Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Μία γρήγορη ερώτηση. Έχει συνδιάσει κανείς τρέξιμο με γιλέκο με βάρη; Υπάρχει διαφορά ή τζάμπα κόπος/χρήμα; Ευχαριστώ! ανουσιο και επικινδυνο! 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ανουσιο και επικινδυνο! Επικινδυνο λογω κραδασμων η' επιβαρυνσης στα γονατα ?
xristos97 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Επικινδυνο λογω κραδασμων η' επιβαρυνσης στα γονατα ? και τα δυο
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 και τα δυο! στο τρεξιμο δεν πας για να φτιαξεις δυναμη στα ποδια! οταν τρεχεις θες να εισαι οσο πιο ελαφρυς μπορεις. Για να φτιαξεις δυναμη πας σε βαρη! Εγω σκεψου οτι σε αγωνα που κουβαλουσα ενα τζελακι που βρηκα πεταμενο κατω και το πηρα για να μην μεινει στο βουνο και κατι σκουπιδια που ειχα ενοιωθα το εξτρα βαρος και με ενοχλουσε. (στο επομενο σταθμο παρατησα και τη ζωνη )
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 αιντε ! 99% ετοιμο! https://www.dropbox.com/s/st5701xt80cg8tm/Season%205%20Color.jpg?dl=0 6
bosei Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τρελό spect ! Εκεί, κάτω από το παπάκι πρέπει να είδες όλα από τον πόνο ε ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ναι ρε μονο εκει τα ειδα ολα! Πλευρα-Πλατη-κωλος-μηριαιος-τετρακεφαλος οπου θες ! Ηταν στιγμες που δεν ενοιωθα πονο αλλα μετα απο μερικες ωρες και αφου χτυπουσε το ιδιο σημειο 3-4-5 φορες δεν την παλευα! το μπουτι μου ειναι διπλασιο απο το πρηξιμο 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 αρκετα! (και ας αρκεστουμε σε αυτο)
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ωραιο σαν τεχνη αλλα δε μ'αρεσουν τα χρωματα στα τατουαζ γμτ, τα κανει να φαινονται πιο "ψευτικα" ενω οταν ειναι κλασσικα φαινονται πιο shallow κ γουσταρω Χαρα στην υπομονη σου παντως (κ στα χρηματα)
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 γεια σου Mikeas πατριωτάκι πολύ ωραίο το τατου σου Σπεκτ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ωραιο σαν τεχνη αλλα δε μ'αρεσουν τα χρωματα στα τατουαζ γμτ, τα κανει να φαινονται πιο "ψευτικα" ενω οταν ειναι κλασσικα φαινονται πιο shallow κ γουσταρω Χαρα στην υπομονη σου παντως (κ στα χρηματα) δεν ξερω αλλα για την ωρα γουσταρω χρωμα! μπλακ εντ γκρει σε κανα μανταλα,μαορι κτλ! 1
wizzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Oh yes. Για να πάρεις μέσω τροφής την ποσότητα κρεατίνης που παίρνεις με συμπλήρωμα, θες 1-2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας τη μέρα... Έρευνες με μικρότερη ποσότητα κρεατίνης έδειξαν ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά, είτε παίρνεις είτε όχι. Οπότε, αν βρεις λόγο να το κάνεις, κάντο σωστά. Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου Προσωπικά, δεν το κάνω καθόλου γιατί δεν μου χρειάζεται, απλά κουβέντα να γίνεται. Spect, είσαι αρχηγός! Πολύ ωραίο το tattoo! 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Όντως εκτός και ο άλλος τρώει ποσότητες nicoc οπότε οκ. Παρήγγειλα αυτές.Τις έχει δοκιμάσει κανείς?Από συστατικά φαίνονται δυνατές. http://www.nutraholic.com/gr/2288-NOW-ADAM-Superior-Mens-Multiple-Vitamin-90-Gels-.html πρέπει να ειμαι στις 4000 θερμίδες καθαρού φαγητού(έχει διαφορά στην ποσότητα) αυτή τη στιγμή και τα λιπαρά ειναι στα 70 φαντάσου οτι ώρες ώρες μου έρχεται να ξεράσω γιατι μου έχει μείνει και η μαλακία με τα σαλατικά κ τρώω κ απο αυτά αρκετά κάθε μέρα λέω θα μειώσω τα σαλατικά κ κάθε μέρα το ξεχνάω αχαχχαχαχα μέχρι το τέλος του bulk θέλω να φτάσω 120kg πάγκο έστω για 5 reps 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις