Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δευτερο πηρε νερο και μπουκωσε το ακουστικο!

waterproof δηλαδή που λέει και στα χαρακτηριστικά!! :P

ωραίο φαίνεται πάντως.

νταξει δε θα το εβαζα στη πισίνα αλλά για τρέξιμο είναι καλό? Συγκρατείται στα αυτιά ή θέλει να το σταθεροποιείς κάθε λίγο?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

ειναι σταθερο! ακομη και στο βουνο ποτε δεν με ενοχλεισε.

μπαινει κανονικα σε πισινα δεν εχεις θεμα. ΤΟ λαθος ηταν οτι δεν ειχαν μεμβρανη για να μην μπει το νερο στο ακουστικα αλλα το εφτιαξαν στη νεα εκδοση οποτε δεν εχεις θεμα ουτε εκει πλεον. Εχω κανει αρκετο κολυμπι με αυτα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα, σαν αυτό τον τυπά αριστερά με το βρακί απόξω ήμουν τον 1ο μήνα στο στρατό. Μπήκα 68 κιλά και σε 1 μήνα έπεσα στα 58. Όχι μαλακίες, μια μέρα που φυσούσε κόντεψα να απογειωθώ :P

• Moderators
Δημοσ.

Barbell Bent-Over Row τελευταιο σετ (σε σουπερ σετ μετα απο αλλες 5 ασκησεις)

20χ70κιλα! νοτ μπαντ

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχα, σαν αυτό τον τυπά αριστερά με το βρακί απόξω ήμουν τον 1ο μήνα στο στρατό. Μπήκα 68 κιλά και σε 1 μήνα έπεσα στα 58. Όχι μαλακίες, μια μέρα που φυσούσε κόντεψα να απογειωθώ :P

κάπου εκεί είχα μπει κ εγώ κ έπεσα τον πρώτο μήνα στα 60 το πολύ , με είδαν οι δικοί μου και χέστηκαν πάνω τους , η μάνα μου είχε κ το έλεγε "ίσα η ψυχή του ήταν μέσα" αχχαχχαχαα

μετά με τις απαλεψιές κ τη βαρεμάρα μαζί με την παρέα πλακώθηκα σε ότι έβρισκα και 8 μήνες μετά απολύθηκα 80φευγα , αλλα είχα βάλει αρκετούς μυς γιατι ήμουν απο μακροχρόνιο starvation mode και είχα και κονέ μαγείρους και μου φυλάγανε αρκετά κρέατα , αυγά κ ότι ποιοτικότερο υπήρχε τέλος πάντων και μαγειρεύαμε για πάρτη μας χωρίς τους τόνους λάδια-μουστάρδες-βούτυρα και μαλακίες που πετάνε μέσα συνήθως 

Δημοσ.

εγω πηγαινα σε ενα σιδεραδικο φτηνο κοντα στην εβραιων! (Gold Gym λεγεται)

Θελω να παω να δω πως ειναι. Η εκει η στον μοκα θα παω.

Δημοσ.

Barbell Bent-Over Row τελευταιο σετ (σε σουπερ σετ μετα απο αλλες 5 ασκησεις)

20χ70κιλα! νοτ μπαντ

Spect~ ξεκίνησες επίσημα προπονήσεις μετά το tattoo; Ωραίος man!

• Moderators
Δημοσ.

Spect~ ξεκίνησες επίσημα προπονήσεις μετά το tattoo; Ωραίος man!

οχι ακριβως! στις 18 παω τελευταιο ραντεβου! οποτε αλλες 2 βδομαδες περιπου οφφ απο κανονικες προπονησεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...