυχοπλακωμα. Ουτε με μιση καρδια παω.

Εδω και ενα μηνα δευτερη βαρδια, οι πρωινοι οταν παμε λες και ερχονται οι μαλακες ειναι, τα παρατανε ολα και φευγουν. Τους ειπα να πηγαινει δυο εβδομαδες και αλλαγη, αλλα δεν το κανουν, ή θελουν να με φτασουν στα ορια μου ή δεν ξερω.

Εμαθα οτι μπορει να το κανω αυτο και το σαββατο.

Αλλες μερες γυρναω απο την δουλεια με ωραριο 16:00-24:30 ερχομαι κοιμαμαι και σηκωνομαι γιανα παω ξανα δουλεια 10:00-18:00 ή12:00-20:00, η πλακα ειναι οτι δεν με περιμενει κατι χαλαρο αλλα ολο το καθαρισμα των μηχανων, συμμαζεμα κλπ για να μπορει την δευτερα να λειτπυργει χωρις προβληματα

Δημοσ.

Δεν περνανε οι μερες να σηκωθω να φυγω εχω πηξει τοσο καιρο στην δουλεια .Μονο γυμναστηριο και κανα καφε ,φαγητο.

Αχχχχχ re Γιαννη ποσο σε ζηλευω και wizzy.

Να ρθω να σε βγαλω βολτα?
Δημοσ.

τι σκατο-ωράριο είναι αυτό, ζωντανός νεκρός θα ήμουν αν δούλευα τέτοιες ώρες. Χαρά στο κουράγιο σου.

Story of my life πζηλε.

Δημοσ.

με έχει πιάσει αυτές τις μέρες κάτι σαν γαστρεντερίτιδα και ζυγίζομαι σήμερα boom 3 κιλά κάτω (τρώγοντας 3500 cal τη μέρα .. dafug)
αποξεράθηκα λέμε , νερά φύγανε , γαμώ την αφυδάτωση και πίνω μέσα στη μέρα κανα 6 λίτρα νερό έτσι κ αλλιώς γιατι διψάω 
πονοκέφαλος , τάση για εμετό , στομαχόπονος και τρώω κανονικά 
πέρναγα έξω απο μαγαζιά με φαγητό και μου ερχόταν να ξεράσω απο τη μυρωδιά σήμερα 
κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ρε μπας να το γυρίσεις σιγά σιγά σε γράμμωση ? 
αλλα ειναι νωρίς γαμώ 
#Balls

Δημοσ.

Γαστρεντερίτιδα = μειων 2-3 κιλα αυτοματος κατω , καλη φαση να το παθαινεις οταν εισαι στο κοψιμο :)

τα παιρνεις αμεσως ομως παλι με το που θα γινεις οκ !

• Like 1
Δημοσ.

ε νερά ειναι , αλλα σε φάση που θες να βάλεις άλλο 1-2 κιλά πριν την γράμμωση ειναι fucked up η γαστρεντερίτιδα :/ , θα μετρηθώ σε κανα 2 εβδομάδες πάλι 

• Like 1
Δημοσ.

Kαι σενα σε ζηλευω  με εχετε κανει κομπλεξικο με τον ελευθερο σας χρονο .

Spect  θα σου πω σε pm οχι ακομα ομως  ,φυσικα θα ενημερωνω και απο εκει οσο θα εχω συνδεση με τον πολιτισμο .

Δες λιγο το la sportiva  poy πηρα και πες μου την γνωμη σου .

Είσαι μεγάλος μπαγλαμάς. Σηκώνομαι 7 και δουλεύω σερί μέχρι τις 9.30 το βράδυ. Ποιον ελεύθερο χρόνο; Καλοκαίρι ναι, άφθονο. Τώρα, ΠΗΞΙΜΟ!!!!!

Τι δουλειά κάνεις ρε συ και πας κάθε τόσο ταξίδια; Στείλε πμ αν δε θες να πεις δημόσια -ή μη στέλνεις καθόλου αν δε θέλεις να πεις καθόλου  B)

• Like 2
Δημοσ.

Να ρθω να σε βγαλω βολτα?

Κοιτα μην σε βγαλω εγω βολτα  και θες μετα να μετακομισεις μονιμα εδω  xD

Είσαι μεγάλος μπαγλαμάς. Σηκώνομαι 7 και δουλεύω σερί μέχρι τις 9.30 το βράδυ. Ποιον ελεύθερο χρόνο; Καλοκαίρι ναι, άφθονο. Τώρα, ΠΗΞΙΜΟ!!!!!

Τι δουλειά κάνεις ρε συ και πας κάθε τόσο ταξίδια; Στείλε πμ αν δε θες να πεις δημόσια -ή μη στέλνεις καθόλου αν δε θέλεις να πεις καθόλου  B)

Γιαννη  σε ζηλευω  για τον  ελευθερο  σου χρονο γιατι  με εχεις τρελανει που το καλοκαιρι κανεις 3 μηνες διακοπες .Μου εχει μεινει τραυμα απο τοτε :P

Δεν εχει σχεση η δουλεια μου με τα ταξιδια που παω ρε συ ,δεν ειναι επαγγελματικα  .Στα ταξιδια παω γιατι γουσταρω να κανω πραγματα που μου αρεσουν και με  ενδιαφερουν .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...