Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 γιατι παιρνεις τοσα χαπια? Γιατι να παρεις κρεατινη? Το τρωω οτι θελω ειναι η μαγελυτερη βλακεια στις διαιετες. στο γυμναστηριο τι κανεις και ποσες φορες πας στπ μεσημεριανο και βραδινο παντα σαλατα. μεταξυ πρωινου-μεσημεριανου και μεσημεριανου-βραδινου βαλε σνακ. Φρουτο κτλ πρωινο καλυτερα καντα βρασε τα αυγα μην τα κανεις τηγανιτα (και μην τρως 3 κροκους) τη φετα επισης βγαλτη. Προσθεσε βρωμη αν θες αντι για ψωμι . το κοτοπουλο ειναι αρκετο για ενα γευμα σπαστο μισο μεσημερι μισο βραδι και συμπληρωσε κοτατζ σε αυτα τα δυο γευματα
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα πλάνο διατροφής: (το ίδιο κάθε μέρα γτ δεν μπορώ να υπολογίζω τα μάκροζ - εκτός Κυριακής που θα τρώω ότι θέλω) Πρωινό 3 αυγά μάτια + 1 φέτα ψωμί (μαύρο/άσπρο/γουατέβα) + μια ντομάτα με λάδι + ένα κομμάτι τυρί (τυρί = φέτα) Μεσημεριανό ~500γραμμάρια στήθος κοτόπουλο βραστό + μιά πατάτα μέτρια βραστή + μια ντομάτα βραστή Μετά το τζίμ ανά 3/4 μέρες 1 σκούπ γουέι Βραδινό 1κόττατζ ή μια μοτσαρέλλα + μια μεγάλη σαλάτα (άισμπεργκ+ντομάτα+αγγούρι+βινεγκρέτ+κάνα κομμάτι μπέικον άμα παίξει) Είμαι 84κιλά 180 η ζυγαριά λέει για 30%+ λίπος, όουβερφατ. Καλά το πάω το θέμα διατροφή ή να αλλάξω κάτι; Παίρνω επίσης μια κάψουλα Ω3, βιταμίνη C, μάλτιβάιταμιν σκεύασμα και μαγνήσιο. Λέω να αρχίσω να κουμπώνω και καμιά κρεατίνη. Αν σου βγαίνουν οι θερμίδες που θέλεις από αυτό το πλάνο είσαι οκ από ποσότητες. Προσπάθησε να έχεις σε κάθε σου γεύμα την ποσότητα πρωτεΐνης σταθερή. π.χ. βλέπω 500γρ. στήθος κοτόπουλο και το λυπάμαι. Και τα λεφτά σου αλλά και το ότι θα μπορούσες να βγάλεις 3-4 γεύματα με τέτοια ποσότητα. Επίσης, βασικά είσαι σίγουρος για τις ποσότητες ? γιατί μία παράτα βραστή δεν είναι και τίποτα. Μην κοιτάς την ζυγαριά για το λίπος σου. Μία κάψουλα Ω3 (αν είναι ειδικά από τις κλασικές με 180 EPA και 120 DHA) δεν κλάνει τίποτα. ή ανέβασε κατά πολύ την ποσότητα ή μην παίρνεις καθόλου. Για τις βιταμίνες δεν θέλω να στο χαλάσω τώρα που τις πήρες αλλά οκ...δεν χρειάζονται. Κρεατίνη, αν είσαι αρχάριος τσάμπα θα την πάρεις. Μπορείς να ανεβάζεις κιλά έτσι κι αλλιώς σε κάθε προπόνηση.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θεωρώ τν Γιωργο Τουλιατο μαλακα Εχουν μια επιστημονικη βαση αυτα που λεει. Για μενα ειναι απλα, τρως καθαρα, κανεις βαρη κ αεροβιο κ ολα τα αλλα ερχονται ειτε σε ενα μηνα ειτε σε τρεις. Καλη σαρακοστη σε ολους. Δεν είπα τον Γιώργο μαλάκα, είπα το κείμενο μαλακία που έχει διαφορά.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα δοκιμασα sumo αρσεις θανατου... Καλα ή επειδη την εκανα πρωτη φορα ή επειδη πρωτα εκανα σκουοτ τα τετρακεφαλα μου ετρεμαν μετα.... Θα το ξαναδοκιμασω ομως. Πρεπει ομως η ισορροπια να.παιζει μεγαλο ρολο σε αυτη την.ασκηση οταν εβαλα 110 επρεπε να την πιασω πολυ σωστα την μπαρα να μην μου γυρει
