galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Dammit Με προλαβες... Χεχεχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Έχω λίγο χώρο, να βάλω κανένα στρώμα κι έτσι κάτω; Τι βαράκια να πάρω; Καμιά άσκηση για τα πόδια; Έχω και ένα ποδήλατο γυμναστικής. Less yoga, more sex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι, καλό είναι να βάλεις στρώμα. Με περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να σε βοηθήσουν μάλλον οι άντρες του νήματος (τι βαράκια να πάρεις, πόσα κιλά, τι ασκήσεις), αλλά σίγουρα με 1-2 τέτοια εξαρτήματα μπορείς να κάνεις κάτιτις παραπάνω. Στη θέση σου για τα πόδια θα έκανα lunges πάντως αν είχα βαράκια. Στο ποδήλατο μπορείς να κάνεις περίπου ό,τι κάνεις και στο τρέξιμο - αερόβια άσκηση. Το στρώμα το χρησιμοποιείς σε κοιλιακούς και ραχιαίους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 giorgarello = μπρικιμαν με διαφορετική προσωπικότητα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 giorgarello = μπρικιμαν με διαφορετική προσωπικότητα; Όχι, άλλος πρέπει να 'ναι. Θινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Όχι δεν είμαι αυτός λυσσάξατε. Παίδες ό,τι άλλο μπορείτε να μου πείτε να κάνω στο σπίτι, ακούω. Δεν θέλω να μπλέξω με γυμναστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Όχι, άλλος πρέπει να 'ναι. Θινκ. Δώσε κανα στοιχείο παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 καλά ρε 'συ ολόκληρος μαν οβ στηλ εδω μεσα, δεν τον πηρες χαμπαρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 giorgarello = μπρικιμαν με διαφορετική προσωπικότητα; τελικα τι απεγινε ο brickman? ασχετο αλλα εχω serious case of bubble butt.θα κοιταξω απο βδομαδα τη διατροφη μου για να το μετριασω το θεμα..ισως και να φταινε και τα 3 hot dog απο το ικεα χθες χιχιχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggQQbb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Όχι δεν είμαι αυτός λυσσάξατε. Παίδες ό,τι άλλο μπορείτε να μου πείτε να κάνω στο σπίτι, ακούω. Δεν θέλω να μπλέξω με γυμναστήρια. Αν θες να κάνεις στο σπιτι χωρίς βάρακια κτλ δες εδω -> http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/insanity.do?e=5b Υ.Σ μπορείς να τα βρείς full στον θείο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 τελικα τι απεγινε ο brickman? πουλάει φίδια αλλού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μήπως υπάρχει κανένα βιντεάκι για κοιλιακούς, ραχιαίους κτλ να τα κάνω σωστά; Επίσης, κάποιο πρόγραμμα; Με πόσα να ξεκινήσω; Και για το τρέξιμο δεν μου είπατε, πόσο να τρέξω; Οι μπύρες πράσινες ή άμστελ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggQQbb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μήπως υπάρχει κανένα βιντεάκι για κοιλιακούς, ραχιαίους κτλ να τα κάνω σωστά; Επίσης, κάποιο πρόγραμμα; Με πόσα να ξεκινήσω; Και για το τρέξιμο δεν μου είπατε, πόσο να τρέξω; Οι μπύρες πράσινες ή άμστελ; κάνε αυτά τα 2 μόλις τελειώσεις το πρώτο πας καπάκι στο δευτερο και βασικά μπές εδώ : http://www.fitnessblender.com και εδώ :http://www.dailyhiit.com/videos και θα βρείς τα πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλώς. Θα ρίξω μια ματιά και ξανα ρωτάω αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainf2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Γεια. Λοιπόν μπορεί να βγεί λίγο μεγάλο το κείμενο αλλά έχω κάποιες απορίες. Μέσα σε διάστημα 14 μηνών έχασα γύρω στα 20 κιλά πήγα από τα 96 στα 76 και αυτά μόνο με δίαιτα χαμηλή σε κακούς υδαντάθρακες και τρέξιμο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Ξεκίνησα το C25k πρόγραμμα και τώρα τρέχω τα 5χλμ σε περίπου 25και κάτι λεπτά. Μετά το πάσχα όμως τα ψιλοπαράτησα, και τη διατροφή και το τρέξιμο. Δεν έβαλα κιλά και οι επιδόσεις μου στο τρέξιμο σαν να έχουν πέσει, κυρίως ΄λόγω βαρεμάρας. Τώρα το σεπτέμβριο λέω να ξεκινήσω γυμναστήριο και κολυμβητήριο. Δεν ξέρω τι πρόγραμμα να ακολουθήσω στο γυμναστήριο. Επίσης τι πιστεύετε οτι μπορώ να κερδίσω αν συνδυάσω κολυμβητήριο με γυμναστήριο και εννοείται μια δίαιτα πιο προσεγμένη? Θέλω να χάσω λίγο το λίπος της κοιλίας και να κάνω λίγο μυς, οχι τούμπανο όμως. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις