Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tsh 2 είναι νορμάλ..τι εννοείς;

Εγώ είχα πάθει θλάση στην πλάτη κοντά στη σπονδυλική στήλη και είχα δυσκολία στην αναπνοή..

Μάλλον απο μυ είναι και σένα...Ωστόσο, θα πήγαινα σε κάποιο καρδιολόγο για εξέταση στη θέση σου..Δε μπορούμε να ρισκάρουμε  με τέτοια θέματα.

Eυχαριστω. Αν ειναι θλασση παλι καλα. Αυριο θα παω και ελπιζω να ακουσω καλα νεα.....

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

tsh 2 είναι νορμάλ..τι εννοείς;

εγώ δεν έχω νορμάλ .... με το να χτυπιέμαι ξαναβγήκε εκτός η TSH. Προφανώς έκανα το σώμα μου να ζητήσει περισσότερη δόση ορμόνης για να λειτουργήσει. 

Δημοσ.

εγώ δεν έχω νορμάλ .... με το να χτυπιέμαι ξαναβγήκε εκτός η TSH. Προφανώς έκανα το σώμα μου να ζητήσει περισσότερη δόση ορμόνης για να λειτουργήσει. 

Όπως το έγραψες νόμιζα οτι έχεις 2..

Εξέταση για αντισώματα θυρεοειδήτιδας έχεις κάνει;

αντι-tg κ αντι-tpo

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο....

Δημοσ.

Επ Μαργαριτα περαστικα σου ειπα ?? 

Για σημερα γαυρακι χαχαχαχααχααχ σε πειραζωω ελπιζω να μην παρεξηγηθεις , εγω να ξερεις στεναχωρημενος ειμαι δεν χαρηκα  καθολου, αντι για 3-0  τελειωσε 2-1 !! περαστικααααα σου και παλιι    :-D :ph34r: :-) B)

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο....

Τρανό παράδειγμα 

Όπως το έγραψες νόμιζα οτι έχεις 2..

Εξέταση για αντισώματα θυρεοειδήτιδας έχεις κάνει;

αντι-tg κ αντι-tpo

ναι, έχω νόσο hasimoto 

Δημοσ.

ναι, έχω νόσο hasimoto 

Θα σου πρότεινα να εφαρμόσεις διατροφή χωρίς γλουτένη και επίσης να πάρεις συμπλήρωμα σεληνίου 200mcg.

και να κάνεις νέες εξετάσεις αντισωμάτων και tsh σε 6 μήνες..Πιστεύω θα δεις βελτίωση.

Μπορεί να σου έχουν πει οτι θα το έχεις δια βίου αλλά πολύς κόσμος έχει θεραπευτεί ή έστω βελτιωθεί με τις παραπάνω μεθόδους.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να εφαρμόσεις διατροφή χωρίς γλουτένη και επίσης να πάρεις συμπλήρωμα σεληνίου 200mcg.

και να κάνεις νέες εξετάσεις αντισωμάτων και tsh σε 6 μήνες..Πιστεύω θα δεις βελτίωση.

Μπορεί να σου έχουν πει οτι θα το έχεις δια βίου αλλά πολύς κόσμος έχει θεραπευτεί ή έστω βελτιωθεί με τις παραπάνω μεθόδους.

6μήνες είναι πολύ, σε 2μηνο ξανά οπωσδήποτε μιας και αύξησα δόσεις. Ήδη από την πρώτη βδομάδα έχω δει βελτίωση. 

είχα έντονη υπνηλία, δεν μπορούσα να ξυπνήσω καθόλου εύκολα. Είμαι στον αγώνα ρύθμισης!!! άντε να δούμε 

• Like 1
Δημοσ.

6μήνες είναι πολύ, σε 2μηνο ξανά οπωσδήποτε μιας και αύξησα δόσεις. Ήδη από την πρώτη βδομάδα έχω δει βελτίωση. 

είχα έντονη υπνηλία, δεν μπορούσα να ξυπνήσω καθόλου εύκολα. Είμαι στον αγώνα ρύθμισης!!! άντε να δούμε 

Κάνε και αυτά που σου είπα μαζί..Εγώ είχα ανεβασμένο anti-tpo πάνω απο τα όρια της θυροειδήτιδας και αφού έκοψα τη γλουτένη έπεσε στο 11 δηλαδή νορμαλ..

Σύντομα θα κάνω νέα εξέταση και ελπίζω να έχει παραμείνει εκεί ή και να μηδένισε.

Δημοσ.

Κάνε και αυτά που σου είπα μαζί..Εγώ είχα ανεβασμένο anti-tpo πάνω απο τα όρια της θυροειδήτιδας και αφού έκοψα τη γλουτένη έπεσε στο 11 δηλαδή νορμαλ..

Σύντομα θα κάνω νέα εξέταση και ελπίζω να έχει παραμείνει εκεί ή και να μηδένισε.

είσαι γιατρός; 

Δημοσ.

είσαι γιατρός; 

Όχι..απλά όταν είχα διαγνωστεί το είχα ψάξει αρκετά και είχα συζητήσει το θέμα με 2 γιατρούς γνωστούς μου.

Δε σου λέω να πειράξεις τα φάρμακα που παίρνεις..Προς θεού!!

Αλλά σα συμπληρωματική θεραπεία μπορεί να σε βοηθήσουν..

Εμένα με βοήθησαν.

Δημοσ.

Όχι..απλά όταν είχα διαγνωστεί το είχα ψάξει αρκετά και είχα συζητήσει το θέμα με 2 γιατρούς γνωστούς μου.

Δε σου λέω να πειράξεις τα φάρμακα που παίρνεις..Προς θεού!!

Αλλά σα συμπληρωματική θεραπεία μπορεί να σε βοηθήσουν..

Εμένα με βοήθησαν.

TSH πόσο έχεις; 

αν είσαι Θεσ/νικη θέλω/ψάχνω ενδοκρινολόγο 

Με cardio χαμηλής έντασης εννοείς.

Και είναι πολύ λογικό να δεις καύση λίπους . Δίνεις ερέθισμα στο σώμα να κρατήσει τους ενεργοβόρους μυς (βάρη), ανεβάζεις τον ημερήσιο βασικό μεταβολισμό ( πιο ενεργοβόρο σώμα με μεγαλύτερους μυς) καθώς και κάνεις μια δραστηριότητα που απαιτεί αερόβιο μεταβολισμό extra.

Ντάκο, διάβασα μόλις αυτό

http://gtoul.com/?p=3162

Δημοσ.

TSH πόσο έχεις; 

αν είσαι Θεσ/νικη θέλω/ψάχνω ενδοκρινολόγο 

Αθήνα είμαι εγώ.

οι ορμόνες μου ήταν φυσιολογικές όπως και ο υπέρηχος..Μόνο τα αντισώματα ήταν ανεβασμένα.Μπορεί να πάρει κάποια χρόνια για να αρχίσει να δυσλειτουργεί ο θυρεοειδής.

Το πρόλαβα στην αρχή πριν αρχίσει να τον καταστρέφει η θυρεοειδήτιδα...

Έχω ακούσει για τον Τούλη οτι είναι καλός στη θεσσαλονίκη,αλλά δεν ξέρω παραπάνω..

http://toulis.gr/

Δημοσ.

εγώ πονεμένη ιστορία .... κακοί ιατροί, κακές αγωγές, ποτέ ρυθμισμένος. Το TSH σου θυμάσαι πόσο ήταν στην τελευταία μέτρηση; 

1.80 νομίζω.

Το έχεις χρόνια το θέμα;

Είναι δύσκολο να βρεις καλό ενδοκρινολόγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...