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα δοκιμασα sumo αρσεις θανατου... Καλα ή επειδη την εκανα πρωτη φορα ή επειδη πρωτα εκανα σκουοτ τα τετρακεφαλα μου ετρεμαν μετα.... Θα το ξαναδοκιμασω ομως. Πρεπει ομως η ισορροπια να.παιζει μεγαλο ρολο σε αυτη την.ασκηση οταν εβαλα 110 επρεπε να την πιασω πολυ σωστα την μπαρα να μην μου γυρει Γενικά Λίβε αν έχεις σχετικά αδύναμα τετρακέφαλα θα είναι παλούκι για κάποιον καιρό. Εγώ δοκίμασα πριν 2-3 βδομάδες sumo με 100 κιλά και η ταχύτητα ήταν ίδια με αυτήν που έκανα πριν στις κανονικές με 170 κιλά.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Και γω αυτο ειδα , στις κανονικες μπορει να εβαζα με το ζορι που τραβηξα και 130+ αλλα δεν πειραζει καλο θα μας κανει η αλλαγη.. Εδωσα και στα σκουοτ μαλλον γι αυτο. Πριν μπω ακομα για αρσεις, ειχα το σχετικο πιασιμο στα ποδια. 1
johnbond Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μην κοιτάς την ζυγαριά για το λίπος σου. Μία κάψουλα Ω3 (αν είναι ειδικά από τις κλασικές με 180 EPA και 120 DHA) δεν κλάνει τίποτα. ή ανέβασε κατά πολύ την ποσότητα ή μην παίρνεις καθόλου. Για τις βιταμίνες δεν θέλω να στο χαλάσω τώρα που τις πήρες αλλά οκ...δεν χρειάζονται. Κρεατίνη, αν είσαι αρχάριος τσάμπα θα την πάρεις. Μπορείς να ανεβάζεις κιλά έτσι κι αλλιώς σε κάθε προπόνηση. Για την Ω συμφωνώ...Επίσης μακριά απο κρεατίνη. Αλλά η C,το μαγνήσιο και η πολυβιαταμίνη(αν έχει σοβαρές ποσότητες) είναι χρησιμα.. Η διατροφή που γράφει είναι ελλειπής σε πάρα πολλά στοιχεία. Σε ασβέστιο,μαγνήσιο,μανγκάνιο,κάλιο,ψευδάργυρο και σε πολλές βιταμίνες.. Αν δε βελτιώσει τη διατροφή πρέπει απο κάπου να τα πάρει αυτά τα στοιχεία. Και οι υδατάνθρακες είναι λίγοι κατα τη γνώμη μου..Αν γυμνάζεται δε θα έχει ενέργεια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ε ναι η λυση δεν ειναι να παιρνεις χαπια αλλα να φτιαξεις τη διατροφη 1
johnbond Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ε ναι η λυση δεν ειναι να παιρνεις χαπια αλλα να φτιαξεις τη διατροφη Συμφωνούμε 100%.. Αλλά αν δε μπορείς για χ,ψ λόγους να τη φτιάξεις, είναι καλύτερα να μη παίρνεις ούτε τα χάπια και να μένεις με την έλλειψη; πχ η διατροφή αυτή έχει γύρω στα 400-500mg ασβέστιο(αναλόγως της ποσότητας του τυριου που γράφει) όταν έπρεπε να έχει 1-1.5g.. Αμφιβάλλω κιόλας αν η πολυβιταμίνη έχει ασβέστιο για να καλύψει αυτό το κενό. μαγνήσιο έχει 150mg-200..Έπρεπε να έχει 400mg
margaritagr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα αν θες να παρεις βιταμινες κ τετοια κοιτα στα αθλητικα συμπληρωματα που εχουν τις καταλληλες ποσοτητες. Αλλα οπως σου ειπαν καλο ειναι να φτιαξεις τη διατροφη σου ωστε να μη χρειαζεται να χαπακωθεις
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Για την Ω συμφωνώ...Επίσης μακριά απο κρεατίνη. Αλλά η C,το μαγνήσιο και η πολυβιαταμίνη(αν έχει σοβαρές ποσότητες) είναι χρησιμα.. Η διατροφή που γράφει είναι ελλειπής σε πάρα πολλά στοιχεία. Σε ασβέστιο,μαγνήσιο,μανγκάνιο,κάλιο,ψευδάργυρο και σε πολλές βιταμίνες.. Αν δε βελτιώσει τη διατροφή πρέπει απο κάπου να τα πάρει αυτά τα στοιχεία. Και οι υδατάνθρακες είναι λίγοι κατα τη γνώμη μου..Αν γυμνάζεται δε θα έχει ενέργεια. Το μακριά από την κρεατίνη ελπίζω να πηγαίνει για τον λόγο που του είπα και εγώ. Για τις πολυβιταμίνες πλέον δεν είμαι fan. Και για λόγους κόστους και για λόγους ποσοτήτων και απορρόφησης.
johnbond Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το μακριά από την κρεατίνη ελπίζω να πηγαίνει για τον λόγο που του είπα και εγώ. Για την κρεατίνη δεν έχω ακούσει να προσφέρει κάτι στην βελτίωση της υγείας..Γιατί να την πάρει; Το αν μπορεί να προσφέρει κάτι στην εμφάνιση προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν έχει έστω και ελάχιστη πιθανοτητα παρενέργειας.
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Για την κρεατίνη δεν έχω ακούσει να προσφέρει κάτι στην βελτίωση της υγείας..Γιατί να την πάρει; Γιατί προσφέρει στην απόδοση όμως. Το αν μπορεί να προσφέρει κάτι στην εμφάνιση προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν έχει έστω και ελάχιστη πιθανοτητα παρενέργειας. Ούτε στην εμφάνιση προσφέρει άμεσα. Αν το κάνει το κάνει μέσω της αύξησης της δύναμης με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και δεν έχει παρενέργειες.
johnbond Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί προσφέρει στην απόδοση όμως. Ούτε στην εμφάνιση προσφέρει άμεσα. Αν το κάνει το κάνει μέσω της αύξησης της δύναμης με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και δεν έχει παρενέργειες. Απο τη στιγμή που δεν είναι επαγγελματίας αθλητής πιστεύω οτι μπορεί να ζήσει και με μειωμένη απόδοση. Για το οτι δεν έχει παρενέργειες δεν μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος.Όσο το θέμα ερευνάται τίποτα δεν είναι σίγουρο. Υπάρχουν διάφορες αναφορές για παρενέργειες. πχ εδώ σε αξιόπιστο report http://www.fda.gov/ohrms/dockets/dockets/95s0316/95s-0316-rpt0154-51-Ref-47-vol112.pdf στη σελίδα 28 καταλήγει οτι η χρήση κρεατίνης μπορεί να πυροδοτήσει προβλήματα σε άτομα με προδιάθεση.. Οπότε,επιμένω...Γιατί να πάρεις έστω και ελάχιστο ρίσκο;
bosei Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις δει τις χρονολογιες των reference από αυτό που παρέθεσες? Επειδή είμαι από κινητό μπες στο examine.com και πάτα στο search creatine. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις