Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μία γρήγορη ερώτηση. Έχει συνδιάσει κανείς τρέξιμο με γιλέκο με βάρη;

Υπάρχει διαφορά ή τζάμπα κόπος/χρήμα;

Ευχαριστώ!

ανουσιο και επικινδυνο!

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

και τα δυο! στο τρεξιμο δεν πας για να φτιαξεις δυναμη στα ποδια! οταν τρεχεις θες να εισαι οσο πιο ελαφρυς μπορεις. Για να φτιαξεις δυναμη πας σε βαρη!

Εγω σκεψου οτι σε αγωνα που κουβαλουσα ενα τζελακι που βρηκα πεταμενο κατω και το πηρα για να μην μεινει στο βουνο και κατι σκουπιδια που ειχα ενοιωθα το εξτρα βαρος και με ενοχλουσε. (στο επομενο σταθμο παρατησα και τη ζωνη :P )

• Moderators
Δημοσ.

ναι ρε μονο εκει τα ειδα ολα! Πλευρα-Πλατη-κωλος-μηριαιος-τετρακεφαλος οπου θες ! Ηταν στιγμες που δεν ενοιωθα πονο αλλα μετα απο μερικες ωρες και αφου χτυπουσε το ιδιο σημειο 3-4-5 φορες δεν την παλευα! το μπουτι μου ειναι διπλασιο απο το πρηξιμο

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ωραιο σαν τεχνη αλλα δε μ'αρεσουν τα χρωματα στα τατουαζ γμτ, τα κανει να φαινονται πιο "ψευτικα" ενω οταν ειναι κλασσικα φαινονται πιο shallow κ γουσταρω :P

Χαρα στην υπομονη σου παντως (κ στα χρηματα) :)

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ ωραιο σαν τεχνη αλλα δε μ'αρεσουν τα χρωματα στα τατουαζ γμτ, τα κανει να φαινονται πιο "ψευτικα" ενω οταν ειναι κλασσικα φαινονται πιο shallow κ γουσταρω :P

Χαρα στην υπομονη σου παντως (κ στα χρηματα) :)

δεν ξερω αλλα για την ωρα γουσταρω χρωμα! μπλακ εντ γκρει σε κανα μανταλα,μαορι κτλ! 

• Like 1
Δημοσ.

Oh yes. Για να πάρεις μέσω τροφής την ποσότητα κρεατίνης που παίρνεις με συμπλήρωμα, θες 1-2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας τη μέρα... Έρευνες με μικρότερη ποσότητα κρεατίνης έδειξαν ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά, είτε παίρνεις είτε όχι.

Οπότε, αν βρεις λόγο να το κάνεις, κάντο σωστά. Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου :)

Προσωπικά, δεν το κάνω καθόλου γιατί δεν μου χρειάζεται, απλά κουβέντα να γίνεται. :-)

Spect, είσαι αρχηγός! Πολύ ωραίο το tattoo!

• Like 1
Δημοσ.

Όντως εκτός και ο άλλος τρώει ποσότητες nicoc οπότε οκ.

Παρήγγειλα αυτές.Τις έχει δοκιμάσει κανείς?Από συστατικά φαίνονται δυνατές.

http://www.nutraholic.com/gr/2288-NOW-ADAM-Superior-Mens-Multiple-Vitamin-90-Gels-.html

πρέπει να ειμαι στις 4000 θερμίδες καθαρού φαγητού(έχει διαφορά στην ποσότητα) αυτή τη στιγμή και τα λιπαρά ειναι στα 70 

φαντάσου οτι ώρες ώρες μου έρχεται να ξεράσω γιατι μου έχει μείνει και η μαλακία με τα σαλατικά κ τρώω κ απο αυτά αρκετά 

κάθε μέρα λέω θα μειώσω τα σαλατικά κ κάθε μέρα το ξεχνάω αχαχχαχαχα

μέχρι το τέλος του bulk θέλω να φτάσω 120kg πάγκο έστω για 5 reps 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...