ribo7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το δευτερο πηρε νερο και μπουκωσε το ακουστικο! waterproof δηλαδή που λέει και στα χαρακτηριστικά!! ωραίο φαίνεται πάντως. νταξει δε θα το εβαζα στη πισίνα αλλά για τρέξιμο είναι καλό? Συγκρατείται στα αυτιά ή θέλει να το σταθεροποιείς κάθε λίγο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ειναι σταθερο! ακομη και στο βουνο ποτε δεν με ενοχλεισε. μπαινει κανονικα σε πισινα δεν εχεις θεμα. ΤΟ λαθος ηταν οτι δεν ειχαν μεμβρανη για να μην μπει το νερο στο ακουστικα αλλα το εφτιαξαν στη νεα εκδοση οποτε δεν εχεις θεμα ουτε εκει πλεον. Εχω κανει αρκετο κολυμπι με αυτα 1
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 δε γκζέρω αν νιώσατε ενα μικρο σεισμο αλλα ειναι ο allantin που ψαχνει για γυμναστηριο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 λάρισα -___- εγω πηγαινα σε ενα σιδεραδικο φτηνο κοντα στην εβραιων! (Gold Gym λεγεται)
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Χαχαχα, σαν αυτό τον τυπά αριστερά με το βρακί απόξω ήμουν τον 1ο μήνα στο στρατό. Μπήκα 68 κιλά και σε 1 μήνα έπεσα στα 58. Όχι μαλακίες, μια μέρα που φυσούσε κόντεψα να απογειωθώ
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Barbell Bent-Over Row τελευταιο σετ (σε σουπερ σετ μετα απο αλλες 5 ασκησεις) 20χ70κιλα! νοτ μπαντ 2
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Χαχαχα, σαν αυτό τον τυπά αριστερά με το βρακί απόξω ήμουν τον 1ο μήνα στο στρατό. Μπήκα 68 κιλά και σε 1 μήνα έπεσα στα 58. Όχι μαλακίες, μια μέρα που φυσούσε κόντεψα να απογειωθώ κάπου εκεί είχα μπει κ εγώ κ έπεσα τον πρώτο μήνα στα 60 το πολύ , με είδαν οι δικοί μου και χέστηκαν πάνω τους , η μάνα μου είχε κ το έλεγε "ίσα η ψυχή του ήταν μέσα" αχχαχχαχαα μετά με τις απαλεψιές κ τη βαρεμάρα μαζί με την παρέα πλακώθηκα σε ότι έβρισκα και 8 μήνες μετά απολύθηκα 80φευγα , αλλα είχα βάλει αρκετούς μυς γιατι ήμουν απο μακροχρόνιο starvation mode και είχα και κονέ μαγείρους και μου φυλάγανε αρκετά κρέατα , αυγά κ ότι ποιοτικότερο υπήρχε τέλος πάντων και μαγειρεύαμε για πάρτη μας χωρίς τους τόνους λάδια-μουστάρδες-βούτυρα και μαλακίες που πετάνε μέσα συνήθως
tehAllantin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εγω πηγαινα σε ενα σιδεραδικο φτηνο κοντα στην εβραιων! (Gold Gym λεγεται) Θελω να παω να δω πως ειναι. Η εκει η στον μοκα θα παω.
wizzy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Barbell Bent-Over Row τελευταιο σετ (σε σουπερ σετ μετα απο αλλες 5 ασκησεις) 20χ70κιλα! νοτ μπαντ Spect~ ξεκίνησες επίσημα προπονήσεις μετά το tattoo; Ωραίος man!
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Spect~ ξεκίνησες επίσημα προπονήσεις μετά το tattoo; Ωραίος man! οχι ακριβως! στις 18 παω τελευταιο ραντεβου! οποτε αλλες 2 βδομαδες περιπου οφφ απο κανονικες προπονησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις