Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά γιατι 3 φορές την εβδομάδα και οχι 4 ; επίσης γράμμωση χωρίς αερόβια ; θα αστειεύεσαι εγώ κάνω 4 φορές την εβδομάδα ελλειπτικό απο 30 λετπά τη φορά και 1:30 ώρα βάρη.. επίσης για αερόβια παίζω κάθε Κυριακή μπάσκετ 3 ώρες περίπου.. Δεν είμαι και πιτσιρικάς (32) και έχω μια χαρά αντοχή.. Φυσικά σε όλο τα πακέτο αυστηρή διατροφή .. Χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δηλαδή 2 ώρες τη φορά γυμναστική; Μόνο εμένα μου φαίνεται του ματς αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βασικα μετα απο 40-50' βαρη πως αντεχει κανεις να συνεχισει κρατώντας τις επιδόσεις του; Εκτός και αν εχει μεγάλα διαλείμματα αναμεσα στα σετ και τις ασκησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ρε παίδες να ρωτήσω. Είμαι λαπάς. Θέλω να πάω σε πρώτη φάση για τρέξιμο (να πάρω τα βουνά). Σκεφτόμουν απογευματινές ώρες. Τι λέτε γι' αυτό; Πόσες φορές την εβδομάδα και για πόση ώρα χαλαρό τρεξιματάκι; Κανα μισάωρο; Επίσης θέλω να κάνω κάτι σπίτι μου. Τι να κάνω όμως; Κοιλιακούς; Ραχιαίους; Κανά βαράκι; Κανά τέντωμα περίεργο να ισιώσει το κορμί; Βοηθήστε. Αυτό που θέλω είναι να καταφέρω είναι να φύγει η κοιλίτσα και να γυμνάσω λίγο τα χέρια μου. Τρώω σαν ζώο, πίνω σαν μπεκρή απόκληρος και δεν θέλω γενικα΄να κόψω τις κακές συνήθειες. Πώς μπορώ να τα συνδυάσω λοιπόν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τρώω σαν ζώο, πίνω σαν μπεκρή απόκληρος και δεν θέλω γενικα΄να κόψω τις κακές συνήθειες. Μπαίνει στην υπογραφή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά γιατι 3 φορές την εβδομάδα και οχι 4 ; επίσης γράμμωση χωρίς αερόβια ; θα αστειεύεσαι εγώ κάνω 4 φορές την εβδομάδα ελλειπτικό απο 30 λετπά τη φορά και 1:30 ώρα βάρη.. επίσης για αερόβια παίζω κάθε Κυριακή μπάσκετ 3 ώρες περίπου.. Δεν είμαι και πιτσιρικάς (32) και έχω μια χαρά αντοχή.. Φυσικά σε όλο τα πακέτο αυστηρή διατροφή .. Χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα.. όχι φίλε , δεν αστειεύομαι ,μιλάω για άτομα που δεν την έχουν ανάγκη και στεγνώνουν εύκολα. μάλλον εσύ αστειεύεσαι με αυτά που γράφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πρωτα σταματα να τρως βλακιεσ... Σε κανενα μηνα θα εχεις χασει κανενα 5κιλο.. Μετα πανε σε κανενα γηπεδο να αρχισεις το τρεξιμο.. Κολυμπι σκεφτηκες να αρχισεις; Εχεις κανενα δημοτικο σταδιο κοντα σου...; Το καλυτερο για αρχη ειναι "ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ" Για τον μπεκρη μας μικαω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν είμαι χοντρός, είμαι αγύμναστος με λίγη κοιλίτσα. Το βλέπω το πουλί μου γενικά. Η κολύμβηση είναι καλή φάση αλλά μου πέφτει λίγο μακριά η θάλασσα. Το περπάτημα-τρέξιμο σε ένα δασάκι που έχω υπ' όψιν, ψήνομαι να κάνω. Ωραία ως εδώ; Σπίτι τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το περπάτημα-τρέξιμο σε ένα δασάκι που έχω υπ' όψιν, ψήνομαι να κάνω. Εάν αρχίσεις περπάτημα/τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, κλάψ' τα Χαράλαμπε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Άσφαλτος είναι. Κάνει κύκλο στο δάσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Άσφαλτος είναι. Κάνει κύκλο στο δάσος Ααααααα. Οκ τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μπαίνει στην υπογραφή μου. Dammit Με προλαβες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgarello Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ΤΣ. Σπίτι μου λέω τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ε τίποτε κάμψεις, κοιλιακούς, ραχιαίους. Τι άλλο να κάνεις. Εκτός κι αν διατίθεσαι να πας να πάρεις βαράκια ή λάστιχα ξέρω 'γω. Α ναι. Μπορείς να κάνεις και γιόγκα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις