bosei Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος spect ! Θυμάμαι όταν έκανα το σεμινάριο για το certificate για basic life support κάναμε κανά 5λεπτο την κούκλα και παραπονιόμασταν κιόλλας. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ε νταξει στην κουκλα βαριεσαι λογικα γιατι ξερεις οτι ειναι κουκλα. εγω με το που σταματουσα τις μαλαξεις σταματουσε να αναπνεει! ουσιαστικα την δουλεια για τα πνευμονια του την εκανα εγω! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μακάρι να σωθεί ο άνθρωπος, πάντως του έδωσες παράταση ζωής με τη βοήθεια σου.
yannis27gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Στη Μαργαρίτα να τα πεις αυτά που ειναι 100 χρονών και γυμνάζεται! Εμείς οι 20αρηδες τι να μασησουμε ρε... 3
RottenLungs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά στο τρέξιμο καλύτερα είναι διαλειμματική προπόνηση; Για μεγαλύτερες κάυσεις και καλύτερη αντοχή; Διάβαζα έναν άρθρο και λέει για το σετ 1km 170 παλμούς (80% με 95% της μέγιστης ή μέγιστο ρυθμό που μπορεί να διατηρήσει 30 λεπτά) και μετά διάλειμμα μέχρι να πέσεις στους 120. Το διάλειμμα καθισιό ή απλα περπάτημα; Εγω που είμαι 25 πρέπει να πηγαίνω απο 155 μέχρι 185 παλμούς; Και ποιοι είναι καλύτερα να επιλέξω, το 80% ή το 95%; Εγω μέχρι τώρα πήγαινα με 170 για ζέσταμα και μετα 185-190 μέχρι να "πεθάνω". Edit: Εργομέτρηση έχετε κάνει ποτέ; Εκεί βλέπεις πόσοι είναι όντως οι μέγιστοι παλμοί σου. Τι ακριβώς είναι, δεν το έχω κοιτάξει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ποση ωρα ετρεχα? δεν χρειαζεται να τρεχεις σε τοσος ψηλους παλμους συνεχεια. χρειαζονται ολα και η διαλλειματικη και το συνεχομενο σταθερο τρεξιμο!! η διαλλειματικη βοηθαει να ανεβασεις το αναεροβιο κατωφλι σου και γυμναζζει και πνευμονια! τι στοχο εχεις? Για ποιο λογο τρεχεις?εργομετρηση σε ερασιτεχνικο επιπεδο δεν χρειαζεται
RottenLungs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά γιατι μου αρέσει να τρέχω. Πάντα μου άρεσε αυτή η γυμναστική, απο μικρό παιδί. Αλλα έχω στόχους για να το κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον: 1. Για να έχω πολυ καλη αντοχή και να είμαι σε φόρμα (τα βάρη τα βαριέμαι, κάνω πολυ λίγα και συγκεκριμένες ασκήσεις) 2. Για να χάσω λίπος Ειδικοί στόχοι: 1. Να βγάζω τα 10km σε 40-45 λεπτά σε κανα χρόνο απο τώρα 2. Σε χαμηλό ρυθμό να μπορώ να βγάλω ημιμαραθώνιο, πάλι σε ένα χρόνο απο τώρα (Μία ώρα συνήθως τρέχω με μέση ταχύτητα τα 8-9 km/h)
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 αν τρεχεις τα 10 σε 40-45 λεπτα τον ημιμαραθωνιο θα τον εχεις ποιο ανετα απο χαμηλο ρυθμο δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια πολλη ωρα τρεξιμο! δηλαδη μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα μα λιγοτερη ωρα σε γρηγοροτερο ρυθμο! ποσες φορες τη βδομαδα πας για τρεξιμο? Γενικα ψαξε για προγραμμα 10χλμ και ακολουθησε το!! θα πετυχεις τους στοχους σου!! οσο για το λιπος οτι και να κανεις ειναι θεμα φαγητου στο μεγαλυτερο βαθμο
RottenLungs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 3 φορές την βδομάδα πάω. Φαγητό είμαι πολυ κομπλέ πιστεύω. Κάνω καλύτερη/πιο ισορροπημένη διατροφή και απο τους γονείς μου που είναι κάποιας ηλικίας. (το τσούζω βέβαια λιγάκι). Μου κάνας και κάτι μετρήσεις και μου τα βρήκαν όλα τέλεια (ποσοστά υδατανθράκων, λιπών, πρωτεϊνών). Το είχα σκεφτεί για πρόγραμμα (έχει στο movescount αρκετά). Αλλα δεν μου αρέσει να έχω πολυ αυστηρό πρόγραμμα, συγκεκριμένες μέρες και προπόνηση (ξενερώνω μετα απο λίγο). Γιατι κάνω και άλλα πράγματα που μου παίρνουν ενέργεια και μπορεί να χάσω και 1-2 προπονήσεις. Και το κάνω για να χαλαρών, όχι για να πιέζομαι. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει και μπορεί να υπερβάλω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 κοιτα! οταν θες να πετυχεις καποιους στοχους πρεπει προφανως να κανεις υποχωρησεις σε μερικα πραγματα!! παντως αν θες κοιτα για προγραμμα για 10χλμ!! Και κανε τη μια απο τις 3 προπονησεις τουαλχιστον διαλλειματικη!
margaritagr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Στη Μαργαρίτα να τα πεις αυτά που ειναι 100 χρονών και γυμνάζεται! Εμείς οι 20αρηδες τι να μασησουμε ρε... χαχα να σου βαλω βρε να δεις τις μαγνητικες που εκανα κι ειναι πεντακαθαρες προς αποκατασταση του ονοματος μου!! 3
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μερικές απορίες, όποιος μπορεί να με βοηθήσει (τον-τους ευχαριστώ από τώρα). Ποια η διαφορά ανάμεσα στους 2 τρόπους για να κάνεις deadlift? Επίσης, έχω ξεκινήσει να κάνω εδώ και κάνα μήνα squats στο smith. Όλα καλά, κινούμαι μεταξύ των 55-60 κιλών. Με ελεύθερη μπάρα δεν μπορώ να κάνω λόγω κακής ισορροπίας όταν κατεβαίνω προς τα κάτω με αποτελέσμα να μην κάνω σωστά την άσκηση. Τι πρέπει να βελτιώσω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα; Και κάτι τελευταίο όταν κάνω dips για τρικέφαλους νιώθω μια μικρή ενόχληση στο στήθος, σαν να τεντώνει πολύ. Τι μπορεί να κάνω λάθος ή είναι φυσιολογικό επειδή τώρα ξεκίνησα να το κάνω με τον παρακάτω τρόπο: Όταν κάνω έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Sorry για το σεντόνι!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ειναι φυσιλογικο να δουλευει και το στηθος! οσο για τα καθισματα φυγε απο το σμιθ και θα φτιαξεις την τεχνικη σου σιγα σιγα με εξασκηση και με την παρακολουθηση διαφορων βιντεο περι τεχνικης 1
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ειναι φυσιλογικο να δουλευει και το στηθος! οσο για τα καθισματα φυγε απο το σμιθ και θα φτιαξεις την τεχνικη σου σιγα σιγα με εξασκηση και με την παρακολουθηση διαφορων βιντεο περι τεχνικης Οπότε λες να ξεκινήσω με σκέτη την μπάρα μέχρι να το βρω; 2
RottenLungs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 κοιτα! οταν θες να πετυχεις καποιους στοχους πρεπει προφανως να κανεις υποχωρησεις σε μερικα πραγματα!! παντως αν θες κοιτα για προγραμμα για 10χλμ!! Και κανε τη μια απο τις 3 προπονησεις τουαλχιστον διαλλειματικη! Υποχωρήσεις κάνω... Αλλα πχ. δεν θα αναβάλω μία ορειβασία (που μετα θέλω 2,5 μέρες ξεκούραση, 1 πριν και 1 η ίδια η δραστηριότητα = 4,5-5 μέρες off) για να μην χάσω κάποιες προπονήσεις. Αυτό εννοούσα. Εγω σκεφτόμουν αν βάλω 2 διαλλειματικές και 1 σταθερή!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις