bosei Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι το τέλος του bulk θέλω να φτάσω 120kg πάγκο έστω για 5 reps Πόσα κιλά είσια Νίκο και τι νούμερα έχεις στον πάγκο τώρα ?
nicoc89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πόσα κιλά είσια Νίκο και τι νούμερα έχεις στον πάγκο τώρα ? 80 με 82 , not sure γιατι πρέπει να ζυγιστώ πρωί με άδειο στομάχι , μετά τα νούμερα αλλάζουν πολυ ίσιος 100kg χ5 (today) επικλινής 90χ5 (άλλη μέρα , σήμερα 85χ5) αλλα έχω πρόβλημα με τους ώμους και ειναι προπονήσεις που δε μπορώ να δώσω όσο θέλω αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα. Εχω αρχίσει στις προπονήσεις μου να δίνω τα βαριά σετ στην αρχή και στο τέλος τις ασκήσεις για pump , με pump κιλά δεν τραβάς tbh με τις 5 reps ανέβασα κιλά σχετικά γρήγορα , όσο προσπαθούσα να μένω απο 8 και πάνω δεν τράβαγε . Βέβαια βοήθησε οτι στήθος κάνω 2 φορές την εβδομάδα εδω και λιγους μήνες (6/7 προπονήσεις) οπότε κέρδισε χρόνο. σε καλή μέρα με ύπνο , μιας και ήμουν απο 4 ώρες ύπνο σήμερα ίσως έχω τα 120 σε κανα 2μηνο , τότε τελειώνει το bulk μου
bosei Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 80 με 82 , not sure γιατι πρέπει να ζυγιστώ πρωί με άδειο στομάχι , μετά τα νούμερα αλλάζουν πολυ ίσιος 100kg χ5 (today) επικλινής 90χ5 (άλλη μέρα , σήμερα 85χ5) αλλα έχω πρόβλημα με τους ώμους και ειναι προπονήσεις που δε μπορώ να δώσω όσο θέλω αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα. Εχω αρχίσει στις προπονήσεις μου να δίνω τα βαριά σετ στην αρχή και στο τέλος τις ασκήσεις για pump , με pump κιλά δεν τραβάς tbh με τις 5 reps ανέβασα κιλά σχετικά γρήγορα , όσο προσπαθούσα να μένω απο 8 και πάνω δεν τράβαγε . Βέβαια βοήθησε οτι στήθος κάνω 2 φορές την εβδομάδα εδω και λιγους μήνες (6/7 προπονήσεις) οπότε κέρδισε χρόνο. σε καλή μέρα με ύπνο , μιας και ήμουν απο 4 ώρες ύπνο σήμερα ίσως έχω τα 120 σε κανα 2μηνο , τότε τελειώνει το bulk μου Νίκο σε αυτά τα κιλά και σε αυτό το διάστημα που θέλεις δύσκολα να πετύχεις τέτοια αύξηση. Ειδικά στον πάγκο πάνε και βαραίνουν τα κιλά από το πουθενά. 1
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ειδικά στον πάγκο πάνε και βαραίνουν τα κιλά από το πουθενά. Χαχαχαχαχα αυτο ακριβως!
nicoc89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρα δε το δένω και κόμπο , κλαιν , δεν ειμαι κ powerlifter , τώρα επικεντρωθηκα στα κιλά να φτάσω εκεί , δεν με νοιάζει παραπέρα απο θέμα δύναμης , έτσι κ αλλιώς το στήθος ηταν το αδύναμο σημείο μουπρόσφατη random απο στήθος πριν φύγω για προπόνηση, δεν ασχολούμαι με τις φωτογραφίες εδώ κ καιρό οπότε τραβάω εδω κ εκει. κιλα no idea 13
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ωραίο μούσι Νίκο, καλά για το σώμα κορυφή 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ωραίο μούσι Νίκο, καλά για το σώμα κορυφή Το μουσι πως το ειδες σε αυτη τη φωτο? 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το μουσι πως το ειδες σε αυτη τη φωτο? το φαντάστηκα ...
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ζωηρη φαντασια.. αδυναμία στα μούσια θα λεγα 1
snow22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να μου προτείνει κάνεις κανένα παπούτσι για τρέξιμο,με ενδιαφέραν τα Nike Air max 2015 αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και το πιο κατάλληλο για τρέξιμο εφόσον είναι ψηλό και λιγάκι βάρη παπούτσι, έχετε να προτείνετε κάτι;
revolver1990 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τρώτε carbs όποτε γουστάρετε. This myth is busted. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21475137
Liverpool89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Νικος ωραιος ρε αλανι.... Εγω θα πηγαινα λιγο παραπανω και μετα θα εκοβα... Παντως οι ωμοι τουμπανα... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να μου προτείνει κάνεις κανένα παπούτσι για τρέξιμο,με ενδιαφέραν τα Nike Air max 2015 αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και το πιο κατάλληλο για τρέξιμο εφόσον είναι ψηλό και λιγάκι βάρη παπούτσι, έχετε να προτείνετε κάτι; τσεκαρε μιζουνο-ασικς-αντιντας-σουκονι! μακρια απο ναικ και μακρια απο παπυτσι με αεροσολα! Εγω επισης αποφευγω τα τζελ γιατι νομιζω οτι φθειρεται ευκολα και μπορει να σου προκαλεσει κακο πατημα που οδηγει σε τραυματισμο. Για τι ειδος τρεξιματος θες? Ποσα χιλιομετρα τη βδομαδα?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 <p>ναι ρα δε το δένω και κόμπο , κλαιν , δεν ειμαι κ powerlifter , τώρα επικεντρωθηκα στα κιλά να φτάσω εκεί , δεν με νοιάζει παραπέρα απο θέμα δύναμης , έτσι κ αλλιώς το στήθος ηταν το αδύναμο σημείο μου<br><br> πρόσφατη random απο στήθος πριν φύγω για προπόνηση, δεν ασχολούμαι με τις φωτογραφίες εδώ κ καιρό οπότε τραβάω εδω κ εκει. κιλα no idea<br><br> </p> Κτήνος είσαι ρε φίλε. Από body fat πως τα πας γιατί τα χέρια σου φαίνονται πολύ καθαρά Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις