Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 και αυτο μπορεις να κανεις! το καλο με τη διαλλειματικη ειναι οτι εχει πολυ καλα αποτελεσματα με λιγοτερο χρονο προπονησης
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Σκουοτ πρωτα θα πρεπει να εχεις παππουτσι φλατ πχ σταρακια ή παππουτσι με μικρο τακουνακι.. οχι παππουτσια με αεροσολα. Βαζεις την μπαρα χωρις κιλα και κανεις την ασκηση αργα και σταθερα, μην σε νοιαζει αν σε κοιτανε ή οχι στα παπαρια σου. Πετα στηθος εξω και κωλο, το ποδια να κοιτανε λιγο προταεξω και ανοιχτα ως το υψος των ωμων. Η διαφορα με τις αρσει που εδειξες ειναι στην λαβη, η δευτερη λεγεται sumodeadlift, μερικους τους βολευει η δευτερη και σηκωνουν παραπανω κιλα, εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις και τις δυο λαβες να δεις με ποια την εκτελεις πιο σωστα. Οσο για τις βυθισεις ειναι λογικο στην πρωτη εικονα να σε πιανεται και το στηθος δεν κανεις κατι λαθος. 1
yannis27gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημήτρη, δούλεψε με την μπάρα άδεια όπως λέει και ο Λίβε για να μάθεις την τεχνική. Στα @@ τα κιλά --> κι αυτό ισχύει σε κάθε άσκηση. Δουλεύεις χωρίς κιλά μέχρι να τελειοποιήσεις την τεχνική και μετά αρχίζεις σιγά-σιγά να φορτώνεις. Στερείς την εκγύμναση πολλών μυών, κυρίως της ισορροπίας, όταν κάνεις σκουοτ σε σμιθ. Όσο για τα βυθίσματα, όταν το κορμί είναι εντελώς κάθετο, τότε γυμνάζεις κατά κύριο λόγο τρικέφαλο και ελάχιστα στήθος. Λίγο αν πλαγιάσεις αυξάνεις πολύ τη συμμετοχή του στήθους, εξ ου και το τράβηγμα. Μη μασάς, θα δυναμώσει και δε θα εχεις θέμα. 2
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φοράω παπούτσι με αερόσολα. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω με σκέτη μπάρα λοιπόν και ας με κοιτάνε Όσο για το deadlift θα το δοκιμάσω και το δεύτερο αν και για κάποιο λόγο μόνο βλέποντας το στην εικόνα μου φαίνεται πιο εύκολο.
yannis27gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ έτσι έκανα μέχρι να το μάθω. Πάντως και το deadlift είναι ζόρικο στην τεχνική του. Δες προσεχτικά τα βίντεο που δείχνουν πώς γίνεται γιατί αν το κάνει λάθος θα κάνεις ζημιά στη μέση όταν αυξηθούν τα κιλά! 1
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ έτσι έκανα μέχρι να το μάθω. Πάντως και το deadlift είναι ζόρικο στην τεχνική του. Δες προσεχτικά τα βίντεο που δείχνουν πώς γίνεται γιατί αν το κάνει λάθος θα κάνεις ζημιά στη μέση όταν αυξηθούν τα κιλά! Έχω δει αρκετά βίντεο και πάντα είναι ο αδερφός μου και με παρακολουθεί καθώς κάνω, όπως και εγώ παρακολουθώ αυτόν όταν έρχεται η σειρά του. Όσο για τα κιλά φυσικά και δεν με νοιάζουν, εννοείται πως νιώθω ικανοποίηση όταν ανεβάζω αλλά συναγωνίζομαι μόνο τον εαυτό μου και κανένα άλλο! 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι ειναι... αλλωστε τα δικα σου ορια και στοχους θες να ικανοποιησεις ξεπερασεις, οχι των αλλων... Βαλε στο προγραμμα σου ασκησεις με ελευθερα βαρη, αλλα στην αρχη με προσοχη και λιγα κιλα. Προτειμοτερο ειναι να κανεις την ασκηση με σωστη τεχνικη παρα με πολλα κιλα, ευρως επαναληψεων 8-12 σετ 3-4 σε γενικες γραμμες. Μπορεις να πας και σε 5*5 ή 3*5 αλλα εκει φορτωμεις κιλα που ακομα νομοζω δεν μπορει να το κανεις θα σακαταυτεις 2
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι ειναι... αλλωστε τα δικα σου ορια και στοχους θες να ικανοποιησεις ξεπερασεις, οχι των αλλων... Βαλε στο προγραμμα σου ασκησεις με ελευθερα βαρη, αλλα στην αρχη με προσοχη και λιγα κιλα. Προτειμοτερο ειναι να κανεις την ασκηση με σωστη τεχνικη παρα με πολλα κιλα, ευρως επαναληψεων 8-12 σετ 3-4 σε γενικες γραμμες. Μπορεις να πας και σε 5*5 ή 3*5 αλλα εκει φορτωμεις κιλα που ακομα νομοζω δεν μπορει να το κανεις θα σακαταυτεις Ναι κάνω, δεν ξεκίνησα τώρα, απλά τους τελευταίους 2 μήνες άρχισα συγκεκριμένα και deadlifts και squats. Ακολουθώ πρόγραμμα με τον διαχωρισμό σε μυικές ομάδες: ώμους, πλάτη τρικέφαλα, πόδια, στήθος δικέφαλα. Και κάνω συνήθως από 3 σετ 12-10-8 επαναλήψεις ανεβάζοντας σε κάθε σετ λίίίγο τα κιλά! Αυτά μου είπαν και αυτά κάνω κάνα χρόνο τώρα. Τώρα αν πρέπει να αλλάξω κάτι δεν ξέρω.
Mau-Maus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 σπεκτ κατουρηθηκε ? χεστηκε ? του εφυγαν ολα ? μακαρι να τον προλαβαν τον ανθρωπο ... φιλε το διζυγο ειναι ασκηση στηθους λογικο ειναι να σε πιανει ..
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 κατουρηθηκε απο οτι ειπε η γυμναστρια! 1
margaritagr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες! Χτες εγινε κατι επισης γαματο. Πηγα προπονηση το βραδυ, γυρισα κατα τις 12:20 σπιτι. Ολη τη βδομαδα ειμαι πολυ κουρασμενη ξυπναω καθε μερα κατα τις 6 παω γραφω κ γυρναω και διαβαζω για το επομενο. Και σημερα ακομα 8 παρα ημουν σχολη. Αυτο κοιπον εχει ως αποτελεσμα να χω φουλ πονοκεφαλους κ απο τη κουραση κ απο τη πιεση/στρεσς. Χτες λοιπον που διαβαζα τα παρατησα γιατι δε μπορουσα να διαβασω αλλο οπως ημουν. Ε λοιπον με τη προπονηση και μετα γυρισα και ημουν αλλος ανθρωπος! Ηρθα σπιτι και το κεφαλι μου ηταν 100% καθαρο οποτε καθισα κ εκανα μια ωριτσα επαναληψη! Εκτος ολων των αλλων θετικων λοιπον, εχουμε κ τη πνευματικη διαυγεια 3
Fotis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες! Χτες εγινε κατι επισης γαματο. Πηγα προπονηση το βραδυ, γυρισα κατα τις 12:20 σπιτι. Ολη τη βδομαδα ειμαι πολυ κουρασμενη ξυπναω καθε μερα κατα τις 6 παω γραφω κ γυρναω και διαβαζω για το επομενο. Και σημερα ακομα 8 παρα ημουν σχολη. Αυτο κοιπον εχει ως αποτελεσμα να χω φουλ πονοκεφαλους κ απο τη κουραση κ απο τη πιεση/στρεσς. Χτες λοιπον που διαβαζα τα παρατησα γιατι δε μπορουσα να διαβασω αλλο οπως ημουν. Ε λοιπον με τη προπονηση και μετα γυρισα και ημουν αλλος ανθρωπος! Ηρθα σπιτι και το κεφαλι μου ηταν 100% καθαρο οποτε καθισα κ εκανα μια ωριτσα επαναληψη! Εκτος ολων των αλλων θετικων λοιπον, εχουμε κ τη πνευματικη διαυγεια Σε ζηλευω ,τον ελευθερο σου χρονο να ειχα ! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ο χθεσινός πέθανε. Καλημέρα παππούδες :-P
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ο χθεσινός πέθανε. Καλημέρα παππούδες :-P κριμα
wizzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή το 3ήμερο, μάλλον θα πάω κάθε μέρα ποδηλασία, είπα σήμερα να το πάω χαλαρά. 65.46χλμ, σε 3 ώρες και 5 λεπτά, με ταχύτητα 21.2χλμ/ώρα. Καλά ήταν. Για να δούμε αύριο και μεθαύριο, πόσα χλμ θα γράψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις